Spannendverhaaltje.nl

Geile trio

-
16-08-2010
Ik heb een hele tijd getwijfeld maar nu ben ik zo geil geworden. Nu wil ik afspreken. Nu wil ik weten wat het is om een trio te doen. Ik heb al vaak gefantaseerd hoe het is om samen met de vrouw van het paar onderdanig te zijn. Nu heb ik eindelijk een paar gevonden die willen waar ik over heb gefantaseerd. Vooraf heeft de man, hij is namelijk dominant, mij een lijst gestuurd waarop ik moet invullen wat ik wel en vooral niet wil. Hij heeft mij ook verteld dat de lijst bindend is dus dat ik als ik het niet wil het nu moet zeggen. Naast de lijst heeft hij me 2 woorden en een teken gegeven dat ik nodig heb als het me echt teveel wordt. We hebben zaterdag afgesproken bij het stel thuis. Ik moet helemaal fris en geschoren zijn.
Mijn meester heeft me een beschrijving gegeven wat er fris moet zijn en wat geschoren moet zijn. Als ik bijna klaar ben kijk ik nog 1 keer in de spiegel. Borsthaar netjes, ballen geschoren, mijn kontje geschoren en fris. Dan kleed ik me aan. Iets makkelijks heeft mijn meester gezegd.Als ik aangekleed ben ga ik op weg. Net iets te vroeg ben ik er maar mijn meester heeft gezegd dat Hij erg stipt is dus wacht ik en bel precies op tijd aan.Mijn meester doet open en bekijkt me. Hmm, zegt hij en draagt me op hem te volgen. Ik volg hem naar de woonkamer. Stilstaan zegt hij. Uitkleden draagt hij me op. De spanning heeft er voor gezorgd dat ik een stijve heb. Heb ik gezegd dat dat mocht zegt de man. Nee meester, zeg ik. Goed, dat wordt straf zegt hij. Ik het midden van de kamer staat iets met een kleed erover.
Mijn meester haalt het kleed weg en daar komt een vrouw tevoorschijn. Een gag in haar mond, armen en benen gebonden. Haar benen wijd. De man trekt me aan mijn tepels dichterbij. Steek je lul in die slavenkut en als je daarna stoot ben je nog niet jarig zegt mijn meester. Hij zegt het zo dreigend dat ik precies doe wat hij zegt. Hij pakt een paar touwen en bind mij vast. Ik zit met mn harde lul in haar kut. De man doet mij ook een gag in. Dan trekt hij me voorover en bind me vast. Ik lig nu voorover op de vrouw met mijn stijve in haar. Ik kan niet eens stoten, al zou ik het durven. De vrouw is in net zo’n benarde positie. Ze probeert me te laten bewegen maar het lukt niet. De man loopt om eens heen en begint opeens te lachen. Twee lekkere sletjes, zegt hij. Dat kontje van jou kan ik lekker bij zo zegt hij.
Ik schrik. Door mijn geilheid had ik hier niet eens bij stilgestaan. Dan pakt hij de telefoon. “Kees, ik heb hier een sletje. Heb jij een geile bui?” Hoor ik hem zeggen? “Das mooi, dan wacht ik op je, tot zo”. Nu word ik toch echt bang. Zelfs de vrouw lacht nu. De meester loopt op ons af, hij doet de gag bij de vrouw af. Zeg het maar sletje, wat is de kwaliteit van Kees? De vrouw lacht. Hij is heel groot geschapen meester, en hij houdt ervan maagdelijke kontjes op te rekken. Nu ben ik echt bang. Dan gaat de bel. De meester loopt even weg en even later komen ze samen terug. Dat ziet er lekker uit zegt de man. Hij geeft me een harde klap op mijn kont en zegt; ik ben Kees. Ik zal me zo uitgebreid voorstellen. De mannen kleden zich nu uit. De man heeft inderdaad een grote lul. Zo zegt hij, nu gaan we eens aan de slag met het sletje. Laten we ze zo liggen? Vraagt hij. Mijn meester zegt van wel.
Het sletje heeft geen gag in dus als je even wil schoonmaken is dat de “lulwash” lacht hij. De mannen komen nu achter me staan. Ik voel handen gaan. De ene man voelt in het kutje van de vrouw. Ach, hij is slap zegt hij. Eens kijken of ik het knopje kan vinden. Tegelijk stopt hij 2 vingers in mijn kont. Ik kreun maar maak bijna geen geluid door de gag. Het doet pijn maar tegelijk word ik geil. Ik voel mijn lul groeien. De man heeft het door en stopt er nog een vinger bij. Ik probeer te stoten maar dat lukt niet. Dan is mijn meester het zat. Ik kan het gewoon niet laten hoor Kees, zo’n sletje. Ik voel iets kouds op mijn kont en gelijk duwt hij zn harde lul naar binnen. Hij begint gelijk flink te stoten. Kees staat naast me en slaat op mn kont. Ik ben zo geil. Ik kreun. Wacht even zegt Kees, hij wil iets anders in zijn mond.
Mijn meester stopt. De gag gaat uit en gelijk stopt Kees zijn stijve in mijn mond. Tenminste, hij is zo groot dat het bijna niet past. Mijn meester begint weer te stoten. Gelijk neemt Kees mijn mond. Zo word ik genomen. De vrouw kijkt geamuseerd toe. Ze fluistert zacht, geniet maar sletje, dit is slechts het voorspel.
Aantal keer gelezen:
672
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)