Spannendverhaaltje.nl

Geil meisje op school

-
21-08-2010
Ook deze geile gebeurtenis gaat over zo'n geval: het was weer een gewone schooldag en omdat ik in de eindexamenklas zit heb ik veel vrij in deze tijd van het jaar. Ik had mijn les er voor die dag opzitten en besloot nog eeven wat te kopen in de schoolkantine. Ik sloot aan in de lange rij die stond te wachten en kwam te recht achter een heel mooi meisje, ze was nog wel jong maar zag er heerlijk strak uit. Ze droeg een strak truitje en een hele strakke spijkerbroek. Ze had een heerlijk kontje in die broek en ik kon mijn ogen er gewoon niet vanaf houden.Er kwam zelfs een stuk van haar string boven haar broek uit. De rij schoot niet op dus ik had alle tijd om haar heerlijke figuurtje te bewonderen. Ik voelde mijn lul al ietsjes groeien en ik dacht eraan hoe heerlijk het me leek om mij tong daar tussen te duwen. Ik werd ruw verstoord uit mijn geile fantasie doordat een paar van die brugwuppen weer eens aan het stoeien waren en er een van hun tegen mij werd aangeduwt. Ik op mijn beurt werd weer tegen dat meisje aangeduwd en ik voelde dat mijn half-harde paal tegen haar strakke kontje aand! uwde. Ze draaide zich om en keek boos mijn richting op, maar ondanks dat zag ik toch een bepaalde glimlach op haar gezicht. Ze draaide zich vlug weer om, maar ik greep meteen mijn kans.
Ik ging vlak achter haar staan en duwde mijn lul weer tegen haar kontje aan. Ik had het niet verwacht (maar wel gehoopt), maar ze bleef gewoon staan. Ze bewoog zelf langzaam haar billen op en neer en masseerde zo mijn harde paal. Ze wist niet hoe geil zijn mij hierdoor maakte. Ik wilde haar hier meteen neuken en het maakte me niet uit dat zoveel mensen erbij waren. Maar helaas ze stond eindelijk vooraan en bestelde en ging weg, mij in verbazing achterlatend. Toen ik erna aan de beurt was wist ik niet meer wat ik nou eigenlijk wilde bestellen, zij had al mijn aandacht meegenomen. Een beetje gedesillussioneerd ging ik met nog steeds een harde paal naar huis en trok me daar af met haar in mijn gedachten. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam heerlijk klaar, maar dit was niet voldoende om mijn geilheid te blussen, ik moest mijn geil in haar spuiten De dagen erna hoefde ik niet naar school, omdat ik gewoon geen les had. Hier baalde ik best van, want zo kon ik niet meer te weten komen over dat meisje. Met een smoes ging ik toch naar school, want thuis hield ik het niet meer uit. In de pauze ging ik bij de kantine staan in de hoop haar weer te zien. Mijn geduld werd niet lang op de proef gesteld want al snel zag ik haar weer. Ze stond ongeveer tegenover mij en ze zat om zich heen te kijken. Toen zag ze mij en bleef me lang aan staren. Ik kon mijn ogen gewoon niet van haar afhouden. Opeens liep ze weg en ik besloot achter haar aan te lopen. Ze liep door de school heen naar de fietsenkelder. Ze liep de trap af. Ik volgde haar, maar toen ik de fietsenkelder in keek zag ik niemand. Opeens voel ik een hand op mijn schouder en keer me meteen om. Daar staat ze. Zonder iets te zeggen drukt ze haar lippen tegen de mijne en voel ik haar tong mijn mond in gaan op zoek naar mijn tong. Ik duwde mijn tong naar voren en onze tongen kronkelden om elkaar. Ik kon mijn handen ook niet bij me houden en betaste haar hele lichaam. Eerst haar heerljke jonge tietjes. Ze waren zo lekker klein en sappig. Ook wilde ik even haar kontje voelen en aan haar zachte gekreun kon ik horen dat ze dit helemaal niet erg vond. Zij liet zich ook helemaal gaan want al snel voelde ik haar handen over mijn kruis wrijven.
Net toen ik verder wilde gaan hoorden we iemand van de trap af komen. Snel gingen we uit elkaar en deden we net of we alkaar toevallig tegen kwamen en elkaar al langer kenden. Toen die jongen die de trap afkwam ging meteen de bel en zij moest weer naar de les. We spraken af dat ik vanmid! dag bij haar langs zou komen om elkaar beter te leren kennen. Toen ze weg liep zei ze nog:" Oh ja, ik heet Christa, en jij?". Ik vertelde mijn naam en liep snel weg hopend dat de tijd snel voorbij zou gaan. Helaas was dit niet het geval en ik moest mezelf elke keer afleiden, omdat ik anders steeds aan Christa moest denken en dan de neiging kreeg om me te gaan af te trekken. Ik wilde alles bewaren voor haar. Toen het eindelijk zo laat was ging ik naar het gekregen adres. Het was een gwoon rijtjeshuis en Christa deed meteen open en zei dat ze al op me wachtte. Ik liep achter haar aan naar binnen toe en bekeek haar nog eens goed. Ze droeg nu een strakke witte broek met daaronder een zwarte string dat scheen dus lekker door en hij kwam er ook lekker boven uit. Haar bh'tje was goed te zien onder dat topje. Ik vroeg haar of ze wist dat haar string zichtbaar was, ze zei dat ze dat expres deed. Ik vond dat wel geil. Ze bood me wat te drinken aan en schonk ook wat voor haarzelf in. Ze vertelde me vanalles en nog wat over haarzelf en vroeg ook veel aan mij. Toen ze nog wat te drinken in schonk voor haarzelf en met de rug naar mij toestond kon ik me weer niet meer inhouden. Ik ging vlak achter haar staan en kuste haar in haar nek. Ik wachte haar reactie af en ze zei:" kom op, ga door!". Dit liet ik me geen tweede keer zeggen en ik liet mijn handen weer over haar lichaam glijden. Ze draaide zich om en kuste me. Ik ging met mijn handen nu onder haar truitje en legde haar bh'tje bloot. Ze trok haar shirtje nu helemaal uit. Ik kuste haar op de bh. Maar ze wilde meer en maakte haar bh'tje los. Ze showde haar prachtige tietjes door ze iets! naar voren te duwen. Ik vond ze al mooi, maar nu waren ze nog mooie en lekkerder. ik ging met mijn gezicht naar beneden en nam een van die harde tepels in mijn mond. Ik zoog eraan of mijn leven er vanaf hing en kneedde met mijn handen haar tieten.
Ze vond het heerlijk want al snel begon ze hevig te ademen. Ze kon haar lijf niet meer controleren. Dit was voor mijn het teken om nog harder aan haar tepels te zuigen. Ik sabbelde eraan of mijn leven ervan af hing. En zij kwam kermend van geilheid klaar. Als bedankje voor haar eerste orgasme, veroorzaakt door iemand anders gaf ze mij een paar heerlijke tongzoenen. Nu was het mijn beurt om verwend te worden. Onder het tongzoenen wreef ze over mijn kruis. Ze voelde wat aan mijn broek en trok alle knopen met een ruk los. Ze streelde met haar warme handen over mijn slip mijn hard wordende pik. Ze ging op haar knieen voor mij zitten en trok mijn slip naar beneden. Een beetje onwennig nam ze mijn grote lul in haar handen. Ze wist niet precies wat ze er mee moest doen dus ik zei dat ze me moest pijpen. Wat is dat? vroeg ze. Ik antwoorde dat ze mijn pik in haar mond moest nemen en dan moest ze maar kijken wat ik lekker vond. Dit deed ze meteen en sloot haar lippen om mijn eikel. Ze zoog er ietsjes op en toen ze hoorde dat ik licht begon te kreunen begon ze er harder aan te zuigen en begon haar tong ook in beweging te komen. Ze had nu mijn pik helemaal in haar mondje genomen en zat er als een gek aan te zuigen en aan te likken. Het is dat ze zei dat het haar 1e keer was anders had ik het niet geloven. Ze deed het heerlijk. Binnen een paar minute! n stond mijn pik al op springen en ik voelde mijn sperma al omhoog komen, maar omdat ik met gemak twee keer kan komen liet ik haar doorgaan. TOen mijn pik begon te schokken haalde Christa haar hoofd weg, ze wist niet wat er nu gebeuren zou. De eerste klodder sperma verrasde haar en kwam op haar borstjes terecht, maar de rest ving ze vakkundig met haar mond op en slikte het door. Ik zei dat ze nog wat op haar borst had zitten en ze zei dat ik het er dan maar moest aflikken. Ik deed het en ik moet zeggen dat het helemaal niet zo vies smaakt. Als beloning wilde ik haar een paar tongzoenen geven maar ze wilde meer! Ze ging voorover gebogen op het aanrecht hangen en vroeg of ik haar broek naar beneden wou doen. Ze had nu alleen haar string aan. Ik zag een paar natte plekjes in haar stringetje. Ik deed hem ook naar beneden en zag hoe de afdruk van haar string op haar kontje te zien was door gebrek aan zonlicht daaronder, je kon zie dat ze haar bandjes altijd zeer hoog deed zag er wel super geil uit. Er zaten al flink wat haartjes op haat kutje maar alles zag er nog heerlijk strak uit. Ik liep op haar af en gaf een paar kusjes op haar spleetje.
Ik proefde al hoe nat ze was en ik ging door. Met mijn maakte ik kleine cirkeltjes om haar kutje. Ik maake haar helemaal gek. Ze pakte mijn hoofd vast en duwde die richting haar poesje. Nu moest ik wel. Ik duwde haar benen nog iets uit elkaar en zocht met mijn tong naar haar knobbeltje. Toen ik deze gevonden had ,en inmiddels was Christa echt zeiknat, zoog ik er zachtjes op. Met mijn handen masseerde ik christa's borstjes en kneep zachtjes in haar tepels. Ze begon harder te steunen en te hijgen. Ze was volgens mij nog nooit zo nat geweest. Ik probeerde haar geilheid bij te houden door al haar natte geil op te likken maar en was geen houden meer aan. Het dreef over mijn gezicht en toen ik opstond zag ik heel wazig. Opeens voelde ik een tong over mijn gezicht gaan, ! Christa was bezig mijn hele gezicht schoon te likken. Hhhmmm wat lekker zei ze en ze gaf me nog een heerlijke tongzoen. Kun je nog een keer? vroeg ik. Als je maar voorzichtig bent antwoorde ze terug. Ik kwam weer vlak tegen haar aan staan en begon haar hevig te kussen en duwde mijn stijve tegen haar poesje aan. Ze tilde haar been iets op om zo haar lipjes zo ver mogelijk uit elkaar te krijgen. ZE pakte mijn pik en bracht hem soepel in positie. Ik duwde iets door en mijn eikel ging haar nauwe spleetje in. Het was zeer nauw wat mij echt het gevoel gaf dat ik haar aan het nemen was. Ze schreeuwde, volgens mij van pijn, maar al snel ging dat over in gehijg. Ze begon me heftig te kussen en ik begon het tempo te verhogen. Steeds sneller ging ik in en uit haar natte kut en ook steeds dieper nam ik haar. Ze vond het heerlijk ondanks het beetje bloed dat er bij vrij kwam. Haar kussen begonnen ongecontroleerder te worden en ook mijn ritme werd verstoord. Ik voelde voor de tweede keer mijn sperma van diep in me aankomen en spoot mijn warme zaad diep in haar kutje. Niet veel later kwam ook Christa zwaar ! kreunend klaar. Ook heb ik haar nog even in haar kontje geneukt. We bleven daar nog een poosje zoenend staan tot het voor mij tijd was om aan te kleden en naar huis te gaan.
Aantal keer gelezen:
568
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)