Spannendverhaaltje.nl

Game over het spel kan beginnen

-
21-08-2010
's avonds vertelde ik aan mijn vrouw Loes het voorval, Nicole belde nog die avond of ik het komend weekeinde gelegenheid had om de "zaken" door te nemen. Haar man was dan niet thuis en de kinderen waren bij haar ouders. Zaterdagmiddag belde ik rond 14.00 bij haar aan. Ze schonk koffie en vertelde nogmaals het hele verhaal met alle details. We bespraken zaken zoals het huis, het zoeken naar nieuwe woonruimte en het verdelen van de boedel. Haar openheid verbaasde me en toen ik rond 16.30 uur naar huis ging had ik het gevoel dat ik Nicole beter kende dan mijn eigen vrouw. Onder het eten besprak ik met Loes het hele verhaal en de problemen. Samen filosofeerden we over oplossingen voor de diverse vraagstukken en hoe we haar het beste zouden kunnen helpen.
Zondag middag bracht Nicole nog enkele stukken die ik voor haar zou kopieren. Intussen babbelden Loes en Nicole over de onstane situatie en Loes had haar en passant uitgenodigd om te blijven eten. Tijdens het eten viel me op dat Nicole voor haar leeftijd nog een mooie vrouw was met alles in voldoende mate op de juiste plaats. Nadat Nicole was vertrokken gingen we naar bed en vertelde ik aan Loes mijn observatie tijdens het eten. Je bent nogal lovend over haar, ik moet oppassen zij Loes gemaakt verontwaardigd. Nou zei ik plagend ze is net zo'n lekker ding als jij. Dit spel eindigde in een heerlijke vrijpartij waarbij Loes en ik elkaar eerst met beffen en pijpen bevredigden en ik haar vervolgens in haar kontje neukte waarbij we samen nogmaals een hoogtepunt bereikten. Toch heb je wel een goede smaak zij Loes, Nicole is inderdaad nog een lekker ding. Verbaasd over haar oordeel bespeurde ik een licht lesbische ondertoon. Ik besloot het spel mee te spelen en zei tegen Loes, de pot verwijt de ketel, volgens mij geil je op Nicole. Waarop Loes zij wie is hier nu pot of ketel, als je een trio met haar wil opzetten, ik vind het prima.
Verrast en verbaasd zei ik Ok, ik zal het wel regelen. De donderdag na het weekeinde sprak ik af om met Nicole nog wat zaken door te nemen. Loes zou die avond naar ballet gaan. Nicole at met ons mee en rond 19.30 uur vertrok Loes naar ballet, met een zoen en tot straks nam ze afscheid. Tijdens het bespreken van de zaken maakte ik Nicole een compliment en vertelde haar dat een vrouw als zij na de scheiding goede kansen had. Ik zag een twinkeling in haar ogen, bedankte en tegelijkertijd poseerde ze voor me met haar handen in de zij en haar borsten fier vooruit. Prachtig zij ik en gaf haar een zoen op de wang, tegelijkertijd merkte ik dat ik een bobbel in mijn broek kreeg die haar niet ontging. Je meent het echt zei ze en wreef over de bobbel. Neuk me Cees, ik verlang ernaar, fluisterde ze in mijn oor. Ik gaf haar een diepe tongzoen en tegelijkertijd vlogen de kledingstukken door de lucht. Ik legde haar op de bank en knielde tussen haar benen, likte haar natte kut en spoedig bereikte ze een orgasme. Vervolgens duwde ik mijn keiharde paal in haar natte kut en begon haar stevig te neuken, waarbij ik met één hand haar borsten bewerkte en met de andere haar sterretje beroerde. We leken voor elkaar geboren en kwamen tegelijk tot een fantastisch hoogtepunt, ik vulde haar helemaal en mijn zaad vloeide rijkelijk uit haar strakke kutje. Direct nam ze mijn lid in haar mond en likte deze schoon en opnieuw hard. Als van nature bood ze me haar kontje aan en ik neukte haar in haar poepgaatje tot een derde orgasme. Korte tijd later spoot ik mijn tweede vrachte bij haar binnen.
Zo, je laat er geen gras over groeien, viel Loes de kamer binnen. Nicole schrok maar ik stelde haar gerust. We vinden je allebei fantastisch ook Loes geilt op je en wil graag meedoen. Loes liep direct op Nicole af en gaf haar een dikke tongzoen ze proefde daarbij mijn geil in de mond van Nicole. Ik wil ook genieten zij Loes, likken jullie me?. Nicole twijfelde maar ik zei toemaar, de dames kozen 69 als standje en begonnen van elkaar te genieten. Ik nam achter Loes plaats en kneedde van langs achter haar borsten en bewerkte haar poepgaatje. Toen mijn lid weer op oorlogsterkte was neukte ik haar langs achter in haar sappige kut, waarbij Nicole wisselend mijn stam en haar lipjes likte. We genoten van elkaar, intussen zijn Nicole en Loes dikke vriendinnen, Nicole woont vlak bij ons en vele weekeinden en vakanties trekken we met ons drieen op. Maar daarover een volgend keer.
Aantal keer gelezen:
619
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)