Spannendverhaaltje.nl

gewonnen wedstrijd

-
29-05-2011
De stemming was gelaten, we hadden met 5-2 gewonnen van de koploper. Onder de douches hadden we het al uitbundig gevierd. Daarom besloten we na wat gedronken te hebben uit elkaar te gaan. Calvin riep nog snel dat hij een sms had van zijn oma of hij wilde komen zwemmen, hij vroeg wie er mee wilde. Het was een zonnige dag voor april. Eigenlijk had ik geen zin, Martijn wel. Ik had al langere tijd een bepaalde klik gevoeld met Martijn. Hij was pas dit seizoen bij ons in het team gekomen maar hij viel me meteen op. Ik had eigenlijk altijd alleen iets voor meisjes gevoeld maar Martijn maakte toch iets los. Daarom besloot ik om mee te gaan zwemmen. Onder weg naar het huis van de oma van Calvin zaten we wat te klieren. Calvin stelde voor om een spelletje te doen. We zouden proberen wie het snelst een meisje gedag zou laten zeggen. Dit zou niet simpel zijn voor mij omdat het leeftijdsverschil tussen mij Calvin en Martijn niet duidelijk zichtbaar was. Ik was dik een jaar ouder dan Martijn maar met zijn gespierde uiterlijk en zijn blonde lokken vielen de meeste meisjes meteen als een blok voor hem. Niet dat ik er niet mocht wezen maar vaak bleef ik een beetje op de achtergrond. Ik zou mijn best doen. De gene die als laatst gegroet werd zou voor het drinken en alles moeten zorgen.
Op onze weg naar het zwembad wat ongeveer 20 min duurde kwamen we verschillende meisjes tegen. Zoals verwacht zei het eerste meisje “hoi”.
Maar ze telde niet omdat het meer een chagrijnige uitroep was dan een groet. Het volgende meisje dat we tegen zouden komen was mijn kans. Ik besloot alles op alles te zetten. Ik trok m’n shirt uit. Zo konden de tegenliggers mijn als ik het zelf mag zeggen, sexy sick pack zien. Niet lang daarna kwam de eerste tegenligger. Ik zette een klein beetje aan zodat ik iets voor de jongens fietste. Toen het meisje voorbij kwam hoefde ik niet eens iets te zeggen, meteen hoorde ik “hey” met een korte giechel er achter aan. Yes, ik zou niet als butler hoeven spelen. Martijn was daarna weer aan de beurt en gebruikte mijn aanpak ook en succesvol. Calvin zou dus deze middag ons persoonlijk slaafje zijn.
We kwamen aan bij het huis van de Oma van Calvin. Zachtjes floot ik tussen mijn tanden. Het was groter dan ik ooit had verwacht. Ook Martijns mond viel open. Ik grapte dat als hij hem niet dicht zou maken ik er iets in zou stoppen wat hij wel lekker vond. Snel deed Martijn zijn mond dicht want hij had wel zo’n idee waar ik op doelde.
Nadat we even een kleine rondleiding hadden gehad besloten we om het water op te gaan zoeken. We hadden nog wat willen drinken maar er was niks in huis. De Oma van Calvin zou voor ons wel even naar de winkel gaan om iets te drinken te halen.
Door alle commotie van de gewonnen wedstrijd waren we vergeten om zwembroeken te gaan halen. Calvin stelde voor om onze sportbroekjes aan te houden. Zelf had ik hier niet zo’n zin in. Dan zou ik nog 20 min met een nat schurend broekje tussen mijn benen op de fiets zitten. Ik zei lukraak, dat is toch niet nodig we zien elkaar toch altijd wel na de wedstrijd. Waarop Calvin knikte en snel zijn broek en shirt uit deed. Meestal stond Martijn ergens achter in de douche met zijn rug naar ons toe. Ik geloofde dat hij een beetje preuts was. Ik deed ook snel mijn shirt, broek en onderbroek uit en sprong in het koude water. Martijn zuchtte eens diep en trok ook snel zijn spullen uit. Doordat Martijn zich altijd een beetje afzonderde had ik hem nog nooit echt gezien. Maar hij was op zich net zo lang als ik. Wat in hield dat hij groot was voor zijn 15 jarige leeftijd. De zon scheen recht op zijn buik, waardoor zijn blokjes en liezen een schaduw maakte. Zijn piemel was ook al behoorlijk gegroeid. Wat me op viel was dat hij geschoren was. Normaal zaten er altijd wat donshaartjes om heen. Maar nu was hij kaal en leek zijn penis nog groter. Ik moest opletten dat ik niet te lang bleef staren. Nadat hij zijn blonde lokken achterover veegde sprong hij ook in het water.
We zwommen een beetje en stoeide wat met elkaar waarbij we probeerde om elkaar steeds onderwater te duwen. Ik zorgde ervoor dat ik steeds bij Martijn in de buurt was en duwde hem zo nu en dan onderwater of sleurde hem mee. Hier bij was al een aantal keer zijn piemel tegen mijn arm of buik aan gekomen wat mij stiekem toch wel een beetje opwond. Ik moest natuurlijk wel steeds goed opletten dat niemand zag dat het af en toe toch wel een beetje op zwoel tussen mijn benen.
Na ongeveer een half uur gezwommen te hebben begonnen we een beetje moe te worden. Ik besloot om uit het water te gaan en mijn handdoek uit te rollen op het grasveldje dat achter het zwembad lag. Martijn en Calvin volgden. Eigenlijk had ik wel zin om even alleen met Martijn te zijn. Ik herinnerde Calvin er aan dat hij ons spelletje had verloren en dat hij drinken moest gaan halen voor ons. Alleen was er niks in huis en de Oma van Calvin had gebeld dat ze een vriendin was tegen gekomen en daar even koffie was gaan drinken. Er staat toch nog wel iets in de kelder vroeg Martijn. Calvin zei: ”Ja wijn maar lusten jullie dat?”.
Ik knikte ja en Martijn stemde ook in. Calvin liep naar binnen.
Toen ik dus even met Martijn op het gras lag begon ik een gesprekje.
“Wie vind jij nou echt een lekker wijf” vroeg ik. Martijn kreunde en zei: Carlijn, die zou ik echt nog een keer willen hebben op een feest of zo. Ik kende Carlijn niet en begon door te vragen. Ze had bij hem op de club gezeten maar was naar een betere club gegaan omdat ze dan door kon groeien. Calvin kwam terug met een rode en een witte fles wijn. Snel ontkurkte Martijn de witte en zette gulzig de hals aan zijn mond. Een klein straaltje wijn liep over zijn kin en drupte over zijn borst om als een straaltje door te lopen over zijn buik naar zijn navel en dan door te vloeien naar zijn piemel. Gefascineerd volgde ik het stroompje en liet even mijn blik rusten op zijn toch al eigenlijk wel lange lid. Martijn merkte dit op.
“Wat zit jij nou weer te kijken?” “niks, het viel me alleen op dat je kaal was.” “Ja, de jeukte en zo dus heb ik het er maar afgehaald.”
Opeens sprong Calvin op. De deur was in het slot gevallen en we konden het huis niet meer binnen. Dat terwijl onze kleren nog binnen lagen. Behalve die van Calvin. Die lagen nog op het terras. Calvin besloot om even naar de vriendin van zijn oma te fietsen om de sleutel te halen. Ik vond het niet erg, ik was gedwongen om naakt in een tuin te liggen met Martijn. Ik had niet verwacht dat de dag zo zou lopen. Ik besloot nog even door te vragen naar Carlijn om Martijn een beetje te pesten. Hij zuchtte en vertelde dat ze lekker tieten had en dat hij haar een keer per ongeluk met gym in haar BH had gezien. Hoe meer hij vertelde hoe groter zijn lul werd. Martijn merkte dit ook op en draaide snel op zijn buik. Ik zag dat hij zich schaamde. Ik stelde hem gerust en zei dat het niet uitmaakte. Hij zei dat het vaker voor kwam. Bijvoorbeeld onder de douche bij het hockey. Ik grapte dat er maar een manier is om er goed vanaf te komen.
Martijn werd rood en zei vind je dat niet erg als ik ehh…. . Ik zei als je het niet erg vind help ik mezelf ook even. Martijn sloot zijn hand om zijn inmiddels goed hard geworden piemel en begon zachtjes op en neer te gaan. Zelf was ik nog niet heel hard en masseerde dus een beetje mijn ballen. Ondertussen keek ik steeds weer naar Martijn. Af en toe liet hij tussen zijn zuchten door een kleine kreun vallen. Inmiddels was ik ook goed hard en begon me onbeschaamd af te trekken op Martijn. Ik deed mijn stoute schoenen aan en zij: ”Martijn, het lukt niet. Wil je me helpen?” Martijn keek op en zei: “als jij dat wilt.” Langzaam kroop hij op me af. Hij pakte mijn lul in zijn linkerhand en met zijn rechterhand begon hij mijn ballen te strelen. Ik boog mijn gezicht naar het zijne en drukte mijn mond op zijn volle en zachte lippen. Meteen reageerde hij en stak zijn tong bij mij naar binnen. Zachtjes kropen we naar elkaar toe waarbij Martijn zijn hand nog steeds om mijn piemel hield geklemd. Rustig streelde hij mijn eikel met zijn duim waarbij steeds een siddering van genot door mijn rug kroop. Ondertussen hadden we onze monden nog steeds op elkaar geduwd. Ik trok mijn mond terug en begon in zijn nek te likken, steeds ging ik een beetje lager. Toen over zijn borst, ik likte al zijn spieren af, toen zijn lekkere wasbordje, elke blokje 1 kusje. Ik speelde even met zijn navel voordat ik aankwam bij zijn lul. Rustig nam ik hem in mijn mond en begon op en neer te gaan. Ik zag dat Martijns buik mee veerde. Ik wisselde wat af sneller langzamer. Het enige wat Martijn uit kon brengen was: “Jezus”.
Langzaam begon ik zijn eikel te vlinderen en Martijn begon harder en vaker te kreunen. Zijn buik begon steeds harder op en neer te bewegen. Ik haalde mijn tong van zijn eikel en likte voorzichtig langs zijn lul. Ik pestte hem een beetje door zijn orgasme steeds even uit te stellen. Uiteindelijk gaf ik hem wat hij verlangde, ik nam zijn lul weer in mijn mond, zoog met lange halen totdat ik de krachtige stralen sperma in mijn mond voelde. Dit had ik nooit verwacht toen ik ’s ochtends mijn sokken aan trok. Ik wil het proeven kreunde Martijn en zocht met zijn lippen mijn mond weer. Gulzig zoog hij op mijn tong en lippen. Toen vond ik dat ik ook verdiende waar ik recht op had en duwde zij hoofd naar mijn lul. Meteen nam hij mijn piemel in zijn mond en begon gulzig te zuigen. Ik was ondertussen zo geil geworden dat het niet lang duurde voordat ook ik heftig opgewonden op de grond lag te schudden. Ik had wel eens een meisje gevingerd en zij mij afgetrokken maar dit. Nee nog nooit. Martijn zoog gewoon door, soms nam hij hem bijna helemaal in zijn mond om daarna met korte bewegingen mijn eikel te stimuleren. Ik voelde dat al vanuit mijn tenen mijn orgasme kwam. Martijn bleef zuigen tot dat ik zuchtte: “ik kom, ik kom”.
Hij pakte mijn piemel en begon er aan te trekken. Hij liet al mijn warme klodders sperma over zich heen komen, overal op zijn borst en buik glommen druppels vocht.
“Jezus, wat lekker” kreunde ik.
Inmiddels begon mijn zwelling snel te slinken en maar goed ook. Want we hoorden het tuinhek. Dit betekende dat Calvin terug was. Snel sprongen we in het water om het sperma van elkaar af te wassen. We gaven elkaar nog een zoen en begonnen toen weer met een bal over te gooien. Alsof er nooit iets is gebeurt. Martijn is nu minder preuts dan vroeger. Nu staat hij ook gewoon tussen ons te douchen. Dan wil het wel eens gebeuren dat Martijn nog treuzelt en dat ik ga kijken waar hij blijft…
Aantal keer gelezen:
1082
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)