Spannendverhaaltje.nl

Geil busritje

-
16-08-2010
Met piepende remmen stopte de lange bus, precies voor mijn snufferd. Ik stapte in en stempelde mijn strippenkaart af, bij de chauffeuse. Zo te zien was de bus leeg, behalve zij en ik. Doorweekt ging ik zitten schuintegenover haar. Wat een weertje heh!!! Zei ze mij bekijkend van- uit haar spiegel. Ja!!! Je zou je hond nog niet buitenlaten,gaf ik haar te kennen. En mijn broek stond strak gespannen van de regen. Zelfs mijn slipje was nat, en voelde het water tussen mijn ballen wrijven. De chauffeuse zat maar steeds te kijken in haar spiegel, en volgde alles wat ik deed. Je bent wel doorweekt heh!! Zei ze grappend, en lachtte steeds naar me. Je kunt jezelf hier niet omkleden, helaas!!! En voelde een ondertoon in haar stem.
Die was een tikje geladen, alsof er een soort intimiteit was tussen ons 2. Ik bekeek haar wat beter en ze zag er potent uit, lange rode haren en een eigenwijs smoeltje. Mijn ogen gleden even langs haar vrouwelijke vormen, en die zagen er stevig uit. Nou zei ik!!!! En wees naar mijn tas, ik heb net vandaag nieuwe kleren gekocht en toevallig een nieuwe jeans!! Maar zei ik!!!! Het zou te gek zijn als ik me in de bus omkleed!! Of niet?" vroeg ik wat nonchalant aan de chauffeuse. Ze keek me even doordringend aan, en zei toen!!! Why not!!! Voel je vrij, ik zal het licht boven je dimmen, zodat ze je eventueel niet zien staan in de bus. Ik voelde bij die zin, gelijk prikkelingen gaan door mijn kruis. En zag haar ogen twinkelen, toen ik mijn natte jeans omlaag trok. IK zag tevens hoe ze de lange pook hanteerde en d8, stel dat het de mijne was.
Die ze in haar handen zou hebben en in haar mond. Ik klede me snel om, trok mijn jeans omlaag en stond pal naast haar. Toen ik halfbukkend probeerde de nieuwe jeans aantetrekken, greep ze opeens naar mijn slipje. Roets!!!!! Ze trok hem naar beneden en pakte mijn ballen vast, al sturende de lange bus. Ik sidderde effe van verlangen naar haar, draaide me om en keek haar smachtend aan. Haar ogen stonden wild en gretig gefixeerd op mijn lul, die ferm bungelde van de com- motie en van haar gekneed. Zullen we effe stoppen? Zei ze kordaat en vastberaden mij te hebben. En ze parkeerde de zwatre bus, in de berm van de verlaten snelweg. KLom uit haar luxe stoel, trok me mee naar achter in de bus. Daar graaide ze vol in mijn kruis en trok mijn dtring down te belt. Mijn lul keihard sprong wippend voor haar ogen op en neer.
Ze ging zitten op de achterbank, trok haar uniform uit. En sloeg haar benen om de leuning heen, en trok mijn hoofd richting haar zo te zien!!! Kale kutje!! IK liet mijn lippen glijen langs haar hete vlees, liet mijn tong haar kutje verkennen. Bewerktte de binnen- kant van haar hete lipjes en likte zelfs haar geile kont. OOOOOOOOHHHHHHHH, je bent goed!!! Kwijlde de chauffeusse, met een geile lach om haar mond. OOHH sneller!!! Dan pijp ik jouw zo oke!!! En ik likte door en ze lag kermend op de achterbank, te genieten. IK likte haar geile sap, en likte haar tepels. Betaste haar overal en nergens. Ze was heet en warm, en haar huid zo zacht als een perzik!!!! Ze trok mijn hoofd om- hoog en ze zei hitsig!!! Kom hier met je lul!!! Kom op met je harde staaf, ik wil hem proeven!!! En ik stopte mijn lul weg in haar mond, haar lippen gleden over mijn eikel en ze zoog me zowat geil klaar. Maar wou nog niet komen, en trok hem trillend uit haar mond.
Sloeg haar benen in haar nek, en druktte mijn harde paal in haar smachtend hete kutje. En begon te rammen en te beuken. We lagen kermend op de achterbank te neuken en af en toe zoefend een auto in de verte. Die ons voorbij schoot, en in het licht zag je ons omhoog wippen op de achterbank. En op het moment de la creme!!! Spoot ik haar hete kutje vol met geil sperma. Ze lag kreunend te genieten oop de achterbank in de lange bus. Na de laatste druppel heet sperma, vleide ik van haar lichaam af. En klede me weer aan, zij trok haar uniform weer aan. En ging weer zitten in haar luxe stoel. Toen ik weer plaats had genomen in mij stoel, gaf ze plankgas. Ze keek me aan in de spiegel met blosjes op haar wangen. Na een half uurtje naderden we het eindpunt, en ik stapte uit haar nog goodbey kussend. En zei haar!!! Tot het volgend ritje, ok? En ze greep me lachend tussen mijn benen, en zei tot slot. Neem je dan weer een nieuwe jeans mee??? Of laat maar zitten!!! En liep toen weg, naar huis toe. In de stromende regen...
Aantal keer gelezen:
730
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)