Spannendverhaaltje.nl

Gechanteerd door mijn buurvrouw

-
16-08-2010
Ik hou van sex. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Het geeft me het gevoel dat ik lééf. Jammer genoeg deelt mijn vrouw dit gevoel niet. Zij is meer begaan met haar job, het huishouden, de kinderen. Aangezien zij veel slaap nodig heeft gaat ze ’s avonds vaak vroeg slapen. Ik blijf dan achter en kijk naar een goede film, lees een goed boek of … surf op het internet. Onnodig te zeggen welke sites ik dan bezoek.
Ik laat mijn fantasie dan volop de vrije loop. Geen “dat wil ik niet” of “ik vind dat niet leuk” en dergelijke. Gewoon even wegdromen bij wat ik zelf opwindend en geil vind. Ik breng dan uren al surfend door, vaak tot laat in de nacht. Vanzelfsprekend heb ik ondertussen veelal een kanjer van een erectie. Die overtollige energie moet ik dan kwijt. Ik ga dan vaak midden in de nacht – wanneer iedereen slaapt – in de tuin wandelen en sla de hand aan mezelf … Daarna bed in. Nog vlug enkele uurtjes slapen. Vorige week besliste mijn vrouw opnieuw om vroeg te gaan slapen.
Van zodra ik boven de lichten zag uitgaan startte ik de pc op en begon opnieuw te surfen. Opnieuw van site naar site, de ene al wat explicieter dan de andere. Na enkele uurtjes werd het tijd voor mijn bezoekje aan de tuin. Ik ging dan – zoals ik het zo vaak doe – achteraan in de tuin staan en trok mijn t-shirt en short uit. Midden in de nacht stond ik volledig naakt in de buitenlucht, mijn lul naar de sterren wijzend. En ik begon mezelf af te trekken. Eerst voorzichtig, maar al snel wat wilder. Enkele ogenblikken later spoot ik mijn klodders sperma over het gazon.
Volledig naakt deed ik nog enkele stappen in onze tuin, alvorens mijn short en t-shirt opnieuw aan te trekken en naar binnen te gaan. Ik sloot de pc af en ging met een voldaan gevoel slapen. Toen ik in bed kroop lag mijn vrouw zo te horen al een hele tijd in dromenland. De volgende dag kreeg ik op mijn gsm een berichtje van Liesbeth, onze buurvrouw. Samen met haar partner Nico was ze enkele weken geleden naast ons huis komen wonen. We hadden reeds oppervlakkig kennis gemaakt. Tof koppel. Beiden prille dertigers zonder kinderen. Nog niet getrouwd.
Bij die gelegenheid hadden we onze telefoonnummers uitgewisseld. Nu volgde dus een sms-je van onze nieuwe buurvrouw. Toen ik het berichtje las viel ik bijna achterover. Ik las: “Heb vannacht geil ventje bezig gezien in jullie tuin. Volgende keer speel ik mee.” Ik schrok even, maar besliste om er verder geen aandacht aan te besteden. Ik zou in het vervolg wel beter opletten. Toen ik ’s avonds thuis kwam en ik de auto onze oprit opdraaide kwam Liesbeth naar me toegelopen. “Dag buurman,” flapte ze er uit, “Ik kreeg vanmiddag geen reactie op mijn sms. Maar je weet dat je mij de volgende keer niet mag vergeten hé. Wim is vaak in het buitenland voor zijn werk.
En ik ben dan helemaal alleen thuis,” voegde ze er met een knipoog aan toe terwijl ze haar hand op mijn arm legde. Ik antwoordde haar dat ik getrouwd ben en dat … Maar ze liet me niet uitspreken. “Ik heb je vannacht wel bezig gezien,” vervolgde ze met een knipoog, “Ik heb je met onze camera gefilmd terwijl je daar zo lekker bezig was. Weliswaar zijn de beelden in het donker niet optimaal maar toch denk ik niet dat je vrouwtje gelukkig zou zijn mocht ze er achter komen wat jij ’s nachts zoal uitspookt. Je gaat dus doen wat ik wil. Dat betekent dat je me in het vervolg verwittigt wanneer je een dringende behoefte voelt opkomen.” Ik pruttelde nog tegen maar ze liet zich niet van de wijs brengen. “Kijk,” vervolgde ze, “We spreken af als volgt.
Wanneer Wim niet thuis is zal ik ’s nachts het lichtje aan onze terrasdeur laten branden. De kust is dan vrij en dan kan je me zonder problemen bellen of sms-en op mijn gsm. En dit op elk uur van de dag of van de nacht. Doe je dit niet en betrap ik je terwijl je met jezelf speelt, dan zou je vrouwtje wel eens een leuk videofilmpje in de brievenbus kunnen vinden. Dat wil je toch niet hé?” Dit wou ik inderdaad niet, en dus spraken we af dat ik haar zou bellen wanneer ik zin had in een stevige stoeipartij. Trouwens, Liesbeth mocht er best wel wezen. Met haar lang, slank figuur, haar kortgeknipte blonde haren en felblauwe ogen en haar verzorgd uiterlijk zou ze beslist het hoofd van elke man op hol brengen.
De rest van de avond liep ik met een knoert van een erectie rond. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het plan van mijn buurvrouw wel opwindend vond. Tijdens het avondeten liet ik mijn hand regelmatig onder de tafel verdwijnen om mijn tijger tot bedaren te brengen. Na het avondeten en de kleine avondkarwijtjes besliste mijn vrouw om opnieuw vroeg in bed te kruipen. Ik vertelde haar dat ik misschien nog wat zou gaan fietsen en dat ze dus niet ongerust moest zijn mocht ik wat later thuiskomen. Ze keek me wat verwonderd aan maar reageerde er verder niet op. Ze had me vroeger trouwens zo vaak gevraagd om wat meer te gaan sporten.
Toen ik haar de trap hoorde oplopen liep ik onmiddellijk naar het terras en keek of het terraslampje brandde bij onze buren. En ja hoor. Dat was weldegelijk het geval. Dus stuurde ik een sms-je naar Liesbeth met de tekst: “Moet wat stoom aflaten. Kan ik op jou rekenen?” Enkele seconden later volgde het antwoord: “Reken maar. Ik verwacht je binnen 15 min. Keukendeur terras is open.” Ik besliste me nog even te verfrissen. Een kwartiertje later stap ik voorzichtig langs de zijdeur binnen bij onze buren. Liesbeth hoort me blijkbaar binnenkomen en roept me toe dat ik naar de keuken moet komen. Ik doe dit en zie dat ze aan het eten is.
Ik ga op een stoel recht tegenover haar zitten en kijk haar aan. Ik zie dat ze enkel een hemd draagt, waarschijnlijk van Nico. De bovenste knopjes hangen los en ik vermoed dat ze daaronder geen bh draagt. Even later vraagt ze me of ik een glaasje wijn lust. “Graag,” antwoord ik. Ze staat recht en loopt naar de kast. Of ze het doelbewust doet weet ik niet maar ze opent de kast en wil een glas helemaal boven in de kast nemen. Doordat ze zich zo moet rekken merk ik dat haar hemd omhoog kruipt en ik zie een deel van haar achterwerk. Ze draagt geen slipje! Mijn buurvrouw zit hier naast me met slechts een (voor haar duidelijk te groot) hemd.
Ze wil me blijkbaar uit mijn tent lokken. “Slaapt het vrouwtje?” vraagt ze me terwijl ze mijn glas vult. “Ja,” is mijn korte antwoord, “En Nico. Waar zit die?” vraag ik haar. “Die heeft gisteren het vliegtuig genomen en zit nu ergens in Londen voor zijn werk. Hij heeft vanmiddag nog gebeld,” antwoordt ze terwijl ze terug plaats neemt aan tafel. Ze eet verder en ik zwijg. Ik voel me helemaal niet op mijn gemak. Liesbeth is zich daar waarschijnlijk van bewust want even later staat ze recht en komt ze recht voor mij staan. Dan laat ze zich zakken en gaat met haar blote kont op de tafel zitten. Ze legt haar handen op mijn schouders, kijkt me recht in de ogen en drukt vervolgens haar lippen op de mijne.
Ik voel hoe ze met haar tong mijn mond binnendringt. Ik ben volkomen overdonderd en geef me aan haar over. “Ik heb al lang zin in jou. Ik ben altijd al verzot geweest op sex en heb altijd al de wildste fantasieën gehad. Jammer genoeg is Nico nooit thuis. Op hem moet ik dus niet rekenen. Toen zag ik jou,” fluistert ze in mijn oor. “Elke keer dat ik jou daar in de tuin bezig zie ben ik me hier aan het vingeren en fantaseer ik erop los.” Terwijl ze dit zegt legt ze haar hand op mijn kruis. Ik voel hoe haar vingers mijn paal zoeken. “Oh ik merk dat je dit opwindend vindt,” fluistert ze in mijn oor terwijl ze aan mijn oorlel likt.
“Ik ga het je gemakkelijk maken,” vervolgt ze en ze knoopt haar hemd los en laat dit los over haar schouders hangen. Ik sla mijn ogen even neer en merk dat ze inderdaad niets anders aan heeft. Ze heeft mooie ronde borsten met mooi gevormde tepels. Ze neemt mijn handen vast en legt deze op haar borsten. Ik slik even. “Laat je gaan,” zegt ze, “Ik weet dat je dit geil vindt. Ik heb vaak genoeg bezig gezien achter jouw computer. Je zitten masturberen terwijl je naar al die vrouwen kijkt. Nu staat er hier een naakte vrouw voor je. Ze is bloedgeil en ze wil geneukt worden. Nu.
Laat het beest in jou los. Ik hou van ruwe sex en speel het graag hard.” Ik ben sprakeloos maar Liesbeth dringt aan. Ze laat zich op haar rug zakken op de tafel, spreidt haar benen en legt haar beide voeten op mijn schouders. Ik kijk nu recht tegen haar poesje aan. “Wat vindt je van mijn doosje?” vraagt ze me terwijl ze haar schaamlippen uit elkaar doet en voorzichtig met haar vingers over haar clitoris streelt. Ik merk dat haar vingers nat worden. Ze is duidelijk heel opgewonden. Ondertussen is ze met haar andere hand haar borsten aan het masseren. Ik kijk haar aan en antwoord: “Mooie marchandise. Ik hou van vrouwen met veel schaamhaar.
Ik vind dat opwindend. Wat ik ook geil vind is een vrouw die zich vóór me masturbeert. Ik wil dat je jezelf bevredigt.” Daarop laat Liesbeth haar hand zakken naar haar kut en begint ze zichzelf voorzichtig te strelen terwijl ze me recht in de ogen kijkt. “Ik heb me vorige nacht nog bevredigd nadat ik je in de tuin aan het werk had gezien,” vertelt ze me terwijl haar vingers over haar spleet glijden. “Ik was bloedheet. Ik ben op het terras gaan liggen en heb me klaargevinderd. Daarna ben ik er naakt blijven liggen en ben zo in slaap gevallen.” Ondertussen zie ik hoe ze haar middelvinger in haar kut laat verdwijnen en ze sluit haar ogen. Dan brengt ze een tweede vinger bij haar naar binnen en ze begint zich voor mij te masturberen.
Ze drijft langzaam het ritme op en ik merk hoe haar ademhaling zwaarder wordt. Zij heeft haar ogen nog steeds gesloten en haar natte lippen iets van elkaar. Ze loopt rood aan van de opwinding en van de spanning. Ze wordt nat van het zweet. Even later begint ze te kreunen. Ikzelf raak ook meer en meer opgewonden en wil haar pakken, maar – hoewel zij zich hier recht voor mijn neus aan het masturberen is en kronkelt van genot – ik durf het nog steeds niet. Ik blijf op mijn stoel zitten en kijk naar haar benen en naar haar poesje. Ik bekijk haar aandachtig. Wat een geil lichaam heeft deze vrouw. Twee mooie borsten die op het ritme heen en weer draaien en een kut met veel schaamhaar.
Ik merk dat enkele druppels van haar geile vocht op de tafel liggen. Wat is ze opgewonden! En nog drijft ze het ritme op. Ze loopt helemaal rood aan en roept het ondertussen uit van genot. Dan trekt ze haar kletsnatte vingers uit haar kut en brengt deze naar haar mond en begint deze hevig af te likken. Dan verdwijnen haar vingers opnieuw in haar kletsnatte kut en gaat verder met de masturbatieshow. Even later haalt ze haar vingers er opnieuw uit en wrijft haar sappen over mijn gezicht. Dan ploft ze haar vingers opnieuw in haar kut, gaat enkele keren hevig heen en weer en brengt ze daarna voor mijn mond. “Ik wil dat je nu mijn sap proeft,” zegt ze. “Geen probleem,” zeg ik haar en ik breng haar vingers in mijn mond. Haar sap voelt zoet aan. “Je smaakt heerlijk,” zeg ik haar, “Handen achter je hoofd en benen wijd.
Ik ga je beffen.” Liesbeth doet wat ik haar vraag en ik ga pal voor haar poesje zitten. Ik buk me voorover en druk eerst voorzichtig mijn lippen op haar schaamlippen. Dan laat ik langzaam mijn tong over haar schaamheuvel en langs de binnenkant van haar benen glijden. Ik beweeg mijn tong steeds verder naar haar grotje toe. Haar ademhaling wordt nog zwaarder en ik zie hoe ze hier plezier in heeft. Ze geniet. Ik ga dan zachtjes met mijn tong langs haar hele kutje en steeds weer lik ik haar hele kutje van boven tot onder. Dan druk ik opnieuw mijn lippen op haar fiefdesgrot en duw mijn tong bij haar naar binnen. Ze is zeiknat.
Ik vind haar clitje (welke ondertussen al aardig opgezwollen is) en draai er met mijn tong rond. Liesbeth houdt het niet meer. Ze slaat haar armen rond mijn hoofd en duwt mijn gezicht nog dieper over haar venusheuvel. “Nóg,” roept ze. “Ik kom bijna klaar.” Dan ga ik met mijn tong steeds sneller over haar clitje heen en ik beging er zachtjes op te drukken. Ik hoor haar kreunen en voel de sidderingen door haar lichaam gaan. Ik drijf het ritme nog verder op en Liesbeth schreeuwt het uit van genot. Net op het ogenblik waarop ik denk dat ze gaat klaarkomen trek ik me terug. “Nu wil ik wel iets eten,” zeg ik haar en ik sta op.
Liesbeth kijkt me niet-begrijpend en kwaad aan. Ik stap naar de fruitmand en haal er een banaan uit. Ik steekt die in de lucht en kijk haar aan. Terwijl ik naar haar toeloop trek ik de schil van de banaan en leg deze op haar buik. Ze rilt even. Ze is nog steeds zo geil als wet. Met de vrucht van de banaan ga ik voor haar staan en hou deze triomfantelijk in de lucht. “Nu ga ik eten en jij zorgt voor de saus,” zeg ik haar. Daarop duw ik de vrucht voorzichtig in haar kut. Liesbeth kreunt. Ik trek de banaan terug en duw deze opnieuw bij haar naar binnen. Liesbeth roept ze het uit. Ik ruk de banaan uit haar kut en ram hem in haar mond. “Jouw beurt om te proeven,” zeg ik haar.
Ze likt voorzichtig aan de banaan en bijt er een stuk af. 3Dat smaakt lekker. Proef ook maar,” zegt ze me. “OK, maar nu de finale,” zeg ik haar. “Ik ga nu deze banaan in één beweging bij jou naar binnen rammen. Dan haal ik hem er voorzichtig uit. En dan opnieuw erin. En eruit. En in en uit. En steeds sneller tot je klaarkomt. Nadat je klaargekomen bent eet ik deze banaan volledig op.” Liesbeth kijkt me aan met een gelukzalige glimlach en fluistert slechts: “Laat maar komen. Ik ben er klaar voor.” Daarop duw ik de banaan ruw bij haar naar binnen en begin haar ermee te masturberen. Steeds sneller. Niet veel later begint ze te hijgen en te zweten als een paard.
Ze begint met haar armen op de tafel te kloppen. “Ik ga klaarkomen,” roept ze, “Ik wil dat je harder en sneller gaat.” Ik drijf het ritme op en even later zie ik het kutsap uit haar kut stromen. De banaan druipt van het vocht. Ik ga nog even door en wrijf even later haar sappen over haar poesje uit. Er blijven kleine klodders kleven in haar schaamhaar. “En nu ga ik eten,” zeg ik haar. “Wacht even,” zegt ze me, “als je dan toch graag saus lust maak ik graag nog wat bij.” Daarop trekt ze mijn broek naar beneden, neemt mijn balzak vast en begint voorzichtig met mijn ballen te spelen. “Ook mooie marchandise,” zegt ze terwijl ze me een knipoogje geeft.
Dan trekt ze voorzichtig de voorhuid van mijn lul helemaal terug en begint aan mijn eikel te zuigen. Ik voel hoe haar tanden voorzichtig in mijn eikel bijten. Met een snelle beweging schuift ze vervolgens de voorhuid weer helemaal over mijn eikel. Ze blijft dit herhalen en even lmater begint ze me aan een hels tempo te masturberen. Ik hou het niet meer en even later roep ik dat ik ga klaarkomen. Net op het ogenblik waarop ik mijn klodders sperma over haar heen ga spuiten richt ze mijn lul op haar poesje, en ik spuit enkele lange stralen sperma over haar schaamstreek, tussen haar kutsap. Liesbeth trekt de banaan uit mijn hand en wrijft deze stuk over haar schaarhaar.
“Je had honger,” schreeuwt ze, “nu ga je eten. EET.” Ik kijk even naar de vieze brei rond haar kut en aarzel even. “Beffen en fretten,” roept ze en ze duwt mijn hoofd opnieuw tussen haar benen. Wanneer ik mijn hoofd op haar schaamstreek leg sluit ze haar benen rond mijn hoofd en houdt me met haar benen in een wurggreep. Ik krijg geen adem meer en kan niet anders dan beginnen te eten. Even later hangt mijn hele gezicht vol sperma, kutsap en banaan. “Smaakt het?” vraagt ze. Ik sta recht, druk mijn mond op de hare, en op het ogenblik dat ze haar mond opent voor een tongzoen, duw ik wat van de brei bij haar naar binnen.
“Zeg nu zelf,” fluister ik haar, “er is niets zo gezond als eigengemaakte sausjes en fruit!” Ze sprak me niet tegen, maar lachte naar me. Ik denk dat we een leuke en uitdagende tijd tegemoet gaan….
Aantal keer gelezen:
636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)