Spannendverhaaltje.nl

Geile juf

-
16-08-2010
Ik lag nog lekker te slapen toen mijn moeder me wakker maakte om mij te vertellen dat ik te laat was voor school. ik stond op me snel te gaan wassen. Toen ik op school aan was gekomen was de nederlandse les al begonnen.
Jufrouw Jolanda zei dat ik maar snel moest gaan zitten, en ging toen verder met haar les. Ik had mijn huiswerk niet af en toen de juf ging controleren zei ze tegen mijn dat ik na schooltijd maar moest komen om met haar te praten. Na schooltijd ging naar het leslokaal waar ze nog iets zat na te kijken, ga daar maar zitten ik kom zo bij je zei ze. Ik ging er zitten. Ze had een mooie zwarte rok aan, ik keek iets omlaag om net onder het rokje te kijken. Ik zag dat ze een mooi wit stringetje aan had. De juf zag dat ik aan het kijken was en liep op me af.
Ze leunde op de tafel voor mij, waar ik een klein stukje van haar mooie borsten kon zien, en vroeg mij waarom ik altijd zo raar deed in de klas en waarom ik haar zo raar aankeek. Ik begon te blozen, en zij tegen haar dat ik haar wel heel leuk en mooi vond. Dat ik daarom niet zo goeie leerling was. Heb je geen vriendinnetje dan Robbie. Jawel zie ik maar ik wil jou. Maar jij bent net 18 en ik ben 38 en nog wel je jufrouw dat kan toch niet. Ik Keek verdrietig naar de grond. Ik hoorde dat ze naast me ging zitten, en voelde een arm om me heen slaan stil maar zij ze en ze deed haar hand op mijn penis, die meteen stijf werd.
Ze maakte mijn broek los en begon mij heerlijk te pijpen, je hebt een lekker grote lul he zei ze. Ik trok haar bij haar haren omhoog en bogon haar te tongzoenen. Ik trok haar trui uit en zag dat ze een mooi bhtje aan had waar haar tieten er bijna uitsprongen. Ik maakte haar bh los en begon hevig aan haar mooie harde tepels te zuigen. ondertussen zat ik over haar poesje te vrijven en voelde haar stringetje lekker nat worden. Ze deed haar rokje uit en zei neem me Robbie neem me hard.
Ik trok haar stingetje kapot draaide haar om zodat ze omgerdraaid tegen de tafel leunde en kwam bij haar binnen ze voelde lekker warm aan ik ging steeds sneller de juf was behoorlijk aan het kreunen en ik voelde bijne het hoogte punt komen maar de juf was me voor en hijgend kwam ze klaar. Ik haalde me staaf eruit, deed wat kut sap op haar poep gaatje en gleed daar Rustig naar binnen. Ik dacht dat haar poesje lekker nouw was maar dit sloeg alles. Ik stoote steeds sneller en hoorde de juf voor de tweede keer klaar komen.
Ze vroeg of ik op de grond wilde gaan liggen en deed dat. ze ging op me zitten en mijn lul gleed weer heerlijk in haar poesje. Ze begon als een wilde op me te rijen. ik speelde ondertussen met haar tieten. Ik hield het niet meer uit en spoot haar poes helemaal vol dat vond ze zo'n geil gevoel dat ze weer klaar kwam.
De juf dacht iets te horen en snel kleede we ons weer aan. Niks zeggen Robbie over dit dat kan me mijn baan kosten zei de juf. Nee hoor juf, en ik liep fluitend de leslokaal uit. De volgende dag kwam de juffrouw weer controleren of we onze huis werk gedaan hadden. Heb je weer je huiswerk niet af Robbie zei ze, dat word weer nakomen na schooltijd en gaf me een knipoog.
Aantal keer gelezen:
788
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)