Spannendverhaaltje.nl

Geil camping verhaal

-
16-08-2010
Camperen heeft altijd iets aparst en spannends vind ik en ook dit jaar gingen we weer met vijf vrienden met de tenten op vakantie. drie meiden en twee jongens en zoals altijd voelen wij:marcel en ik ed ons weer zeer gelukkig om de simpele reden dat wij met drie mooie en gezellige meiden(sandra, deborah en ilse) op vakantie mogen.We hebben twee grote tenten waarvan n voor de spullen en de andere waar wa slapen allen. We kennen elkaar al heeel lang en zonnen ook naakt dus geen geheimen voor elkaar en zo kan ik dan ook altijd vijf heerlijke strakke lichamen bewonderen wat al eens een leuk en geil gevolg heeft gehad.We hadden weer een mooie camping betreden vlakbij een twee stranden, n nudisten en n gewone maar we gingen eigenlijk altijd naar diegene waar we naakt konden zonnen en genieten van elkaars en andere lichamen. Onze groep sport best veel en daardoor hebben we best allemaal mooie en strakke lichamen en zeker de meiden. Strakke billen, borsten en noem maar op. Een van de meiden, sandra, had zich verwond aan een steen onder water op het strand en ik zou met haar even langs de EHBO post gaan. Ik liep naast sandra en hinkte voor de lol met haar mee en zo waren we er sneller dan we dachten. Dan een trappetje op en ik liet sandra voor gaan om haar zogenaamt te duwen maar keek graag naar haar strakke billen in dat natte blauwe bikini slipje dat ze samen met een tshirt topje aan had gedaan, mooi strakke billen had ze toch. Na aan haar been geholpen te zijn met toch twee hechtingen liepen we langzaam naar de camping zodat ik een ander tshirt kon halen omdat er bloed op zat want ik had mijn shirt om de wond gebonden om het vuil eruit te houden en sandra wat wilde drinken. Bij de tent gooide ik m'n shirt in de vuilniszak en ging een tent in om uit de koelkast wat fris te pakken voor ons beiden en toen ik de tent uit kwam lag sandra al weer op een handdoek en vroeg ik haar hoe het voelde."De wond klop behoorlijk, ik baal en heb het veels te warm"zei ze waarop ik gelijk de fles bronwater opende en boven haar hoofd omkeerde. "AAAAH, gilde sandra das ijs koud gek, jouw krijg ik nog wel. En nu is mijn fovorite topje ook nog zeiknat". "Daar weet ik wel raad op lachte ik en trok het topje over haar hoofd uit, hing het over de drooglijn en liet me naast haar in het gras vallen en gaf haar de fles water. Zij moest ook wel lachen en dronk gulzig uit de fles terwijl ik naar haar borsten(kleine b-cup) keek en haar tepels hard zag worden van het koude water."Jij hebt het niet warm meer san dus het hielp wel zei ik" waarna zei ineens op me ging zitten en de fles over mij leeg schonk. Tering wat was dat water koud zeg. K zie dat het koude water hetzelfde met jouw tepels doet als met de mijne zei ze en ze nam m'n tepels tussen haar vingers en draaide er een beetje aan.
Ik werd er best opgewonden van en voelde mijn zwembroek tkrapper gaan zitten want m'n pik werd langzaam aan wat dikker en stijver. Ik vroeg of ik dat ook bij haar mocht doen want kon dat veel beter zei ik. Haha, kom maar op dan want een beloning voor je lieve zorgen heb je wel verdiendt. Ik wipte haar omhoog en legde haar op haar rug waarna ik met mijn tong gelijk rondjes om een tepel ging draaien en de andere masseerde en er zachtjes in kneep. "He, zei ze met je vingers bedoelde ik hoor" maar na een tijdje hoorde ik zachte kreuntjes en duwde ze me naar haar buikje over haar navel piercing en kuste ik haar kutje door haar mooie blauwe bikini slipje heen. "Mag ik"vroeg ik en ze zei "je moet zelfs want ik ben de hele dag al zo geil dat mijn slipje er nat van is" en ik rolde haar slipje naar beneden waarmee zij hielp door haar billen omhoog te doen en ik kreeg nu haar kale kutje van wel heel dichtbij te zien. Op haar kutje stond geen enkel haartje en erboven had ze heel kort een streepje geschoren, jeetje wat zag dit er geil uit en haar kutje was inderdaad al aardig nat zoals ze zei. Ik wreef eerst over haar korte haartje erboven en daarna alleen langs heer kutlipjes maar raakte haar kutje nog niet aan. oh zei ze plaag me niet zo rob maar vinger me met je tong alsjeblieft. Ik bleef haar rechter tepel masseren terwijl ik met m'n tong over haar kutje likte en haar geil proefde waarna ik m'n tong erin duwde en haar kutje zelfs kon ruiken. Heerlijk proefde ze en ik duwde nu twee vingers in haar kutje terwijl ik aan haar harde klitje zoog. Sandra kronkelde van plezier en al gauw duwde ze mijn hoofd steviger op haar kutje en kwam ze klaar, haar lichaam schokte een beetje en ik voelde haar kutje verkrampen om m'n vingers en proefde meer geile sappen dan ik ooit had gedacht dat er zou zijn als een vrouw klaarkwam. Ik likte en kuste haar beide tepels nog een keertje en zij kuste me om te bedanken waarmee ze haar eigen geil proefde. "MMMM lekker ben ik he"zei ze lachend en ik gaf haar helemaal gelijk""Proef jij ook zo lekker want je pik komt al boven je zwemboxer uit"zei ze en ze duwde me achterover en trok in een ruk mijn strakke short uit waarna m'n stijve pik gelijk omhoog sprong en door sandra met haar mond opgevangen werd en naar binnen gezogen werd alsof haar leven ervanaf hing. "Rustig niet ze hard "zei ik das lekkerder en duurt het langer en ik hing wat voorover om bij haar mooie strakke borsten te kunnen.Sandra had dan ook heerlijke strakke kleine borsten zoals ik ze het het liefste zie. Ze vond dat m'n pik dik en stijf genoeg was en legde haar gewonde been langs mijn lichaam en zakte met haar kutje over mijn stijve omhoog staande pik heen waadoor we allebei kreunden zo lekker was alleen dit al. Ik proefde je sperma al in m'n mond maar wilde je in m'n kutje voelen klaarkomen zei ze en ze begon langzaam heen en weer te bewegen.
Ik keek naar mijn pik en zag die in een heel nat kaal kutje glijden en kreunde van genot en sandra boog vorover zover haar been dat toe liet en duwde een tepels in mijn mond. "Daar geil je toch steeds zo op rob zei ze bijt er zachtjes in wil je"? Na een tijdje zo lekker geneukt te hebben voelde ik dat ik klaar zou komen en sandra kneep nog harder met haar kutspieren wat voor mij het teken van komen was. Ik duwde m'n pik zo diep mogelijk in haar kutje steeds en kwam met een heerlijk gevoel klaar net voor sandra die mijn sperma in haar voelde en dit voor haar teveel werd. Ze kwam op mijn borst liggen en ik stote nog wat na in haar en zij melkte me leeg zo. "Weet je wat ik geil zo vinden bij jouw vroeg ik, een tepel piercing door je rechter tepel want die vind ik het lekkerst. Alleen als jij het ook doet dan zei ze lachend".Oke zei ik, doen we vanmiddag en dan nemen we een zelfde ringetje. We bleven nog even naakt liggen zo en hebben elkaar toen schoon gelikt en zo proefde ik mijn eigen sperma en ja, proefde niet verkeerd zei ik tegen sandra waarna ze mij een lekkere tong zoen gaf en we onze zwemkleren weer hebben aangedaan en shirts en zijn naar de plaatselijke tatoo en piercing shop gegaan en hebben dezelfde ringetjes door onze rechter tepel laten piercen. Op het strand aangekomen bij onze vrienden keken die wat vreemd op dat we zo lang weg waren geweest maar toen ze onze piercings zagen vonden ze het wel heel cool staan. Later die week hebben de andere ze ook laten zetten maar konden niet dezelfde vinden als die van ons gelukkig. We hebben nog meerdere keren kunnen vrijen samen zonder dat de anderen dit gemerkt hebben en gaan dit jaar zeker weer met z'n allen op vakantie. Onze piercings geeft ons nog steeds een gevoel van samen iets gedaan te hebben wat ook nog eens heel lekker en geil was.
Aantal keer gelezen:
178
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)