Spannendverhaaltje.nl

Gesnapt 1

-
21-10-2010
Ze kende elkaar al jaren van gezicht uit de supermarkt, maar de laatste tijd kijken ze elkaar steeds wat langer aan, en het oogcontact bleef hierbij niet alleen gericht op elkaars ogen, steeds vaker verdwenen de ogen over elkaars lichaam.

Het viel haar op dat ze elkaar nu dagelijks tegen kwamen in de supermarkt, het leek erop dat ze met elkaar hadden afgesproken dat ze elke dag rond half twee hun boodschappen zouden doen bij deze supermarkt, en dat terwijl ze nog nooit maar één woord met elkaar gewisseld hadden, of elkaar naam nog maar wisten.

Wel was er kort lichamelijk contact geweest, ze hadden elkaar in het voorbij gaan geraakt, na deze aanraking was het voor haar constant een vraag geweest of deze aanraking wel zo onschuldig was als deze moest overkomen, de blik die ze elkaar gaven na deze “onschuldige”aanraking, gaf haar zelf nu ruim twee weken later nog de tintelingen in haar buik.

De blikken werden steeds uitdagender naar elkaar toe, en ze kon zijn lichaam maar niet uit haar gedachten verbannen, en dat terwijl ze al jaren samen was met haar man, van wie ze nog zielsveel hield en op wie ze nog steeds stapelgek was.

Vandaag nam ze zich voor dat ze haar stoute schoenen zou aantrekken, en kijken of deze aanraking inderdaad wel zo onschuldig was geweest als het moest overkomen.
Nadat ze haar kinderen na de lunch opnieuw naar school had gebracht, en op school voor de zekerheid aan haar vriendin Anne gevraagd had of haar kinderen deze middag bij haar mochten spelen was ze snel weer naar huis gegaan.

Thuis gekomen trok ze gelijk haar jeans en haar poloshirt uit en bekeek haar lichaam en het opwindende setje even in de grote spiegel welke ze op haar slaapkamer had hangen.
Haar plannen welke ze voor deze middag in petto had begonnen haar al in extase te brengen, en ze voelde het kruisje van haar stringetje al vochtig worden, en ook haar tepels begonnen zich al stevig tegen de stof van haar beha af te zetten.

Snel trok ze haar setje uit, en ze kon het niet laten om even haar tepels te masseren, en met haar hand richting haar natte poesje te gaan, en al snel lag ze zichzelf op haar bed te verwennen, met de gedachten aan de wilde plannen die ze voor deze middag in petto had kwam ze al snel schokkend klaar, toen ze weer een beetje bij kennis was na dit geweldige orgasme schok ze van de tijd het was inmiddels al kwart over één, en snel sprong ze onder de douche.

Ze trok haar meest sensuele kleren aan en ze “vergat”onder dit flinterdunne jurkje haar lingerie.

Onderweg naar de supermarkt voelde ze haar tepels tegen de stof van haar jurkje priemen, en ze schoof haar jurkje iets opzij zodat haar natte poesje de rijwind goed kon voelen, wat een heerlijk gevoel is dit toch bedacht ze zich, de tintelingen in haar buik namen alleen maar toe hoe dichter ze bij de supermarkt kwam, maar ook de spanning naam bij haar toe ze was immers wat later dan anders door haar avontuur met haarzelf, was het inmiddels al kwart voor twee geworden, als hij er nog maar is dacht ze maar bij haar zelf en ze gaf wat gas bij.

Bij het oprijden van de parkeerplaats van de supermarkt ging er tegelijk een zucht van verlichting en een geweldige tinteling door haar heen, de gitzwarte golf van haar secret supermarkt lover stond er gelukkig nog, en wat een geluk naast de golf was nog een plek vrij, om het zekere voor het onzekere te nemen parkeerde ze haar auto zo strak tegen de golf zodat haar secret lover met moeite in zijn auto kon komen, dus mocht ze hem missen dan zou hij in ieder geval buiten op haar moeten wachten.

In het binnenspiegeltje van haar auto werkte ze nog even haar make up bij en keek zichzelf nog eens goed aan, ze vond zichzelf voor haar 38 er nog steeds goed uitzien.

Bij binnenkomst in de supermarkt zocht ze direct met haar ogen heel de supermarkt af op zoek naar haar secret lover, gelukkig vond ze al snel waar ze naar op zoek was haar secret lover stond bij de groenteafdeling, snel liep ze erop af en onderweg bedacht ze zich hoe ze dit zou gaan aanpakken.
Haar tepels waren inmiddels zo stijf geworden dat het niemand meer kon ontgaan hoe geil ze was, ook voelde ze nu constant die heerlijke tinteling door haar onderbui gaan en ze voelde zelf een dun straaltje geil uit haar natte kutje langs haar benen lopen.

Gelukkig was de groenteafdeling niet al te ver van de ingang van de supermarkt verwijderd en stond ze dus snel oog in oog met haar secret lover, de geile blik die haar secret lover over haar lichaam deed glijden maakte haar nog geiler dan ze al was en ze voelde zichzelf al bijna klaarkomen, nu wist ze het zeker dit zou een middag worden die ze niet snel zou vergeten.

Haar secret lover bleef haar lang en doordringend met zijn geile blik aankijken, wat haar nog meer aanmoedigde, voor zijn ogen strekte ze zich uit naar de komkommers maar net even wat langer wat nodig was en gaf hem zo een blik op haar volle d cup met de superstijve tepels, ze pakte een komkommer en betaste deze op zo’n verschrikkelijk geile manier en keek hem hierop geil en diep in zijn ogen, ze draaide zich om, zodat ze de komkommer in het mandje op de grond kon leggen, waarbij ze zo bukte zodat ze hem een blik gunde op haar natte kutje en haar strakke sterretje.

Zwijgend liep ze opgewonden verder de winkel door en stopte bij de zuivelafdeling, waar ze de hand van haar secret lover richting de slagroom zag gaan, zonder wat te zeggen legde hij de slagroom in haar mandje waarbij hij opzettelijk haar borsten met zijn arm aanraakte, met een zachte kreun van genot hierop volgend ook zij kon een zachte kreun niet onderdrukken en voelde gelijk weer wat vocht haar inmiddels drijfnatte kutje verlaten, haar kutje stond te kloppen van totale opwinding, dit gevoel had ze al lang niet meer mee gemaakt.

Zonder nog maar één woord gezegd te hebben liepen ze direct naar de kassa en verlieten snel de winkel, buiten gekomen zag hij hoe dicht haar auto tegen de zijne was geparkeerd en hierop opende zij haar auto, hij stapte in en schoof door naar de passagiersstoel waarna zij ook plaatsnam in de auto, ze keek opzij en er volgde direct een zeer heftige en vurige tongzoen waarbij hun handen elkaars lichaam overal betaste, zijn hand vond als snel haar drijfnatte kloppende kutje, en hij begon haar daar dan ook direct een geweldige neukbeurt te geven met zijn vingers, en het duurde dan ook niet lang of ze voelde de ontlading in haar buik komen en ze kwam met een luide gil spuitend klaar.

Haar luide gil was niet onopgemerkt gebleven, en al snel keek er een man van in de vijftig de auto binnen, toen haar secret lover dit zag, verdween zijn hoofd richting haar drijfnatte kutje en begon het geile vocht van haar weg te likken, met een verbouwerende man als toeschouwer, al snel voelde ze een tweede orgasme komen en opnieuw kwam ze al spuitend met een luide gil klaar, na deze tweede keer starten ze haar auto en gaf haar secret lover de ruimte om in zijn auto te stappen en ze reed richting haar huis, de golf van haar lover achtervolgde haar gelukkig op haar weg.

Onderweg naar haar huis werd ze weer geiler en geiler en ze was nog maar net binnen of ze nam haar lover mee de trap op naar de verdieping, hierbij gaf ze hem een compleet uitzicht op haar nog steeds drijfnatte kutje en haar strakke sterretje, halverwege de trap voelde ze de heerlijke tong van hem weer eerst begon hij zachtjes haar sterretje te likken en ging langzaam naar haar druipende kutje, ze voelde haar kutsappen alweer lopen en ze begon al snel weer te kreunen van genot, het duurde ook niet lang of haar derde orgasme kwam op zetten, hij bleef haar maar likken en nam al haar kutsappen gulzig in zijn mond op.

Ze hield het nu niet langer en sleurde haar secret lover nu mee naar haar slaapkamer, en gooide hem op bed.
Direct stapte ze uit haar jurkje en stond nu geheel naakt voor haar secret lover, haar tepels waren nu zo stijf geworden van al deze opwinding zoiets had ze nog nooit eerder meegemaakt.

Langzaam begon ze haar secret lover uit te kleden, en likte zijn lichaam op een langzame en plagerige manier, ze merkte al snel dat hij hierdoor in de hoogste staat van opwinding kwam en ze bezorgde hem met haar mond een geweldig hoogtepunt, waarbij ze alle vrijgekomen sappen oplikte en niets verloren liet gaan.
Na dit hoogtepunt begonnen ze elkaar opnieuw vurige te tongzoenen en te strelen op alle plekken van elkaars lichaam, ze hadden nog steeds geen woord met elkaar gewisseld, maar dat maakte ook helemaal nies uit.
Ze gaven elkaar nog één dikke kus en weg was haar secret lover weer.

Hij was nog maar net weg of daar ging de bel, het was haar vriendin Anne die haar kinderen kwam terugbrengen, Anne keek haar vriendin aan en ze zei “ik weet niet wat je gedaan heb vanmiddag, mar zo te zien is het je bevallen” Ach ik heb gewoon wat boodschappen gedaan antwoordde ze, zulke boodschappen wil ik ook wel doen zei Anne met een hele ondeugende glimlach en weg was Anne weer.

Het gewone leven ging zijn gang weer, en ze begon alvast met het eten, ze had inmiddels haar dagelijkse kleding weer aangedaan, met uitzondering van haar lingerie, ze was nog steeds geil en voelde har kutje tegen de stof van haar jeans aanschuren, en werd hierdoor alsmaar geiler.
Gelukkig dacht ze haar man Rob was al bijna thuis, hij zou haar wel van het geile gevoel afhelpen, wat verlangde ze naar een lul in haar drijfnatte kutje.
Zodra hij zou binnenkomen bedacht ze zich zou ze zich gelijk op hem storten en hem net zolang gek maken totdat zijn lul groot en stijf zou zijn, och wat verlangde ze toch naar haar heerlijke vent.
Aantal keer gelezen:
749
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)