Spannendverhaaltje.nl

Geile Vera

-
16-08-2010
“Dames en heren, de intercity van 17.25 in de richting Rotterdam, Dordrecht met eindbestemming Heerlen heeft een nog onbekende vertraging door logistieke problemen” galmde het over perron 3 van het station den Haag Hollands Spoor. Je raakt gewend aan de vertragingen bij het spoor. Het bood me de mogelijkheid wat over het perron te slenteren om mijn medereizigers wat te observeren. Veel forenzen, studenten, zakenlieden en dergelijke. Op een bank zag ik haar zitten. Een mooi, fijn gezicht maar met een o zo degelijke lange jas tot bijna op haar enkels. Ze belde blijkbaar met haar man of met haar vriendje want ik hoorde haar net het gesprek afsluiten met een deemoedig “ik weet niet hoe laat ik thuis ben.
Ik bel je wel als we Rotterdam voorbij zijn. Dan kun je me in Dordt van het station ophalen.” Ik slenterde verder over het perron maar toen de trein een kwartier later het perron binnenliep en de passagiers zich naar binnen wormden stond ik ineens achter haar en toen we een plaats in de overvolle trein hadden bemachtigd zat ik tegenover haar. Ik kon haar nu eens goed observeren en het was een bloedmooie vrouw, alleen die jas. Ze had haar tas op haar schoot en toen haar mobiel ging en ze haar tas pakte om hem op te nemen viel haar jas een stuk open. Ik hapte even naar adem want ik zag een prachtig stel lange benen die niet leken te eindigen, ik kreeg er bijna hoogtevrees van. Aan het einde viel mijn oog op een kort zwart leren rokje. Zodra ze haar telefoon had, sloeg ze haar jas weer dicht en legde haar tas weer op haar schoot.
Ze had blijkbaar een collegaatje aan de telefoon, want het gesprek ging over deals, accounts en opties. “Mocht je nog iets te binnen schieten, SMS me dan even. “ beëindigde ze het gesprek en ze gaf haar SMS-nummer door. Ik priemde het nummer in mijn geheugen en wachtte op wat komen ging. Weer viel haar jas een stukje open toen ze haar mobiel opborg en wat in een tijdschrift bladerde. Ik pakte mijn mobiel, belde haar SMS-nummer en tikte mijn berichtje in. Toen ze opnam keek ik haar strak in haar gezicht aan om te kijken hoe ze zou reageren. Ze pakte haar mobiel en las het berichtje: “Waarom verberg je zoiets moois onder zo’n lange jas. Je overbuurman” las ze. Ik zag haar eerst een rode blos krijgen, toen verstrakte haar gezicht en keek ze op, recht in mijn utdagende ogen.
Kwaad keek ze, getergd zelfs maar na enkele seconden verscheen er een geheimzinnige glimlach op haar gezicht en sloeg ze de ogen neer. Je zag haar denken wat ze zou doen. Ze stond op, draaide zich om en deed tergend langzaam haar jas uit en borg hem, zich uitstrekkend, op in het bagagerek boven haar. Haar knap korte rokje kroop nog een stukje omhoog bij die beweging. Onder haar jas was naast dat rokje een fraai wit hemd en een bruin getailleerd colbertje tevoorschijn gekomen. Ze draaide zich om en ging zitten en ik bewonderde haar benen. Ze zag me kijken pakte haar SMS en enige seconden later las ik mijn mobiel haar berichtje: “Kun je het zo beter zien, Vera” las ik. Nu kreeg ik het een beetje warm maar hoe langer ik keek, hoe meer ik mee ergerde aan haar panty, je weet wel, met zo’n zijdeachtige glans, zo een waarvan gelijk je ziet dat het een panty is. Het werd tijd voor de volgende stap. “Ga naar het toilet en trek die stomme panty van je uit ” SMS-te ik haar.
Toen ze het bericht las keek ze echt kwaad en ik wist dat ik te ver gegaan was. Maar haar gezicht ontspande langzaam en weer was daar die, bijna geile, glimlach. Ze stond op en liep door het gangpad en even later flitste hem lampje “bezet” aan. Even later ging mijn mobieltje. “Als ik terug kom, moet je goed naar mijn colbertzakje kijken, je Vera” las ik en een paar seconden later kwam ze terug. Ik keek naar het zakje van haar colbertzakje en mijn adem stokte. Ik zag niet alleen het puntje van haar panty eruit steken, maar ook een sliertje wit kant. Het zal toch niet. Ja hoor, die geile spetter had gelijk ook haar BH-tje uitgedaan en toonde mij het bewijs ervan. Haar tepels priemden zichtbaar onder haar hemd parmantig naar voren. Godverdomme, het was als een spelletje begonnen maar waar ging dit eindigen. We denderden Rotterdam binnen en overal begon volk op te staan en tassen te pakken. Temidden van dit tumult keek ze me strak in mijn ogen aan en. spreidde langzaam haar benen.
Niemand keek, alleen ik, en ik meende een zwart glimmend slipje te ontwaren. Toen de reizigers van Rotterdam waren ingestapt zat ze weer, quasi kuis, met haar benen over elkaar, mooie slanke lange bruine benen. Mijn lul stond onderhand op springen. Weer pakte ze haar mobieltje, maar er verscheen geen bericht. “Dag lieverd” hoorde ik haar zeggen. “Het kan nog wel even duren. We zijn nog niet eens voorbij Delft”. Ik zag andere reizigers even vreemd opkijken maar daar ging mijn SMS al weer. “VOLG ME” las ik en ze was al opgestaan. Ik bleef op een meter of tien achter haar heupwiegende kontje aan lopen en zag hoe ze door andere reizigers werd nagekeken. Vier wagons verder, in de eerste klas was ik haar ineens kwijt. Ik realiseerde dat ze een geintje met me had uitgehaald, toen ineens een coupedeur werd opengetrokken en ik naar binnen werd getrokken, zeg maar rustig gesleurd. Daarna werd in een mum van tijd de coupedeur “op slot” gedaan met haar panty (was die toch ergens goed voor) en de gordijnen gesloten.
Ze draaide me om, greep me bij mijn lul en fluisterde hees in mijn oor: “Wat wil je nou jochie”. “Hetzelfde als jij“, wist ik nog net uit te brengen voordat ze mijn paal uit mijn broek bevrijd had. Ik trok haar tegen me aan, tongde haar heftig, stroopte haar rokje omhoog, liet mijn handen in haar slipje glijden en kneedde haar malse kont terwijl zij mijn paal masseerde. Ik hield het niet meer, draaide haar om, bevrijdde haar tieten uit het keurslijf van haar hemdje en rolde haar harde tepels tussen mijn vingertoppen. Ze gromde, gooide haar hoofd achterover en haar tong vond de mijne. Met een been schopte ik haar benen uit elkaar en mijn hand drong aan de voorkant haar slipje binnen. Haar klit was al flink gezwollen en ik geilde haar klit verder op met mijn vinger. Ze begon grommende geluiden van geil genot te slaken en toen ik met twee vingers haar natte kut binnendrong begon ze zwaar te ademen. “Oh ga door, geil me op.” kreunde ze. Toen ik er nog een vinger bij stak begon ze op haar poten te wankelen van genot.
Ze had letterlijk en figuurlijk steun nodig. Ik draaide haar weer om, scheurde haar slipje met een beweging van haar kont, pakte haar op, zette haar met haar kont op het tafeltje en spreidde haar benen. Godallemachtig, wat een geile kut had deze teef. Het geil droop al uit haar gleuf. “Waar wacht je op” daagde ze me uit en ik plaatste mijn staaf recht voor haar scheur en stootte toe. In een stoot zat ik vol in haar en ik hoorde haar naar adem happen. “Neuk me” riep ze, “geef me een beurt, neuk me snel want ik moet er zo in Dordrecht uit”. Ik begon haar langzaam te naaien en ze begon heftig te zweten. “Wat ben je” beet ik haar toe. Verschrikt keek ze me aan. “Ik ben co-partner van een ICT-company” roggelde ze. “Dat bedoel ik niet yuppentrut, wat ben je nu” riep ik, tussentijds mijn lul in haar spleet pompend. “Ik ben bloedgeil” bracht ze schokkend uit. “En verder…” sneerde ik. “Ik ben een geile teef die zich in een treincoupe door een wildvreemde gozer als een hoer laat naaien” gilde ze, terwijl haar kutwanden zich samenspanden.
Haar eerste orgasme was nabij. “Je bent een ordinaire stoephoer” riep ik, nog wilder stootend dan daarvoor. ”Oh gotogotogod, ja ik ben een straathoer, naai me, neuk me kreupel” gilde ze, terwijl haar lijf aan alle kanten begon te schokken, we het station Dordrecht binnenreden en ik een berg zaad diep in haar onderlijf liet exploderen. “Moest je er hier niet” vroeg ik smalend, toen onze lijven tot rust gekomen waren en ik de conducteur hoorde fluiten. Ze keek me ontwapenend lachend aan. “Waarom denk je dat ik straks mijn man gebeld heb, dat het nog wel even kan duren” zei ze. “Je bent dus getrouwd” vroeg ik. “Ja, en best gelukkig, maar zo’n lekker ding als jij laat kon ik niet laten lopen. Ik had je op Hollands Spoor al naar me zien gluren”. De trein zette zich piepend weer in beweging en haar ademhaling was weer enigszins regelmatig geworden. ”Ik wil meer van je., ik wil dat je me aan je paal rijgt, ik wil een kind van je.” zei ze. Ze klom van het tafeltje, draaide zich om, duwde haar kont naar achteren, spreidde haar benen en zette zich schrap tegen het raam. “Neuk me van achteren, ram die paal van je achterlangs in mijn geile hoerenkut” zei ze dwingend.
Mijn lul was weer op krachten gekomen, haar kut was inmiddels lekker gesmeerd en flink opgerekt. Ik zette mijn paal voor de opening van haar geile gleuf en stootte in één keer door. Mijn ballen klotsten tegen haar kont en mijn eikel zat strak tegen haar baarmoedermond geperst. Als een hengst bereed ik deze merrie en ze slaakte ondertussen de meest geile gore kreten die de Nederlandse taal kent. Gelukkig passeerden we net de Moerdijk toen ze opnieuw klaarkwam. Het geraas over de brug overstemde haar diep gegorgel van diep onder uit haar lijf, anders hadden ze het 4 coupe’s verder kunnen horen. Ze kon nauwelijks meer lopen, toen we terugliepen. Strompelend bereikte ze onze inmiddels verlaten zitplaatsen. We konden nu rustig praten, de andere passagiers waren in Dordrecht blijkbaar uitgestapt. “Ik neem morgen een vrije dag” zei ze. “Je hebt me niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk kreupel geneukt, maar ik voel dat het verder gelukt is”.
Vol verwarring over wat ze daarmee bedoelde, liet ze me in Breda na een langdurige zoen achter, om terug te reizen naar Dordrecht naar haar man. Vijf maanden later kwam ik haar in de trein naar Dordrecht weer tegen. “Hoe heet je eigenlijk” vroeg ze. “Ik heet Hugo” zei ik. “Waarom wil je dat nu nog weten” vroeg ik. Ze lachte weer met een adembenemend geile lachje. “Dan weet ik hoe ik hem moet noemen” zei, wijzend op de nadrukkelijke bolling van haar buik onder diezelfde lange allesbedekkende jas.
Aantal keer gelezen:
729
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)