Spannendverhaaltje.nl

Gewoon geil!

-
25-10-2010
Een beetje vermoeid van de lange week, gaat Inge aan het einde van de dag in haar auto naar huis. De hele week stond in het teken van het nieuwe seizoen. Plannen maken, ideeën uitwerken. Een ware aanslag op de creativiteit. Maar het plan voor het volgende kampeerseizoen zag er op papier goed uit. En de eerste reacties uit het recreatieteam waren lovend. Inge had dan ook een voldaan gevoel, toen ze moe de deur van haar huis achter zich dicht trok.
Voor die avond stond de afsluitende barbecue met kampvuur op het programma. Een jaarlijks terugkerend feestje, waar alle 15 recreatiemedewerkers door de campingeigenaar op werden getrakteerd. Zo aan het einde van het seizoen stonden er nog maar een paar kampeerders her en der verspreid op de camping. De recreatiemedewerkers hadden dus vrij bal. Het team was al twee weken ontbonden. Dus zo’n barbecue was een goede gelegenheid om elkaar nog eens te zien; na te praten over het seizoen en verhalen uit te wisselen.
Inge is het creatieve brein van het recreatieteam. Zij zet de koers uit, bedenkt thema’s en de bijbehorende programma’s. Het veldwerk laat ze over aan de medewerkers, die vaak de hele zomer lange dagen maken om de campinggasten te vermaken. Die medewerkers zijn vaak een stuk jonger dan Inge, die met haar 34 jaar toch ook niet mag klagen over haar verschijning. Maar de meeste medewerkers zitten nog op school. De jongste is net 18 en de oudste 25 jaar.
Erik, de vriend van Inge, vond het niet erg dat hij die avond niet mee mocht.
De jaarlijkse barbecue is traditiegetrouw zonder aanhang. Hij had die avond niets gepland en zou Inge brengen en halen. Kon ze tenminste wat drinken. Inge stond in de douche. Ze waste zichzelf grondig. Zeepte zich lekker in met lavendelzeep en zorgde ervoor dat alles glad en strak zat. Haar lichaam was nog goed bruin van de hete zomer. Ze had super gladde benen, een mooie b-cup en een lekker uitdagend kontje.
Ondanks dat het maar een barbecue was, wilde ze er toch netjes en verzorgd uitzien. Dus lakte ze ook haar nagels en hees zichzelf in een kort spijkerrokje met een lekker strak t-shirt. Koud zou ze het niet krijgen. Degene die het kampvuur in de gaten zou houden, hield wel van stoken. Uiteindelijk reed Erik haar naar de camping en zette haar bij de ingang af.
‘Geniet er lekker van; ik kom je rond 12 uur wel halen.’
Om half acht was het al aardig druk op het afgesloten terrein, achter de opslag. Het terrein lag midden op de camping. De meeste camping gasten kenden het bestaan ervan niet eens. Het lag omringd door bomen en struiken goed verscholen achter een toiletgebouw. En het was groot genoeg om in het midden een vuur te maken en aan de zijkant een barbecuebuffet weg te zetten.
De stemming was uitgelaten. Iedereen was blij elkaar weer te zien. Iedereen werd onthaald met drie dikke zoenen. Al snel voelde het weer heel vertrouwd. Acht weken lang in het hoogseizoen dag en nacht samen, schept een band. Dat was duidelijk. Bovendien zorgde het elk jaar weer voor nieuwe relaties. Twee daarvan bleken nog altijd in stand. Inge vond dat altijd een leerzame ontwikkeling. Ze probeerde aan het begin van het seizoen al een beetje uit te vogelen wie graag met wie zou gaan. Dit keer had ze er EEN van de twee goed gegokt.
De hele avond werden rond het kampvuur herinneringen opgehaald en gelachen. Langzaam werd het donker. De muziek werd gestart en het vuur aangemaakt. Dat vuur zorgde er al snel voor dat er een warme gloed kwam te hangen op het terrein. Iedereen voelde zich na een paar wijntjes ook lekker vrij. Inge zit naast Roos. Een 24-jarige vrouw die al meerdere seizoen meegaat op de camping. Ze kent de klappen van de zweep en is binnen het team EEN van de leidsters. Ook bij de campinggasten is ze zeer geliefd. Maar dat is, vermoeden de andere recreatiemedewerkers, omdat ze met haar stevige cup D, haar halflange haar en haar sproeten aardig wat in de strijd heeft te gooien. Roos is ook de flauwste niet. Tijdens de campingprogramma’s trekt ze graag te strakke shirts, te korte rokjes of mooie galajurken aan. In de wetenschap dat er dan altijd wel de nodige vaders net even wat langer blijven staan, als zij de kinderen komen brengen naar het programma.
Inge voert het hoogste woord. Ze vertelt aan Roos vol passie over de nieuwe ideeën voor volgend seizoen. Ze blijft maar ratelen. Roos moet daar altijd wel om lachen. Ze kan enorm genieten van het enthousiasme van Inge. Roos kan haar glimlach dan ook niet onderdrukken, als ze het relaas van Inge aanhoort. Dat blijft ook niet onopgemerkt bij Inge.
Ze stopt plots met praten, kijkt Roos aan en zegt: ‘Ik ben weer bezig he! Kan het niet laten; als ik ergens enthousiast over ben, moet ik dat vertellen. En jij snapt dat tenminste, want je weet hoe het werkt.’
Roos schenkt zichzelf nog eens een rose in; en doet datzelfde bij Inge.
‘Poeh, dat gaat wel erg hard; ik voel hem al aardig hangen,’ zegt Inge, terwijl ze haar glas aanbiedt aan Roos. Die pakt het glas van haar over waarbij ze met haar lange vingers heel even de hand van Inge aanraakt.
‘Wat heb jij het warm?’ merkt Inge op.
‘Combinatie van vuur en wijn, denk ik,’ zegt Roos, die nu een proostend gebaar maakt.
‘Trouwens; over wijn gesproken: ik voel dat ik even naar het toilet moet. We gaan weer erg hard.’ Inge is sowieso niet zo’n drinker. Ze stuitert al na vier glazen wijn.
‘Dan ga ik even met je mee. Pak ik meteen wat water, anders zit ik morgen met een kater en daar zit ik niet op te wachten.’
Beide jonge vrouwen springen op. Inge verliest daarbij heel even haar evenwicht. Ze kijkt Roos aan en schiet in de lach.
‘Dat bedoel ik nou. Ik voel me nu al een beetje wiebelig.’ Roos pakt Inge bij haar arm en al giechelend lopen de twee richting toiletgebouw.
Als Roos naar buiten komt, staat Inge haar al weer op te wachten.
‘Kom we gaan snel terug naar het vuur; ik krijg het hier koud.’ En ze pakt de hand van Inge.
‘Hoe doe je dat; die is nog altijd warm!’ merkt Inge op.
‘Weet ik niet,’ zegt Roos.
‘Ik ben gewoon een warmbloedig mens.’ Inge verbaast zich daarover.
‘Hier moet je voelen.’ En ze legt haar hand op de wang van Roos.
‘IJskoud.’ Roos doet hetzelfde bij Inge.
‘Heb ik geen last van. Beide handen gloeien.’
‘Mmmmm, dat voelt lekker warm. Als ik het ooit koud heb en jij bent in de buurt, dan weet ik je te vinden.’ Roos lacht naar Inge, die zich nu enigszins ongemakkelijk voelt, omdat Roos haar handen niet weghaalt. Met beide handen heeft Roos het gezicht van Inge vast. En net iets te lang. Inge lacht een beetje schamper, maar Roos pakt meteen door. Met een zwoele stem: ‘Dit is ook lekker warm.’ En voordat Inge het in de gaten heeft voelt ze de tong van Roos een weg naar binnen zoeken in haar mond.
Vermoedelijk is het de wijn, want Inge doet niets om dit te stoppen. Het suist in haar hoofd.
‘Ik heb nog nooit een vrouw gezoend; en nu sta ik hier Roos te zoenen.’ Ze voelt hoe de zachte tong lekker rustig ronddraait in haar mond. Ook haar tong maakt ronddraaiende bewegingen. Beide vrouwen kreunen zachtjes.
‘Dit is lekker,’ weet Inge er nog uit te persen.
‘Weet ik,’ zegt Roos.
‘Met een lekkere vrouw is het altijd goed zoenen.’ En gepassioneerd concentreert ze zich weer op de mond van Inge.
De warme handen van Roos hebben inmiddels het gezicht van Roos losgelaten. Opeens voelt Inge twee warme handen op haar onderrug. Ze wordt zachtjes gemasseerd, terwijl ze lekker staat te tongzoenen. Inge vindt dat ze niet kan achterblijven en legt ook haar handen op de dijen van Roos. Met een knijpende beweging zorgt ze ervoor dat ze dichterbij Roos komt te staan. Ze voelt haar warme lichaam door haar kleren heen. Dit is goddelijk.
De handen van Roos zitten niet stil. Ze hebben de billen van Inge van onder haar rokje stevig vast. Ondertussen drukt ze Inge af en toe stevig tegen haar aan. Een siddering gaat door het lichaam van Inge. Ze voelt de grote borsten van Roos door het stof heen. Vier stevige tieten die elkaar aanraken. Inge voelt haar kutje al aardig vollopen.
Af en toe raken de onderlichamen elkaar. De ene keer drukt Roos dan wat harder door, de andere keer Inge. Daarbij een zacht kreunend geluid maken, tussen het smakkende geluid van het zoenen door. Inge kan niet wachten en streelt over de warme benen van Roos. Die heeft alleen een rokje aan, waardoor de handen vrij spel op haar warme blote benen hebben. Tergend langzaam gaat Inge kriebelend met haar vingers omhoog. Totdat ze een nat plekje op het slipje heeft bereikt. Roos is dus ook al aardig volgelopen.
‘Dit is lekker,’verzucht Inge geil.
En ze drukt EEN vinger wat harder tegen het natte plekje aan. Roos gaat snel anders staan, zodat haar benen iets verder uit elkaar komen te staan.
‘Mmmm, druk lekker die vinger bij me naar binnen, ik wil het.’ Dat laat Inge zich geen twee keer zeggen. Het slipje glijdt, geduwd door de vingers van Inge, bij Roos naar binnen. Daardoor voelt Inge met haar pink een schaamlip van Roos. Ze begint er mee te spelen, om al heel snel via de zijkant van het slipje haar kutje te bereiken en haar middelvinger soppend in haar te steken.
Roos laat zich gewillig vingeren. De duim van Inge gaat af en toe over haar klitje. Ze kan het dan niet nalaten om haar heupen naar voren te bewegen. Ze wordt gewoon gevingerd. Op de camping, voor het toiletgebouw. Haar handen zoeken ondertussen via de buik een weg naar de borsten van Inge. Als ze daar zijn aangekomen kan ze niet nalaten om zachtjes in haar tepeltjes te knijpen. Inge zakt een beetje door haar benen, terwijl ze een kreunend geluid maakt.
Haar tepels staan fier overeind. En Roos is niet van plan om haar vingers er vanaf te halen. Twee vingers van Inge verdwijnen ondertussen in de natte gleuf van Roos. Inge’s vingers zijn kletsnat. Ze haalt ze er even uit, likt en proeft er aan.
‘Dat smaakt lekker. Ook proeven?’ Vragend kijkt ze Roos aan. Die hoeft niet te antwoorden. Haar geile blik zegt meer dan genoeg. Inge stopt haar vingers nog een keer in de kut van Roos en brengt dan haar hand naar haar mond.
‘Proef je eigen geil, Roos. Je bent lekker…’
Dan pakt Roos ineens vol in de kut van Inge. Die slaakt een diepe zucht en moedigt haar verder aan.
‘Oooh, ja. Pak mijn kut. Pak mijn hete natte kut. Ik wil je vingers in me voelen.’ Roos glijdt met twee vingers haastig naar binnen. Inge is door en door nat. Ze knijpt met haar kutje. Ze probeert de vingers van Roos af te knijpen, zo geil is ze.
Happend naar adem zoekt Roos de mond van Inge. Ze wil haar lekkere tong voelen. De twee vrouwen geven elkaar een lange tongzoen, terwijl ze elkaar vingeren. Dan hurkt Roos; schuift het slipje van Inge opzij en drukt ineens haar tong tegen de klit van Inge aan. Het geil gutst over haar kinnetje. Ze kijkt vanonder geil naar boven en kan nog net ‘lekker?’ uitbrengen.
‘Super geil,’antwoordt Inge.
‘Lik me door, lik me lekker lang door.’ De handen van Roos pakken de tieten van Inge vast en spelen met haar tepeltjes. Dit houdt Inge niet. Geschrokken van de plotselinge opwelling in haar borsten, komt ze kreunend klaar op de mond van Roos. Die slurpt al het geil lekker naar binnen.
‘Wat proef je lekker,’ kreunt Roos, ‘Kom maar lekker klaar.’
Het liep tegen 12 uur; en dus was Erik de camping opgekomen. Hij kwam zijn vriendin ophalen. Onderweg naar de feestlocatie liep hij Merel tegen het lijf. De zus van EEN van de recreatiemedewerkers. Ze kwam voor hetzelfde: ook zij had ‘dienst’.
Ze kwam haar zus ophalen, zodat die lekker kon drinken. Erik kent Merel al enkele jaren, omdat ook zij bij het team heeft gewerkt. Nu heeft ze een vaste baan en helpt ze alleen in het hoogseizoen af en toe mee.
Merel is een lekkere blondine van 28 jaar met een stevige fiere c-cup. Die avond is ze gekleed in een zomers geel jurje met lekkere open schoentjes. Merel en Erik lopen al pratend richting het toiletgebouw, als ze allebei tegelijkertijd een enorme kreun horen.
‘Wat kan dat zijn,’giechelt Merel.
‘Hoor jij dat ook?’ Erik moet even schakelen.
‘Ik denk dat ik Inge hoor kreunen,’ reageert hij verbaasd.
En hij kijkt Merel met een rood hoofd aan. Ze zijn dan vlakbij het toiletgebouw. En in de hoek, een beetje weg van de lantaarns, zien ze de twee vrouwen staan. Roos knielend met de kut van Inge vol in haar mond. Erik’s ogen vallen open van verbazing.
‘Ik geloof dat dat jouw vriendin is die daar zo lekker bezig is,’ lacht Merel.
‘Ik geloof het ook,’ stamelt Erik, die wel vaker met Inge fantaseert over een trio; maar niet over een lesbisch duo.
‘Word je daar lekker geil van, Erik,’ vraagt Merel, terwijl ze haar hand brutaal over de broek van Erik laat gaan. Die kan al geen nee meer verkopen, want zijn paal staat stijf in zijn broek.
‘Oeps, die is hard geworden,’ constateert Merel.
‘Vind je het lekker om je eigen vrouwtje zo bezig te zien?’ En met een diepe kreun haalt ze de pik van Erik te voorschijn. Ze gaat achter hem staan en beginy hem rustig af te trekken.
‘Vind je het geil, om je eigen vrouwtje zo te zien? Vind je het lekker dat ik je lekker aftrek? Nou?’ Erik kan geen woord meer uitbrengen. Hij heeft moeite om op zijn benen te staan. De mooie Merel staat hem hier af te trekken terwijl hij kijkt naar zijn vrouw die de kutsappen van Roos aan het verwerken is.
Hij gooit zijn hoofd naar achteren en zoekt de mond van Merel. Die is gretig genoeg en begint hem meteen te zoenen.
‘Lekkere vent,’ kom hier.
‘Hier word ik geil van. Lekker die dikke pik in mijn handen. Wil je me vingeren, ik ben zo ontzettend nat…’
Erik glijdt met een hand naar achteren en komt precies op de kut van Merel terecht.
‘Aah, trek me lekker af. Vuile slet, zal ik je kutje een vingerbeurt geven…’ Merel hijgt instemmend in zijn oor.
‘Geile vent, vind je mijn kut lekker?’ Erik dringt met twee vingers haar kutje binnen. Steeds dieper.
‘Lekker hoertje; laat jij je zo lekker stevig vingeren? Vind jij het lekker om aan mijn stijve pik te trekken,’’ kaatst hij de bal terug.
Ondertussen waren Roos en Inge gewisseld.
Nu was het de kut van Roos die een lange diepe likbeurt kreeg. Roos spreidde haar benen zo wijd mogelijk.
‘Lik me en vinger me. Ooh, sneller met die vingers in en uit mijn kut…’ Inge deed wat haar werd opgedragen. Haar vingers gingen razendsnel in en uit de soppende doos van Roos; haar tong flitste over haar klit. Hara andere hand steunde op EEN van de grote borsten van Roos. Af en toe trekkend aan de tepel. Roos kon dit niet lang houden. Ze stond op het punt van klaar komen. Inge voelde de ongecontroleerde bewegingen van de heupen van Roos, die, toen ze klaar kwam, hardop kreunde. En daarna alleen nog maar seconden lang kon hijgen. Wat een orgasme was dat.
Erik hield het ook niet. Zijn hand in de hete kut van Merel, die hem lekker stond af te trekken. Bijna tegelijkertijd spoot hij zijn klodders sperma de nacht in; over de lange vingers van Merel. Die moedigde hem nog aan.
‘Kom maar jongen, spuit lekker. Spuit lekker over mijn vingers; vinger mijn kut. Je bent lekker.’
Roos en Inge kwamen langzaam weer bij hun positieven, toen ze Erik en Merel pas zagen staan. De pik van Erik wees in hun richting. Een beetje geschrokken bedekten ze hun lichamen zo goed mogelijk met hun handen, maar toen ze door kregen dat zij geil waren geworden van hun spel, liepen ze op Merel en Erik af.
‘Stonden jullie ons een beetje af te kijken,’ plaagde Inge.
‘Nou jullie begonnen,’ zei Merel.
‘Jullie waren al een aardig eind, toen wij hier aankwamen. Daarom heb ik Erik maar geholpen. Die had een lekkere paal gekregen van dit schouwspel.’
Inge zoende Erik vol op zijn mond.
‘Hier, dan kun je het kutgeil van Roos nog proeven.’ ‘Hmm,’ging Merel verder.
‘Dat zou ik ook wel willen. Volgens mij ben ik de enige die niet is klaargekomen. En ik ben ook al aardig volgelopen….’ Inge, Roos en Erik keken elkaar maar kort aan.
‘Ok, we zullen je helpen. Zeg maar wat je wil,’ opende Inge de aanval.
‘We hebben zes handen en drie monden. Of wil je misschien geneukt worden door Erik?’ Erik keek verbaast naar Inge. Was zij nou haar eigen vent aan het weggeven? Zijn paal zwiepte alweer fier overeind; daar had ie wel zin in. Merel een flinke beurt geven…
Aantal keer gelezen:
588
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)