Spannendverhaaltje.nl

Geile hulp

-
16-08-2010
Hai Ik ben Rob, een gezonde ondernemer van 36. Omdat ik een eenmansbedrijf heb en vanuit huis werk, zit ik veel alleen thuis. Mijn vrouw is weer gaan werken sinds de kinderen naar school gaan en vroeg me of ik er mee eens zou kunnen zijn dat we een huishoudhulp inhuren. Zij kan het niet meer alleen met haar drukke baan en ik heb er ook geen tijd meer voor dus ik stemde in. Na enige tijd zoeken kwam onze turkse buurvrouw met de vraag aan mijn vrouw of we nog een adresje wisten voor de schoonmaak. Mijn vrouw vond het natuurlijk een geweldige kans en vroeg haar voor bij ons. Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het ook geweldig, alleen had dit niks met de schoonmaak te maken. Jeanet is namelijk een mooie vrouw met lang zwart haar, donkere ogen, lekkere tietjes en lange benen.
Dat zij al meer kinderen had gehad kon je aan haar figuur niet zien. Er was afgesproken dat ze elke donderdag komt. De eerste paar keren liet ik haar natuurlijk wennen. Na een maandje echter, liet ik eens wat spullen rondslingeren. Zo lag er een keer toevallig een setje handboeien onder de tafel, of een filmpje naast de dvd-speler of stond het scherm van de laptop op een bepaalde site ;-) Ze zag het natuurlijk allemaal wel en ik kreeg t idee dat ze t allemaal zelf ook wel leuk vond. Toen besloot ik een stapje verder te gaan. Ik had ooit eens in een geile bui voor mijn vrouw een voorbinddildo gekocht die ze ook regelmatig op mij gebruikte. Deze liet ik een keer "per ongeluk" slingeren op t nachtkastje.. De keer daarvoor had ik al een website open laten staan waar mannen door vrouwen met de beroemde Strapon geneukt werden.
Toen die voorbind (een redelijk exemplaar, 18 x 3 cm)op t nachtkastje lag riep ze me naar de kamer. Ze reageerde eerst boos en ik dacht dat ik te ver gegaan was. Tot ze ineens zei dat dat wel heel stout en sletterig van me was en wat ze daar wel niet van moest denken. Ik zei natuurlijk heel bedeesd sorry, want als ze echt boos werd had ik een probleem. Op dat moment zei ze dat ze dit niet door de vingers kon zien en droeg me op me uit te kleden. Ik ging geil en gewillig (en stiekum een beetje angstig) uit de kleren en ze pakte de handboeien en maakte me vast aan het bed. Daarna pakte ze een sjaal van mn vrouw en blinddoekte me. Toen liep ze de kamer uit. Na een tijdje kwam ze terug. Het duurde even voor ze bij het bed was, ik merkte na de tijd pas wat ze gedaan had in die tijd.Ik voelde dat ze met mn lul speelde en tegelijk met een vinger mn ster natmaakte. Ineens voelde ik m... de eikel van een voorbinddildo.
Maar tot mijn grote schrik was het niet de vertrouwde afmeting die ik kende! Ik voelde dat die knop die ze er tegen aan zette een heel stuk groter was. Naderhand vertelde ze me dat deze 28 x 5 cm was, dus inderdaad dikker en langer. Ze had namelijk thuis een andere dildo opgehaald. Ze wou me laten voelen dat zij voortaan mijn Meesteres zou worden, en als ik niet alles voor dr deed ze alles aan mijn vrouw zou vertellen. Op dat moment deed ze me een andere sjaal voor de mond, pakte me bij de heupen vast en stootte ineens door. Ik schreeuwde mijn longen uit mijn lijf maar door die sjaal hoorde niemand mij. Pijnlijk maar verrassend genoeg ook bloedgeil stootte ze keer op keer die grote dildo in mijn uitgerekt mannenkutje.
Toen ik dr aan gewend was haalde ze de sjaal weg en fluisterde in mn oor dat ik moest zeggen hoe graag ik t wou en dat ik haar sletje was. Ik herhaalde bijna alles letterlijk, zo geil was ik. Nadat ze me een tijd doorgeneukt had, wou ik graag komen maar toen stopte ze natuurlijk. Ze haalde de dildo eruit en droeg me op haar te likken. Met nog steeds de sjaal voor mijn ogen ging ik op de tast naar haar kutje toe en likte haar klaar. Ik voel dat ze met een stift iets op mijn rug schrijft, en dan is t ineens voorbij. Ze staat op en haalt de sjaal voor mijn ogen weg. Tot mijn grote schrik zie ik dat ze een camera had neergezet. Al onze avonturen zijn op film vastgelegd zei ze spottend. Ze vertelde me dat ik nog meer van dr zou horen en altijd voor haar klaar moest staan anders kreeg mijn vrouw dit filmpje. Daarna ging ze weg. Ik liep naar de grote spiegel om te kijken wat ze op mijn rug had geschreven.
Er stond: Jeanets Slet. Nu ik dit schrijf, een dag later, zit ik te wachten. Jeanet heeft me een sms gestuurd dat ze zo even zou langs komen. Maar hierover meer in deel 2. Als jullie me laten weten dat je het leuk vindt tenminste.
Aantal keer gelezen:
690
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)