Spannendverhaaltje.nl

Geile wandeling

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Wandelaar Ik, Edwin, woon in een landelijke omgeving. Ik ga er dan ook vaak in mijn eentje op uit en maak fikse wandelingen door de mooie natuur. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik liep de velden in, aangetrokken door het fraaie najaarsweer. Een paar honderd meter voor mij liep een vrouw. Door de afstand kon ik haar leeftijd niet inschatten. Wel kon ik concluderen dat zij een mooi figuurtje had. Ik schonk er verder geen aandacht aan en liep door. Mijmerend over de fraaie natuur viel mij ineens op dat zij verdwenen was. Daar de weg nogal tamelijk rechtdoor liep, met slechts een klein weggetje naar rechts, leek het mij duidelijk dat de vrouw hierin gelopen moest zijn. Mijn belangstelling was gewekt en ik besloot om ook rechtsaf te gaan.
Na een paar minuten wandelen werd mijn aandacht getrokken door iets wat in de wind wapperde. Ik liep in de richting waar ik wilde gaan kijken wat er was. Tot mijn grote verbazing trof ik de vrouw aan. Zij had mij niet gezien, maar wat ik zag overtrof mijn stoutste verwachtingen. Hetgeen ik van een afstand zag wapperen, bleek haar kleding te zijn, die zij an een boomtak had gehangen. Volledig naakt leunde zij achterover tegen een boom aan. Ik verschool me achter het struikgewas. Ik schatte haar leeftijd op een jaar of 35. Het fraaie figuurtje had ik al gezien toen zij voor mij liep, maar de rest mocht er ook zijn. Een paar fraaie borsten, donker gekleurde tepels en een geschoren kutje werd aan mij getoond. Haar handen gleden over haar borsten. Ik zag haar tepels hard worden. Met haar ogen dicht stond ze zichtbaar te genieten van de najaarszon op haar naakte lichaam. Ze liet een hand afzakken naar haar kale kutje en begon haar zichtbaar gezwollen schaamlippen te wrijven.
Ik voelde dat mijn lul zich begon op te richten. Tergend langzaam stak ze een vinger in haar kutje. Ze begon te steunen en kreunen terwijl haar vingerende bewegingen steeds heftiger werden. Mijn lul knapte bijna uit mijn broek en ik besloot om mijn jongeheer de vrijheid te geven. De vrouw vingerde zichzelf naar een orgasme. Geile geluiden ontsnapten uit haar geopende mond. Nadat zij overduidelijk klaar was gekomen, ging ze in het gras liggen, haar ogen gesloten en nog nagenietend van haar orgasme. Met mijn stijve pik uit mijn broek bleef ik wachten op wat er verder zou gaan gebeuren. Ik hoefde niet lang te wachten. Ze pakte haar handtas en haalde een vibrator tevoorschijn. Ze zette het apparaat aan en liet de top over haar geopende schaamlippen glijden. Kreunend liet ze de vib in haar kletsnatte gleuf glijden.
Ik kon mezelf niet meer beheersen en begon aan mijn pik te trekken. Mijn geilheid overwon de nieuwsgierigheid. Steeds harder trok ik me af, mijn blik richting de soppende kut. Blijkbaar maakte ik tijdens mijn ruksessie een geluid, want plots stopte ze en keek angstig in het rond, haar linkerarm voor haar tieten, haar rechterhand voor haar kut. Toen zag ze mij staan. Met een rood hoofd vroeg ze of ik er al lang stond. "Nou, toch zeker al vijftien minuten", stamelde ik. "Dus je hebt alles gezien?", hetgeen ik alleen maar kon bevestigen. "Heb je ervan genoten?". Ook daar kon ik alleen maar bevestigend op antwoorden. Toen viel haar blik op mijn inmiddels alweer deels verslapte piemel die nog uit mijn broek hing.
"Zo te zien heb je dezelfde neigingen als ik", zei ze. Ik vroeg wat ze bedoelde en ze zei dat ze exhibioniste was, maar dat het niet de bedoeling was dat iemand haar bij haar hobby zou betrappen. "Laten we dan maar van de nood een deugd maken. Ik heb al een tijdje geen pik meer gevoeld. Zullen we? Uit haar tas pakte ze een deken, legde die op het gras en ging liggen. "Trouwens, ik heet Claudia, en jij?". Ik stelde me voor. Door de aanblik van haar naakte lichaam en de gedachte dat Claudia geneukt wilde worden begon mijn lul op te zwellen. Haar hand ging naar haar kut. "Trek je kleren maar uit liefje, dat neukt wat makkelijker". Ik ontdeed mij van mijn kleding en ging naast haar liggen. Met haar andere hand pakte ze mijn lul vast en begon eraan te trekken. Mijn ballen zwollen op. Met haar hoofd ging ze richting mijn stijve. Ze liet haar lippen over mijn eikel glijden en begon zacht te zuigen.
Uiteraard liet ik mezelf niet onbetuigd. Met een hand kneedde ik haar tieten, mijn andere hand ging naar haar kale gleuf, die drijf, maar dan ook drijfnat was. Zonder moeite verdwenen drie vingers in de soppende spleet. Zacht beet ze in mijn lul. Met haar andere hand begon ze mijn harde en grote kloten te masseren. Plots stopte ze. Ze stond op, kwam boven me staan en trok haar kutlippen uit elkaar. Ik moest me beheersen om niet klaar te komen. Ze hurkte, positioneerde haar kutje boven mijn pik en liet zich langzaam zakken. Zonder moeite gleed mijn staaf in haar grotje. Ritmisch begon ze heen en weer te bewegen, hierbij met haar kutje knijpend. Ik werd overmeesterd door het geilste gevoel dat ik ooit had meegemaakt. Ik voelde mijn ballen kloppen. Weer stopte ze en vroeg mij om haar vibrator te pakken. Ik greep naar de trilstaaf. Ze verplaatste zich iets. Met haar kontgaatje kwam ze boven mijn pik hangen. Voorzichtig liet Claudia zich zakken. Mijn stijve verdween in haar sterretje. "Steek de vib in m'n kut", hijgde ze. Ik gaf gehoor aan haar verzoek. Na enkele minuten begon ze te kreunen alsof de wereld verging en voordat ik het besefte kwam ze spuitend klaar. Haar kutsap spoot over mijn onderlichaam. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ze bleef echter doorneuken. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn gezwollen ballen leeg spoot in haar hete kut. Hijgend bleven we beiden aan elkaar plakken. Eenmaal iets afgekoeld zei ze: "Ik had me van mijn wandeling wel iets anders voorgesteld. Zo lekker heb ik al tijden niet meer geneukt". Om haar woorden kracht bij te zetten, dook ze met haar mond naar mijn verslapte lul en begon er vol overtuiging aan te zuigen.
Al ras stond mijn apparaat weer fier overeind. Haar vibrator lag nog naast me en ik besloot om het ding in haar kontgaatje te raggen. Zonder enige weerstand verdween de vib naar binnen. Het duurde niet lang voordat we beiden weer tot een orgasme kwamen. Nadat we nog zeker vijftien minuten hadden gelegen, trokken we onze kleding aan. Sindsdien maken we wel heel erg vaak samen de nodige wandelingen, waarbij het niet lang duurt voordat onze kleding in de bomen hangt en we samen van de natuur genieten.
Aantal keer gelezen:
716
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)