Spannendverhaaltje.nl

Garagesletje

-
18-12-2015
namen zijn aangepast om niet erkent e worden door eventueel bekende die het verhaal lezen.

ik ben Bert, toen 32 jaar 1.62 en zowat 75 kilo en gehuwd met twee kinderen.

naast onze woning stond een boerderijtje te huur. type kempens langgevelhoeve op drie hectare grond. hierdoor stond deze dan ook op enige afstand van onze woning. op een maandag ochtend stoppen er twee wagens en stappen de makelaar en een koppel uit. zowat een uur later vertrekt het koppel en zie ik hoe de makelaar het bordje te huur verwijderd.

in de loop van de week zie ik hoe elke dag de vrouw aanwezig is in de dag om alles grondig op te kuisen.daar ik haar vanuit de tuin al enkele malen heb kunnen bekijken heb ik al een vrij goed beeld van haar.

1.70 a1.75 stevig gebouwd beetje bouwvakkerstype, kilo of tachtig en zeker een d cup en kastanje bruin haar tot op het midden van de rug.
zaterdagochtend stopt er dan een verhuiswagen en de dame in kwestie met haar wagen. even later gevolgd dor een Harley. uit de wagen komen vier meisjes tevoorschijn evenals hun moeder en de motor blijkt papa te zijn.daar wij ook twee dochters hebben zullen die wel blij zijn enkele nieuwe speelkameraden te hebben.

de maandag ochtend ga ik zoals alle andere dagen nogal vrij vroeg met de hond wandelen. ik zie hoe de man net met zijn moto de garage verlaat en uitgewaaid wordt door zijn vrouw.
nu staat zij daar wel in een vrij korte kimono achtige kamerjas die niet kan verbergen dat ze geen slip of bh aanheeft.na even geknikt te hebben als begroeting zet ik mijn wandeling verder.

de volgende ochtend speelt zich hetzelfde af buiten dat ze me onverwacht aanspreekt.

- goedemorgen buur!
- goedemorgen buurvrouw.
ze stelt zich voor en blijkt els te heten . ik doe hetzelfde
- mag ik even wat vragen?
- natuurlijk!
- ik zag dat u ook dochters hebt.
- inderdaad twee.
- mag ik vragen waar zij nar schol gaan?
ik noem de naam van de school waarop zij reageert.
- o, daar gaan de onze vanaf woensdag ook naartoe. gaan ze
met de fiets of ook met de bus.
- nee, met de bus die stopt daar op de hoek s' morgens en
ook s' avonds worden ze daar afgezet.
- o, dat is dan ineens het antwoord op de volgende vraag
die ik wou stellen. nou, dan zie ik je morgen ochtend
wel.
- is goed,
en na afscheid genomen te hebben ga ik verder en zij verdwijnt achter de sluitende garage poort;
moet het gezegd dat ik als man terug thuis kom met een stijve van haar aanblik. na de hond te hebben gevoerd ga ik dan ook nog even naar boven waar mijn echtgenote net ontwaakt en voor zij goedemorgen kan zeggen al naakt naast haar lig, haar stevig kus en ondertussen naar haar poesje zoek met mijn hand en binnen drie minuten haar lig af te palen als een stoomhamer.het duurt dan ook niet lang voor we beide heftig klaarkomen.

na enkele weken hebben de kinderen elkaar gevonden en ook wij als volwassenen praten regelmatig eens even.
het ochtend ritueel blijft echter altijd hetzelfde. hij rijd net weg. wij begroeten elkaar en wisselen snel even een babbel.zij ziet er blijkbaar geen graten in om steeds weer zo luchtig gekleed met me te praten en ik prijs me gelukkig dat ik nogal losse broeken draag. anders zou ze elke morgen mijn harde paal zien.

echter na een tweetal maanden verandert er iets. deze ochtend ben ik iets later dan gemiddeld en zie ik hem in de verte achter de bocht uit het zicht verdwijnen.zij staat nog in de garage als ik voorbij kom en zie haar net buigen om de was uit de machine te halen. dadelijk kijk ik tegen een kortgeschoren kut aan. niet kaal maar toch vrij kort.even hou ik mijn pas in en bekijk het beeld even goed.

plots spreid ze haar benen een beetje en glijd haar hand naar haar heuvel en streelt even haar poes.
gespeeld of niet weet ik op dat moment niet, maar zodra ze recht komt en zich omdraait kijkt ze me even aan en stamelt dan;
- hu . da.. dag buur.
- hallo Els!
- denk dat ik net iets teveel heb laten zien!
- nou teveel; is mijn reactie. kan ik wel tegen hoor!
- tot zo dadelijk aan de bus?
- jazeker!

en ze draait zich om en verdwijnt. ik zet mijn weg verder en even later wordt mijn echtgenote weer maar eens in haar kut genomen.
nu vermoed ik wel dat zij al weet dat dit door de buurvrouw komt. we hebben al enkele malen gezegd dat het een ferm wijf is . zeker mijn vrouw die bi is wil op termijn wel eens een avondje met haar.
de volgende dag vertrekt hij weer net ( weet ondertussen dat hij steeds de vroege heeft) en zij dus elke dag tot een uur of drie alleen thuis is.
zodra ik passeer roept ze me.
- Bert, heb jij even een minuutje voor mij?
- ja, waar kan ik mee helpen?
ze vraagt me even binnen te komen in de garage en sluit de poort achter me. zodra deze dicht is draait ze zich naar me toe, opent haar kamerjas en laat deze van haar schouders glijden.

haar stevige lichaam ziet er aantrekkelijk uit. stevige borsten die licht doorhangen, buikje met een lichte bolling en opzij twee handvolle zwembandjes en een vrij forse venusheuvel met het kortgeschoren haar.
ze komt een stap dichter.
- nou buurman? gaat het bij kijken blijven? ik zie wel hoe
je elke morgen likkebaardend naar me kijkt hoor.
even ben ik uit het lood geslagen.maar herstel me snel.
- als jij jezelf zo aanbied niet!
dadelijk zoeken mijn handen haar borsten en streel deze om vervolgens haar tepels even tussen mijn vingers te rollen. een kreun ontsnapt aan haar lippen.
zij zakt op haar knieen en trekt zowel mijn slip als broek samen in een beweging naar beneden. mijn harde lul spring tevoorschijn en wordt dadelijk door haar lippen omvat. vakkundig begint ze te pijpen en ik neem haar bij haar haren om diep in haar keel door te dringen.

na een minuut of vijf vind ik het even genoeg. ik trek mezelf terug uit haar mond, trek haar aan de tepels recht en laat haar vooroverbuigen met haar buik op de tafel waar ze haar was opvouwt.druk haar benen wat open en plant een vinger in haar sompige kut! een kreet van verlangen en geilheid ontsnapt uit haar pijpsmoel.
al snel vraagt haat steeds natter worden de poes om meer vingers. ook als in per toeval haar sterretje aanraak laat ze merken dit wel te kunnen smaken.ik smeer dan ook snel wat kut geil over haar anus en steek de duim van mijn andere hand erin.
haar billen draaien van geilheid en ik heb moeite mijn vingers in haar kont en kut te houden; al snel komt ze klaar en overstromen haar sappen mijn hand. ik laat haar even bekomen. i speel even met mezelf om op sterkte te blijven en na twee minuten zet ik mijn eikel tegen haar grot en glijdt vanzelf naar binnen.

de hond heeft zich rustig neergelegd maar komt nu ook even naast me staan en steekt zijn neus even tegen haar natte benen. nu is dat niet vreemd daar hij wel meer mijn vrouw klaar likt. zij geeft hem dat aangeleerd en vindt het super klaarkomen op zijn grote rasperige tong.ik trek me even terug uit haar kut en dadelijk steekt hij zijn lange tong recht naar binnen in haar spleet.
geschrokken wil ze recht komen maar dat verhinder ik en zodra hij haar intiem diep begint te likken verdwijnt haar tegenstand en ligt als een aal te kronkelen van genot .al snel komt ze een tweede ,maar nu heftiger, klaar en gilt het uit. snel leg ik mijn hand op haar mond en zeg!

- stil, zo dadelijk maak je de kinderen wakker.
om haar kreet wat te smoren zet ze haar tanden in mijn hand. dan beveel ik de hond te gaan liggen. nog steeds ligt ze met haar buik op de tafel. ik trek haar bij de haren recht, beveel haar een slip van zich zelf aan te trekken en laat haar op de tafel gaan zitten. haar natte kut maakt dadelijk een plek in haar slipje. ik spreid haar benen en neem plaats ertussen.haar spleet zit nu op de juiste hoogte en ik heb dan ook geen moeite , om nadat ik het slipje wat heb opzij heb geduwd bezit van haar te nemen. ze slat de armen om me heen en voor het eerst sinds ze me de vraag stelde of het bij kijken ging blijven praat ze weer.

- buurman, neuk me, pak me en spuit me vol. leeg je zak
diep in me .

haar gepraat maakt me alleen maar geiler. met rustige diepe halen neuk ik haar grot. haar sappen stromen rijkelijk en maken het slipje lekker nat. het gevoel van de natte stof tegen mijn paal hitst me nog meer op en ik verhoog het tempo. stoot na stoot plant ik mijn lul zo diep mogelijk in haar. steeds harder gaat ze kreunen en als ik voel dat ze weer gaat komen stop ik even met mijn eikel nog net in haar smachtende spleet.
dan stoot ik onverwacht mijn lul fors in haar en hoor hoe ze kermend en sissend klaarkomt. haar knijpende wand spieren nemen mijn lul gevangen en in een daverend orgasme ledig ik mijn zak in haar heiligdom.
enkele minuten staan we zo verstrengeld tegen elkaar.ik moet nu echt gaan want mijn echtgenote zal zich al afvragen waar ik blijf. ik haal mijn kletsnatte lul uit haat kut en trek mijn kledij weer goed. zij ij ondertussen opgestaan. snel neem ik het kletsnatte slipje vast trek het van haar billen en steek het in mijn broekzak.
- als aandenken, is het enige dat ik zeg.
zij doet haat kamerjas weer aan, en geeft me een zoen op de mond.
- dat had ik eens nodig. de mijne ziet me bijna niet meer
staan.bedankt
- jij ook bedankt. en als je me weer nodig hebt. elke
morgen beschikbaar.

en net op het moment dat zij de garage weer opent en haar
kamerjas heeft dicht geknoopt verschijnt de oudste dochter (16) in de deuropening van de tussendeur. nu ben ik nooit een pedo geweest maar als je daar plots een 16 jarige ziet staan in enkel een slipje met haar twee B cup borstjes als twee strak staande uiers moet ik niet vertellen dat er zich iets bij me begon te roeren.
- dag Bert; mama wat was dat lawaai.

even kijk ik Els aan en zeg ik snel.
- de mama had problemen met het wasmachien en heeft me
gevraagd er even naar te kijken. maar het zal nu wel in
orde zijn;

het gelaat van Els klaart op.
- zo dan ga ik maar.
en ik verlaat de garage met het beeld van een hete moeder en van een jong snoepje in mijn gedachte.

de hond likt nog even zijn lippen als wil hij zeggen / wanneer mag ik dat eens proeven.
thuis gekomen staat mijn vrouw naakt koffie te zetten en glimlacht naar me. even weet ik niet wat ik moet denken maar dan zie ik dat ze naar haar gsm staat te kijken.
ik voel nu dat er ergens iets niet juist is maar kan het niet thuisbrengen.

het wordt me al snel duidelijk als ze naar mij komt, mijn lul uit mijn broek haalt en er dadelijk op begint op te sabbelen.
- zo smaakt ze dus.

even ben ik uit het lood geslagen. dit was blijkbaar afgesproken werk.
al snel heeft ze me volledig stijf gezogen en draait zich om.zet haar handen op de tafelrand en zegt.
- pak mijn nu ook maar eens stevig aan.kan je die stijve
van jou er bij mij in stoppen in plaats van in eentje van
16.
zo goed kent ze me dus: ze weet dat hij niet door haar stijf is maar door dat jong ding.
minuten later spuit ik voor de tweede keer die morgen een spleet vol.
voldaan begin ik aan de dag taken. zorgen dat de kinderen naar school kunnen en dan naar het werk.

groetjes
Aantal keer gelezen:
1792
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)