Spannendverhaaltje.nl

Geile treinreis van Warschau naar Dortmund

-
16-08-2010
Het was in 1993. Ik was met de trein naar Polen (Warschau) geweest en dit was de terugreis. Het was mijn eerste reis alleen. Ik was nog vrij groen en nog net geen twintig. In Warschau was ik bij een vriend geweest en daar hadden we veel lol (lees wodka) gehad. Met een enigszins houten hoofd zat ik in de oude treincoupe, in afwachting van de reis terug. Gelukkig maakte ik de reis niet alleen. Tegenover mij zat een meisje met een heel fijn gezicht. Vrij hoge jukbeenderen (typisch Pools) en hele mooie ogen. Leuk, met haar zou ik gaan reizen! En het zou een lange reis worden van twintig uur minimaal. Schokkend en botsend reed de trein weg van Warszawa Centralnja. Het duurde even of ze begon te praten. Ze heette Goschka en was achttien.
Haar Duits was goed genoeg voor een gesprek. Goschka was op weg naar Duitsland, waar haar 'vriend' zat. Gewoon een jongen die haar hoofd op hol had geslagen en haar een stevige beurt had gegeven. Zij was verliefd en hij was bevredigd (en haar naam alweer vergeten...). Ik bekeek haar goed. Ze was zo'n 1,65m lang en had een mooi figuurtje met kleine borsten. Haar kastanjebruine haar was halflang. Ze was heel fijn gebouwd. We praatten verder over oost/west, school en toen over seks. Ronduit vertelde ze hoe Michael (haar Duitse 'vriendje') elke nacht met haar geneukt had. Viertien nachten werd ze door hem gepakt, in hoop op een relatie voor lang.
Haar ouders hadden ingestemd met deze halve prostitutie. Nu vertel ik het koel, maar toen zat ik al een half uur met een stijve en een rood hoofd. Die vijf dagen in Polen hadden mij elke avond ladderzat gemaakt, maar geneukt of gerukt was er niet. Mijn pik werd dan ook ernstig hard en hij klopte als een gek. Gelukkig kwam Goschka een uur later naast me zitten. Toen het donker werd, viel ze in slaap op mijn schouder. Het gewiebel van de trein en die lekkere meid zo dichtbij maakte me gek. Toen gleed Goschka 'in haar slaap' met haar hoofd naar beneden.
Zo lag ze op mijn volle kruis. Oh shit, dit was gaaf! En ze werd wakker. "Er ist ganz hard", kirde ze en ze lachte. Ik knikte alleen maar en hoopte en wenste dat het ging gebeuren. Toen opende ze mijn broek, deed mijn onderbroek naar beneden en de lekkere lucht van geilheid die vrijkwam deed haar besluiten mij te pijpen. Mijn lul (niet te lang, wel hard en dik) ging meteen in haar gulzige mond. Die was heet en nauw! Ze zoog als een gek, kneedde mijn keiharde ballen en streelde mijn harde buik. "Komm in mein Mund", hoorde ik. Ik pakte haar hoofd en duwde dat naar beneden toen ik haar bekje volspoot in acht, negen flinke stoten. Ik zag hoe ze alles doorslikte. Oh, dit was supergeil. Mijn nog steeds harde, natte en rode lul viel uit haar mond en ze lachte, terwijl speeksel en zaad uit haar mond druppelden.
Ze zoende me...Ik proefde het warme, zoute vocht dat ze in mijn mond liet sijpelen. Het was mijn sperma. Hitsig als ik was, bekte ik haar als een gek. Mijn handen gingen onder haar oostblok trui en vonden haar bh-tje. Ik kneedde en kneep in haar tietjes, haar tepels waren hard. Mijn gretige handen vonden haar heerlijke kont en ook die pakte ik stevig vast. Toen stond ze op. Ze knoopte haar donkerrode broek los en liet hem zakken. Haar kleine, witte slipje had een natte plek. "Willst du es mit mir tun?", fluisterde ze. Natuurlijk was ik bereid haar nog even een beurt te geven, voordat de Duitser haar met een smoes ook nog een keer zou gaan pakken. Ik zakte onderuit (met mijn broek op mijn enkels) en stak mijn armen uit. "Ich hab genug", heb ik denk ik gezegd. De romantiek was ver te zoeken, de geilheid was zeer dichtbij.
Bovendien was m'n pik nog steeds erg in staat tot presteren. Ze kwam op me zitten en bracht zelf mijn lul in haar. Elke hobbel die de trein maakte bracht m'n zaadleuter dieper in haar. Ze stond in brand en was lekker strak. Uiteindelijk zat hij er in. Goschka pakte me bij mijn schouders en begon me te pompen. "Nicht zu schnell, Ich muss auch fertig kommen", kreunde ze. Ze gooide haar hoofd achterover en deed haar ogen dicht. Onze geslachtsdelen werden vochtig en we neukten onder begeleiding van slurp en steungeluiden. Ik vroeg of ik in haar 'arsch' mocht, maar dat deed ze niet! Die was om te 'scheissen' en niet om 'zu ficken'. Gelukkig was haar strakke, geschoren grotje zeker de moeite waard om door te gaan! Nu ging het lekker lang. Goschka bepaalde het tempo en ik speelde (onder haar trui) met haar lekkere borstjes.
We neukte zo een minuut of tien en toen, vrij onverwacht begon ze te hijgen. Ze steunde en kreunde en kwam klaar. Ook al was ik bang voor consequenties, de geilheid overwon bij mij en ik spoot haar geile kut tjokvol. Ze kneep met haar kutlippen nog een extra portie sperma uit mijn lul. We bleven nog een half uur zo zitten/liggen. Toen ging ik uit mijn eerste Poolse kutje. De binnenkant van haar benen en mijn buik en schaamstreek waren nat van koud zweet en seksvocht. Ze deed haar slipje aan en ik deed mijn broek dicht. Weer als vanouds viel ze in slaap, kort daarna gevolgd door mij. De volgende ochtend heeft ze me nog even lekker en stevig afgetrokken. Met twee handen rukte ze mijn leuter in no-time uit de slaapstand.
Ze pompte me zeer bedreven, soms langzaam, dan weer erg hard. Deze lozing kwam vanuit mijn tenen. Een spuit zaad kwam terecht op mijn schouder, toen richtte ze de zaadslang op haar gezicht. Ze rukte m'n pik leeg tot hij slap werd. Met een zakdoekje veegde ze haar gezicht af. Ik tongde haar als dank. Toen waren we zo bij haar eindbestemming... We zouden contact houden en zij verliet de trein in Dortmund, na een lekkere kus. Ze heeft nog twee kaarten gestuurd, maar uit angst voor het onbekende heb ik die nooit beantwoord. Wel heeft ze mij de leukste treinreis ooit gegeven en ik denk er nog vaak aan terug...
Aantal keer gelezen:
507
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)