Spannendverhaaltje.nl

Geile Marjolein

-
16-08-2010
Ik ben Rob, een 37 jarige getrouwde salesmanager. Mijn vrouw Jeanet heeft al jaren lang een adviseuse van Oriflame die haar spullen brengt die ze bestelt. Zij heet Marjolein. Nu ken ik Marjolein ook al jaren en heb haar sinds haar bevallingen van een slanke blondine zien veranderen in een volslanke dame. Nog steeds dat geil gezichtje, maar nu meer heupen, billen en borsten. En eerlijk gezegd beviel me dat wel. Op een ochtend had ik lekker vrij, Jeanet moest werken en de kids naar school dus lekker de dag voor mezelf. Ineens ging de deurbel. Marjolein stond aan de deur met een bestelling voor Jeanet.
Ik had geen geld in huis dus ik kon niet afrekenen. Terwijl ze langs me heen naar binnen stapte zei ze: Dat regelen we wel. Ik bood haar een kop koffie aan en merkte dat ze er erg lekker uitzag. Een truitje met diepe inkijk en een korte rok met daaronder een legging en lage pumps. We kletsten wat heen en weer en het gesprek werd steeds intiemer. Ze vertelde ineens dat sinds haar man voor zichzelf begonnen was en zij dikker was geworden er nog weinig van de sex kwam. Ik vroeg haar hoezo, ze zag er toch nog steeds geweldig uit. "Vind je echt?" vroeg ze, twijfelend. Ik zette mn kopje koffie neer en ging naast haar zitten op de bank.
Ik streelde haar rug en zei, je bent een aantrekkelijke vrouw. Ineens ging bij haar een knop om denk ik en ze legde haar hand op mijn been. Ik had alleen mijn badjas aan dus er begon direct iets te groeien. Ze greep me beet en speelde er mee. Ineens ging ze omlaag met haar hoofd. Ik dacht net, ze gaat me toch niet. Toen ik haar warme lippen al voelde om mijn stijve pik. Met heerlijke volle halen zoog ze me af. Ik voelde dat ik haast zou komen en waarschuwde haar, maar ze hield niet op en ik spoot haar mondje vol. Ze keek me toen met dr mond vol aan en liet duidelijk zien hoe ze alles wegslikte. Ik stond op en nam haar mee naar boven. Willen jullie weten wat er boven gebeurde?
Aantal keer gelezen:
633
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)