Spannendverhaaltje.nl

Genaaid!

-
21-10-2010
Edwin en ik zijn inmiddels al weer twaalf jaar getrouwd. We hebben het echt super samen. We voelen elkaar goed aan, geven elkaar de ruimte om onze eigen dingen te doen en hebben beide ook nog eens een leuke baan waarin we veel interessante mensen ontmoeten. Edwin houdt echt van vrouwen. Hij kijkt graag naar ze, praat makkelijk met ze en geniet er van om met vrouwen om te gaan. In onze relatie zijn we de afgelopen jaren wat vrijer geworden. Niet dat we om de haverklap vreemd gaan, maar op z’n tijd hebben we onze avontuurtjes. We hebben afgesproken dat we elkaar er niet lastig mee zullen vallen en dat we het bed niet delen met mensen uit onze directe omgeving. Eén keer hebben we een trio gehad wat we beide een geweldige ervaring vonden en zeker nog wel eens herhaald zal worden.

De laatste tijd merk ik dat Edwin vaker een scharreltje heeft dan voorheen. Ik betrap hem er op dat hij thuis weinig behoefte aan seks heeft terwijl hij buiten de deur zorgt dat hij voldoende aan zijn trekken komt. Toen ik hem er laatst naar vroeg reageerde hij boos en zei iets van “nou,…dan laat jij toch ook wat vaker door iemand anders neuken…”. Ik schrok me rot en ben hem een beetje in de gaten gaan houden. Het blijkt dat hij regelmatig op feestjes en partijtjes, waar hij voor zijn werk komt, vrouwen en meiden oppikt om daarna seks met ze te hebben. Toen ik laatst met Edwin bij een groot feest was duurde het maar even totdat ik hem kwijt was. Aan mijn arm verscheen opeens een zongebruinde knaap die mij het hof probeerde te maken. Toen ik met hem in gesprek was bleek dat Edwin hem op mijn spoor had gezet als zijnde “een kennis van Edwin”. Al snel werd het me duidelijk dat de knaap me wilde neuken, “verder geen gedoe zei de knaap”. Het koste me weinig moeite om hem af te schudden. Na een uur kwam ik Edwin weer tegen met een roodharige dame aan zijn zijde. Het was me duidelijk, dit keer heeft hij het me dus zelfs geflikt waar ik bij in de buurt ben. Toen ik de roodharige dame terloops opmerkte “er zit een beetje sperma op je wang” pakte ze direct haar zakdoekje om haar neus te snuiten en probeerde haar wang schoon te vegen zonder dat het op mocht vallen. Beetje flauw van me, want er was natuurlijk niets te zien aan haar wang. Op dat moment ontstond er in mijn hoofd een plannetje en dat plan wordt vandaag ter uitvoering gebracht.

Edwin is weer op één van zijn zakelijke feestjes terwijl ik thuis zit. Maar als alles goed gaat zal ik vandaag ook mijn feestje beleven en komt Edwin wat minder aan zijn trekken. Als Edwin een tijdje op het feest rondloopt, staat hij opeens naast een blonde langbenige jonge dame. Ze heeft een mooi gebruind lichaam en haar zomerjurk laten haar grote borsten goed uitkomen. Met haar opgestoken haar en grote zilveren sieraden ziet ze er schitterend uit. Edwin kan zijn ogen er niet vanaf houden. Als ze in gesprek raken blijkt dat ze Simone heet en 30 jaar is. Ze werkt bij een internationale bank, woont vlakbij en is hier voor zaken. Edwin kwijlt bijna van geilheid. Dit is echt zijn type en dan is ze ook nog eens 11 jaar jonger dan hij en zelfs 14 jaar jonger dan zijn eigen vrouw. Het duurt niet lang of ze staan geamuseerd te kletsen over van alles en nog wat. Zoals Edwin betaamt windt hij haar makkelijk om zijn vinger. Ze drinkt samen met hem een wijntje en misschien net wel een te veel om Edwin nog goed te kunnen volgen. Als het feest ten einde loopt nodigt ze hem uit om bij haar huis nog wat te drinken. Het is amper tien minuten lopen, dus de auto kunnen ze laten staan. Zodra ze buiten zijn lopen ze gearmd naar haar appartement. Op dat moment gaat bij mij thuis de telefoon “alles volgens plan” hoor ik in mijn oor. Ik antwoord niet maar verbreek de verbinding.

Eenmaal in het appartement van Simone belanden ze snel samen op de bank. Naast haar liggend maakt Edwin haar jurk los en ligt ze in haar BH en string op de bank. Hij zoent en streelt haar grote gebruinde borsten terwijl haar handen over zijn grote sterke rug strelen. Ze kneedt zijn billen en laat af en toe haar vinger langs zijn sterretje gaan. Een hand laat ze vervolgens een weg vinden in zijn kruis en ze kneedt zijn harde paal en ballen. Ze doet alle dingen die Edwin graag heeft. Hij vraagt zich af hoe het kan dat er nog van dit soort engelen bestaan. Edwin verplaatst zijn aandacht van haar borsten naar haar schaamstreek. Zijn tong schuurt langs de rand van haar string op zoek naar haar sappige schaamlippen. Door de stof heen voelt hij haar gezwollen venusheuvel. Het natte plekje haar kruis komt zeker niet alleen van zijn gesabbel. Op het moment dat hij haar string van haar billen wil trekken komen er twee mannen vanuit de hal de kamer in stappen. Simone schrikt zich rot en bedekt haar lijf. Edwin trekt geschrokken zijn pantalon weer om zijn kont.

De man die als eerste binnenkomt schreeuwt “godverdomme Simone, was is dit….Jij vuile kuthoer…wie heb je nu weer opgepikt?”. Hij loopt op haar af en rukt haar van de bank. Met één klap slaat hij haar tegen de grond om haar vervolgens wild aan haar haren weer op haar benen te zetten. Simone kermt het uit en schreeuwt: “Roy, auww….het spijt me ik….niet doen…voorzichtig….”. Over zijn schouder roept hij naar de andere man “Sjoerd, hou die klootzak rustig”. Voordat Edwin kan regeren voelt hij het metaal van een pistool tegen zijn hoofd. De man, Sjoerd, zegt “zitten….nu!”. Edwin durft hen niet aan te kijken en doet wat de man zegt. In tussentijd wordt Simone hardhandig door de kamer gewerkt. Edwin ziet een straaltje bloed langs haar hoofd lopen. Haar make-up loopt door van de tranen en ze huilt aan één stuk door. Ze stottert “sorry Roy, ik heb niets gedaan….we hebben nog niet…..”weer krijgt ze van Roy een harde tik tegen haar hoofd en stort ze op de salontafel” Uit haar mond stroomt nu flink wat bloed. Edwin zit als een zielig hoopje in de hoek van de bank en is doodsbang. Jezus, waar is hij nu in terecht gekomen. Sjoerd speelt in tussentijd met het pistool. Als Edwin wat wil zeggen haalt Sjoerd met zijn vlakke hand uit en slaat hem hard in het gezicht. Dan ziet hij dat Roy zijn vriendin Simone helpt opstaan en meeneemt naar het vertrek naast de woonkamer. Hij hoort een kraan lopen en hoort Simone alsmaar excuses maken.

Als Roy en Simone de kamer weer binnenkomen draagt ze en badjas. Haar hoofd is gewassen en ze heeft een natte washandje tegen haar slaap. Simone gaat in een stoel zitten en legt Roy uit dat ze van Edwin had begrepen dat hij een zakenpartner was. Daarom had ze hem meegenomen naar huis. Omdat ze wat teveel had gedronken had hij misbruik gemaakt van de situatie. Edwin kan zijn oren niet geloven. Jemig wat kan die trut liegen. Sjoerd kijkt hem en zegt “vuile klootzak…zo ga je niet met andermans vrouw om”. Roy gaat voor Simone staan en begint haar hoofd te strelen en zegt “sorry, liefje…ik had je eerst moeten vragen….het spijt me…” hij tilt haar op en houdt haar stevig in zijn armen. Ze begint hem te zoenen en te strelen. Zachtjes zegt ze “geeft niks….het was ook mijn schuld…ik moet niet zo naïef zijn”. Ze zijn amper uitgezoend of Roy richt zijn boosheid op Edwin. Hij begint weer te schelden en tieren. Hij grijpt het colbert van Edwin en rukt zijn portefeuille uit zijn binnenzak. De zak scheurt open en hij smijt het colbert weg. In de portefeuille vindt hij een foto van mij. Op de achterzijde staat “voor Edwin….liefs Ingrid”. Hij laat de Foot aan Sjoerd zien die even tussen zijn tanden fluit. Dan richt Roy zich weer tot Edwin en vraagt “je wijf?” Edwin knikt. Direct krijgt een klap tegen zijn hoofd. “ik wil dat je met twee woorden spreekt” zegt Roy. Edwin reageert “ja meneer”. Sjoerd begint hard te lachen en zegt “zullen we die dame eens halen, kunnen we haar misschien leren neuken zodat hij niet buiten de deur hoeft? ” Roy en Sjoerd lachen zich en deuk en zelfs Simone durft al weer mee te lachen. Ze mengt zich in het gesprek en zegt “heee…ja…leuk dan kunnen we hem het betaald zetten”. Als hij naar haar kijkt ziet hij dat ze wat coke van een spiegeltje snuift

Langzaam dringt tot Edwin door in welk milieu hij beland is. Zijn hele lijf begint te trillen en hij heeft dringend het gevoel dat hij naar het toilet moet. Hij is op van angst, zijn blaas zit vol en hij heeft het gevoel dat hij moet kotsen. Hij vraagt zich af of hij hier ooit levend weg zal komen. Sjoerd heeft in tussentijd in de portefeuille van Edwin de autopapieren gevonden en vraagt Edwin of het adres nog klopt. Edwin antwoord niet maar knikt. Als Sjoerd hem aankijkt zegt hij alsnog “ja meneer” zichtbaar bang voor een volgende klap. Sjoerd overlegt even met Roy en vraagt Edwin of zijn vrouw thuis is. Edwin knikt “ja”. Dan vertrekt Sjoerd. Roy haalt uit de slaapkamer een paar smalle riemen en gespt de armen en benen van Edwin vast aan een zware eetkamerstoel. Dan ontfermt hij zich weer over Simone die aardig opgeknapt lijkt. Zou ze aan de coke verslaafd zijn en heeft die Roy deze exclusieve dame daardoor in zijn greep? Simone en Roy kunnen het al snel weer goed met elkaar vinden. Voor de ogen van Edwin zijn ze elkaar heftig aan het zoenen terwijl de handen van Roy onder de badjas van Simone haar lijf betasten. Als Roy op de bank gaat zitten ziet Edwin de brede rug van Roy en Simone’s hoofd driftig op en neer gaan in zijn kruis. Edwin denkt “jemig, een half uur geleden was ze nog met mij bezig, toen sloeg deze lul haar in elkaar en nu pijpt ze hem al weer”. Het duurt maar heel even, Roy haar zegt te stoppen. Hij beveelt haar “de spullen te zoeken” en ze verlaat de kamer.

Als Roy opstaat lijkt het alsof er niets is gebeurt. Hij loopt naar Edwin en vraagt hem of hij wat te drinken wil. Edwin kijkt versuft voor zich uit maar antwoord “graag meneer”. Roy lacht en haalt een glas vruchtensap voor hem en zet deze voor hem op de tafel. Edwin kan er niets mee omdat zijn armen vastgeknoopt zijn. Als Simone weer de kamer binnen komt heeft ze een blauwe plastic krat bij zich. Edwin kan niet zien wat er in zit. Roy zegt tegen Simone “toe laat hem wat drinken”. Als ze hem het glas aan zijn lippen zet streelt ze even zijn hoofd en fluistert “toe speel mee, dan zorg ik dat je hier vandaan komt”. Als Edwin haar aankijkt ziet hij de blauwe plek die op haar hoofd aan het ontstaan is. Hij knikt naar haar en drinkt het glas leeg. Hij ruikt haar heerlijke parfum en denkt nog even aan het moment dat hij met haar op de bank lag, net voordat de mannen thuis kwamen. Als Sjoerd binnenkomt zie Edwin dat ik geblinddoekt ben en dat mijn handen met een tie-rip aan elkaar vast zitten. Ik hoor hem even kuchen om aan te geven dat hij er is. Ik denk bij mezelf “hij moest eens weten”. Als Roy op me afstapt doet hij ruw de blinddoek van mijn hoofd en duwt me op schoot bij Edwin. Ik voel zijn lichaam rillen van angst. Als ik hem op zijn mond zoen beantwoord hij mijn zoen amper. De stakker, hij kan het even niet meer. Dan legt Roy uit dat ik mijn mond moet houden en moet luisteren. Ik krijg uitleg over dat wat er gebeurd is en dat ze ons nu echt niet kunnen laten gaan.

Nu Edwin getuige is geweest van drugshandel is er geen weg meer terug. Ik kijk verschrikt naar Edwin die zegt dat hij van niets weet en alleen maar met Simone aan het vrijen was. Roy reageert als door een wesp gestoken en briest “alleen maar met Simone aan het vrijen, jij gore klootzak, je was aan het neuken met mijn vrouw….mijn vrouw….verdomme”. Sjoerd heeft inmiddels plaats genomen op een barkruk en speelt zenuwachtig met zijn pistool. Edwin begint weer te rillen van spanning terwijl ik voel dat er een nat plekje in mijn slipje ontstaat. Jemig wat moet dit spannend zijn voor Edwin, maar oooh….wat vind ik dit geil om te doen…. Roy kijkt naar Edwin en zegt zal ik je eens laten zien hoe het voelt om toe te moeten kijken als je vrouw geneukt wordt door een ander?” Edwin zegt braaf “nee meneer”. Roy reageert nu nog bozer op Edwin “zo dus ik mag toekijken als jij mijn vrouw neukt en jij wil niet zien dat haar hetzelfde overkomt”. Roy rukt me bij Edwin van zijn schoot en neemt me in zijn armen. Met geweld neemt hij me op mijn mond en perst zijn tong in mijn mond. Ik hoor Simone zeggen “toe meisje…werk nu naar mee…anders krijg je er ook nog spijt van”. Als ik meewerk begint Roy me te zoenen het duurt maar even totdat mijn amen verslappen en ik met mijn hele lichaam zijn hartstochtelijke zoenen op mijn mond en in mijn hals beantwoord. Edwin schuifelt zichtbaar nerveus op de stoel. Als Roy me omdraait en voorover over de rugleuning van een fauteuil buigt scheurt hij mijn rok en shirt van mijn lijf. Hij trekt het helemaal aan flarden. Ook mijn bh en slip gaan makkelijk stuk in zijn sterke handen. Simone applaudisseert als ze het resultaat ziet. Mijn blote lichaam ligt nu ver voorover gebogen. Edwin kan alleen mijn grote borsten en hoofd zien. Achter me staat Roy die zijn broek laat zakken en zijn harde paal tussen mijn billen door in mijn kutje stopt. Als Roy me begint te neuken kerm ik het uit. Zijn grote paal wringt diep in mijn kutje en het wrede geneuk maakt me supergeil. Als Roy stopt kijk ik naar Edwin, hij zit met tranen in zijn ogen naar me te kijken. Zijn ogen smeken Roy om te stoppen, hij durft het alleen niet te zeggen.

Ik ben blij dat Roy even stopt, ik ben namelijk zó geil geworden dat ik al bijna klaar kom. Ik wil echt nog lang niet klaar komen….ik wil nog veel meer. Al die vreemde pikken hier in de kamer wil ik in me voelen en ook die geile Simone zal me niet ontgaan.

Roy gebaart Sjoerd dat het nu zijn beurt is om mij voor de ogen van Edwin onder handen te nemen. Als hij voor me gaat staan ben ik opnieuw onder de indruk van zijn gespierd lichaam. Zojuist in de auto had ik al moeite om me te bedwingen. Maar Jezus wat heb ik een trek om deze spierbundel te berijden en me aan alle kanten te laten neuken. Ik zit inmiddels op mijn knieën en pijp Sjoerd zijn harde paal. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een blanke man met zo’n enorme piemel zie. Laat staan dat ik hem in mijn mond heb en zelfs nog in mijn kutje ga nemen. Ik streel zijn ballen en voel de paal alsmaar harder worden. Mijn god wat een heerlijk ding. In mijn ooghoeken zie ik Simone verlekkerd kijken. Volgens mij heeft ze ook wel trek in deze enorme fallus. Sjoerd gebaart me subtiel dat ik moet stoppen, als ik net iets te lang door ga pakt hij me ruw bij mijn haar en duwt me weg. Hij scheldt naar me “stoppen kutwijf….wij bepalen wat er gebeurt”. Ik hoor Simone zeggen “het lijkt wel of ze het lekker vindt….misschien is het wel een hoer”. Ze beginnen in koor te lachen en Roy komt weer bij me staan. Zijn paal staat al weer recht vooruit als ik hem voorzichtig in mijn mond neem. Dan voel ik een hand die mijn kutje streelt, het is Simone. Van mijn kutje gaat haar hand naar mijn kontje en voordat ik er op verdacht ben heb ik een vinger diep in mijn kont. Ik gil even van pijn. De vinger wordt weer terug getrokken. Dan voel ik een heerlijke zachte massa op mijn kontje, het is lekker glad en mijn kontje begint te gloeien. Als ik me begin te ontspannen glijdt een enorme butt-plug in mijn kont. Simone beweegt hem voorzichtig in en uit en ik vindt het heerlijk. Als ze het ding met rust laat voel ik dat Sjoerd achter me staat. Zijn harde neuklat duwt tegen mijn druipend kutje. Hij duwt heel voorzichtig. Centimeter voor centimeter schuift die enorme paal in me. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen klotsen als hij me begint te neuken. Oooooh….wat is dit heerlijk…. Ik durf niet naar Edwin te kijken. In tussentijd zit ik ook Roy nog steeds te pijpen en friemelt Simone aan mijn klitje. Ik heb een heerlijk gevoel in mijn lijf en ik ben onderweg naar een van de meest extreme orgasmen ooit. Roy trekt zich terug en staat met Simone te zoenen als Sjoerd diep in mijn kutje klaar komt. Als ik zijn hete sperma in me voel spuiten kom in klaar. Nog nooit heb ik zo geschreeuwd tijdens een orgasme. Het zweet druipt van mijn lijf en het sperma loopt in een straal uit mijn kutje als Sjoerd zijn harde neuklat er uit trekt. Van vermoeidheid zak ik door mijn knieën.

Als Roy me op de bank legt zie ik dat Sjoerd tegen Edwin staat te praten. Edwin lijkt helemaal van de wereld. Hij moet gezien hebben dat ik er van genoten heb, dat kan niet anders, maar ik denk niet dat hij er ook maar iets van zal begrijpen. Edwin knikt tegen Sjoerd als hij los gemaakt wordt. Dan moet ik op de bank gaan zitten met mijn benen wijd. Edwin gaat op zijn knieën voor me zitten en begint mijn kutje schoon te likken. In tussentijd ontfermt Simone zich over zijn piemel die uit zijn broek steekt. Ik vraag me af hoe ze het doet, maar langzaam zie ik een erectie ontstaan. Edwin kijkt me ongelovig aan en blijft me likken. Zijn kostbare pantalon wordt aan de achterzijde opengescheurd. Roy verschijnt op zijn knieën achter Edwin. In zijn hand heeft hij een flinke klodder glijmiddel wat op de kont van Edwin wordt gesmeerd. Als Roy met zijn duim wat druk op het sterretje van Edwin zit glijdt die er makkelijk in. Edwin heeft wel vaker een butt-plug in als we neuken, dus helemaal vreemd is het niet voor hem. Na de duim van Roy volgt al snel zijn harde paal. Met grote halen wordt Edwin in zijn kont geneukt. Ik weet dat Roy van mannen en vrouwen kan genieten, dat heeft hij me verteld toen we onze plannen hebben besproken. Ik wist alleen niet dat hij mijn Edwin zo geil kon maken.

Als Roy klaar komt in de kont van Edwin is het Simone die snel in actie komt. Ze draait Edwin op zijn rug en begint hem wild te pijpen. Edwin is echt geil geworden van die paal in zijn kont denk ik bij mezelf. Dan gaat Simone op hem zitten en langzaam verdwijnt zijn pik in haar kutje. Als ze ritmisch op en neer gaat zie ik haar genieten. Sjoerd staat voor haar, in haar mond heeft ze zijn enorme paal, ze pijpt hem terwijl ze Edwin berijdt. Als Edwin klaar komt gaat ze nog even door met Sjoerd te pijpen. Het duurt maar even dan komt hij voor de tweede keer klaar. Zijn zaad stroomt uit haar mond. Edwin kijkt dromerig te hoe Roy zijn al weer harde paal in mijn kont ramt. Ik voel de cockring om zijn piemel. Zijn geneuk maakt me weer geil, ik wil nog een keer klaarkomen. Roy heeft maar even nodig om zijn kwakje in mijn kont te jagen. Ik vind het een heerlijk gevoel om zo in mijn kont genomen te worden.

Als Roy naar de badkamer gaat is Sjoerd al weer in de kleren. Simone daarentegen streelt Edwin en zoent hem. Dan zegt ze…..ik denk dat het goed komt….volgens mij zijn ze tevreden…. Roy is weer in de kamer en zegt tegen me “toe…ga haar beffen…maak haar klaar”. Simone ligt voor me op de bank, we zijn beide naakt en strelen elkaar op elke intiem plekje van elkaars lijf. We zoenen elkaar, als we ons omdraaien in positie 69 zie ik dat Sjoerd een injectiespuit in de arm van Edwin duwt. Dan richt ik me weer op Simone, we beffen en likken elkaar, het duurt nog wel een half uur voordat we beide klaar komen. Even later staan we al zoenend samen onder de douche. Ze kijkt me aan en zegt “geil hé….jemig wat was dit gaaf”. Ik knik en zeg “ik heb het geld contant bij me zoals afgesproken”. Ze schudt haar hoofd en zegt “nee meid….dit was een rondje van de zaak…jullie gaan nog veel meer met ons beleven”.

Edwin en ik worden thuis gebracht. Sjoerd legt Edwin in ons bed, nog steeds verdoofd van de injectie”. Als hij vertrekt zegt hij “bel je me als je trek hebt….”? Als Edwin wakker wordt en me aankijkt vraagt hij verbaasd waar hij is. Ik antwoord hem dat we weer thuis zijn en dat we duidelijke instructies mee hebben gekregen en we ons koest moeten houden. Ze bellen ons als ze wat van ons willen en we mogen niet naar ze op zoek gaan. Edwin kijkt me aan en knikt, dan zegt hij “je vond het lekker hé”. In knik instemmend en antwoord hem “jij was ook best wel geil”. Hij bekend me dat hij bang was, nog nooit was hij zo bang, later werd hij geil. Maar hij bleef bang. Hij beloofd me in de toekomst voorzichtiger te doen. Ik kijk hem aan en zeg “dat ik je geraden maatje”.

Stilletjes geniet ik van het feit dat ik hem nu een keer heb laten naaien en zelf ook mijn pleziertje heb gehad. En stiekem droom ik van alles wat ik nog met Simone, Roy en Sjoerd kan gaan beleven. Want één ding weet ik zeker. Die neuklat van Sjoerd zal ik helemaal gaan bedwingen.
Aantal keer gelezen:
581
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)