Spannendverhaaltje.nl

Gast In Huis 3

-
21-10-2010
Geile teef..., hoor ik je nog zeggen. Nou ik geloof dat je gelijk hebt. Met Jon in huis en nu daarbij het feit dat jij weet dat ik hem mij heb laten neuken, vind ik het allemaal nog spannender.
Ik sta verbaasd van mezelf eigenlijk.
Vanmiddag op m'n werk kreeg ik bijvoorbeeld behoorlijk de kriebels. Ik wilde snel naar huis, wetende dat jij er nog niet zou zijn en dat Jon wl thuis zou zijn. Ik voelde me door jou vrij gelaten in dit spelletje, maar wilde het voorlopig stiekum houden.

In de auto, op de terugweg, ging m'n fantasie zelfs zo op de loop dat ik bij het wachten voor de stoplichten snel m'n string uit deed. Ik voelde zelfs even of de stoppeltjes op m'n geschoren kutje voelbaar waren. Het was gelukkig nog glad genoeg. Ik had zin in een natte tong op m'n gladde kutje. Ik werd zelfs al een beetje nat van de spanning.

Thuis aangekomen stapte ik naar binnen en vond jon in de huiskamer. Maar de domper was groot toen ik zag dat Jon bezoek had uitgenodigd. Jozef, een goede vriend van hem, zat aan de koffie en stelde zich beleefd voor. Jon vroeg of ik ook een bakkie wilde. Ik zei maar ja, en ik denk dat de teleurstelling op m'n gezicht te zien was. Jon knipoogde naar me en verdween in de keuken. Ik vroeg of Jozef ook nog wilde. Die zei lachend dat hij bijna vergeten werd. En ik pakte z'n kopje en liep snel achter Jon aan.

"Jammer dat er visite is", zei ik.
"Had je andere plannen", vroeg Jon en pakte me rond m'n middel beet.
Ik kuste hem nat op z'n mond en pakte z'n hand beet. Ik leidde de hand onder m'n rokje en voelde z'n warme vingers tegen m'n nog natte kutje.
"Je had inderdaad andere plannen voel ik", zei Jon zachtjes.
Hij tilde me op en zette me met m'n billen op het keukenblad. Hij kwam tussen m'n benen staan en bracht z'n hand terug onder m'n rokje. Een vinger gleed meteen naar binnen. Ik zat niet echt makkelijk, maar schoof toch genoeg naar voren om lekker gevingerd te worden. Ik keek Jon aan, "Jozef ?" zei ik zachtjes. "Maak je geen zorgen", zei Jon, "die zit rustig daar binnen..".
Hij zakte door z'n knieen en z'n hoofd verdween tussen m'n benen. Hij stroopte m'n rokje omhoog en deed precies waar ik zo een zin in had gehad onderweg naar huis.
Z'n warme natte tong gleed tussen m'n lipjes, hij trok m'n kutje voor zichzelf open met beide handen. Ik leunde zo goed en zo kwaad als het kon iets achterover. Een hand op z'n hoofd en voelde z'n tong over m'n klitje gaan. Een vinger duwde tegen m'n grotje.
Ik genoot, en dacht niet meer aan de domper van zojuist. Hield me wel in, wilde niet te veel geluid maken. Jon's tong voelde heerlijk tegen m'n kale kutje. Een vinger gleed weer m'n grotje in. Ik werd zo geil als ik weet niet wat. Duwde Jon's hoofd dicht tegen m'n poesje aan. Met gesloten ogen genoot ik en had zin in een lekker orgasme.Ik duwde z'n hoofd weg en gleed van het aanrecht af. Draaide me om en deed m'n rokje omhoog. "Neuk me en maak me klaar", zei ik zachtjes.
Jon kwam achter me staan en maakte z'n broek los. z'n harde pik sprong tevoorschijn en hij pakte m'n heupen beet. Ik leunde voorover op het aanrecht. Jon stootte hard naar binnen en een hand gleed naar voren. Z'n vingers bewerkte m'n klitje terwijl hij me met langzame halen neukte.
M'n hete natte kutje werd heerlijk gevuld door Jon's lekkere paal. "Laat me klaarkomen", zei ik hem.. "Ga door zo.."
Jon bracht z'n mond bij m'n oor en vroeg me zachtjes, "spannend zo ?".
Ik kreunde zachtjes "ja".
"Niet bang om betrapt te worden ?", vroeg die.
"Hij komt nog niet thuis", hijgde ik.
"Jozef zit niet meer binnen", zei Jon, iets harder nu.
"Kan me niet schelen", kreunde ik, "ga door,.."
Hij ramde z'n stijve pik diep in en uit.
"Ik ga komen", kreunde Jon in m'n oor
"Nee, nog niet," zei ik zacht, ik wil klaarkomen met een pik in me.."
"Geen probleem", hoorde ik een tweede stem rechts naast me zeggen...

Ik schrok, maar was echt te geil om te veel te schrikken, ik wilde alleen nog maar een orgasme. M'n hand stak uit naar Jozef. Hij deed een stap dichterbij en grijnsde. Deed z'n gulp open en haalde z'n dikke harde lul tevoorschijn. Wat een heerlijke pik had die zeg. Z'n eikel glom al van de geiligheid. Ik pakte hem beet, kneep hem zachtjes en liet mezelf nu gaan. Ik kreunde harder, "Neuk me hard"..., "het maakte me niet uit wie me neukt, als ik maar klaar kom"...

Jon hield het niet meer en kwam klaar in m'n gloeiende kutje. Ik voelde hem verslappen, maar voelde de stijve pik van jozef in m'n hand. Ik ging rechtop staan, Jon gleed uit m'n kutje enstapte achter me vandaan, en draaide me om. Zonder een woord trok ik Jozef mee naar de tafel, duwde wat spullen opzij en gin op de tafelrand zitten. Jozef trok m'n truitje omhoog, "ik wil je tietjes zien als ik je neuk", zei die alleen maar. Hij duwde me achterover en stapte tussen m'n benen. Hij liet z'n broek zakken en duwde z'n harde stamper tegen m'n kletsnatte kutje. Hij duwde zachtjes z'n dikke pik naar binnen. M'n ktuje spande zich om z'n staaf. Hij spuugde op z'n hand en begon m'n klitje te masseren terwijl die me met langzame halen begon te neuken. Ik geloofde mezelf niet. Ik liet me neuken door een gozer die ik nauwelijks kende. Maar wat was het heerlijk geil. Hij verhoogde het tempo van zowel z'n hand als z'n pik. Ik sloot m'n ogen en voelde het begin van een orgasme opkomen. "Ga door zo' kreunde ik, "niet stoppen", "ga door"....
Jozef echter pakte m'n hand beet en bracht die naar m'n klitje. "Kom maar klaar", zei die, "laat maar zien"...
Ik nam z'n massage over en draaide rondjes over m'n gloeiende klitje. Jozef stond rechtop, hield m'n dijbenen beet en keek toe hoe ik mezelf klaar lag te maken. Ik sloot m'n ogen en voelde alleen nog maar m'n hand en die lekkere harde pik in me, voelde m'n orgamse doorzetten, m'n rug kromde zich "Ik kom", kreunde ik hijgend", ... M'n kutje spande zich samen rond die lekkere dikke pik in me. Jozef neukte me nu harder. Hij kneedde m'n tieten tegelijkertijd. Stuipend kwam ik klaar, een lange golf van schokken. Ik dacht even dat ik flauw ging vallen. En nu spoot ook Jozef z'n lading in m'n kutje. Hij stootte nog wat na en trok zich terug. "Hoe zit het nou met die koffie", zei die droog....
Aantal keer gelezen:
584
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)