Spannendverhaaltje.nl

Geil Trio

-
13-02-2012
Zoals ik in mijn vorige verhaal al vertelde heb ik met kerst de vriendin van mijn vriendin een heerlijke beurt gegeven. Hier het vervolg daarvan: 2 dagen na kerst kwam Sandra bij mij op visite. Ze was gekleed in een korte rok, huidskleurige panty of kousen eronder en zwarte hoge laarzen. Daarboven droeg ze een witte bloes waarvan de inhoud bijna naar buiten kwam. Ze kwam binnen, begroette mij met de gebruikelijke kussen waarvan de laatste op mijn mond. Gezellig dat je er bent Sandra zei ik tegen haar vanwaar dit bezoek. Nou zei ze Ron,ik zit met mijn gedachte constant bij de kerst wat er tussen ons gebeurt is in de keuken en als ik er al aan denk dan wordt mijn kutje alweer nat. Ze nam plaats op mijn stoel recht tegenover waar ik zat. Ik schonk de koffie in en we raakte aan de praat. Terwijl we over van alles aan het praten was vroeg ze, hoe vindt je mij eruit zien eigenlijk? Ik zeg je ziet er uit als gebruikelijk, heerlijk dus. Dank je was haar antwoord en terwijl ze dat zei gingen haar benen een stukje uit elkaar waardoor ik een prachtige blik tussen haar benen had. Hierdoor zag ik dat ze een open panty droeg en geen slip aanhad. Ik stond op en liep naar haar toe en ging achter haar staan. Terwijl mijn handen over haar schouders richting haar borsten gleden, fluisterde ik volgens mij ben je nu ook lekker nat of niet. Alvorens ze een antwoord kon geven kneep ik zachtjes in haar tepels die keihard naar voren stonden. Ohhhwwww zei ze ja ik ben geil ja en ik wil jou. Je kan me krijgen Sandra fluisterde ik maar ik ga even Kat bellen want die wil meedoen dat weet je. Terwijl ik mijn vriendin vertelde wat er bij mij thuis plaatsvond was Sandra met zichzelf aan het spelen.

Ik hing op en liep naar Sandra toe. Ze wreef over mijn inmiddels keihard geworden lul en haalde deze uit mijn broek. Ze begon voorzichtig en beheerst aan mijn eikel te likken om zo nu en dan hem ff lekker in haar mond te nemen. Ik genoot zichtbaar en terwijl ze me pijpte gleed mijn hand over haar benen onder haar rokje en speelde ik met haar klit. Mmmmm kermde ze met volle mond en begon harder aan mijn pik te zuigen. Heel voorzichtig deed ik een vinger in haar zeiknate kut en begon haar rustig te vingeren. Ze werdt steeds wilder en ik stopte nog een vinger bij haar erin. Ik beroerde haar G-spot en ik merkte dat ze steeds zwaarder ging ademen. Hierdoor versnelde ik mijn vingers en voor ik het wel wist kwam ze spuitend klaar. Haar sap spoot over de grond. Aaaaahhhh gilde ze het uit. wat is dit lekker zeg wat gebeurde er allemaal. Ik zeg je hebt ff lekker gescuired Sandra heb je dat nog nooit gehad? Nee zei ze en het voelt lekker ga maar door. Op het moment dat ik haar wederom rustig vingerde kwam mijn vriendin binnen lopen. Ze deed haar lange jas uit en stond daar in een prachtig wit lingeriesetje en daaronder had ze haar highheels aan. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is gaf ze Sandra een tongzoen en begon samen met Sandra met mijn lul te spelen. We besloten om met ons drieen naar boven te gaan en Kat ging op het bed liggen en wreef over haar klitje. Ik zei tegen Sandra lik haar klitje en vinger haar dan hou ik me met jouw bezig. Sandra likte zachtjes en ik hoorde Kat kreunen van genot. Ik trok mijn broek uit en nam plaats achter Sandra en drukte zachtjes mijn keiharde lul naar binnen. Aahhhh riep Sandra, wat lekker neem me hard. Ik pakte Sandra bij haar heupen en stootte met een regelmaat mijn lul diep bij haar naar binnen. Zo nu en dan trok ik hem er helemaal uit om vervolgens alleen mijn eikel erin te stoppen. Schijnbaar werdt dit haar teveel en ze kwam klaar. Wederom spoot ze haar sappen uit haar kut en ditmaal over mij heen.

Ohhhh wat is dat lekker zeg riep ze dit heb ik lange tijd niet gehad. Vervolgens kwam Kat omhoog en ging Sandra met haar benen wijd op bed liggen. Ik deed hetzelfde bij Kat alleen daar stopte ik voorzichtig ook mijn duim in haar kont. MMMMM zei Kat wat lekker zeg ik ga zo komen. Ik ging mijn tempo verhogen en voelde mijn zaad borrelen. Kom maar lekker klaar schat dan doen we het samen zei ik tegen Kat. Mijn lul werdt alleen maar harder en met volle kracht spoot ik mijn zaad in mijn vriendin. Moe maar voldaan ging ik naast Sandra liggen. En Kat kwam aan de andere kant erbij. Ik lag tussen 2 pracht dames in en het duurde ook niet lang of mijn lul werdt weer hard van het aanzicht van deze 2 geile vrouwen. Ik begon rustig aan mijn lul te trekken en allebei de dames waren met zichzelf aan het spelen. Wat is dat een geil gezicht zeg en ik trok steeds sneller. Ik wil je zaad proeven zo Ron zei Sandra dus ik besloot op mijn knieen tussen de dames in te gaan zitten en mezelf af te trekken. De dames kwamen voor de zoveelste keer klaar en dat maakte mij zo geil dat ik wederom klaar kwam. Ik spoot mijn zaad op allebei de gezichten waarna ze allebei mijn lul schoon likte. Daarna zijn we met ons drietjes gaan douchen en er komt een vervolg maar daarover meer de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
1407
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)