Spannendverhaaltje.nl

Frans leraresje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Markus Maandag Dinsdag en Vrijdag... dat waren dagen op mijn middelbare school! die dagen hadden we namelijk frans van Mevrouw van Dienen, en dat was me toch een wijf! ze zag er elke dag echt te geil uit. slanke heupen, 1.75 m, lang blond haar, grote mooie tieten en een lekker kontje waar je u tegen mag zeggen.
Op vrijdag hadden we altijd het laatste uur les van Van Dienen, en altijd lette ik nooit op naar wat ze zei maar naar der volle tieten en kont. Ze waren zo mooi! Soms vroeg ik iets aan haar wat ik gewoon wist en dan kon ik in haar decolette kijken naar haar volle borsten... Een keertje vroeg ik haar weer eens iets en keek weer naar haar borsten. Ze stond het voorovergebogen uitteleggen over onregelmatie werkwoorden enzo en ze vroeg of ik het snapte waardoor ik knikte en stomweg nog steeds naar haar tieten staarde! Ze vroeg: Mark? waar kijk je naar!? Blijf jij straks maar even zitten want dit kan niet!
Godver! dacht ik verdomme na blijven ze gaat vast m'n moeder bellen! en.. en... zonder dat ik het wist ging de bel en ik bleef zitten en de rest vertrok. Mark zei ze, waar keek je net naar? "uw borsten mevrouw" het had natuurlijk geen zin om te liegen ik bedoel ze keek me recht in m'n ogen aan terwijl ik gewoon mijn ogen niet van haar mooie tieten kan houden. "Nu doe je het weer!! kom maar ff mee jij hoor"
SHIT dacht ik weer.... we liepen het lokaal uit en gingen het cafetaria binnen en naar het cafetje dat al dicht was en ze had er gek genoeg de sleutel voor. "hoe komt u aan de sleutel" vraag ik quasi nonchalant "elke leraar heeft de sleutel oen" eeuh.... als zij het zegt we kwamen binnen en ze deed de deur weer op slot. Ik was hier nog nooit geweest trouwens dus ik keek ff rond. ze deed haar bril af en haar bloes los en daarna haar bh uitdeed ik schrok me rot toen haar borsten me aankeken. "keek je hiernaar?" vroeg ze "eeuh ja ja..." stamelde ik ze pakte m'n hand en legde die op haar rechterborst. M'n lul stond fier omhoog! haar linker hand legde ze erop en begon door m'n broek heen mijn lul te strelen. ik hield het niet meer en kuste haar op haar mond en begon haar borsten te kneden.
Ze kusde terug en onze tongen begonnen te draaien om elkaar heen. ik was verliefd! Ze duwde me weg terwijl ik licht protesteerde maar ze hield me tegen en zakte naar beneden naar m'n rits!
Ze ritste nem open en trok mijn broek omlaag! waardoor ze een goed uitzicht had op m'n onderbroek die een vreemd postuur had genomen omdat m'n lul fier rechtop stond. ze trok mijn onderbroek ook omlaag en keek naar m'n lul."WOUW! wat een grote" zei ze geschrokken. ze nam hem gelijk in haar mond en begon hard te zuigen! ik werd gek!!! ik was nog nooit gepijpt of had nooit geneukt maar dit begon wel goed. m'n knieen werden zwak en ik voelde dat ik snel zou komen met dit tempo. Ze voelde het ook en stopte dus snel. ik keek teleurgesteld in haar ogen. "nog niet" zei ze. ze begon de rest van haar kledij uit te trekken, haar spijkerbroek en uiteindelijk haar string! Ze ging toen op het aanrecht zitten en spreide haar benen uit zodat ik recht in haar geschoren poesje keek! ze wenkte me en vroeg om haar hard te nemen in haar poesje. Laat ik me geen 2 keer zeggen! ik liep op haar af en stak hem in een keer erin. Ze voelde heel krap maar dat kwam vooral omdat m'n lul nogal groot was voor een 16 jarige. ik duwde eerst langzaam maar die vuile slet wilde niet langzaam ze wilde hard en dat gaf ik haar dan ook maar. ik haalde m'n lul er ff uit en ramde hem keihard erin! ze slaakte een klein gilletje en begon te hijgen.
ik voere het tempo op en ramde steeds harder waardoor m'n ballen steeds tegen haar reet kletterden. ik voelde het zaad in m'n staaf naar boven komen en ik spoot alles in haar strakke kut.
ik was moe zeg... maar zij niet ze duwde me weg en zette mijn slappe lul in haar mond. en begon weer te zuigen als een gek! ze zoog m'n ballen en daarna weer m'n lul in haar mond en zuigen. m'n lul stond weer rechtop... ze draaide zich toen om nadat ze m'n lul losliet en deed haar handen op het aanrecht en boog voorover waardoor ik haar anussterretje zag. ze zei: "Van achter! kom op!" ik stond op en begon mijn lul in haar kutje te duwen ze begon weer te hijgen. ik deed daarna 1 vinger in haar anusje die heel strak was. ik duwde er nog een in waardoor ze gillend klaar kwam. ik voelde haar kutspieren verstijven en m'n lul werd fijngeknepen! ik haalde hem eruit voordat ik weer klaar kwam. Ik zette toen mijn lul voor haar anusje en ze vroeg wat ik deed. "voel maar..." en ik duwde hem in een keer erin tot de helft. ze gilde erom! ik duwde steeds harder en haar anus was zo strak! ik duwde nog een keer en haar reet werd steeds strakker leek het wel. ze zei: "stop! mark! aaaaungh!! aaau! kappen!" maar ik stopte niet. ik neukte haar reet aan alle kanten. totdat ik klaar kwam. 5 slierten spoten uit m'n lul dacht ik... want stoppen wilde het niet en het sperma droop uit haar reet waardoor het langs haar binnendij naar beneden droop. ik pakte haar tieten vast een zoog erop. ze was uitgeput en ik ook.
De volgende les (maandag) zeiden we niks interessants tegen elkaar. maar soms moet ik wel vaker nablijven...
om de meest vreemde redenen....
Aantal keer gelezen:
186
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)