Spannendverhaaltje.nl

Geile buurvrouw

-
21-11-2010
Dit verhaal is geschreven door Tim meer verhalen van Tim Het was een gewone zaterdag en dus was ik rond 5 uur weer helemaal alleen thuis want me ouders waren een weekendje weg naar de Ardennen. Ik deed me natte kleding uit en ging nog even in bad om die chloor lucht weg te spoelen. Ik lig daar lekker rustig in bad en hoor opeens: volk? Dat was de buurvrouw Linda ze was de beste vriendin van m`n moeder sinds ik nog in de luiers liep konden m`n buurvrouw en m`n moeder het al goed vinden. Linda is een vrouw van 35 jaar ze is van mijn lengte en heeft prachtig blond haar en ze ziet er ook nog eens prachtig uit, met haar volle borsten en billen. Ze liep de trap op en deed de badkamer deur open en schrok dat ik in bad lag. "Kon je niet even iets terug roepen want ik schrok me dood" lachte ze. Linda kent me al zo goed dat ze het niet erg vind om mij naakt te zien en ik heb er ook geen problemen mee. "Ik kom even de zonnebrand terug brengen hoor lieverd".
Ik zei: is goed en ik stap uit bad om me af te drogen. Terwijl ze de zonnebrand terug zet pakt ze ook gelijk een handoek. "Ik droog je wel af" dat kan ik zelf ook wel hoor riep ik nog maar ze begon al m`n haar te drogen. Zo werkte ze m`n lichaam af en kon ik genieten hoe haar tieten heen en weer schudden in haar panter-print bikini en ik zie over duidelijk haar schaamlippen door haar strake panter-print bikini slipje heen. Ik voelde een lichte erectie op komen. Uit eindelijk kwam ze bij me piemel uit en begon ze te giechelen. Is er wat? Nou, hij is flink gegroeit sinds je uit bad kwam en ik er nu voor sta. Ik begon rood te worden. Geeft niks hoor jongen over komt iedereen wel. Maar ik kan er niks aan doen dat je me zo geil maakt. Oeps, dacht ik, was ik nu niet wat te ver gegaan? Dus ik wind je op, lieverd? Nou behoorlijk, je hebt ook van die lekkere tieten. Ow is dat zo? Ze pakt haar touwtje van haar topje en maakt de knoop los. Nu bungelen 2 heerlijk tieten voor m`n pik. Ik hou het niet meer tegen en m`n pik stijgt de lucht in, precies voor haar mond. Ze kijkt me met een geile blik aan en zegt: Dus lieverd je houd wel van mijn jongens? Ja zeker! Ze streelde langzaam over m`n pik heen en trok de voorhuid zo naar achteren dat ze me keiharde eikel zag glimmen. Ze likte heel even m`n eikel en ik voelde een rilling door m`n lichaam heen gaan. Linda deed haar mond om m`n eikel heen en zoog er flink aan terwijl ze aan het zuigen was likte ze met haar tong m`n pisgaatje. In m`n onderbuik voelde het geweldig net een soort van vlinders in m`n buik. Nu maakte ze lange halen en zoog er flink aan. Ze ging steeds sneller en sneller. Ze haalde me pik uit haar mond en zei: neuk m`n mondje lieverd. Dus ik m`n pik terug in haar mondje. Ze keek me enorm botergeil aan. Ik begon te beuken harder en harder. Ze voelde m`n pik tot diep in haar keeltje. Het kwijl liep uit haar mond. M`n ballen sloegen steeds hard tegen haar kin aan. Uit eindelijk bleek dat de druppel te zijn. Ik moet komen, ik moet komen!! Ze haalde de pik uit haar mond en moest in haar mondje klaarkomen. Het voelde fantastisch die lading zaad die uit m`n pik spoot. Ik spoot haar mondje vol en de laatste kloders kwamen op haar tieten die nu vol lag met kwijl en sperma. Ze smeerde alles uit over haar tieten. Ze ging op haar rug liggen met het gebaar: bef me, nu! Ik zag al dat haar slipje klets nat was en dat het niet kwam van het zwembad. Begon haar plaagerig te beffen met het slipje. Ze maakte de touwtjes los en vouwde het slipje zo uit dat ik nu ruim baan had. Het kut vocht droop uit haar kaalgeschoren kutje. Ik likte alles op en begon te zuigen aan haar clitje. Ze kreunde van geilheid en van genot. M`n tong speelde met haar clitje en een vinger vloog er met gemak in. Nu ging m`n tong ook in haar kutje, ze duwde me met m`n gezicht nog dieper in haar natte, dampende donkere grot. "Oooo lieverd wat bef je me toch heerlijk!!". Kwam er hijgend en geil uit.
Nu zat ik er met 3 vingers in en m`n tong in, ik begon harder te vingeren en ze begon extreem hard te hijgen. "Lieverd, ik kom, ik kom, oooooo jaa, ja" en ze kwam met een luide gil en een enorme straal klaar. Eenmaal bij gekomen fluisterde ze zacht: Hey, liefje nu wil ik wel je neuk staaf voelen. Ik pakte me staaf en neukte haar alleen met m`n eikel. Wat zacht gekreun komt er uit haar mond. Ik stoot nu in één keer m`n pik in haar kutje, ze gilt het uit van genot." Tim, neuk me, neuk me, ik wil je voelen spuiten in m`n kutje". Van geilheid weet ik niet meer van rustig aan en neem ik haar nu zo hard als ik kan. M`n balzak slaat tegen haar kontje aan, haar tieten schudden mee op het ritme. Ik hou de tieten stil door m`n handen op die joekels te leggen en er in te knijpen. Ze kreunt nu hard van genot. "Ik heb nog nooit één zo diep gevoeld als die van jou, laat me alsjeblieft komen geilaard" Ik hou het niet meer en spuit m`n ballen helemaal leeg in haar kutje. Bij het spuiten heeft Linda ook haar hoogte punt bereikt. "OO lieverd wat was dit ge-wel-dig, ik heb nog nooit zo lekker een staaf in me gevoeld dan die van jou" kwam er met veel moeite en puffend uit. Ik haal m`n pik uit haar kutje en het zaad loopt er ook uit. Ze doet snel haar slipje aan om zo het zaad te bewaren en er van te genieten. Daarnaar spreken we af om dit ook zondag te doen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar i.am.oxys@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
660
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)