Spannendverhaaltje.nl

Frank heeft jeuk

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Mike meer verhalen van Mike Zaterdagavond. Ik ben alleen thuis in mijn flat. Dat ben ik tegenwoordig meestal want ik ben sinds een tijdje gescheiden en ik beleef niet bepaald veel. Eigenlijk niets. Wat gelezen, een beetje muziek geluisterd en inmiddels loopt het tegen middernacht. Ineens wordt er aangebeld. Omdat ik dat een beetje raar vind, om deze tijd, besluit ik eerst even van het balkon naar beneden te kijken wie er is. Het is Frank. Frank was een paar jaar geleden een collega van me. Aardige jongen, een jaar of 19 was hij toen en hoewel ik toen al rond de 40 was, konden we het goed met elkaar vinden. Het was de tijd van mijn scheiding en ik vond zelfs wel troost in de gesprekken die ik met hem had. Maar hij was ergens anders gaan werken en ik had hem nu al 2 of 3 jaar niet gezien. Voor hem deed ik natuurlijk de deur open. Even later was hij boven, we begroetten elkaar en ik liet Frank binnen. Ik liet hem gaan zitten, vroeg wat hij wilde drinken en kort daarna zaten we allebei met een trappistje over van alles bij te praten. Het viel me op dat hij voortdurend zat te krabbelen in zijn kruis. “Wat zit jij toch steeds te krabbelen” zei ik gewoon brutaal. “Ja, ik heb daar ook steeds jeuk” was zijn antwoord. “Is dat van beestjes of ben je geil ?” Daar moest hij eerst om lachen, maar daarna gaf hij antwoord: “ik ben geil, bloedgeil, ik heb al een week of zo niet gespoten. Misschien moet ik zo bij jou even naar de WC om te rukken.” Ik weer: “nee nou wordt ie mooi, komt me daar op bezoek bij mij, ik denk dat is gezellig en dan blijkt dat je alleen mijn WC nodig hebt om van de overdruk in je ballen af te komen.
Maar je zat zo te krabbelen, je moet wel heel heet zijn. Dat van dat rukken op de WC zie ik niet zitten, maar als ik jou nou eens een handje help ?” Frank: “he, ik ben niet homo hoor !” Ik: “nee, ik ook niet, dat weet je, maar zeg nou eerlijk, afgetrokken worden is toch veel lekkerder dan het zelf doen ?"”Daar was hij het helemaal mee eens en dus ging hij met mijn voorstel akkoord. “Doe je broeken maar uit en ga op de grond liggen, dan kom ik zo bij je”, sprak ik en ik ging even een handdoek halen om een en ander straks niet op de vloerbedekking te laten komen. Toen ik terugkwam lag hij, met zijn ogen dicht, klaar om te gaan genieten. Zijn lul was nog maar half stijf, maar ik kon al zien dat het een mooi gevormd exemplaar zou gaan worden. Ik ging op mijn knieën naast hem zitten. Eerst begon ik heel zachtjes met een vingertop langs de schacht te strelen. Echt heel zachtjes, zo dat het zelfs een beetje kriebelde. “Dat is heel opwindend, weet je dat ?” zei Frank. Nou dat had ik ook al gezien, want bij dit soort zaken wordt elke man natuurlijk door zijn lul verraden. Toen ging ik met diezelfde vingertop kleine tikjes geven, onder de eikel, precies waar het toompje zit. Bij elk tikje slingerde zijn lul een paar keer heen en weer en werd hij weer wat harder en groter. Na een minuut of zo ging de volgende ronde in. Ik zette de vier vingertoppen van mijn rechterhand tegen een zijkant van zijn inmiddels keiharde paal en de vingers van mijn linkerhand er tegenover. Vervolgens ging ik met de vingers van beide handen kleine drukbewegingen maken, alsof zijn pik het toetsenbord van een piano was en ik daar zachtjes hele snelle loopjes op speelde.
Er kwam echter geen pianogeluid uit Frank, maar gehijg, gekreun en de opmerking: “je maakt me helemaal gek, je weet precies wat mijn staaf lekker vindt”. “Natuurlijk”, zei ik, “ik heb toch ook zo’n geval ?” Nu haalde ik een hand weg en door mijn duim te gaan gebruiken kon ik met de andere hand doorgaan met pianospelen. De vrijgekomen hand gebruikte ik om zijn zak te gaan strelen. Die was gelukkig niet geschoren, ik aai graag door haartjes en het geeft volgens mij een veel subtielere prikkeling. Frank: "eigenlijk zou je me toch aftrekken en me laten spuiten, hoe lekker dit ook is, aftrekken heb je nog niet gedaan”. “Dat ga ik ook niet doen”, zei ik, omdat ik een paar seconden ervoor had bedacht dat dat handdoekje maar niet nodig moest zijn. Ik liet zijn lul los en nam alleen de eikel zachtjes in mijn mond. Precies achter de eikelrand ging ik met mijn lippen maar een klein stukje heen en weer en daarbij gaf ik voortdurend zachte likjes over zijn toompje. Met mijn handen raakte ik hem niet meer aan. Dat was ook absoluut niet nodig. Ineens kromde Frank zijn rug zo dat zijn billen van de grond kwamen en op hetzelfde moment kreeg ik zijn vracht te verwerken. Zo’n enorme lading, daar was geen doorslikken aan. Ik verzamelde alles in mijn mond. Toen hij zo langzaam aan uitgespoten moest zijn liet ik zijn verslapte apparaat voorzichtig uit mijn mond glijden, zonder van zijn zaad te verliezen. Frank opende zijn ogen, ik kwam naar boven tot boven zijn borst, opende mijn mond en liet al het zaad op zijn borst lopen zodat hij zelf kon zien hoeveel het was. “Zoveel heb ik volgens mij nog nooit gespoten, en ik heb zeker nog nooit zo’n waanzinnig orgasme gehad, fantastisch, hoe kan ik je bedanken?”. Domme vraag natuurlijk, de nacht was nog lang en mijn zak was door de opwinding misschien nog wel voller dan die van hem. Maar je begrijpt, dat Frank best bereid was om daar wat aan te doen !
Aantal keer gelezen:
1129
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)