Spannendverhaaltje.nl

Genaaid

-
25-10-2010
Dit verhaal is waar gebeurd. Waar moet je dit onder zetten. Rico zijn vader en moeder kwamen uit Spanje. Zijn vader kreeg werk hier in Nederland. Gastarbeider. In de streek van Rico 's ouders was het arm. Ik kende hem vanaf de kleuterschool. Hij met zijn gitzwarte haren getinte bruine huidkleur en zijn donkere bruine ogen ik met mijn hel blonde haren en blauwe felle ogen werden vanaf de kleuterschool onafscheidelijke vrienden. Qua postuur pasten wij wel goed bij elkaar. Hij 192 ik 189 lang. Samen in de badkuip bij elkaar logeren zwemmen voetballen naast elkaar in de klas op de lagere school. Het zelfde voortgezet onderwijs. Waar Rico was daar was ook ik. Onafscheidelijk. Nooit ruzie. Maar wij bleven platonische vrienden. Hadden vaak en veel verkering vanaf de eerste klas lagere school. Samen op vakantie in ieder geval mee met zijn ouders broertjes en zusjes naar Spanje. Slapen in een tent. Onbeschrijfelijke avonturen samen beide zestien voor de eerste keer weekend Parijs met de trein. Ook bespeelde wij samen gitaar. Dat leerde wij van zijn neef. Een halve Zigeuner. Muziek maakte deel uit van onze opvoeding. Vanaf mijn zestien kreeg ik vaste verkering. Rico bleef niet achter. Hij wisselde een paar maal van vriendin. Maar toen ik een aantal weken terug mijn verkering uitmaakte wij heel vaak heftige ruzies hadden, had Rico zijn verkering ook al uitgemaakt. Zo waren wij beide vrij man. Wie de BOB was is niet zo duidelijk. Maar wel het uitgaan vrijdag zaterdag. Met heel veel vrienden zuipen slikken blowen uit je dak gaan. Voor drinken lol trappen. Rico en ik zijn samen gaan studeren maar bewonen beide een verschillend studentenhuis. Hij economisch ik de technische kant. verder wil ik er niet te veel over uitweiden. Ik dacht dat wij geen geheimen voor elkaar hadden. Eigenlijk in niets. Samen vertelde wij elkaar alles. Ook over onze relaties met meiden. Samen douchen na sporten sauna stoombad naakt zwemmen beide groot geschapen " nie schamen " spraken vaak onderling Duits " einfach dus selbst " uit een liedje eenvoudig jezelf blijven. Erotische gevoelens had ik nooit voor Rico gekend. Hij ook niet voor mij. Ja als jochies eenmaal dat wij beide een stijve konden krijgen en hij vertelde dat hij ook kon klaarkomen. Een dag later kon ik dat ook, alleen in mijn bed had ik het uitgeprobeerd en dat lukte op mijn twaalfde.
Juni 2010: Samen speelden wij op een zwoel strandfeest met vuur wijn eten op de verjaardag van Bianca een vriendin. Zo de nacht in van feest zuipen blowen pilletje drankje. Rico speelde met mij die nacht voor haar. Bernard Johan maar vele vele goede vrienden en vriendinnen van ons en Bianca feesten samen wij speelden muziek. Op het afgelegen terrein met een prachtig meer leken wij Zigeuners in de nacht met het grote houtvuur. Diep in die nacht werd ik wazig. Voelde mijn vreemd. Kon niet meer spelen. Was niet dronken maar realiseerde mij niet echt meer wat er gebeurde. het was net alsof ik buiten mijzelf was getreden. Dat ik het meemaakte maar ook weer niet. Dat iedereen danste vrolijk was om mij of rond mij. Rico zette mij in zijn auto. Startte de motor waarna ik blijkbaar wegviel of inslaap. Verkeerde pillen een verkeert drankje GHB of XTC te veel wijn te veel stuf. Het was nooit eerder overkomen. Als in een tunnel hoorde ik de stem van Rico. Marco waarbij het galmde. Ineens een stekende pijn. Ik bewoog heftig maar echt weerstand kon ik niet meer bieden. Ik herinnerde mij eigenlijk niks meer. Alles was niet meer geordend liep door elkaar heen. Hoe nu ineens Bianca op mij was gaan liggen met mij begon te vrijen. Waarom wilde ze het goedmaken. Heftig zoende ik maar met wie. Alles was wazig. Toen ik een beetje bij mijn positieve leek te komen lag ik naakt naast Rico. Hij stede mij gerust. Mijn hele lijf voelde warm. Wie wat deed op de achtergrond zachte muziek Rico die blijkbaar waakzaam voor mij zorgde. Het was altijd gebleven bij dronken, overgeven, kater, koppijn, of een vreetkick nadat ik te veel had geblowd. Jaren hadden wij niet meer bij elkaar geslapen. Kwamen regelmatig bij elkaar op kamer maar blijven slapen nee eigenlijk niet. Nu lag ik naast hem. Spiernaakt ook niet gek maar steeds dat erotische gevoel in mijn lijf. Net als ik achter elkaar mijn hoogtepunt bereikte. Ejaculeerde of bleef ejaculeren maar mij daarvan niet echt bewust was. Dat Rico mij suste t' s goed mijn hol neukte bezweet wij samen de liefde bedreven. Ik had geen benul van tijd. het konden uren zijn geweest met net zo goed dagen.

Ineens werd ik helder. Rico sliep lag half over mij heen. Mijn lijf deed pijn. Rico had zijn arm over mij heen liggen. Zijn slappe penis drukte tegen mijn been. Beide lagen wij spiernaakt naast elkaar. Net als wij samen een woest gevecht waren aangegaan. Ik wilde opstaan maar was nog niet bijmachte op te staan. Het was net als ik geen enkele controle over mijn lijf had. Rico werd of was wakker of waakzaam. Zijn vingers gleden over mijn naakte lichaam. Met wie vrijde ik met Rico langzaam werd ik bij vlagen bewust van wat ik deed. Mijn tong speelde in zijn mond of de zijne in de mijne. Heftig zoende ik hem of hij mij. Ik hoorde hem in het Duits vragen of zeggen jij wil mijn schwanz, " fur immer freunde " hem kreunen verdomme hij lag mij te neuken. Ik bood geen weerstand. O ik spritz ad Marco waarna een warm gevoel heftige bewegingen dat ad spritzen " accentueerde. Dat " blasen " hoe gedreven hij mijn bevredigde vol overgave. Ik kreunde heftig bewoog fel voelde mij ineens leeg. Kroop angstig zo dicht tegen hem aan. Zijn hand in mijn blonde haren. T' s goed Marco t's goed waarna ik wederom in een tunnel zakte. Langzaam maar zeker werd de wereld weer de mijne. Vlagen van helderheid wegzakken in een zwarte droom. Toen ik helder was lag Rico naast mij. Ik stonk zo had ik gezweet. Ik plakte overal. Mijn aars deed pijn. Mijn penis was vurig. Ik had niet veel kracht in mijn lijf. Lag als een zandzak te wachten op verklaringen.
Rico keek mij aan. Wat hebben wij ons laten gaan Marco. Hoe of wat wist ik niet. Het enige dat ik wauwelde je hebt mij geneukt. Hij draaide zichzelf meteen om. Draaide mij zijn rug toe. Uren lagen wij bij elkaar. Verward beide verward. Of ik alles wel meende. Wat wilde ik weten. Was stukken van de film kwijt. beide gedrogeerd hadden wij dingen gedaan die innerlijk misschien wel broeide. Nu dat wij beide weer tot onze positieven kwamen konden wij er in flarden niet mee omgaan. Het ordenen van hetgeen was gebeurd duurde dagen. Uren spraken wij erover maar ik herinnerde mij niets of weinig. Toen wij het erop aan wilde laten komen waren wij beide bang voor de waarheid. Nooit had Rico of ik met een jongen het bed gedeeld. Nu als ik hem zag raakte ik opgewonden. Ik durfde niks te zeggen. Ging hem uit de weg. Verlangde naar hem. Ik wist het zeker dat hij in mij was geweest. Eind juni omdat wij beide alles hadden vastgelegd vlogen wij naar Spanje. In de vakantiewoning van zijn familie konden wij elkaar niet meer ontlopen. Eerst wilde ik op de bank gaan slapen. Met die gedachte liep in rond. Beide in een bed was anders geen probleem geweest. Maar nu wist ik het niet meer. Nadat wij waren aangekomen wij elkaar aankeken die avond kende hij mijn gedachte. Wij slapen gewoon bij elkaar Marco. Ja knikte ik. Toen ik mij uitkleedde mijn opwinding voor hem zichtbaar werd maar ik ook zijn opwinding zag, aarzelden wij. Starend naar elkaar. beide zwegen wij gingen naast elkaar liggen in het verlangen dat hij of ik tot hem toenadering zocht. Wij draaide gelijktijdig naar elkaar keken elkaar aan. Zo van wat moeten wij nu. Ik stak mijn hand naar hem uit waarop hij mij aanhaalde. Zonder iets te zeggen verzonken wij in een heftige vrijpartij. hartstochtelijk vreeŽn wij met elkaar. Uren strelen tegen elkaar aan heftiger hartstochtelijker zo heftig had ik nooit eerder de liefde bedreven met iemand. Zwijgend sidderend zo intens was ik nooit eerder tot een hoogtepunt gekomen. Ik slikte toen hij mijn begon te neuken. Ik wilde hem voelen niets anders dan dat hij de liefde met mij zou bedrijven. Het was " einfach du selbst " keer op keer beide.

Rico hoefde mij ik hem maar aan te raken. Naar elkaar te kijken. het was net als iets in ons zo samen was gesmolten dat in die ene nacht iets was gebeurd dat ons tot een besluit had gebracht. Rico was jaloers net als ik als hij danste met een meisje. Op het strand was. In zee zwom. Hij was beter hechter. Ik was voor hem beter liever. Op het feest op het strand probeerde Rico de liefde te bedrijven met een Engels meisje. Ik zag het gebeuren. Rico kon moeiteloos meiden versieren. Ik had daar ook geen moeite mee. Kwaad en naakt kwam hij op mij aflopen. Wij gaan Marco. Vanaf het strand naar het huis was enkele tientallen meters. Daar aangekomen plofte hij op bed. Ik keek naar hem. Huilend lagen wij beide in elkaars armen. Vrijend elkaar minnend. Nu is het niet anders. Onverklaarbaar misschien dat wat in ons sluimerde onvolwaardige liefde voor elkaar toen boven kwam borrelen. Wanneer het vuur is uitgewoed weten wij beide niet.
Aantal keer gelezen:
337
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)