Spannendverhaaltje.nl

Geile kerst

-
16-01-2012
Het is eerste kerstdag en ik (Ron) was bij mijn vriendin uitgenodigd om daar gezellig de kerst door te brengen. 's morgens rond 11 uur reed ik naar haar toe en begon met het zetten van koffie. Mijn vriendin (Kat) was nog boven bezig met haarzelf op te maken. Na het zetten van de koffie kwam ze naar beneden in een mooi glitterjurk, haar netjes in model, en hoge laarzen. Onder het jurkje droeg ze een glanzende panty. Ze weet dat ik ontzettend geil wordt van een vrouw die panty's draagt en ze had het speciaal voor mij gedaan. Na het nuttigen van de koffie ging ik naar de keuken om haar te helpen met het klaarmaken van lekkers op tafel. Rond half 1 zou namelijk een goede vriendin met haar vriend ook komen kerst vieren. Tijdens het klaarmaken van de hapjes kon ik het niet laten om haar lekker over haar billen en borsten te strelen, hetgeen haar niet ongemoeid liet. Ze zuchtte en kreunde lichtjes maar ik had zoiets van nee nee ik ga je lekker teasen. Op haar beurt liep ze telkens langs me en kneep me in mijn inmiddels harder wordende lul maar ook zij was aan het teasen. "s middags kwamen haar vriendin en vriend aan en het was super gezellig. Haar vriendin had een kort zwart rokje aan met zwarte panty's (of kousen)en hoge laarzen. We kletsten en kwamen op een gegeven moment steeds uit op het onderwerp sex. Nu moest ik me inhouden omdat mijn vriendin toch iets preutser daarin is dan ik. Na verloop van tijd ging ik ff naar de keuken om af te wassen en ineens kwam Sandra erbij. Zal ik je ff helpen vroeg ze me, hetgeen ik niet afsloeg. We kletsten wat verder in de keuken gedurende de afwas en ineens zei ze van dussss.. jij vindt sex op aparte plekken spannend omdat je betrapt kan worden. Ehhh ja, zei ik het geeft een ultiem genot omdat je weet dat je betrapt kan worden. Ik was klaar met de afwas en bukte me om wat onderuit de kast te pakken en ineens voelde ik 2 handen op mijn billen richting mijn kruis strelen. Wat doe je nu zei ik waarop Sandra zei sssst..... geniet maar. Ik geil al heel lang op je want van mijn vriend die geeft me niet wat ik wil. Ik liet Sandra enigzins begaan en toen ik de schaal gepakt had kwam ik omhoog. Ze kneep me in mijn inmiddels keihard geworden lul en maakte trek bewegingen. mmmmmm kreunde ik zachtjes waarop ze met 1 hand in mijn tepels kneep. owwwwww Sandra je maakt me geil fluisterde ik. Mmmmm lekker zei ze en kwam voor me staan en gaf me een tongzoen. Onze tongen worstelde met elkaar en terwijl ik haar zoende, gleed mijn hand over haar billen onder haar rokje en kneep zachtjes in haar billen.

Sandra kreunde licht waardoor ik zoiets had van mmmm dat vindt ze lekker. Vanaf haar billen gleden mijn handen over haar billen richting haar benen waarbij ik het niet kon laten om met mijn vingers langs haar inmiddels nat geworden kutje te strelen. Tijdens het strelen constateerde ik dat ze een gat in haar panty had en geen slip droeg. Zo zo jij bent ook lekker geil zei ik tegen Sandra. Dat klopt Ron fluisterde ze, ik heb dit aangetrokken in de hoop dat jij die keiharde pik in mijn kutje stopt. Nou dat liet ik me geen 2 keer zeggen dus ik draaide Sandra om, trok haar rokje omhoog en liet haar voorover buigen. Terwijl ze voor me gebogen stond had ik een mooi uitzicht op haar billen gehuld in panty. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en stak hem langzaam in haar zeiknatte kut. Owwwwwwww heerlijk neem me zachtjes fluisterde ze, neuk me lekker. Met rustige halen bewoog mijn pik in haar natte kut en zo nu en dan trok ik hem eruit om hem er ineens diep bij haar in te stoppen. Aaaaahhhhhh lekker zeg, ik ga zo klaarkomen fluisterde ze. Kom maar lekker klaar ik spuit je zo ook lekker vol. O ja zei ze geef me je zaad maar, spuit mijn kutje maar lekker vol. Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad met kracht haar kut in gespoten worden. Ohhhhwwwww lekker zeg heerlijke geile vent. Ik trok mijn lul eruit en Sandra bukte en nam mijn lul in haar mond en likte deze schoon. Omdat we beiden zo in elkaar opgingen hadden we niet gemerkt dat mijn vriendin in de deuropening stond en ondertussen haarzelf zat te vingeren. Ineens zei mijn vriendin van ahum, dusssss jullie afwassen en elkaar verwennen zonder mij erbij te halen? Enigzins stommelend en met een rode kop zei ik ehhh ja, we waren beiden geil en van het 1 komt het ander. Je hoeft je niet te verontschuldigen zei Kat, ik heb Sandra enige tijd terug verteld hoe en waar jij geil van wordt, we hadden dit opgezet. De enige die van niets weet en druk met zijn telefoon bezig is dat is haar vriend. Kat kwam op mij af en begon me te zoenen terwijl Sandra nog lekker aan mijn lul aan het lurken was. Kat bukte ook en begon ook mijn lul te zoenen en te likken. 2 geile vrouwen die aan mijn lul zaten heerlijk dat gevoel en mijn lul kreeg ook niet de kans om slap te worden. Ik trok mijn vriendin omhoog en kneede haar borsten. Haar tepels zijn zeer gevoelig en ik weet dat ze dan zin krijgt. Zachtjes kneep ik in haar tepels en met mijn andere hand schoof ik tussen haar benen. Ik merkte dat mijn vriendin geen slip aanhad en kousen had aangetrokken. Terwijl we zoenden, vingerde ik haar dusdanig dat ze begon te spuiten.

Haar sap spoot over Sandra haar gezicht en op mijn been. Sandra likte afwisselend aan mijn eikel en aan Kat haar klitje. Dit werdt voor mijn vriendin teveel en ze smeekte me om haar te neuken. Ik zette haar op het aanrecht en plante mijn keiharde lul voor haar natte kut. Ik stootte mijn lul diep bij haar naar binnen en terwijl ik haar wat sneller nam, zat Sandra aan Kat haar tepels te sabbelen. Zo nu en dan haalde ik mijn keiharde pik uit Kat haar kut zodat Sandra deze kon schoonlikken. Na enige tijd kwam Kat wederom spuitend klaar en dat maakte bij mij het beest in me los. Ik begon harder te stoten en terwijl ik haar neukte stopte ik mijn vingers in Sandra haar natte kut. Na een aantal minuten voelde ik dat ik klaarkwam en toen ik het zei riepen ze beiden spuit in onze monden we willen je zaad proeven. Ik trok mijn lul eruit en als 2 hongerige leeuwinnen zogen ze om beurten aan mijn lul. Het duurde niet lang of ik spoot met dikke stralen mijn sperma in hun monden. Zo zei Kat, dit was een voorproefje van de week gaan we uitgebreid met ons drietjes verder. Geil maar voldaan gingen we weer richting de woonkamer alwaar de vriend van Sandra niets vermoedend nog met zijn telefoon zat te spelen.
Aantal keer gelezen:
1261
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)