Spannendverhaaltje.nl

Geil in de trein

-
16-08-2010
Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik heet Roos en ik ben 18 jaar. Ik heb lange donkerbruine haren en bruine ogen. Mijn lichaam is goed gevormd; ik heb cup C, een mooi strak kontje en een geschoren kutje. Laatst zat ik in de trein, op weg naar huis van een feestje. Ik was samen met mijn beste vriendin Linda. Een mooi blond meisje met diepblauwe ogen en een prachtige B-cup. We kwamen terug van een feestje dat behoorlijk geil was geweest. Als we niet de trein hoefden te halen was er zeker daar nog iets gebeurd. Nu hadden we alleen elkaar nog, maar omdat we allebei bi zijn hadden we daar niet zoín moeite mee.
Linda had een strak rood topje aan met daaronder een zwarte kanten bh die net boven het topje uitstak. Verder droeg ze een strakke witte broek en een rode string, die goed te zien was door de dunne stof van haar broek. Ik had een zwart topje aan waarin mijn borsten goed te zien waren. Verder droeg ik een nogal kort zwart rokje en hoge laarsjes die bijna tot mijn knieŽn kwamen. Mijn string die ik aanhad was ik verloren nadat ik een striptease had gedaan op het feest. Gelukkig was er niemand anders in de trein en we konden dus rustig onze gang gaan.
We zaten naast elkaar op een bankje in de trein en we streelden elkaar. Ik legde mijn hand op haar borst en likte in haar nek. Mijn tong ging langzaam via haar oorlelletje naar haar mond. Daar ontmoette mijn tong de hare en we begonnen vurig te zoenen. Ik streelde haar dijen terwijl zij mijn borsten masseerde. Ik ging op haar schoot zitten en terwijl zij haar handen over mijn strakke kontje liet gaan trok ik mijn topje en mijn bh uit en streelde mijn borsten en mijn tepels, die ondertussen keihard waren geworden. Ik duwde mijn borsten in haar gezicht en zij begon ze te likken en te masseren.
Haar tong draaide om mijn tepels heen en ze maakte zachte kreungeluidjes. Ook zij had nu haar topje uitgetrokken en ik zag door haar bh heen dat ook haar tepels aardig hard aan het worden waren. Nu kreeg ik zin in iets meer en ik stapte van Lindaís schoot af. Ik ging op het bankje tegenover zitten en spreidde mijn benen. Hierdoor schoof mijn rokje omhoog en werd mijn natte poesje zichtbaar. Linda snapte de bedoeling en ging op haar knieŽn voor me zitten. Ze legde haar handen op mijn dijen en ze begon me te likken. Ze likte over mijn natte lippen.
Toen duwde ze met haar vingers mijn lippen opzij en ik voelde haar tong verder naar binnen gaan. Ze likte over mijn klitje en stak haar tong zo ver als het maar kon naar binnen. Nu stopte ze ook een vinger naar binnen en begon me heerlijk te vingeren terwijl ze met haar vrije hand mijn borsten masseerde. Ik kronkelde van genot op het bankje en kreunde en kreunde. Linda bracht me naar een overweldigend orgasme en nu was het haar beurt. Ik zag al door haar broek heen dat haar slipje kletsnat geworden was.
Terwijl ik haar borsten likte trok ik haar broek naar beneden. Mijn tong ging via haar navel naar haar natte poesje. Ik trok haar string naar beneden en mocht haar mooie kutje zien en het netjes geschoren streepje erboven. Ik legde haar op haar rug op het bankje, met een been omhoog en de andere op de grond. Ik pakte mijn tasje tevoorschijn en pakte daaruit een mooi grote dildo. Ik keek vragend naar Linda die meteen ja begon te knikken. Ik stopte de dildo helemaal in mijn mond en deed alsof ik hem pijpte. Daarna streelde ik met puntje van de dildo over haar klitje een. Ik stopte in een keer de dildo helemaal in haar lekkere poesje en ze beantwoorde de stoot met een hard gekreun.
Ik bewoog de dildo langzaam op en neer, terwijl ik met mijn handen haar tieten streelde. Sneller en sneller ging het en Lindaís gekreun werd steeds harder. Na een tijdje bereikte ook zij haar orgasme onder luid kreunen en we zoenden nog wat met elkaar. We kleedden ons snel aan, want we waren al bij het station. Wat er op het station allemaal gebeurde lees je de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
606
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)