Spannendverhaaltje.nl

Genieten met een onbekende zij 18 hij 31

-
16-08-2010
Ik sprak af met haar elkaar te ontmoeten op een bankje achter Paul (kroeg eettent in Heerenveen) in het daar liggende kleine parkje op 1 van de bankjes. We hadden afgesproken om 20.00 uur ik was er al om 19.45 en was best wel nerveus. Ik zag een jonge vrouw aankomen lopen van 18 jaar ikzelf ben 31 jaar Ze kwam naast me zitten en stelde haar voor Waarna ik mij dus ook voorstelde. Ze was luchtig gekleed met een topje met inkijk en een rokje, Ze legde de hand op mijn been en vroeg of ik nerveus was wat ik dus beaamde. Ze legde haar arm om mijn nek en gaf me een zoen op mijn wang. Ik legde m地 armen om haar heen en trok haar stevig tegen me aan. We knuffelden even en toen nam ze m地 oorlel in gaar mond en begon er aan te likken en te sabbelen.
Ik legde mijn hand op haar blote been en trok hem wat naar haar toe onder haar rokje waar ik de binnen kant van haar been streelde. Ik genoot van dat gesabbel aan m地 oor lel Ik ademde zwaar. Ze hield me nog steeds stevig vast en ik ging steeds verder met m地 hand omhoog tot ik aan haar slipje toe was en begon haar daar te strelen. Even keek ze me aan en gaf ze me een tongzoen na 5 min nam ze m地 andere oorlel in haar mond en ik ging met m地 hand bij haar slip langs om zo haar voorzichtig te vingeren. Toen er 2 vingers inzaten stond ze ineens op en zei kom we gaan ergens anders heen waar het iets minder druk is. Ik zei oke en vroeg waar ze heen wilde, Dat sprak ze laat ik aan jou over. We liepen naar mijn auto stapten in en reden Heerenveen door Heerenveen zuid door Vervolgens door Oranjewoud waar ze haar hand op mijn been legde en me begon te strelen, door Mildam waar ze m地 broek losmaakte en mijn penis uit m地 broek haalde en me rustig begon te strelen vervolgens door Katlijk Nieuwehorne Ouderhorne vervolgens naar Olderberkoop toen de 80km weg op Wolvega Oosterwolde richting Oosterwolde en op een gegevenmoment 1 van de afritten links Daar likte ze voorzichtig aan mijn geslachtsdeel en nam hem soms geheel in haar mond tot we op een gegevenmoment bij een bosje aankwamen waar ook een parkeerplaatsje was. Daar stapten we uit en gingen een stukje wandelen. Op een gegeven moment liepen we op een steigertje af en gingen op de steiger zitten met de voeten vlak boven het water en ze begon me weer te zoenen.
Ik zoende natuurlijk mee en streelde haar lichaam. Voorzichtig lied ik haar achterover vallen (zodat ze niet in het water zou vallen) en begon haar te strelen tussen haar benen en langzaam ging ik steeds verder naar haar kruis. Vervolgens duwde ik met de andere hand haar top je omhoog en begon aan haar borst te likken kringetjes draaien om haar tepel soms even zuigen en soms even zachtjes bijten. Terwijl ik met m地 andere hand haar slipje ingleed. Ze gaf steeds lichte kreuntjes wat me aanmoedigde om door te gaan. Ze knoopte mijn overhemd los trok het uit en toen mijn T-shirt. En ze zoende me in mijn nek en beet zachtjes in mijn oor lel. Ze draaide mij van haar af en kwam nu iets op mij te liggen zodat ik haar tepels in m地 mond kon nemen door mijn hoofd iets op te tillen en streelde met m地 handen haar haren en haar rug. Ze maakte mijn broek los en duwde deze iets naar beneden. Vervolgens kreeg ik een tongzoen en streelde zijn mijn onbehaard borstkast en likte mijn tepels om verder af te dwalen naar beneden zodat ze mijn broek geheel kon uit trekken en naast ons op de steiger neer legde. Even zoende ze m地 lul en likte m地 eikel. Om vervolgens mij daarna weer te zoenen. Ik Streelde haar rug en trok haar topje uit waardoor haar borsten lekker de vrije wereld inkwamen Ik nam ze in beide handen en begon ze te likken en te zoenen Ik draaide haar op haar rug en ging met m地 tong naar haar navel en draaide er kringetjes er omheen, vervolgens trok ik haar rokje uit en legde die naast mijn broek.
Ik ging zoenend naar beneden en zoende haar op haar slipje ze duwde haar billen iets omhoog en legde haar handen op mijn hoofd en kreunde zachtjes. Nu trok ik haar slipje uit en begon haar kale kutje te likken Ik spreidde met 1 hand haar lipjes open om daar tussen te likken. Ze trok me iets aan m地 haren om mij te begeleiden naar de plek waar zij het gevoeligst was ik likte daar door en haar kreunen van genot werd heviger en ik begon haar te vingeren gelijk maar met 2 vingers ze was al eerder gevingerd door mij maar algauw volgden er meer ik begon haar hevig te vingeren en haar borsten schudden heen en weer . Ik stopte met likken en ging naar haar borsten om die in mijn mond te nemen na een tijdje stopte ik ook met vingeren en legde mijn lul OP haar vagina en begon een neuk beweging te maken, steeds ging ze met de billen omhoog als ik naar beneden ging zodat hij Hopelijk van haar vagina af in haar zou komen maar ik was gemeen en zorgde er voor dat het niet gebeurde. Ze streelde met haar handen m地 rug om via mijn billen naar mijn lul te gaan en hem vast te pakken en hem naar haar vagina te sturen ze ging weer met haar heupen omhoog zodat hij er voor zat en er een kleinstukje inging. Maar ik zorgde er voor dat hij er weer uit ging. Het werd voor haar te veel en duwde mij van haar af en ging toen snel op mij zitten en steeds verder naar beneden tot dat het eindelijk zover was en mijn pik in haar kut verdween Ik nam haar borsten in mijn handen en begon ze hard te kneden. Terwijl ze me bereed. Het duurde niet lang toen ik zei van stop a.u.b even als je lang van me wilt genieten. Ze stopte en zoende me op m地 tepels en vervolgens m地 mond waar na we dus weer even tongzoenden. na een tijdje draaide ik me om en begon haar weer te likken en zij bracht me weer naar de juiste plaats waarna ik haar weer vingerde en zij nam mijn lul in haar mond nadat ze zei als je bijna klaarkomt moet je het zeggen.
Ze deed heel langzaam en voorzichtig zodat het vrij lang duurde toen ik het bijna voelde komen en ik dus stop zei Ze stopte gelijk en ik draaide m地 lul bij haar weg en lag in het verlengde van haar en ging weer verder met likken en haar hevig te vingeren het was er allemaal heel er vochtig inmiddels en m地 hand sopte er over ik ging steeds heviger en steeds ietsje verder totdat ze het echt uitgilde van genot het was een langdurige orgasme wat mij niet weer hield door te gaan. Ik zag dat haar handen naar mij toe te komen om vermoedelijk te stoppen dus ik gaf nag een enorme drukker en haalde toen mijn hand er weg. Ze rilde er van en kronkelde nog even na. Vervolgens Draaide ik haar op haar buik en begon haar schouders even te masseren om vervolgens af te zakken naar haar borsten. Om die nog even te kneden. Ik ging via de zijkant verder naar beneden en trok haar buik omhoog net zolang tot ze op handen en knien zat Ik streelde met m地 hand over haar lipjes en bracht vervolgens mijn lul in haar en stootte een aantal malen Vervolgens haalde ik hem er uit en duwde haar rug naar beneden zodat haar kont beter in positie kwam en legde mijn lul voor haar ster en duwde hem langzaam naar binnen en begon haar daarna zacht te neuken met 2 handen begon ik aan haar borsten te trekken en te kneden. Tot ik weer bijna klaar kwam toen haalde ik hem er weer uit. Ze viel voorover en draaide haar om Ik ging op m地 linkerzij naast haar liggen en zoende en streelde ik haar.
Na een tijdje zo te hebben gelegen duwde ze me op m地 rug en ging op me liggen zoenen en strelen en langzaam gleed ze naar beneden zonder een plekje over te slaan. Toen nam ze mijn lul in haar mond en begon me te pijpen zonder gebruik te maken van haar handen ze zoog mijn lul bijna geheel naar binnen ik kreunde het uit en toen ik zei dat ze moest stoppen omdat ik anders snel klaar zo komen ging ze iets sneller en harder zuigen Ik schreeuwde het uit dat ik kwam en op dat moment duwde ze een vinger een stukje in mijn kont waardoor ik spoot als een brandweerman maar ze bleef door zuigen en ik vroeg smekend dat ze moest stoppen. Maar ze ging door ik kreeg tintelingen door m地 gehele lichaam en kon het niet meer aan en kwam iets overeind. Legde mijn handen op haar hoofd en duwde toen haar hoofd nog verder nar beneden en ze slokte mijn lul in 1x door. Toen liet ik me achterover vallen nog steeds kreunend en eindelijk stopte ze.
Ik denk dat ik wel een 15 min tot een half uur heb liggen bij komen terwijl zij me streelde en zoende. Daarna hebben we ons aangekleed en heb ik haar terug gebracht naar Heerenveen ze vroeg of ik haar bij het station uit wilde zetten op het parkeerplaats Dat heb ik gedaan en daar hebben we nog een keer geneukt en ben ik klaar gekomen in haar kale kut na een tongzoen hebben we afscheid genomen. En ik heb haar nooit weer gezien
Aantal keer gelezen:
223
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)