Spannendverhaaltje.nl

Geneukt door de monteur

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Sebastiaan meer verhalen van Sebastiaan Vrijdagmorgen. Ron was al vroeg de deur uitgegaan naar zijn werk en ik had zojuist de kinderen naar school gebracht. Ik bekeek mezelf voor de spiegel. Ik wist dat ik een heerlijk lichaam had. Dat wisten inmiddels ook een aantal mannen. Ik ben een eindje in de dertig en superslank. Mijn weegschaal komt niet boven de 60 kilo uit en ik heb nog frisse opstandige iewat bescheiden borsten. Mijn ogen dwaalden langs mín lichaam en bleven haken bij mijn glad geschoren kutje. Ik was trots op mijn kutje, lekker strak en lekker glad. Ik verkeerde in een soort roes. Hoewel ik over sex niets te klagen heb was ik erg geil vanmorgen. En ik wist waarom. Nog een uurtje en de monteur voor de verwarmingsinstallatie zal aanbellen. Dat gevoel van spanning gaf me op voorhand een heerlijk geil gevoel. Ik hoopte maar dat het een beetje aantrekkelijke vent zou zijn. Ik besloot me luchtig te kleden. Ik trok een lila string aan en voelde de stof tegen mijn kale zachte lippen drukken. Jezus wat was ik geil! Ik besloot een bijpassend behaatje aan te doen en een lichtgroene doorzichtige dunnen katoenen broek. De zon speelde door mijn benen heen en door de stof zag ik duidelijk de contouren van mijn strakke benen en als ik goed keek zelfs de vorm van mijn kutje.
Zo zie je maar dat dagelijks fanatiek tennissen echt goed voor je lijf is. Verder deed ik een witte dunne bloes aan waarin mijn borsten prima uitkwamen. De bel. Shit. Hij was te vroeg. Ik schrok ervan. Ik ging naar beneden en was razend nieuwsgierig wie ze nu op mij hadden afgestuurd. Ik deed de deur open en was even teleurgesteld. Een man van rond de vijftig jaar stond voor me. Een aardig gezicht, geen overmatige bierbuik maar wel twee stevige handen. Hij staarde me een kort moment aan en ik begreep zijn blik. Kom binnen zei ik. Ik gaf hem een hand en een siddering ging door me heen. Oh Daphne dacht ik bij mezelf. Nu niet geil worden. De man volgde mij naar de woonkamer en zette zijn gereedschapkoffer neer. Ik voelde zijn ogen in mijn rug branden. Ik realiseerde me dat hij mijn string duidelijk door mijn katoenen broek heen moest kunnen zien. Koffie? Vroeg ik nonchalant.
En terwijl ik me omdraaide keek hij me aan met een vaderlijke blik. Ik keek hem recht in zijn ogen terug en knikte dat ik koffie zou gaan maken. Ondertussen voelde ik me vreselijk geil worden. Ik werd gewoon nat van die oude vent!
De monteur vroeg me of hij alvast naar boven mocht naar de CV. Ik vond het goed en ging met de Senseo aan de slag. Ik voelde dat ik keiharde tepels had en hoopte stiekem dat er meer in de lucht hing. Toen de koffie klaar was ging ik met een dienblad naar boven. De monteur stond aan de ketel te prutsen terwijl ik onderzoekend naar zijn lijf keek. Vooral de plek waar ik zijn lul wist te vinden zag er goedgevuld uit. De man keek plotseling op en zei heel direct dat hij vond dat ik er goed uitzag. Dank u, zei ik een beetje overdonderd. Je zal wel geen verstand hebben van CV ketels zei hij vervolgens onverstoord. Kan ik u anders ergens mee helpen vroeg ik hem. Jawel zei hij. Hij had de kap van het apparaat verwijderd en vroeg me voor de ketel te gaan staan en van bovenaf in de ketel te kijken. Ik zag daar allemaal metalen buisjes en pijpjes lopen en hoorde hem op de achtergrond uitleggen dat hij van onderaf iets zou doen en dat ik goed moest kijken of dat gevolgen had voor het bovenste deel. Ik snapte er niets van, en volgens mij verzon hij het ter plekke. Daar stond ik dan wijdbeens voor de CV ketel op mijn tenen gestrekt van bovenaf in dat ding te kijken. Hij zat op de grond met zijn hoofd in de ketel.
Ik wist dat als hij zijn hoofd uit die ketel zou halen bij oog in oog stond met mijn kutje. Mijn kutje wist dat ook want ik werd echt heel heet. Ik ontklemde met mijn handen de kast van de ketel en stond roerloos te wachten op wat komen ging. De man prutste wat en vroeg een paar keer hees of ik al wat zag. Op een onschuldig toontje gaf ik steeds aan dat ik niets zag. Op eens voelde ik een hand hard om mijn bovenbeen klemmen. Hij zei direct sorry maar ik verlies anders mijn evenwicht. De hand voelde warm aan en zette mijn hele dijbeen in vuur en vlam. Wat ongelooflijk geil was die zware mannenhand om mijn been! De hand bleef zitten terwijl ik me afvroeg of hij wel echt zijn evenwicht verloor. Weer vroeg hij me of ik wat zag aan de bovenkant van de ketel. Niets, piepte ik. Kort daarna voelde ik zijn hete adem vlak onder mijn kutje. Hij had zijn hoofd onder de ketel uit gedaan en hield zijn gezicht vlak bij mijn kutje. Mijn verstand verliet me opslag en ik bleef gewoon staan alsof er niets aan de hand was. Ik wist zeker dat hij de hitte van mijn botergeile kutje moest kunnen voelen door mijn dunne katoenen broek heen. Hij liet mijn been los en even later voelde ik zijn zware handen op mijn heupen. Ik hield het niet meer! Ik bleef maar in die ketel kijken maar eigenlijk zag ik niets. Met een geroutineerde beweging ontdeed hij mijn broek van het knoopje en ik voelde de zachte stof zou op mijn enkels vallen.
Zijn grote handen grepen mijn billen en meteen daarna voelde ik zijn warme lippen heel dicht bij mijn kutje op mijn dijbeen. Hij kuste mijn liezen en ging met zijn tong over mijn string heen. Hij duwde met zijn tong door mijn schaamlippen. Ik kreunde van genot en hield de CV ketel nog steviger vast. Hij trok mijn string aan de kant en begon me te likken. Werkelijk. Zijn tong ging door mijn spleetje heen en het was wel of ik in de fik stond. Hij vond met klitje en ging er als een razende met zijn tong omheen. Ik voelde dat ik ging klaarkomen. Nee! Plotseling trok hij mijn string uit en en ik stapte uit mijn broek. Hij tilde mij op en zette me op de wasmachine. Een beetje overtuigd van zijn dominantie trok hij mijn benen uit elkaar en ging verder waar hij gebleven was. Het was geweldig. Hij zoog zich vast aan mijn schaamlip en vervolgens likte hij mijn gladgeschoren kutje naar een hoogtepunt. Toen hij mijn klitje opnieuw onder handen nam en tegelijkertijd twee vingers hardhandig in mijn grotje duwde kwam ik klaar. Ik zag alleen maar sterren en ik kon een schreeuw niet onderdrukken. Zo lekker was ik nog nooit klaargekomen! Ik zakte trillend van genot op de grond en kwam met mijn hoofd in aanraking met zijn harde lul. Ik liet me helemaal gaan en trok zijn spijkerbroek open en haalde zijn kei en keiharde lul eruit.
Fier stond hij voor me. Niet al te lang maar wel heerlijk dik met een grote paarse glimmende eikel. Mijn lippen proefde het ziltige en langzaam zoog ik zijn pik naar binnen. Ik pijpte hem alsof ik het elke dag deed en werd er opnieuw ongelooflijk geil van. Ik wist dat ik een vijftig jarige lul in mijn mond had en nou, ik vond het geweldig! Na enige tijd trok hij mij ophoog en zijn zware handen dwongen me me met mijn handen op de wasmachine af te zetten met mijn billen naar hem toe. Ik voelde zijn pik tegen mijn schaamlippen drukken en met een soepele duw voelde ik mijn lippen wijken en zat hij er tot zijn wortel in. Langzaam begon hij me te neuken. Dit was heerlijk. Zijn dikke lul voelde ik volledig in me bewegen en elke keer als hij stootte ging er een genotsiddering door mij heen. Ik vergat alles om mij heen en voelde hem steeds harder en dieper neuken. Ik kwam weer klaar en terwijl mijn kutje zijn lul hard omsloot voelde ik zijn ademhaling diep in mijn nek uitblazen. Hij omvatte mijn borsten dwars door mijn behaatje en rolde mijn tepels hardhandig met zijn vingers. Het leek even of zijn pik nog dikker werd en met een schreeuw kwam hij klaar. Ik voelde duidelijk dikke stralen diep in mijn kutje spuiten en minuten lang stonden we stil na te genieten terwijl ik zijn pik diep in mij voelde nakloppen. Op een gegeven moment gleed hij uit me en ik voelde zijn zaad langs mijn dijen naar beneden lopen. God wat was dit een geil avontuur. De CV monteur liep met zijn pik nog halfstijf naar het dienblad en dronk zijn koude koffie op. Hij deed de kap op de ketel en streepte het telefoonnummer op de onderhoudssticker door en schreef met pen een ander telefoonnummer op. Hij gaf een vette knipoog en liep naar beneden.
Terwijl ik mijn stringetje weer aandeed bedacht ik me dat er de aankomende weken vast nog wel een nieuwe storing zou zijn.
Aantal keer gelezen:
730
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)