Spannendverhaaltje.nl

Geile schoonzus

-
21-10-2010
Hey allemaal
Ik wil graag vertellen wat ik vorige vrijdag meemaakte.
Mijn schoonzus Sofie en haar man Henk waren uit Limburg gekomen om drie dagjes bij ons te logeren.
De vrijdag moesten mijn vrouw Ilse en ik werken dus bleven Sofie en Henk babysitten bij onze zoon van 9 maand.
Ik voelde me moe en kwam in de namiddag al naar huis omdat er toch niet veel werk meer was, mijn vrouw daarentegen die moest overwerken, wist ze ’s middags al.
Leuk dacht ik, beetje uitrusten thuis terwijl Sofie en Henk waarschijnlijk uit wandelen waren met mijn zoontje.
Toen ik thuiskwam zag ik mijn zoon liggen slapen beneden en hoorde ik kreunende geluiden van boven. Hé dacht ik die twee profiteren ervan, misschien kan ik ook eens profiteren? Nu is mijn schoonzus een lekker stuk: lang, slank, nruin lang haar, donkere huid, leuk kontje, kleine borstjes. Dat laatste is misschien wel een minpunt, maar een frisse verschijning als zij is, laat ik niet aan mijn ogen voorbijgaan…
Ik dus naar boven; de slaapkamerdeur stond op een kier, en waauw een heerlijk uitzicht had ik daar.
In een 69 lagen ze en ik zag net haar lippen rond zijn dikke paal gaan. Zijn lul is een stuk groter dan de mijne blijkbaar, maar toch gaat ie makkelijk in haar mond voor een blijkbaar heerlijke pijpbeurt. Ze kan er wat van!
Ik kan moeilijk werkeloos toezien en haal mijn jongeheer, die al behoorlijk stijf is van dit spektakel, uit mijn broek. Ik ontbloot mijn eikel en ruk me langzaam af terwijl mijn ogen gericht blijven op mijn schoonzus die Henk zijn lul fantastisch blijft bewerken. Ik kan niet zien wat hij doet, maar blijkbaar geniet ze er wel van want ze blijft kreunen en kronkelen.
Dan veranderen ze van standje: Sofie op handen en knieën en Henk schuift in 1 keer zijn dikke paal in haar kletsnatte grot!
Prachtig is dat, en ik moet me inhouden om niet direct te spuiten.
Ik hoor zijn ballen kletsen telkens hij zijn pik tot aan de wortel in haar kut stoot. Haar kleine tietjes slingeren gewelddadig heen en weer en ik voel behoefte om ze vast te pakken, maar ik kan niet want ik ben maar een gluurder, jammer toch…
Terwijl hij haar stevig neukt zie ik zijn vinger tussen haar billen gaan en dan zijn natte vinger over haar aarsje wrijven. Dit windt haar blijkbaar enorm op want ze kronkelt nu nog meer en ik zie haar plots sidderen en beven: ze komt klaar!
Hij blijft doorbeuken en ik denk dat ze twee orgasmes na elkaar heeft!
Dan haalt Henk plots zijn paal uit haar kut, fluistert iets in haar oor en …shit nee toch, hij komt plots naar de deur! Ik ben verstijfd van schrik en wil me wegstoppen maar het is te laat. Hij trekt de deur open en ik sta daar met een stijve paal en open mond naar Henk te kijken.
“Als je wil meedoen, kon je het ook gewoon vragen hoor” zegt ie. De klootzak, de hele tijd al hadden ze het door dat ik me stond af te rukken op dit geile spektakel! Ik wist me geen houding te geven maar Sofie hielp me door glimlachend mijn paal vast te nemen en me binnen te trekken.
Ze deed net hetzelfde als wat ik al gezien had: zaaaaaaaaalig pijpen!
Terwijl ze mijn lul met lange halen likte en zoog, beukte Henk weer verder in haar kut, alsof er niets veranderd was…Ik sloot mijn ogen en dacht: gewoon genieten Bart, dit gebeurt je niet elke dag….
Dan stelde Henk iets anders voor: Hij ging op zijn rug op bed liggen en Sofie liet zich met haar lekkere kontje op hem zakken. Haar kleinste gaatje was blijkbaar wel iets gewend en zijn staaf verdween in haar kont alsof het boter was…Ze liet zich wat achterover zakken en haar wijdgeopende benen waren als een uitnodiging voor mij: Ik likte haar schaamlippen en stak direct haar klit tussen mijn lippen, net een kleine penis was het, lekker groot en stijf! Ze kreunde en vond het blijkbaar heerlijk in haar kont genomen te worden terwijl ik haar likte. Mijn gezicht werd helemaal nat van haar sappen, mmmmmmmm lekker ……..
Dan hield ik het niet meer, ik richtte me op en plofte in 1 keer mijn keiharde lul in haar kut!
Zo geil was ik nog nooit geweest. Onbeschrijfelijk gevoel is dat om een andere lul te voelen terwijl je neukt. Enkel een dunne scheidingswand leek er tussen te zitten…
Ik voelde mijn zaad opborrelen en voor ik het besefte schoot ik mijn zak leeg in haar superhete neukkanaal; ik explodeerde als het ware nen dat veroorzaakte bij haar een orgasme wat ik bij een vrouw zelden gezien heb. Henk kon zich nu ook niet meer beheersen en kwam ook lang en hevig klaar.
Uitgeput lieten we ons op bed vallen . Het zaad liep uit haar kut en aars, ze smeerde het uit over haar billen en buik, wwwwwaaaaaaaaaaawwww wat een meid!
We bleven nog wat knuffelen maar toen was het tijd om te douchen want mijn vrouw zou gaan thuiskomen…
We hebben niet meer de kans gehad dit te doen, maar reken maar dat ik wel iets organiseer om dit te herhalen.
Misschien met mijn vrouw erbij. Haar zus probeert haar wel te overtuigen.
Mijn vrouw heeft, in tegenstelling tot haar zus, hele dikke prammen (E-cup) en Henk zou wel eens een spaanse das willen proberen zegt ie…
We zien wel…
Aantal keer gelezen:
717
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)