Spannendverhaaltje.nl

Gelukkig Nieuwjaar

-
21-08-2010
“Ogenblikje,” snel ging Diana in haar handtas op zoek naar haar mobieltje. Mark sloeg haar gade, terwijl zij een telefoongesprek voerde. Deze pittige dame maakte heel wat in hem los moest hij bij zichzelf toegeven. Het was 31 december, en dus de laatste werkdag van het jaar. Naar jaarlijkse gewoonte, waren ze met de collega’s een pint gaan drinken. Zij werkte als magazijnier en hij als technieker bij dezelfde firma. Maar nu uren later waren Diana en Mark de enige twee overblijvers van het hele gezelschap. Ze waren in een gezellig praatcafé aanbeland, waar ze nog een staantafeltje hadden gevonden. Menig pilsje hadden zij genuttigd, en het gesprek was daardoor steeds familialer geworden, hoewel hij nu toch al een paar uren op frisdrank en koffie was overgeschakeld omdat hij nog met de wagen naar huis moest. Bart woonde alleen, en moest dus niet bepaald ergens naartoe vanavond, waardoor hij geen haast had om dit doorzakken met Diana te beëindigen, in tegendeel zelfs. Wat Diana betrof, wist hij dat zij zou worden afgehaald door haar man, en tot zolang zou hij blijven genieten van haar charmante gezelschap. Het was lang geleden, dat Mark nog eens had genoten van de aandacht van een vrouw. Hij vond haar mooi en lief, dit kleine vrouwtje met alles aan haar lichaam in de juiste proporties, althans zo kwam het hem toch voor.
“Oké, bedankt om het mij te laten weten” zei Diana tegen haar gesprekspartner en stak haar toestelletje terug in haar handtas. “Het is weeral hetzelfde, zijn collega’s hebben mijn man weer maar eens stomdronken naar huis gebracht, vorig jaar was het ook al zo en heb ik aan hem ook niets gehad bij de overgang van oud naar nieuw,” sprak ze nogal heftig. “Wie haalt je nu op?” vroeg Mark. Een schouderophalen was haar antwoord, waarop hij voorstelde om haar naar huis te brengen, iets wat zij wat graag aanvaarde. “Maar dan betaal ik je eerst nog een laatste glas hoor,” zei ze spontaan.
Een half uurtje later stapten zij in zijn wagen. Pas aan het rijden, legde zij als vanzelfsprekend haar hand op zijn knie. Even vanzelfsprekend legde hij zijn hand boven op de hare, waarbij hij zag, hoe op haar gelaat een glimlach verscheen. Toen hij even later zijn beide handen aan het stuur nodig had, liet zij haar hand langs de binnenkant van zijn dij glijden, tot in zijn kruis, waarop zijn lid onmiddellijk teken van leven gaf. Doorheen de stof van zijn broek streelde zij eerst zijn ballen, en liet haar vingers dan langs “kleine mark” naar boven klimmen, als was zij bezig de maat te nemen. “Hm” zei ze, “hij hier, is ook nog wakker.” Mark had moeite om zijn aandacht bij het verkeer te houden, nu zij hem zo bewerkte. Gelukkig was het maar een zestal kilometer tot aan Diana’s huis, dus weldra parkeerde hij zijn wagen in een rustige laan voor haar deur. Hij zette de motor uit, en keek in haar gezicht waarop hij enige hunkering meende af te lezen. Toen hij zijn hoofd langzaam in haar richting bewoog, kwam zij hem dan ook tegemoet, waarop hun lippen mekaar vonden voor een vurige en lange tongkus. Ondertussen liet Mark zijn hand onder haar pull-over glijden, en vond de rondingen van haar voelbaar stevige borsten. Hij schoof het enige lapje stof dat hem nog hinderde naar boven en kneedde zacht haar linkerborst en draaide haar tepel tussen duim en wijsvinger. Toen hij even later de knoop van haar rok wilde losmaken, rukte zij zich van hem los. “Nee schat, niet hier,” zei ze, “wacht, ik kijk eventjes of de kust veilig is.” Hij zag hoe zij de voordeur opende en snel naar binnen verdween. Even later was zij echter al bij hem terug. “Hij ligt naast de zetel in de woonkamer te ronken,” zei Diana, “hij heeft thuis nog aan de cognac gezeten, dus die slaapt zijn roes uit tot morgen vroeg. Kom je nog even binnen? Dan maak ik gauw een kop koffie voor je.” Mark liet het zich geen twee keer vragen en achter haar haastte hij zich naar binnen…
Mark trok de voordeur achter zich in het slot en volgde Diana van de hal naar de woonkamer. Inderdaad daar lag haar man languit op het tapijt te ronken, de zo goed als lege cognacfles nog in de hand. Zij had gelijk dacht Mark, die man vertoefde de komende uren gegarandeerde in dromenland. Net zoals Diana stapte Mark over het bewegingloze lichaam van haar man heen en volgde haar naar de keuken. “Ga zitten Mark,” zei Diana, “ Hoe wil jij je koffie, heel sterk?” “Niet te zwart,” antwoordde hij, “Als ik het dan toch voor het zeggen heb.” Een charmante glimlach was haar antwoord.
Meteen was zij in de weer om het koffiezetapparaat op te starten. Mark sloeg haar geoefende handelingen geamuseerd gade, terwijl hij voor zichzelf bedacht, in wat voor pikante situatie hij hier was terecht gekomen. Hij genoot van het gezelschap van deze prachtvrouw, terwijl haar man wel thuis was, maar geestelijk helemaal afwezig. Hoever zou dit leiden, zou zij zich door hem laten versieren? Hij besloot om zijn kans te wagen, als hij haar nu niet zover krijgen kon, dan meer dan waarschijnlijk nooit, dit was hét moment! Toen Diana het toestel ingeschakeld had, draaide zij zich om en leunend tegen het aanrecht, keek zij hem aan. Blijkbaar wachtte zij stilzwijgend op zijn volgende stap; Mark maakte een klokkend geluidje met zijn tong en klopte uitnodigend met zijn hand op zijn bil. De hint was blijkbaar duidelijk, want zij huppelde in zijn richting en zette zich ruggelings op zijn knieën.
Al snel liet Mark zijn handen strelend over haar rug glijden, eerst over haar pull-overtje maar weldra er onder. Diana genoot van zijn streling en liet haar hoofd achterover hangen, tot tegen zijn gezicht. Hij rook de heerlijk opwindende geur van haar haren, terwijl hij ondertussen het haakje van haar BH losmaakte. “Wacht even,” zei Diana. Zij stond op, trok haal pul uit en ging weer zitten op Mark’s knieën, ditmaal met haar gezicht naar het zijne. Hij schoof zijn duimen onder haar schouderbandjes en toen zij haar armen omhoog hield, gleed ook dit stukje textiel van haar schouders. De borstjes die zijn handen daarop vonden, waren prachtig in model, veel mooier dan Mark zich ooit voorgesteld. Hij kon ze met zijn grote handen gemakkelijk omvatten en Diana zuchtte zachtjes toen hij met zijn vingers haar topjes beroerde.
Hij keek haar in de ogen en de passionele blik die hij zag, had hij bij haar nooit eerder gezien. Langzaam bracht zij haar mond naar de zijne en nadat hun lippen elkaar vonden waren ze weldra verwikkeld in een heftig tongengevecht. Toen hij even naar adem moest happen, fluisterde hij in haar oor: “Ik wil met je vrijen, dat wil ik al zo lang, ik verlang zo naar je.” Diana beet zachtjes in zijn lip, voor dat zij antwoordde: “Dat weet ik toch. Draag je mij naar bed, het is al zolang geleden dat iemand mij naar de kamer droeg, wil je dat doen?” Mark hoefde daar zelfs niet over na te denken, hij nam haar in zijn armen, en licht als een pluimpje tilde hij haar op. “Waar is de kamer” vroeg hij. “Langs de hal” antwoordde zij, en sloeg haar armen rond zijn nek. Met haar wang tegen die van hem, liet zij zich gewillig door de woonkamer dragen. Mark stapte met het kleine lieve vrouwtje in zijn armen, opnieuw over haar nog steeds luid snurkende echtgenoot. Diana opende de deur naar de hal en wees hem de slaapkamer, en opende en sloot ook weer die deur. Nadat hij nog een vluchtig kusje op haar lippen had gedrukt, legde hij haar zachtjes neer op het grote waterbed.
Nadat Mark haar schoenen had uitgedaan, streelde hij eerst haar voetjes, waarna hij zijn handen via Diana’s strakke benenlijn omhoog liet glijden, tot onder haar rokje. Daar vond hij de boordrand van haar panty’s en stroopte die vervolgens kundig maar tergend langzaam beneden. Op dezelfde speelse manier ontdeed hij haar van haar slipje. Diana draaide zich op haar buik en Mark kon het niet laten om vooraleer de ritssluiting van haar rok los te maken, eerst eventjes zachtjes haar ronde billen te kneden. Toen hij vervolgens haar natuurlijke schoonheid aanschouwde, hielp hij zichzelf haastig uit de kleren en vleide zich naast haar neer op het zachte bed. Met zijn handen, zijn lippen en zijn tong, begon Mark aan een verkenningstocht langsheen Diana’s lichaam. Geen plekje liet hij onberoerd. Ach, hoelang was het alweer geleden? Drie jaar was hij ondertussen al weer gescheiden, en al die tijd had hij met geen enkele vrouw iets gehad. Dus nu het eindelijk zover was, nam hij ruimschoots de tijd om haar te verwennen. Heel even maar dacht Diana aan haar dronken echtgenoot in de woonkamer, maar dan concentreerde zij zich weer op de heerlijke tintelingen die hij bij haar teweeg bracht. Hij was een kenner, stelde zij verheugd vast, een goede minnaar. Telkens zij liet merken, een bepaalde handeling erg lekker te vinden, was hij meteen gemotiveerd om zijn inspanning op dat plekje wat langer en intenser vol te houden.
Op die manier werd het een heel lang uitgesponnen voorspel, waarbij Diana uiteraard ook niet naliet om als het even kon, ook hem te strelen, al liet zij het initiatief wat graag over aan deze sterke gespierde man. Zij gingen zo op in elkanders liefkozingen, tot dat het wederzijdse verlangen naar elkaar zo groot werd, en ze beiden klaar waren voor de volgende logische stap. Hunkerend blij was Mark, toen zij eindelijk zei: “Kom nu maar.” Toen zij met één hand zijn gereedschap naar het juiste plekje loodste, was hij blij verrast hoe dit kleine vrouwtje zijn mannelijkheid met gemak verslond. Direct realiseerde hij zich, dat hij bijna vergeten was hoe intens zalig het intieme samenzijn met een vrouw wel wezen kon. Op en neergaand, en terwijl Diana al vlug zijn tempo volgde, spande hij zich in om hun beider genot zo groot mogelijk te maken. Steeds sneller ging hij te keer, het hoogtepunt zou snel gekomen zijn, ware het niet dat Diana hem smeekte: “Even geduld nog lieverd,” en ze wees daarbij naar de wekker op het nachtkastje. In het vage licht van het nachtlampje, zag hij wat zij bedoelde. Het was twee minuten voor twaalf!
Hij vertraagde drastisch het door hem aangegeven ritme, en de laatste 10 seconden van het oude jaar telden ze samen hardop mee af. Toen de eerste vuurwerkknallen buiten weerklonken, was dat voor hen het startschot om meteen alles te geven en nauwelijks enkele ogenblikken later voelde en hij Diana onder hem heerlijk schokkend komen, terwijl ze lichte kreetjes van genot slaakte. Mark ging nog even door tot ook hij zijn hoogtepunt bereikte. Toen ze even later, nahijgend van de geleverde inspanning naast elkaar lagen, nam Diana zijn hoofd tussen haar handen en zei: “Gelukkig Nieuwjaar.” Hij antwoordde simpelweg: “Voor jou hetzelfde,” en met een innige kus werden hun net uitgesproken wensen bekrachtigd.
Even later doofde zij het nachtlampje en trok hem mee naar het raam. Ze schoof het overgordijn opzij en nog in hun blootje, staande voor het venster, genoten zij samen van het kleurige schouwspel dat het vele vuurwerk in het luchtruim hen bood. Doch een kwartiertje later was het verlangen naar elkaar alweer groter dan de aandacht voor het feestgedruis daar buiten, en weldra waren Mark en Diana weer aan het minnekozen. Ditmaal nam zij het initiatief en als een lenige amazone ging ze tekeer. Hij genoot van haar wulpse bewegingen boven op hem en hij stimuleerde haar zoveel hij maar kon. De climax kwam al gauw, voor Diana zelfs heftiger dan de eerste keer….
Ruim anderhalf uur later zaten Diana en Mark, na een verfrissende en gezamenlijke douche, opnieuw in de keuken. Genietend van de vele uren eerder aangeboden gloeiend hete koffie, vroeg Mark terwijl hij haar hand in de zijne nam: “Lieve Diana, zouden we dit later nog eens over kunnen doen? Het was zo ongelooflijk heerlijk.” Diana schudde van neen. “Beslist niet Mark,” antwoordde zij, “Het was inderdaad ongelooflijk lekker, maar beschouw dit als mijn wraakoefening op mijn eigen vent, omdat hij op deze dag geen aandacht heeft voor wat zijn vrouwtje wil. Je was een fantastische oefenpartner, je hebt mijn eeuwige dank, dat zeker, maar het blijft bij deze éne keer. Ten slotte ben en blijf ik getrouwd hoor!”
Terwijl ze deze woorden sprak, besefte Diana nog niet, dat de wil wel ijzersterk kan zijn, maar het vlees af en toe toch zwak. Een vervolg kwam er uiteindelijk toch, maar dat is een verhaal voor een andere keer….
Aantal keer gelezen:
613
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)