Spannendverhaaltje.nl

Geile schooldag

-
16-08-2010
Laura is een meisje van 18 dat bij me in de klas zit.Ze is aan de kleine kant en heel erg knap, ze heeft mooi blond haar tot haar schouders. Ze lijkt heel lief en verlegen maar na wat ik met haar heb meegemaakt weet ik wel beter. Ik had al een tijdje een oogje op haar en ik probeerde dus veel bij haar in de buurt te zijn. Toen ik de klas binnen kwam zag ik dat zij nog alleen zat. Dus nam ik het lef om naast haar te gaan zitten, en dat vond ze wel leuk zo te zien want ze glimlachte heel lief en zei 'hoi, Rickie!'.
De les begon en ik pakte mijn boek en begon te schrijven, vanuit mijn ooghoeken hield ik Laura natuurlijk goed in de gaten.Toen opeens voelde ik iets zachts langs mijn been. Het was Laura die haar been tegen de mijne aan had gezet.Ik reageerde er niet op, want ik wist niet of ze het expres deed. Opeens bukte ze om een schrift uit haar tas te halen, ik had dus mooi de gelegenheid om haar mooie kontje eens stiekem te bekijken.Nu zette ze haar been nog dichter tegen het mijne.Ze deed het dus expres. Ze deed alsof er niks aan de hand was. Later, na schooltijd, ging ik nog even naar de winkel.
Toen ik bij de kassa stond en wilde afrekenen voelde ik opeens een hand op mijn schouder. Ik draaide me om en zag tot mijn grote vreugde Laura achter me staan. 'heej' zei ze. Toen ik had afgerekend en zei ook, vroeg ik waar ze woonde. 'De rozenstraat' zei ze. 'Cool, dan woon je vlak bij mij'.Weer glimlachte ze. 'heb je vanavond even tijd?, ik snap niks van wiskunde'. 'Ok' zei ik rustig, maar van binnen werd ik helemaal gek. 'Ik ben om 8 uur bij je, is dat goed'. Ze knikte. 'Nou, tot vanavond dan' zei ze. Die avond stond ik dus bij haar aan de deur. Toen ik aanbelde , deed ze open. 'Hoi' zei ze 'kom binnen'. 'Mijn ouders zijn er niet dus we hebben het rijk voor ons alleen'. Ze vroeg me te volgen naar boven.
Toen we op haar kamer waren hielp ik haar met wiskunde. Toen liet ze een pen vallen en ze bukte om hem op te rapen. Ze wreef met haar lekkere kontje langs mijn hand. Ik hield het toen niet meer en ik streelde met mijn hand over haar rug. Ze genoot ervan 'eindelijk' zei ze. 'Hier zit ik al heel lang op te wachten'. 'ik ook' zei ik. Ze pakte mijn hand en stuurde hem onder haar truitje. Ik voelde haar nog redelijk kleine borstjes en trok haar truitje uit.Toen duwde te haar mond op de mijne en duwde voorzichtig haar tong in mijn mond.
Na een hevige kus vroeg ik of ze verder wilde. 'ja' zei ze. Ze maakte mijn broek los en begon mijn lul te strelen.Ik kreunde. Toen nam ze hem voorzichtig in haar mond en begon eraan te zuigen. Steeds harder en ik voelde dat ik ging komen. Toen ik begon te spuiten schrok ze een beetje maar ging gewoon door. 'Zo, nu jouw beurt', zei ik. Ik trok haar rokje uit en daarna haar slipje.Ik zag dat ze al behoorlijk nat was. Ik begon haar poesje, waar nog bijna geen haar op zat, te likken. Ze begon te kreunen en zei dat ik door moest gaan. even later kwam ze gillend klaar. 'Toen ging ze op bed liggen en spreidde haar benen.
Ik schoof mijn lul in haar kutje. Hij gleed er heel gemakkelijk in. Ik keek er wel van op wat zo'n klein meisje nog zo'n groot kutje had. Terwijl ik steeds sneller ging neuken bekeek ik haar. Ik had echt nooit verwacht dat zo'n mooi meisje het met me wilde doen. Toen kwam ze weer en ik even later ook. 'zullen we samen douchen'? zei ze. Toen we gedouchd hadden wou ze weer. Ze duwde mij op haar bed en ging op mijn lul zitten. Ze neukte me keihard zodat we even later weer kwamen. Zo zijn we de hele nacht doorgegaan en ik heb nu twee maanden verkering met haar.
Aantal keer gelezen:
900
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)