Spannendverhaaltje.nl

Gepakt door 2 man

-
21-10-2010
Hallo. Ik ben Janet, een lekkere blonde meid van 19 jaar.
Ik heb een relatie met Kevin. Een knappe jongen van 21 jaar met donker haar.
We gaan nu al een hele tijd met elkaar en we hebben een goede relatie. Kevin is overdag altijd werken. Ik werk in ploegen diensten dus ik ben vaak alleen thuis.
Vorige week was er iets mis met onze ketel. De verwarming deed het niet meer. en dus belde ik een monteur.
Maar ik had een klein griepje en dus zat ik alleen in mijn ochtendjas op de bank. Toen de monteur aan de deur stond, zag ik dat hij een stagiaire had meegenomen. Beide 2 mooie mannen. Ik liet ze binnen en ik liet ze zien waar de ketel zat. En ze gingen aan de slag. Toen ze klaar waren, bood ik ze een kopje koffie aan. Ze gingen bij mij aan tafel zitten en we praatte wat. Toen ik op wilde staan om nog eens koffie in te schenken, kon de monteur het niet laten om even aan mijn billen te zitten. Ik werd een beetje rood en liep toen naar de keuken toe. Ik hoorde de 2 mannen wat fluisteren in de woonkamer. En toen kwamen ze de beide de keuken in. De stagiare kwam achter mij staan en maakte mij ochtendjas open. Ik schrok een beetje, maar ik zei niks. Ik vond het wel spannend. Hij ging met zijn handen langs mijn lichaam. Hij kneep wat in mijn borsten en ging met zn handen over mijn billen. De monteur die tot nu toe alleen nog maar had staan toe kijken die kwam op me af. Hij trok mijn slipje van mijn lichaam en tilde mij op het aanrecht. Hij bukte iets en voor ik het wist voelde ik zijn lekkere natte tong over mijn kutje glijden. Ik werd echt drijfnat. Toen kwam de stagiaire er weer bij en hij ging met zijn handen over mijn borsten en kwam met zijn mond dichter bij mij tepels. Hij beet er zachtjes in en ik kreunde zachtjes.
Terwijl de monteur mij nog lekker aan het likken was.Toen tilde hij mij weer van het aanrecht en hij draaide mij om. De monteur ging voor mij op zijn knieen zitten en likte mij weer heerlijk door mijn lekkere spleet. Terwijl de stagiaire achter mijn kwam zitten. Hij haalde met zijn handen mijn billen uit elkaar en begon mijn kontje te likken. Zo heerlijk was dat! van 2 kanten tegelijkertijd gelikt worden. Zo lekker, dat ik al snel klaarkwam. De mannen merkte het en ze stopten. Ze legde mij op de keukentafel en de monteur deed zijn broek open. Hij kwam met zijn lekkere grote pik in mij. Ik voelde hem steeds dieper en harder. Ik schreeuwde het uit. Toen kwam ook de stagiaire erbij, met zijn broek op zijn knieen. Hij kwam voor mijn gezichtje staan en duwde zijn warme pik in mijn mondje. Ik had nog nooit zo iets groots in mijn mond gehad.
Na een minuut of 5 pakte de monteur mij op. Hij gooide mij op de bank ik de woonkamer en hij ging achter mij zitten. Hij nam me nu lekker van achter terwijl de stagiaire toekeek en met zijn pik speelde.
Even later kwam de stagiaire op de bank zitten en ik moest boven op hem gaan zitten. Ze vroegen mij of ik wel eens dubbel genomen was. Ik zei dat ik dat nog nooit had gedaan en de twee keken elkaar aan en glimlachten. Ik voelde de grote pik van de stagiair in mij verdwijnen. Zo heerlijk! maar voor ik het wist kwam de monteur achter mij zitten en schoof langzaam zijn pik in mijn kontje. Nu hield ik het niet meer. Ik schreeuwde het uit van genot. De monteur speelde ondertussen ook wat met mijn tieten. Terwijl ze mij van beide kanten namen. "kom op schatje, dit is toch wat je wilde. Vieze slet!". hoorde ik de monteur zeggen.
Zo ging het nog een tijdje door. Tot ik klaarkwam.
De mannen stopten en ze ging staan. Ik moest op mijn knietjes voor hun gaan zitten. Toen voelde ik hun heerlijke zaad over mijn gezichtje gaan. Zo lekker warm.
Ze kuste me en trokken hun broeken weer aan.
"Vergeet die rekening maar meid, het is goed zo". En ze gingen weer verder naar de volgende klant.
Ik heb me gedoucht en ik ben op bed gaan liggen. En toen ik er aan terug dacht hoe lekker in gebruik was door deze twee kerels werd ik weer boter geil.
Nog geen half uur later kwam Kevin thuis. En toen heb ik met hem nog heerlijke seks gehad. Dit was een dag die ik niet snel zou vergeten.
Aantal keer gelezen:
540
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)