Spannendverhaaltje.nl

Geil meisje komt paardrijden

-
21-03-2015
Al vanaf mijn kindertijd ben ik gek op paarden. Ik vind het prachtige beesten, om naar te kijken, maar ook om te verzorgen. Mijn ouders hadden veel voor ons kinderen over in die tijd en zo kwam er dus ook een paard. Apetrots gingen we met zijn allen naar wedstrijden e.d. Mijn eerste was een Shetland pony…ik zal het nooit vergeten. Een enorm lief beest, maar supereigenwijs. Toen ik iets ouder was, werd de pony iets te klein. Ik verloor de interesse enigszins in het hele paarden wereldje maar mijn vader niet. Hij had veel tijd en geld in “ons” geïnvesteerd en kocht dus een paard. Wát een verschil met die kleine pony!

Ik moet toegeven, wanneer ik boven op het machtige dier zat, voelde ik me wel de koning te rijk. Ik hoorde het die ouwe nog zeggen. "Je moet er wel elke dag op rijden hoor! Het is een Arabier, en die zijn zo vurig." Elke dag op rijden zeg…ik had wel iets beters te doen. Ik werd in die tijd zelf ook steeds vuriger. De allereerste keer dat ik met het grote dier richting de manege ging, om weer eens een saaie les te volgen, waren alle ogen op ons gericht. Wat een bekijks had ik met het dier. Ik was enorm trots, en op dat moment geweldig blij dat mijn ouwe heer toch doorgezet had. Deze feestvreugde duurde uiteraard niet lang. Na een aantal weken had ik het helemaal gezien. De ouwe natuurlijk woest. "Wat denk je wel niet! Ik vraag wel iemand anders!" Zo gezegd zo gedaan. Mijn Pa had een advertentie geplaatst in de regionale krant en had daar al veel reacties op gehad. “Het is in orde hoor. Ik zie je dan rond een uur of drie vanmiddag. Tot dan," hoorde ik mijn vader zeggen. Mijn pa legde de telefoon neer. "Wie was dat?" vroeg ik nieuwsgierig. "Dat was iemand die gereageerd heeft op de advertentie, ze komt vanmiddag kennis maken." Zonder er verder op te reageren liep ik naar de stallen richting Nero, de Arabier. Ik liet mijn radertjes goed werken en vroeg me af of ik werkelijk wilde stoppen met het paardrijden. Het was best een opgave! Al mijn vrienden lekker uit, en ik moest dan trainen met het beest. Nee, ik was wel overtuigd. Het hoefde niet meer voor mij. Maar goed, vanmiddag kwam er dus iemand kijken. En nog wel een “zij?” Zal wel een tienertje wezen die ook wil borstelen en teveel in de Tina gelezen heeft of zo. Ik was boven op mijn kamer toen ik met veel kabaal een oude lelijke eend het erf op hoorde rijden. Door het dakraam had ik precies zicht op de parkeerruimte en wachtte gespannen af wat eruit zou komen. Het meisje zal wel met haar moeder gekomen zijn dacht ik toen.

De portier ging open en ik zag hoe een lange slanke den uit de auto stapte. Rijbroek aan en een donkerblauw shirt. Ze had zelfs laarzen aan."Dat zal de moeder wezen." mompelde ik in mezelf. Na een aantal minuten te hebben gewacht, ging er geen tweede deur open van de wagen. Zou het dan toch geen tienertje zijn? Ik zag dat mijn vader ondertussen naar buiten was gekomen en haar tegemoet liep. "Hallo. Je hebt het gevonden? Ik ben Gerard, de vader van Bert," mijn vader stelde zich aan haar voor en gaf haar glimlachend een hand. "Hoi, ik ben Christel. Je hebt mij dus aan de telefoon gehad, en nee, het was niet moeilijk te vinden." Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik rende de trap af naar beneden. Buiten gekomen zag ik de twee nog net in de stallen verdwijnen en ging ook naar binnen. Mijn vader zag me binnenkomen en stelde me aan haar voor. "Dit is Bert, hij heeft niet veel zin meer om elke dag op Nero te rijden, en ik moet zeggen tot mijn spijt…vandaar de advertentie. Nero moet elke dag even bereden worden."

Ik liep naar haar toe en gaf haar een hand "Hoi, ik ben Bert." Ze glimlachte vriendelijk en nam me van top tot teen even snel op. “Hallo. Ik ben Christel. Dus je hebt geen zin meer om te rijden?” Geen zin meer om te rijden zei ze…wát een lekker wijf! Die wou ik nou wel een keertje rijden zeg. Ze kon hooguit een jaartje of drie á vier ouder zijn dan mij dacht ik. Na nog een half uurtje te hebben gepraat, liepen we naar binnen. Koffie drinkend aan de keukentafel hadden mijn vader en Christel afgesproken dat ze morgenmiddag terug zou komen om voor de eerste keer Nero te berijden. Die avond ging ik vrij vroeg naar bed en kon alleen nog maar aan Christel denken. Ze had het meest mooie kontje wat ik ooit in een strakke rijbroek gezien had. Haar haren droeg ze in, hoe kan het ook bijna anders, een lange gevlochten paardenstaart. Ze moest het wel geverfd hebben want ik had nog nooit zulk zwart haar gezien. Haar tanden staken daardoor extra af, dacht ik. Bijna onnatuurlijke witte tanden had ze. En een heel klein beetje lippenstift had ze gebruikt. Ze wou natuurlijk meteen een goede indruk maken. Nou, dat was haar wel gelukt! Het was me ook opgevallen dat ze niet zulke grote handen had. Toen ik haar hand schudde , viel het me gelijk op. Ik dacht toen nog, "die kan nooit én een zweep én de teugels vasthouden met één hand!" Morgenmiddag zouden we het zien. Ik had me in ieder geval voorgenomen dat ik thuis zou zijn. Snel daarna viel ik in slaap, dromend over hoe ik haar zou helpen met het optuigen van Nero.

Vroeger dan anders werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was: Christel! Ik sprong even snel onder de douche en kleedde me aan. Terwijl de koffie aan het doorlopen was, pakte ik de krant van de deurmat en nam hem mee de keuken in. Mijn ouders lagen nog op bed. Het was zondagmorgen en dan sliepen ze vaak uit, moe van een hele week hard werken was dit de enige dag dat ze dat konden en ze waren er dan meestal ook niet uit te branden. Het leek wel of de uren voorbij kropen. Ongeduldig las ik de krant verder, maar wat ik las, nam ik totaal niet in me op. Ik zat op iets heel anders te wachten. Het moet rond een uur of half tien geweest zijn toen ik de gammele eend van Christel hoorde. Opgewonden als een klein kind sprong ik van mijn stoel en zo zachtjes als ik kon ging ik door de zijdeur van de boerderij naar buiten."Hoi! Jij bent er vroeg bij zeg. Wil je me even wat verder wegwijs maken in de stallen?" vroeg Christel. "Jij ook een goedemorgen ja! Ik ben altijd zo vroeg wakker." loog ik. Ik was namelijk nooit vroeg. Mijn moeder had ‘s morgens de grootste moeite om me wakker te krijgen. Na 10 keer roepen kwam ik dan met tegenzin uit bed, en moest me vervolgens vreselijk haasten om op tijd te komen. Onze boerderij lag idyllisch gelegen aan het eind van een lange oprijlaan. Omgeven van weilanden met daarin grazende koeien. Op een rustige avond, en als de wind gunstig stond, kon je de mensen een dorpje verderop hun jaarlijkse dorpsfeest horen vieren. "Natuurlijk help ik je. Maar je hebt toch wel eens vaker een paard voorzien van een zadel?" Christel lachte maar gaf ook gelijk toe dat ze het paard nog niet goed kende en een beetje nerveus was. Och, dat moest je dus niet zijn bij Nero. Het dier voelde feilloos aan in wat voor stemming je verkeerde. Ik probeerde haar een beetje meer op gemak te laten voelen door iets tegen haar te zeggen. "Dat hoeft toch niet, Nero is vast blij dat er ook eens een mooie meid op hem komt zitten!" Het was eruit voordat ik er erg in had. "Dus jij vindt mij wel een mooie meid? " Oef…had ik mijn smoel maar gehouden, blijkbaar was deze jongedame niet op haar mondje gevallen. Dat moest ook niet in dit wereldje, en zeker niet als je een aantrekkelijke meid bent! "Je ziet er erg goed uit hoor. Ik wou dat ik Nero voor een weekje was." Met een big smile maakte ik me er vanaf…dacht ik. Christel ging er gewoon op door.

"Dus je wilt eigenlijk wel dat ik een keertje op je rij? Zou het niet veel leuker zijn als het andersom was? Dat je een keertje op mij rijd?" Even wist ik niet hoe ik het had en ik voelde gelijk dat ik een stijve pik kreeg. Wat een gedachte. Haar berijden leek me wel wat. "Wil je dan ook een zadel op?" vroeg ik haar plagend. "Nee, zonder zadel natuurlijk! Misschien wel een klein zweepje bij de hand houden.” Ze knipoogde naar me bij die laatste woorden. Ik lachte wel, maar er ging van alles door me heen. Ik zag al voor me hoe ze op haar knieën zou gaan zitten met mij er bovenop! "Ik kan het rijden nog wel even uitstellen hoor….of vindt je het nog te vroeg om mij te berijden?" Een rilling van spanning en adrenaline ging door me heen, en even dacht ik aan mijn ouders…stel dat ze wakker zouden worden. Ze zouden de auto van Christel zien en de stal in komen…die gedachte deed me even bedaren, maar Christel stond al voor me. De zenuwen gierden nu helemaal wel door mijn keel, maar ze bleef maar voor me staan. Het leek wel alsof ik aan de grond genageld was en de minuten leken uren.

Zonder dat ze iets tegen me zei, voelde ik haar tong langzaam in mijn mond verdwijnen, ze legde een hand op mijn rug, terwijl haar andere hand me door mijn haren streelde. Alles klopte en bonkte in mijn lichaam. Wat gebeurde er allemaal…alles ging zo snel, ik had er bijna geen benul van…waar moest ik met mijn handen heen, waar moest ik ze laten? Ik beantwoorde haar strelen door met mijn handen over haar rug te gaan, tijdens het tongen kreeg ik meer moed en werd steeds geiler. Christel trok me dichter naar haar toe, en ik had nog wel moeite gedaan om een beetje afstand te bewaren voor het geval ze zou voelen dat ik een stijve had. Als ze het nu niet voelde! Dat deed ze dus wel. "Wat voel ik nu voor lekkers Bert?" Op het moment dat mijn pik haar buik beroerde, begon ze een beetje met haar onderlichaam te draaien en kreunde zacht. IK vond het een heerlijk gevoel en begon nu steeds iets steviger tegen haar te wrijven. Onze tongen begonnen nu ook sneller te bewegen. Daar stonden we dan, midden in de stal lekker geil tegen elkaar aan te wrijven. Wat een heerlijke ervaring! Plots stopte Christel. "Laten we het hooi induiken, dan kun je me berijden." Zonder verder ook maar ergens over na te denken pakte ik haar hand en leidde haar naar het eind van de stallen. Daar stond een trap die naar de hooizolder ging.

"Ga jij maar eerst."

Christel beklom de trap en ik bewonderde opnieuw haar achterste. Ik pakte snel een grote deken uit één van de kasten en volgde haar naar boven. Om te voorkomen dat de paarden na het rijden verkouden worden, gebruiken we vaak een dekkleed of een deken. Nu zou het moeten voorkomen dat we niet onder de hooibultjes kwamen te zitten. Snel gooide ik de deken over een berg hooi, en streek alles een beetje glad zodat we fatsoenlijk konden liggen. Snel als we konden gingen we naast elkaar liggen en begonnen weer te vrijen. Dit keer wist ik wel raad met mijn handen. Ik liet ze hun gang gaan. Ik voelde hoe hard haar tepels werden van mijn strelingen en kneedde er flink op los. Die bh moest uit, ik wilde haar tieten betasten. Nadat ik een minuut of wat met het ding aan het klungelen was, besloot ze me een handje te helpen.

"Wacht maar even, ik zal je helpen." Christel ging rechtop zitten en trok haar shirtje uit. Haar prachtige tieten kwamen tevoorschijn en ik voelde hoe mijn hart sneller begon te slaan. Het leek wel of haar tepels dwars door het dunne stofje heen wilden. Ze gooide de bh af en zo snel als ik kon begon ik aan haar tepels te zuigen en te likken. Steeds strakker en stijver werden ze en ik hoorde hoe Christel meer en meer begon te genieten. Ze slaakte kleine kreetjes en ik voelde haar vingers nu wild door mijn haren strijken. Ik wreef nu ook over haar buik zonder haar tepels met rust te laten. Het verlangen om mijn hand naar haar kruis te laten gaan werd met de seconde groter en ik kon het ook niet langer ophouden. Ik wilde haar overal kussen en strelen. Mij via haar buik en borsten een weg naar boven kussend, liet ik mijn tong weer in haar mond glijden. Ik proefde haar opwinding en hoe haar tong vol en nat mijn kussen beantwoorde. Weer had ik haar borsten gevonden, maar liet nu mijn hand verder naar beneden glijden. Aangekomen bij haar lekkerste plekje, voelde ik haar schaamlippen en dat de temperatuur er al licht gestegen was. "Vindt je het OK als ik je rits los maak?" Ze gaf een lichte zucht als antwoord horen en ze liet me mijn gang gaan. Dit keer had ik geen hulp nodig. Even later lag ze naast me met alleen nog een paar sokken en een leuk rood slipje aan. Ik was benieuwd of ze haar haren nu geverfd had of niet en duwde haar slipje iets omlaag. Niet dus, ook haar schaamhaar was pikzwart. Behendig liet ik mijn hand haar slipje ingaan en ik voelde hoe nat ze was geworden van onze heerlijke vrijpartij. Ook mij had het niet onberoerd gelaten en had het gevoel dat mijn lul harder en stijver was dan ooit tevoren. "Je bent al lekker nat geworden zeg." Bij het voelen van haar liefdesvocht was ik nog veel meer opgewonden geraakt, en kreeg zin om haar lekkere kutje te likken. Al die tijd had ze nog niet aan me gezeten, en dat was misschien beter ook. Mijn lul knalde zowat uit elkaar en voorvocht had mijn slip behoorlijk nat gemaakt. Ik stopte nu met haar te vingeren en kuste opnieuw haar borsten. Zachtjes knijpend in haar heerlijke strakke tietjes liet ik mijn tong over haar buik glijden. Steeds dichterbij komend rook ik de geile geur die haar kutje verspreide. Ik draaide verder bij en sloeg mijn handen onder haar billen door. Ik schoof haar slipje opzij en liet mijn tong heel langzaam langs haar schaamlippen gaan. Ik wilde ze nog niet aanraken, heel even wachten nog.Christel begon nu iets meer te bewegen en ik merkte hoe haar handen onrustig op zoek gingen naar mijn kruis. Ze had het gevonden nu en ik voelde hoe ze met haar hand ongecontroleerd over mijn pik wreef. Af en toe kneep ze er even in. "Help me even een handje met je broek Bert. Ik wil aan je geile pik trekken." Ze klonk hees en haar donkerbruine ogen waren bijna niet meer te zien. Terwijl Christel haar slipje uit deed, ging ik even op mijn rug liggen en deed mijn broek los. Bij het zakken van de broek, zag ik de natte plek in mijn slip en hoe mijn pik er in aftekende. "Die moet ook uit." Zei ze zacht, en ik volgde haar commando. Met twee handen duwde ik mijn slip omlaag en ik zag hoe mijn lul met kracht omhoog kwam. Door het ritme van mijn hartslag bewoog het harde vlees op en neer en mijn eikel was zo dik en nat. Ik kende mijn eigen pik niet weer. Christel pakte me daar vast en bracht haar mond boven mijn lul. Rustig trekkend nam ze mijn eikel in haar mond en begon me ongelooflijk te pijpen. Half rechtop zittend zag ik wat ze aan het doen was en de aanblik van het geheel maakte me bijna gek. "Stop eventjes wil je?" Wat een mond. Dit kon niet de eerste keer wezen dat ze een harde lul in haar mond had, ze had het ongetwijfeld vaker gedaan. Mij er verder geen gedachten over makend, draaide ik me om en begroef mijn gezicht tussen haar benen. Als een bezetene begon ik haar drijfnatte spleetje te likken en te vingeren. Ondertussen had Christel mijn pik weer gevonden en ik voelde hoe strak ze haar lippen om de eikel spande. Het leek wel of ik een strak kutje beland was. Steeds sneller en wilder begon ze me te pijpen. Bijna hield ik het niet meer, ik trok snel mijn pik uit haar mond.

"Ik zou je inrijden, weet je nog? Als je zo doorgaat kun je het wel vergeten." Ze gaf me gelijk, duwde me om en ging op me zitten. "Eerst rijd ik jou, dan mag je mij." Christel was kledder en zonder probleem gleed ik in haar. Steeds zag ik mijn harde paal tussen haar donkere schaamhaar verdwijnen. Ondanks al haar geil, was haar kutje toch behoorlijk strak. "Genoeg zo, nu is het mijn beurt."

Christel liet mijn lul uit haar glijden en draaide zich om. Nu op haar knieën zittend draaide ze haar hoofd om "Kom maar, steek je lekkere geile neukstaaf maar in me." Haar woorden wonden me nog meer op en met een van geil trillende lul ging ik achter haar zitten. Wat een heerlijk gezicht was dit. Christel's kutje stond op een kiertje en ik zag hoe haar geil haar schaamharen nat had gemaakt. Ik greep nu haar billen en duwde me met één ruk in haar. Zo diep als ik kon komen was ik in haar en begon haar stevig te neuken. Iedere keer dat ik tegen haar billen aanstootte, raakte ze met haar hand mijn ballen even aan. Hoe langer ik op haar kont keek, des te meer moest ik me beheersen om niet van gaatje te verwisselen. Christel deed heftig met me mee en greep met haar handen in het hooi om zich op één of andere manier vast te houden. Ik voelde hoe ze haar kutspieren aanspande en het zou niet lang meer duren nu.

"Neuk me, neuk me! Wilder, sneller…!"

Opgezweept door haar woorden verhoogde ik het tempo nog meer en voelde hoe mijn ballen omhoog kwamen. Ik kwam klaar! Snel trok ik mijn loeiharde pik uit haar en spoot al mijn geil over haar billen en rug. Na het uitknijpen van de laatste druppels geil, duwde ik mijn lul opnieuw in haar. Ik probeerde hetzelfde tempo weer te vinden en ondertussen vingerde ik haar klit. "Ga door Bert! Maak me helemaal klaar!" Christel was dichtbij nu. Wild begon ze met haar kont te zwaaien en ik had moeite om hem erin te houden. Haar hele rug was nat en bezweet. Ze begon te schokken en te kermen van genot. "Ja, Bert…ik ben er, ik kom…ja, ga door! Dieper! Harder. Ja! O, neen, ja! Nu!" Op het moment van haar klaarkomen, gaf ik haar speels een paar tikken op haar kont en kneep even in haar tieten. Ik probeerde overal tegelijk te zijn, en zo te horen was me dat aardig gelukt ook.

Nazoenend en pratend kwamen we weer een beetje bij en hoorden hoe de deur van de boerderij met een klap open zwaaide. "Bert!" Vader was wakker! Als idioten trokken we zo snel als kon onze kleren weer aan en ondertussen beantwoorde ik zijn roepen. " Ja!…We zijn in de stallen!" Net op het moment dat we de trap af gevlogen waren, kwam mijn ouwe heer de stal in gelopen. "Ha, daar zijn jullie dus. Hallo Christel, je bent er al zie ik." Goedkeurend keek hij haar aan en zag dat Nero al bijna gereed was om bereden te worden. "Het opzadelen is je ook gelukt zie ik ja?" Snel legde ik uit dat ik haar een beetje geholpen had en keek en beetje verdwaasd om me heen. "Wel, ik hoop maar dat je dan een beetje kunt rijden hé.” Vervolgde mijn pa. Even kruisten onze blikken en met een glimlach zag ik hoe ze zittend op Nero's rug de stal verliet. "Wat denk je jongen? Zou ze kunnen rijden?" Lachend verliet ook ik de stal…op weg naar de bak en zei. "We zullen zien pap, we zullen zien…"
Aantal keer gelezen:
1718
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)