Spannendverhaaltje.nl

Geile vakantie in Oostenrijk 1

-
25-10-2010
Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben John, ik ben nu inmiddels 20 jaar. Dit gebeurde toen ik 16 was.

In die tijd zat ik in 5 havo en het was net wintervakantie.
Mijn ouders hadden bedacht om twee weken op wintervakantie naar Oostenrijk te gaan.
Zo vertrokken we de volgende dag. De reis was erg lang en saai. Na een lange dag rijden kwamen we eindelijk in Oostenrijk bij ons hotel aan. Er waren 3 kamers voor ons in het hotel. Mijn ouders sliepen in een kamer en ik sliep in de andere kamer. Het hotel was best wel luxe. Op alle kamers hingen LCD tv's en ook hadden de twee slaapkamers een eigen badkamer met luxe bubbelbad en jaccouzi.
De volgende dag wilde mijn ouders gelijk gaan skien maar ik had niet heel veel zin dus gingen mijn ouders alleen. Ze zouden de hele dag weg blijven dus moest ik mijzelf maar gaan vermaken. Ik besloot om een wandeling door de bergen te maken. Even later liep ik buiten door de bergen. Het had s'nachts gesneeuwd dus het was wel een mooi gezicht. Na een half uurtje flink gewandeld te hebben liep voor mij een meisje. Ze had lang blond haar en een mooie ronde kont. Ik besloot voor de grap de weg aan haar te vragen zodat ik haar voorkant kon bewonderen. Ik tikte haar aan en vroeg haar: Do you speak English? Ze draaide zich om en zij: Ja hoor net zo goed als jij, ik zit namelijk bij je in de klas! Nu herkende ik haar. Het was Sophie. Ze zat al sinds de brugklas bij mij in de klas.
Ik vond haar altijd een mooi meisje en had ook wel eens geile dromen over haar. Wat doe jij hier? vroeg ik haar.
Ik ben hier op vakantie met mijn ouders.
We liepen samen al pratend nog een stuk door de beren en genoten van de omgeving. Op eens zij ze: Ik krijg het best wel koud. Daar weet ik wel wat op hoor en ik sloeg mijn armen om haar heen en onze hoofden kwamen steeds dichterbij, en ik drukte mijn lippen op de hare. ze draaide met haar tong rondjes om mijn tong. Al tongzoenend liepen we naar een omgevallen boomstam. en toen we stopte met tongzoenen zei ze: Al sinds de brugklas vind ik je hartstikke leuk. En al zoenend half vrijend liepen we terug naar mijn hotel. Sophie had het flink koud en zei met een geile stem tegen mij: Kom je mee schat. En ze trok me mee naar de badkamer. daar trok ze mijn trui en t-shirt uit. zelf stond ze al half naakt. Langzaam deed ik haar bh bandje los en er kwamen twee mooie C-cup borstjes uit.
En in mijn broek was al een flinke bobbel ontstaan. Even likte ik haar mooie borsten maar lang had ik niet want ze had ondertussen mijn lul al gevonden. Ze nam hem in haar mond en begon me zachtjes te pijpen. Ze kon het zo goed en ze deed het heel zacht. Met haar tong draaide ze rondjes rond mijn eikel. Na vijf minuten waarschuwde ik haar dat ik al bijna ging komen. ze begon me nog harder te pijpen en ik pakte haar hoofd vast en begon haar mondje te neuken.
Met drie harde stralen spoot ik haar mondje vol en de helft belande tussen haar borsten.
Ze kreunde zachtjes en slikte de helft door.
Nu was het tijd dat ik haar ging beffen. Ik liet haar uit haar mooie blauwe string stappen en trof daar een mooi kaalgeschoren kutje aan die ondertussen al lekker na was.
Ik likte zachtjes tussen haar schaamlippen en begon met mīn tong haar klitje te bewerken. ze kreunde hard en na enkele minuten kwam ze op een hevig orgasme.
Ze fluisterde zachtjes in mijn oor:
Ik wil je in mijn maagdelijke kutje.
Ik twijfelde geen moment en legde mijn lul precies voor haar schaamlippen. Zachtjes duwde ik mijn 16 cm lange lul in haar grotje. Z kreunde hevig toen ik begon te beuken. en het duurde dan ook niet lang of ik spoot voor de tweede keer haar kletsnatte kutje helemaal vol met zaad.
Toen ik uit haar ging stroomde er een hele lading sperma vermengd met kutsappen uit haar vagina. Ze bukte zich en likte mijn lul en de grond schoon
Daarna hebben we nog een tijdje in de jaccouzi gezeten
Aantal keer gelezen:
200
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)