Spannendverhaaltje.nl

Geen zin maar toch

-
21-10-2010
Mijn vrouw en ik zijn inmiddels 20 jaar bij elkaar en zijn ( ik 42 195cm 95kg ) en zij ( 45 167cm en 63kg )met 2 kinderen.
Zoals vaak was de sex in het begin groots en toen we nog ver uit elkaar woonden werd een weekeinde tussen de bezoekjes aan familie en vrienden besteed aan elkaar en waren probeersels niet van de lucht.

Daarna kwam het samenwonen en trouwen en de kinderen en verdween de drive bij mijn vrouw. De ( achteraf ) smoesjes waren niet van de lucht ( ben moe / wil graag tv kijken / jij moet morgen vroeg op / etc... )

Regelmatig verpeste dit ook de sfeer in huis en werden de loze beloftes steeds pijnlijker om te aanvaarden.
En daarbij zakte het gemiddelde van ( wat je echte ) sex kan noemen naar een zeer laag pitje. En het laatste jaar waren de intieme momenten op een hand te tellen en was de zin bij haar verdwenen.

Enkele gesprekken hadden ook geen succes daar er geen oorzaak / wensen naar voren kwamen en het ook niet aan mij lag .....

Maar op den duur ga je toch iets zoeken en proberen en doen. Je gaat zoeken waar het aan zou kunnen liggen.

Tot er op een gegeven moment ik met een vrouw stond te praten aan de bar van de sportgelegenheid, ze was een medesporter van mijn vrouw bij de aerobics en vroeg mij wanneer zij ( mar = mijn vrouw ) weer eens kwam.
Met stomheid was ik geslagen daar ze het sinds 7 maanden opgeschroefd had van 1x naar 2x in de week.
Ik viel ff stil en mompelde iets van last van haar been etc. en kapte het gesprek een beetje af.

En dan ga je nadenken en alles scherp in de gaten houden.
Daar ik op haar sport avonden altijd thuis blijf bij de kinderen was er vrij spel voor haar. Het begon mij ook op te vallen dat ze steeds vaker op de koopavonden weg moest voor nog een klein dingetje.
Er begon mij wat door het hoofd te spoken en dat kreeg ik niet meer weg. ER MOEST EEN ANDER ZIJN.

Op een sport avond van Mar zorgde ik dat ik alles gereed had en snel achter haar aankon. Echter dit moest ik op de fiets doen en zij ging met de auto. Maar daar zei niet de stad inging maar juist verder het eiland op kon ik haar niet langer volgen. Het snelheidsverschil te groot.
Maar sporten was het dus niet.

Een paar weken later regelde ik weer een mogelijkheid maar nu met een autootje van mijn werk zodat ze die niet zou herkennen en achtervolgde ik haar. En zowaar het lukte.
Ik achtervolgde haar met het zweet op mijn voorhoofd van spanning en de spookbeelden gingen door mijn hoofd.

Plots sloeg ze af en reed een erf op van een verbouwde boerderij en toen ik langs reed zag ik haar de schuur binnengaan. Ik parkeerde de auto een stukje verderop en wachtte een 10-tal minuten en ging richting het huis en de schuur. Daar was ik erg scherp om niet gezien te worden door deze of gene.

Na wat rond geslopen te hebben in de beginnende schemering kwam ik achter de schuur uit en zocht een plek om te spieken en uiteindelijk vond ik die. Maar niets te zien en alles leeg. Wel zag ik aan het andere eind een ruimte waar licht branden. Plots ging de schuurdeur open en liepen er een vrouw en man naar binnen en deze gingen de ruimte binnen waar ik heel even muziek uit hoorde komen.
Ik liep om de schuur heen en merkte op dat er inmiddels nog 2 autos bij stonden.
Ik trok nu de stoute schoenen aan en ging de schuur in en bewoog mij naar de ruimte waar ik een beschadigde ruit aantrof om te kunnen kijken maar voordat ik wat zag hoorde ik de muziek met allerlei bijgeluiden en die deden mijn angstige vermoedens al bevestigen.....
Ik keek door de kapotte ruit en zag mijn "lusteloze" vrouw daar in een heel hoerig outfit liggen met eromheen 3 mannen. De andere vrouw lag in een vergelijkbare samenstelling. Dit was niet te volgen en heel hard.
Na een aantal minuten kwam ik weer bij zinnen en ging de boel een beetje bekijken en zorgde voor wat bewijsmateriaal met mijn telefoon.



Wat ik zag oversteeg mijn stoutste vermoedens. Mijn vrouw lag te kronkelen onder de handen van de mannen. Terwijl ze er een pijpte werd ze gelikt en gebeft door een ander en de derde stak zijn stijve daar waar hij maar wilde. Aan de grimassen zag ik dat bij enkelen al de kookpunten bereikt waren, al kreunend en steunend zag ik dat mijn vrouw daar lag te trillen van een orgasme terwijl ze het zaad lag te drinken van de ene en het zaad van de derde over haar tieten uitsmeerde. En dit was niet het enige waar ze eigenlijk niets van moest hebben.

Na verloop van tijd zag ik de meest geile standjes voorbij komen met alles erop en eraan en met dingen die ze thuis absoluut niet wilde. Tevens waren de heren dusdanige vaak gewisseld dat ze alle lullen wel in een of ander gat gehad had.
Na verloop van tijd waren de heren aan het eindspel toe en zaten de dames op handen en knieŽn en werden ze door de heren hard van achter geneukt en wisselden ze elkaar af. Wat liet ze zich gaan, ze schreeuwde erom, ze wilde alles.

Ik was ook in een golf van gevoelens en emotie geraakt, ik was verbaasd, verwonderd, opgewonden, geil, maar ook treurig.
Daar het einde aan het naderen was ben ik weggeslopen en met een omweggetje naar huis gereden en ben daar op de bank gaan zitten totdat ze thuis kwam.
En het was zoals gewoonlijk weer een zeer pittige les en ik zei dat ze dat zelf wilde.

Nu was ik een aantal weken aan het piekeren om haar te gaan raken op dit vlak. En toen ik eens terugkwam liet ik vallen dat ze de groetjes moest hebben van Ann-Mari ( de vrouw van de Aerobics ). Mar verschoot hard van kleur, het enige wat ze pruttelde was waar ik die wel niet van kende en hoe en oke..... Na mijn douche lag ik op bed en kwam zij ook en de hele nacht draaide en wentelde ze.



Toen vond ik het tijd dat ik haar knalhar moest confronteren en op een avond dat ze thuiskwam zat ik tv te kijken en had ik de beelden van mijn telefoon op een USB-stick gezet en deze aan de tv gekoppeld.
Na het douchen komt ze wat drinken en kijkt even mee en ik druk op de knop voor de usb en nadat het doordringt valt het glas uit haar handen. Om het erin te wrijven roep ik dat ik nu snap dat ze thuis geen zin meer heeft als ze dit elke week doet.

Nadat ze van de schrik was bekomen wilde ik weten hoe wat en waarom dit alles.
Tja eigenlijk wist ze het niet echt waarom, het was lekker en ze kon zichzelf zijn. En het hoe was eenvoudig.
De andere vrouw bleek een kennis van een vrouwengroepje te zijn waarmee ze een opvoedcursus heeft gedaan omdat een van onze kinderen een milde vorm van adhd heeft. Bij deze vrouw ging ze wel eens een bakkie koffie drinken en al snel kwamen ook de bedgeheimen naar boven en de bijbehorende fantasieŽn. Samen met haar heeft ze eerst een fantasie van sex met een vrouw ingelost en naar blijkt ..... gingen ze samen steeds verder. Tot dat ze it clubje hadden en 1x in de week in de schuur zich ongegeneerd uitleefden.
En de meeste andere avonden ging ze op avontuur of samen met deze vrouw lekker sexen.

En de reden heeft ze me nooit vertelt maar ik kan er niets anders van maken dat ze aan een niet genoeg had.
Maar als ik erover begon was het nooit nodig.
Het feit van vreemdgaan ( op zich achter iemands rug erg ) was niet aanmoedigend maar het feit dat ik erover wilde praten en over haar fantasieŽn om die eventueel te vervullen maar dat was allemaal niet nodig. Ik gaf haar de mogelijkheid maar dat wees ze af en alles was goed maar intussen.........

Nu is het allemaal voorbij en leven we onze eigen levens.
Aantal keer gelezen:
686
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)