Spannendverhaaltje.nl

Geile Gerda

-
21-10-2010
Ik ben een paar jaar gelukkig getrouwd. Laatst was mn vrouw een nachtje weg, feestje bij een vroegere vriendin. Ik mocht niet mee en in de verveling van de avond besloot ik een 0906-lijn te bellen. Na een paar korte standaard-gesprekjes kreeg ik contact met Gerda.
We praatten wat en vertelden wat over onszelf. Gerda was 32 jaar en daarmee zeven jaar ouder dan ik. Gerda is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze heeft blond, halflang haar, normaal postuur, blauwe ogen. Waarvoor bel je? vraagt Gerda. Ik antwoord Voor een geil gesprek. We fantaseren wat en concluderen dat we allebei behoefte hebben aan sex met iemand anders dan onze vast partner. Daarom maken we een afspraak op een maandagmiddag om 13:30 uur bij Gerda thuis.

Op mn werk vertel ik een smoes waardoor ik die maandagmiddag niet aanwezig hoef te zijn. Per auto vertrek ik naar mn blind date. Ik vind het erg spannend, want het wordt de eerste keer dat ik vreemdga. De gedachte alleen al doet mn ballen tintelen.

Ik bel bij een rijtjeshuis en Gerda doet open. We geven elkaar een hand, beetje zweterig. Ik hang mn jas op en ga op de bank zitten. We drinken een kop koffie, praten wat. En, vraagt Gerda, zie ik er goed uit? Ze gaat staan en draait zich voor mij in het rond. Ze heeft een bril, een lief gezicht met ondeugende ogen. Rood gestifte lippen. Ze draagt een strak, hooggesloten truitje met daaroverheen een kort vestje. Ik zie de rondingen van haar borsten en vraag me af wat ze onder haar truitje draagt. Verder heeft Gerda een rokje aan tot net boven haar knien met daaronder donkere kousen en halfhoge hakschoenen. Mooie benen en stevige billen.
Een beetje schor spreek ik mn goedkeuring uit. Weer krijg ik dat tintelende gevoel in mn ballen. Mijn lul begint te kloppen bij het ongegeneerd aanschouwen van een onbekende vrouw in de wetenschap dat ik straks mijn kostelijke zaad in haar mag spuiten.
Gerde steekt haar hand naar me uit en trekt me van de bank. Ik sta voor haar en plots omklemt ze mijn mond met haar lippen. Ik ontvang een heerlijke tongzoen en Gerda drukt mij tegen zich aan. Ik voel haar handen op mijn billen en ik doe hetzelfde bij haar. Mijn handen masseren haar billen en verplaatsen zich dan naar boven naar haar borsten. Ik voel dat Gerda niet eens een BH aanheeft. Haar tepels zijn hard. Ik ontdoe haar snel van haar vestje.
Gerda trekt me op de bank. Zij gaat op haar rug liggen. Mijn handen schuiven haar truitje naar boven. Wat heeft ze een heerlijke borsten; veel groter dan die van mn eigen vrouw. Ik kus die borsten en mijn tong draait in kleine cirkeltjes om die harde tepels. Donkere grote tepels zijn het, moeder van drie kinderen. Gerda kreunt zacht en ik zie dat ze haar benen vragend uit elkaar doet. Terwijl ik haar tepels sabbel gaat mijn hand naar haar been. Licht trillend schuift die hand over haar kousen naar boven in de richting van Gerdas warme venusheuvel. Gerda blijkt jarretels te dragen en bovendien niet eens een slipje want voor ik het door heb raken mijn vingers haar gezwollen kutlippen. Ik wrijf over haar kaalgeschoren venusheuvel. Gerda beweegt haar onderlichaam langzaam heen en weer en doet haar benen verder uit elkaar. Ik richt me op en wat ik zie maakt me ontzettend geil. Op klaarlichte dag in een woonkamer zie ik dat haar truitje is omhooggetrokken boven haar borsten. Haar tepels staan strak omhoog. Haar rokje is opgekrult tot net onder haar navel. De bandjes van haar zwarte jarretels gespannen rond haar kaalgeschoren kut. Snel ontdoe ik me van mn kleding en kruip met met gezicht op die kale kut. Met mn tong lik ik haar labia. Ik proef haar heerlijke liefdesvocht als ik met die tong de lippen langs haar spleet open. Ik dring met mn tong de ietwat zuigende kut binnen. Dan beweeg ik door die spleet met mn tong naar boven in de richting van de plaats van haar klit. Ik kijk schuin naar boven en tussen haar borsten zie ik dat Gerda haar hoofd optilt en me geil met half open mond aankijkt. Lekker stoot ze uit. Langzaam stop ik twee vingers in haar natte grot terwijl het puntje van mijn tong haar klit raakt. Met licht gekromde vingers masseer ik haar inwendige kut. Gerda trekt haar knien hoog op waardoor ik nog dieper in die spleet glij. Mijn tong beweegt ritmisch over haar haarde kittelknop terwijl ik tegelijk met beide twee vingers diep in haar kut vinger. Ga door hijgt Gerda, ik kom. Plotseling voel ik haar kutspieren samentrekken, haar onderbuik schokt in vier, vijf bewegingen. Ik voel haar benen ontspannen. Mijn vingers trek terug en ik zie het sap uit haar kut druipen tussen haar billen.
Jongen, wat ben jij lief zegt Gerda met schorre stem. Niet vaak heb ik me zo geil gevoeld. Gerda gaat zitten op de bank. Ik ga voor haar staan. Mn lul schuin omhoog, wachtend op het vervolg...
Aantal keer gelezen:
724
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)