Spannendverhaaltje.nl

Geile Marjolein - 2

-
16-08-2010
Zoals ik in Deel 1 al zei, nam Marjolein, de geile adviseuse me mee naar boven. Boven aangekomen plantte ze me op bed, en bleef even voor me staan. "Vind je mooi wat je ziet?" vroeg ze plagerig. Ze deed haar truitje uit en ontblootte een stel heerlijke grote borsten in een eigenlijk te kleine BH met halve cups. Ze schopte haar pumps uit en ook haar legging. Daarna knoopte ze haar rokje los en liet die vallen waar ze stond. Haar heerlijke bolle billen zaten verpakt in een klein geil stringetje. Ze draaide een keertje rond om me even te laten keuren, en zei dat ik nu aan de beurt was. Ze kwam naar me toe en kleedde me uit. In no time stond ik ook naakt voor haar. Ik deed haar BH los en trok in een ruk haar string stuk. Ik had zin in haar.
Ik legde haar ruggelings op bed en begon met mijn mond een verkenningstocht over haar lichaam. Ik zoog op die harde volle tepels van haar en gleed langzaam omlaag naar haar onderbuik. Daar aangekomen zag ik haar kutje al glinsteren van de geiligheid maar ik besloot er nog even zachtjes omheen te gaan. ik spreidde haar benen en begon zachtjes haar kontje te likken. Owwwww Ron wat doe je nou, daar is zelfs mijn man nooit geweest. Dit wond mij ontzettend op en ik maakte een vinger nat en schoof die in haar kontje. Ze kronkelde van geiligheid. Dit deed me besluiten haar kutje ook een tegelijk onder handen te nemen. Terwijl mijn vinger nog steeds in haar kontje heen en weer schoof, begon ik met mijn andere hand haar kut te vingeren en tegelijk aan haar klitje te zuigen. Ik voelde haar adem verstarren en versnelde mijn bewegingen.
Dit was teveel voor die heerlijke geile meid. Marjolein kwam gillend klaar op mijn tong en vingers en klauwde haar nagels in mijn rug. Terwijl zij nog erg gevoelig was en lag bij te komen van een spetterend orgasme, kroop ik snel op haar. Mijn inmiddels weer keiharde lul schoof ik diep in haar kutje en met lange diepe halen begon ik Marjolein te neuken. Ik hield het net zo lang in tot ik voelde dat zij ook weer kwam. Toen gaf ik me over aan mijn tweede orgasme en met diepe stoten spoot ik tegen haar baarmoeder aan. Na allebei even gerust te hebben, kroop ze weer omlaag en begon mijn pik weer op oorlogssterkte te pijpen. Ik kreunde en zei haar dat ze heerlijk pijpte. Ze antwoordde dat als ik nog zin in haar had, ik haar laatste gaatje ook mocht hebben.
Dit deed me wel wat. Marjolein, dat braaf uitziende geile vrouwtje ook nog eens in dr sterretje te mogen neuken. Ik werd al stijf van het idee en zette haar op handen en knieŽn. Ik neukte haar een paar keer in haar vochtige kut, om goed nat te zijn en zette mijn eikel tegen haar aarsje. Ontspan maar schatje, dan doet het geen pijn. Ik hoefde het haast niet te zeggen, haar geile kont zoog mijn lul haast naar binnen. Eerlijk gezegd was dit zo geil en strak, dat ik het niet meer lang volhield. Het kleine laatste restje zaad dat ik had spoot ik in haar geile reet. We hebben even op bed gelegen en ons daarna samen heerlijk gedoucht. Na een innige zoen zei ze me dat ze volgende week weer langs zou komen om wat "langs te brengen".
Aantal keer gelezen:
822
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)