Spannendverhaaltje.nl

Geile belevenis

-
21-10-2010
Ik werd wakker doordat Dirk mijn man het bed in schoof, hij had net zijn eerste nachtdienst erop zitten. Dirk sloeg een arm rond me heen en trok me tegen zich aan. Zijn hand gleed onder mijn hemdje, zocht mijn borst, streelde deze…. Mhh, heerlijk om zo wakker te worden. …..Ik houd van seks op de vroege morgen. Vingers streelden mijn tepel die spontaan reageerde en stijf werd. Zachtjes draaide en trok hij aan de tepel…. Ik liet een zucht aan mijn mond ontsnappen. Hij liet mijn tepel los, zijn hand gleed naar beneden over mijn buik en over mijn slipje. Ik spreidde mijn benen lichtelijk toen zijn hand op mijn poesje drukte, duwde mijn bekken omhoog om hem nog beter te kunnen voelen……….Zijn hand bewoog niet meer. Nogmaals duwde ik mijn bekken omhoog tegen zijn hand die nu slap aanvoelde….. Nee ,hé … Zijn ademhaling was rustig, hij was in slaap gevallen… Shit ,dacht ik. Nog een paar maal drukte ik mijn kutje tegen zijn hand , maar geen reactie meer. Voorzichtig gleed ik uit bed en trok de slaapkamer deur achter me dicht. Onder de douche gleden mijn vingers bijna automatisch tussen mijn benen. Rillingen van genot trokken door mijn kutje toen ik mijn klitje streelde. Direct reageerden mijn tepels en stonden pijnlijk stijf … Nee, niet doen,stop dit is te makkelijk. Dacht ik. Hoe langer ik het uit zou stellen, hoe heftiger en feller zou de climax straks zijn. Vanmiddag als Dirk wakker werd zou hij me ongetwijfeld willen neuken. Tot die tijd wilde ik geil blijven, mezelf ophitsen.Terwijl ik me begon aan te kleden luisterde ik naar het weerbericht. Het zou een warme broeierige dag worden melde de radio. Broeierig en heet in mijn slipje, zul je bedoelen,ja……… Ik besloot maar vroeg om de laatste boodschappen in huis te halen en het was nog geen tien uur toen ik ook hier al klaar mee was.
Dan maar een uurtje naar de sportschool, maar daar raakte ik helemaal oververhit van de zwetende en glimmende lijven. Gefrustreerd haakte ik al na drie kwartier af en sprong onder de douche. Weer kon ik het niet laten en gleed mijn hand vanzelf tussen mijn benen. Bijna had ik me zelf laten gaan , maar kon me nog net inhouden. Geile slet, schold ik tegen mezelf. Snel stapte ik onder de douche uit en begon mezelf af te drogen. De ruwe handdoek over mijn gevoelige borsten en tepels maakte me nog geiler dan ik al was… Zelfs het ritje op de fiets was een ware aanslag op mijn zelfbeheersing. Als ik iets voorover ging zitten schuurde mijn schaamlippen en klitje zo lekker tegen het zadel van mijn sportfiets. Het leek of er geen eind kwam aan deze zelfteistering.
Nog een paar uurtjes en dan zou Dirk wakker worden.
Ik besloot dan maar met een goed boek van de zon te gaan genieten en installeerde me met iets te eten en te drinken in de tuin. Het lukte me totaal niet om me op het boek te concentreren. Ik las de zelfde bladzijde diverse keren, waarbij mijn gedachten steeds weer afdwaalden. Het was tegen tweeën dat ik eindelijk merkte dat er enige beweging was boven. De gordijnen gingen open en ik hoorde hem fluiten onder de douche.
Ik schoof mijn rokje iets verder omhoog en opende een extra knoopje van mijn hesje en wachtte af… `Hallo, schat` een vluchtige kus op mijn lippen. `Ik ben even naar de voetbal hoor, tot straks` en weg was hij. Nee,hé, verdomme, ziet die klootzak dan niet dat ik geil ben….. kreunde ik. Als hij naar de voetbal gaat duurt het minstens 2 uur voor hij weer terug is. Teleurgesteld liet ik mijn hand tussen mijn benen glijden en streelde mijn poesje door de stof van mijn slipje dat warm en nat aanvoelde.
Pas tegen half zes belde hij , hij zat een paar huizen verder op in het cafe met een paar maten en vroeg of ik ook kwam, konden we er gelijk een hapje eten. Hoefde ik met dit warme weer niet te koken zei de lieve schat.
Ik kon hem wel vermoorden. Maar ging toch maar. Ze zaten met een groepje aan een tafeltje en hadden al een stoel voor me bijgeschoven. Ik moet eerlijk toegeven dat het best gezellig was. Dirk hield zich netjes aan de spa en cola, hij moest tenslotte nog gaan werken. Na dat we gegeten hadden en een paar kopjes koffie gedronken hadden vertrok iedereen naar huis. Thuis plofte Dirk op de bank en zette de tv aan. Ik schonk nog iets te drinken in en schoof tegen hem aan. Dirk sloeg een arm om me heen, zijn hand gleed in mijn hesje naar mijn borst die hij zachtjes begon te kneden… Eindelijk nu ging het gebeuren……… ….
Zijn andere hand streelde mijn been. Steeds hoger gleed zijn hand. Voorzichtig liet ik me iets onderuitzakken en spreidde mijn benen om het hem gemakkelijker te maken. Bijna raakten zijn vingers mijn slipje. Hij moest nu toch wel voelen hoe heet ik daar was? “Shit, is het al zo laat”riep hij ineens en sprong op. Ik keek op de klok, het was al ruim na tienen. Hij moest opschieten anders kwam hij nog te laat op zijn werk. “Godverderde Godver het is niet waar hé” mopperde ik in mezelf terwijl hij zijn spullen bij elkaar zocht. Even later liet ik hem uit…..”Klootzak, me eerst geil maken en me dan laten zitten”mompelde ik tegen hem toen hij me een kus gaf en naar zijn auto liep..”Sorry schatje, de plicht roept” zei hij lachend zijn handen hulpeloos omhoog stekend . Hij stapte en reed weg. …Ik keek hem nog na en hoorde geluiden komen uit de openstaande deur van het café.
Gefrustreerd als ik was besloot ik dan maar een afzakkertje te gaan nemen . In de pub was het nog gezellig druk , al gauw raakte ik aan de praat met 2 jongens van een jaar of twintig. Tom en Cris. De jongens hadden de grootse lol en zagen er bovenal best leuk uit. Tom nam me zelfs even mee naar het kleine dansvloertje, maar toen er een schuifelnummer gedraaid werd en hij me tegen zich aantrok voelde ik hards tegen mijn onderbuik drukken. Gezien mijn eigen hitsige en geile bui leek het me niet verstandig om me nog verder op te laten geilen en maakte ik vlug een einde aan het dansje met als excuus dat ik nodig naar het toilet moest… Op de wc merkte ik pas hoe nat en opgewonden ik nog steeds was. Mijn slipje van echt nat en toen ik mijn schaamlippen spreidde om te plassen raakte ik per ongeluk mijn klitje aan en trokken de genotsgolven weer door mijn buik. Terug aan de bar hadden de jongens weer een rondje besteld. Het was dat Joop , de kroegbaas op een gegeven moment zei dat dit het laatste rondje was en dat hij ging sluiten toen ik pas besefte hoe laat het was. Ik keek rond en buiten ons drieën aan de bar zat er alleen nog een stelletje aan een tafeltje. Het was al ruim na enen toen we de kroeg verlieten. We stonden nog even bij mijn voordeur te praten . “Heb je misschien nog een bakje koffie voor ons” vroeg Tom.
Zonder er verder bij na te denken liet ik de jongens binnen. Ze stonden beiden te kijken naar de verzameling DVD,s die we in de loop der tijd verzameld hebben. Ik liep naar de keuken om koffie te zetten en was hier net mee bezig toen Tom achter me kwam staan. Plotseling voelde ik zijn lippen in mijn nek .Zijn handen gleden voor me langs naar mijn borsten…. “Niet doen joh, ik ben getrouwd hoor” zei ik terwijl ik mijn gezicht naar hem toedraaide. De rest van mijn protest werd gesmoord door zijn lippen op de mijne en zijn tong die in mijn mond binnendrong. En hand gleed onder mijn rokje en drukte tegen mijn poesje, zijn andere hand kneedde mijn borsten. Een gesmoorde kreun ontsnapte aan mijn mond toen mijn natte slipje opzij getrokken werd en een vinger tussen mijn gezwollen schaamlippen gleed. Voor ik goed en wel in de gaten had wat er gebeurde voelde ik mijn de hele dag opgehouden climax opkomen. Er was geen houden meer aan, de vinger masseerde mijn klitje zo vakkundig dat ik luid kreunend begon klaar te komen. Mijn hele lichaam trilde en schokte. Sappen droppen uit mijn kutje op zijn hand. “O, god, ik kommmmmmmmmm”kreunde ik.
“Wat een geil wijf is dat”hoorde ik zeggen. Het was Cris die in de deuropening stond toe te kijken. Hem was ik helemaal vergeten… Nog bijkomend van mijn orgasme werd ik opgebeurd en op de keukentafel gelegd. Tom trok me mijn slipje uit en knielde tussen mijn benen. Zijn tong gleed tussen mijn schaamlippen en likte er alle vrijkomende sappen op. Cris schoof mijn hesje en bh omhoog en ontfermde zich over mijn borsten die gekneed werden. Tom wist precies de gevoelige plekjes van mijn kutje te raken met zijn tong en al vlug voelde ik mijn volgende orgasme opborrelen. “ O. ja , daar , lik mijn kutje, o god wat is dit lekker”kreunde ik “ga door, lik me klaar”.
Cris had zijn broek geopend en duwde zijn lul tegen mijn wang, “kom pijpen sletje”gebood hij me. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en leidde zijn pik met een hand naar mijn mond. Tom zoog op mijn klitje die zich nog verder oprichtte. Een vinger gleed afwisselend in mijn spleetje om daarna tegen mijn sterretje aan te drukken en langzaam in mijn anus te glijden. Een volgend orgasme maakte zich meester van me. Ik liet de pik uit mijn mond glijden en greep met beide handen het hoofd van Tom beet en drukte het tegen mijn schokkende kutje aan .Zijn tong probeerde alles op te slurpen . Een vinger neukte me diep in mijn kontje terwijl ik schokkend klaar kwam.
“Jaaaaahhhhhhh, , o god, ik koommmmmm wwweeeeeeeeeeerrrr”gilde ik. Het orgasme leek eindeloos te duren de tong de telkens langs mijn kittelaar gleed leek het vuur constant aan te wakkeren. Uitgeput liet ik me weer op de tafel zakken. Cris greep mijn hoofd beet en duwde zijn pik in mijn mond. Met twee handen hield hij mijn hoofd in een ijzeren greep en begon me in mijn mond te neuken. Zonder medelijden ramde hij zijn pik steeds weer in mijn mond. Gelukkig was hij niet groot geschapen. “Vuile geile slet, smerige hoer ik kommm” gromde hij plotseling terwijl hij stopte met stoten. Ik voelde de kloppende pik diep in mijn mond. Nog steeds hield hij mijn hoofd in een ijzerengreep en spoot zijn sperma diep in mijn keel. Ik stikte zowat en probeerde alles door te slikken. Eindelijk liet hij mijn hoofd los en trok zijn pik uit mijn mond. “klootzak ik stikte zowat”bracht ik er proestend uiten hapte naar adem. Tijd om bij te komen werd me niet gegund. Tom was opgestaan en had zijn broek laten zakken. Ik voelde hoe zijn eikel mijn schaamlippen oprekten. Ik steunde op mijn ellebogen en keek naar de pik die voor de opening van mijn kutje stond. Tom keek me geil aan en bewoog zijn pik door mijn snee.
“Nu word het tijd voor het echte werk” en ramde zijn pik diep in mijn kutje. Ik gilde het uit. Zijn Pik was duidelijk een maatje groter dan ik gewend was en al hoe wel mijn kutje goed gesmeerd was leek het wel of ik compleet opgerekt werd door zijn pik. Ik voelde de eikel tegen mijn baarmoeder stoten…”O hh, ja neuk me, kom op met die geile pik van je , neuk mijn kutje”….. Meer aanmoediging had hij niet nodig , hard en ruw werd ik genomen . Telkens weer ramde hij zijn pik diep in me. Mijn benen rusten tegen zijn schouders. Ik voelde telkens zijn ballen tegen mijn billen slaan. “O , god , wat is dit lekker, neuk me met die storm ram van je, kom op harder” moedigde ik hem aan.
“Jahhhh , ik kommmmm, vuile slet” . Hij greep mijn benen beet, zijn gezicht trok in een grimas. Hij verstarde helemaal. Ik voelde zijn kloppende lul in mijn kutje toen hij zijn sperma tegen mijn baarmoeder spoot. Dit was te veel voor me en terwijl hij ballen leegspoot tegen mijn baarmoeder kwam ik voor de derde keer klaar. Tom bukte zich terwijl we beiden op adem probeerden te komen en kuste mijn beide borsten. Ik voelde hoe zijn lul langzaam slap werd en uiteindelijk uit mij kutje gleed.
Cris had ondertussen zijn broek al weer dicht gedaan en liep de keuken uit. Tom raapte zijn broek op en trok deze weer aan. Ik lag nog steeds compleet gevloerd op de tafel. Hij stapte op me toe en kuste me op mijn mond. Zijn tong gleed mijn mond binnen en even tongden we met elkaar zijn hand streelde mijn borsten. Toen stond hij rechten liep naar de deur. “Nog bedankt voor de koffie”zei hij met een glimlach op zijn gezicht. Even later hoorde ik de voordeur dichtslaan.
Aantal keer gelezen:
809
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)