Spannendverhaaltje.nl

Gast In Huis 1

-
21-10-2010
Jon is hier aan het logeren. Het idee is dat hij een tijdje blijft om z'n zaken op orde te stellen. En dan kijken we wel verder. Dat is althans het idee.

Het is nu enige dagen dat hij hier is en we hebben allen onze draai gevonden. We gaan onze gewone gang en ik loop dus ook gewoon 's ochtends met alleen m'n stringetje aan naar de badkamer bijvoorbeeld. Dat gaat nu al een kleine anderhalve week goed.

Vanochtend hadden we een rustige ochtend, we zijn rustig wakker geworden. Ik draaide me tegen jou aan en aaide over je borstkas. Maar jij sliep nog half. Ik had fijn gedroomd en wilde dat nog even voortzetten samen. Maar zelfs toen ik m'n hand in je short liet glijden bleef je half slaperig. Ik gaf het op, liet je met rust, en ging een douche nemen. Straks misschien, dacht ik nog.

Ik stond mezelf in te zepen onder een warme douche, toen jon de badkamer in kwam lopen. "Oeps, Sorry", zei die, en wilde weer weglopen. Ik zei hem dat die zich niet moest generen, er hangt immers een douchegordijn. Jon zei ok en begon zich te scheren. Het was de eerste keer dat dit gebeurde en de situatie was wat ongewoon. Maar ik was, zoals ik al zei, zo lekker wakker geworden. Ik zeepte onwillekeurig m'n poesje wat langer in dan nodig was wellicht. En terwijl ik door een kier van het douchegordijn naar Jon keek schrok ik bijna van mezelf toen ik een vinger tussen m'n lipjes naar m'n grotje liet glijden. Jon had alleen een short aan en was geconcentreerd op z'n scheerwerk. Ik vind het bijna flauw nu ik dit achteraf schrijf, maar ik werd echt een beetje erg geil zo onder de douche met Jon in de badkamer. "Wil jij douchen", vroeg ik hem. "Ja zo meteen als ik klaar ben en als jij klaar bent", antwoorde die me. Ik schoof het gordijn zachtjes iets meer open en keek naar hem. Hij was zo goed als klaar. Via de spiegel keek die naar me. Z'n blik bevroor en hij zie niets.Ik zeepte me verder in, bewust van zijn blik. Ik draaide me om en bukte voorover om m'n enkels en kuiten in te zepen. Langzaam omhoog wassend draaide ik me ook beetje bij beetje weer om. Super kinderachtig, of dik hout, wat je wil, maar ik hoopte stiekum dat die nog keek. En toen ik rechtop stond keek die inderdaad nog via de spiegel naar wat die van me zag door de kier van het douchegordijn heen. Hij keek niet naar m'n gezicht, keek naar m'n tieten en onderbuik. Ik liet m'n handen zakken en zeepte m'n kale kutje langzaam in. Z'n ogen volgden m'n handen. M'n handen stopte en z'n blik kruiste mijn blik. Zonder nog wat te zeggen hield ik het gordijn wat verder open, jon stapte uit z'n short, z'n pik hard overeind, en hij stapte onder de douche. Ik draaide me om, m'n rug naar hem toegekeerd. Hij pakte achterlangs m'n borsten beet en kuste me in m'n nek. Z'n handen gleden naar beneden, op m'n heupen. Ik leunde voorover tegen de douchewand aan en duwde m'n kontje tegen z'n harde pik. Met één hand spreidde hij m'n billen en zakte die iets door z'n knieen. Ik voelde z'n kloppende pik tegen m'n grotje duwen. En met z'n twee handen op m'n heupen, duwde hij z'n harde pik bij me naar binnen. Hij gleed er helemaal in, ik probeerde geen geluid te maken. En hij neukte me onder de douche. Ik liet een hand tussen m'n benen glijden en masseerde m'n klitje. Hij stootte diep maar langzaam in en uit m'n zeiknatte kutje. Dit ging niet lang duren. Ik voelde z'n kloppende pik in me en voelde tegelijk een orgasme opkomen. Ik huiverde, wilde hard kreunen, roepen zelfs, maar hield me in. M'n kutje spande om z'n harde pik en ik voelde hoe hij diep in me m'n kutje volspoot. Hij stootte nog na en trok zich daarna zonder een woord te zeggen terug. Ik spoelde me af, draaide me om. Pakte z'n slapper wordende pik beet. Kuste hem op z'n mond. "Dank je wel", zei ik hem, en stapte zelf onder de douche vandaan.

Jij lag nog in bed, was nu wel wakker. Je zei me goedemorgen. Ik gaf je een kus, en we zijn gaan ontbijten.
Aantal keer gelezen:
590
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)