Spannendverhaaltje.nl

Fotoshoot op het strand

-
16-08-2010
Dit verhaal gebeurde een paar weken geleden toen ik op vakantie was in Portugal. Mijn naam is Erik, 32 jaar en ben een verwoedt amateur-fotograaf, toen ik gewapend met mijn camera over één van de honderden kleine verborgen strandjes liep die de kust van Portugal rijk is maakte ik het volgende waar gebeurde verhaal mee: Het was het einde van een zeer mooie zonnige dag en ik maakte wat opnames van de ondergaande zon, toen ik van achter een paar rotsen gelach hoorde. Nieuwsgierig als ik ben ging ik kijken en zag ik twee jonge meiden, gekleed in korte broeken en T-shirts, op de rotsen zitten, die foto's van elkaar maakte. Ik stond een poosje te kijken tot de twee me zagen, één de twee riep me of ik een foto van hun samen wilde maken, waarop ik instemde. Ik kreeg een klein cameraatje in mijn handen gedrukt en de twee meiden gingen op een rots zitten waarna ik een paar foto's van hun maakte. Het begon al redelijk donker te worden, dus ik zei dat het te donker werd om nog meer foto's te maken. We raakte in gesprek het ene meisje hete Bea en was 18 jaar, haar vriendin heette Femke en was 18 jaar, ze waren net als ik ook Nederlands en ook op vakantie hier. Het waren beide mooie slanke meiden, lekker kontje en redelijke grote tieten (ik schat cup c). Ze vroegen geïnteresseerd naar mijn kamera (een professionele spiegelreflexcamera) en of dat nou veel verschil maakte? Ik haalde een mapje met foto's uit mijn tas die ik pas geleden gemaakt had in een dierentuin en onder de indruk van de kwaliteit vroeg Bea of ik hun niet wilde fotograferen, ik vertelde dat ik dat wel wilde doen, maar dat het nu veel te donker was geworden en als ze dat graag wilde de dag erna terug moesten komen op dit strandje. We spraken af voor de volgende dag om 18.00 uur, we babbelden nog wat verder en gingen vervolgens naar huis. De volgende dag (dinsdag) was ik om 18.00 uur op het strandje terug, waar de twee meiden al zaten te wachten. Ze waren nu beiden gekleed in minirokjes en bloesjes en hadden zich mooi opgemaakt.
Gewapend met mijn camera en een paar rolletjes film liep ik naar ze toe. Ik nam wat onschuldige foto's van hen toen ze op de rotsen zaten en het strand lagen. Bea vroeg of ik ook een paar foto's van hun wilde maken in bikini, waarop de rokjes en bloesjes uit werden getrokken en ik wat meer zicht kreeg op de lekkere figuurtjes van deze jonge meiden en werd eigenlijk best wel geil van die twee. Bea droeg een witte bikini, die erg mooi uit kwam op haar zongebruinde huid en Femke droeg een zwart/witte bikini met string die haar ook erg goed stond. Ik maakte weer wat foto's en gaf zo nu en dan wat instructies, zodat het een meer sexy uitstraling gaf, welke ze goed opvolgden. Na een poosje werd ik wat brutaler en omdat er verder toch niemand op het strandje was vroeg ik of ze topless wilde poseren? De twee meiden overlegde even, maar zeiden dat ze eerst het resultaat tot nu toe wilde zien en er dan eens over na zouden denken. We spraken af dat ik de foto's de volgende dag naar een 1-uur service zou brengen en als ze om 13.00 uur de volgende dag bij een bepaald terrasje in de stad zouden zijn ze het resultaat konden bereiken. Woensdag. Ik had de foto's laten ontwikkelen en zat op het afgesproken terrasje onder her genot van een biertje het resultaat te bekijken, toen de meiden er aan kwamen. Ze vonden de foto's erg mooi en vertelden dat ze het er nog over hadden gehad om topless voor mij te poseren, het resultaat van deze fotoshoot vonden ze zo goed dat Femke zei dat ze aan het einde van de middag graag mee wilde werken aan een "ondeugende" serie. We spraken weer af om 18.00 uur en toen ik op het strandje kwam zaten ze al te wachten, ditmaal hadden ze beiden een string aan en een topje. Ik maakte enkele foto's in deze outfit waarna de topjes uitgingen en ik naar twee paar hele mooie stevige tieten zat te kijken. Ik werd hier hartstikke geil van, maar door het leeftijdsverschil hield ik me in en maakte foto's als of het een lieve lust was en negeerde mijn opwinding. Na een poosje smoesde de meiden wat onder elkaar en voor ik er erg in had gingen ook de stringetjes uit en zaten ze plotseling spiernaakt voor me. Bea had een lekker rond kontje en een net streepje schaamhaar boven haar kutje en Femke had een wat strakker kontje en een volledig kaal geschoren kutje. Ik werd nu echt zo geil als een beer en had een flinke paal in mijn broek, maar ging toch door met foto's nemen. Na een poosje begonnen de meiden met elkaar te zoenen en elkaar te strelen en voor ik het wist werd er een gigantische lesbische scène voor mijn ogen afgespeeld, ze lagen op een gegeven moment elkaars kutje te likken in een standje 69 en ik bleef maar foto's nemen.
Plots pakte Bea een dildo uit een tas die ze hadden meegenomen en begon ze Femke met deze dildo te verwennen, het was een heel geil gezicht toen ze de dildo tussen de kale schaamlipjes in Femke haar kutje duwde en femke op die manier naar een orgasme bracht. Al die tijd bleef ik foto's maken, maar na 3 rolletjes was het gedaan en had ik geen nieuwe meer. Ik legde de kamera aan de kant en ging op mijn knieën naast die meiden zitten. Femke was inmiddels Bea aan het verwennen, die op haar knieën zat. Femke drukte achterlangs de dildo in Bea haar kutje en likte aan haar sterretje. Ik begon voorzichtig over Femke haar rug te strelen en voelde dat er een rilling door haar heen ging, dit was voor mij het teken om door te gaan en streelde vervolgens haar rug, kontje en tieten, vervolgens begon ik aan haar tieten te sabbelen en zakte langzaam af om haar heerlijke kale kutje te likken, het geil droop er uit en ik likte alles op. Plotseling voelde ik Bea haar hand die mijn broek losmaakte en mijn keiharde lul er uit trok, waarna ze er lekker aan begon te zuigen, terwijl ze zelf nog steeds door de dildo verwend werd.Even later liet ze mijn lul uit har mond glippen en hoorde ik haar gigantisch klaarkomen, gevolg door een luide schreeuw en ook Femke kwam klaar, mij hele gezicht werd nat van haar geil, Bea was inmiddels weer wat bijgekomen en begon hartstochtelijk het geil van Femke van mijn gezicht te likken en lekker met me te tongen. Ze drukte mij op mijn rug en kwm met haar kutje op mijn mond zitten en Femke voelde ik langzaam met haar kutje over mijn nog steeds keiharde lul zaken. Ik likte Bea terwijl femke traag op mijn pik op en neer bewoog ik vond met mijn vingers het kontje van Femke en drukte voorzichtig een vinger in haar anus, dit was voor Femke genoeg om klaar tekomen en ik voelde haar kutje om mijn lul knijpen waardoor ik ook klaar kwam en haar kutje volspoot, het was heerlijk om in dit nauwe geile kutje te spuiten, maar likte nog steeds aan Bea haar kutje die ook snel tot een hoogtepunt kwam. De bijde meiden gingen van mij af waardoor mijn lul uit Femke haar kutje gleed, Bea pakte hem gelijk in haar hand en zoog de laatste druppels eruit en likte hem helemaal schoon. Ik dacht dat het nu wel over zou zijn, maar niets was minder waar, Bea bleef met mijn lul spelen en na een poosje werd hij weer hard, Femke ging op haar rug liggen en Bea ging op haar knieen tussen haar benen zitten ze zij tegen mij neem me achterlangs en begon het kale kutje van Femke te likken waar mijn zaad uitdroop.
Ik ging achter Bea zitten en duwde mijn pik in haar kutje en begon te neuken, terwijl ik kon zien hoe zij Femke lekker aan het likken was, na een poosje zo geneukt te hebben zag ik aan Femke haar gezicht dat ze weer ging klaarkomen en begon wat harder te neuken, hierdoor voelde ik ook Bea haar hoogtepunt naderen en even later kwamen ze beide gillend klaar. Zelf zat ik ook op het randje, maar wilde het nog even uitstellen dus trok ik mijn lul even uit het kutje van Bea en wreef er mee langs haar klitje, Femke was inmiddels op gestaan en bekeek wat ik aan het doen was, plotseling pakte ze mijn pik en begon hem geil te pijpen en likte vervolgens het sterretje van Bea, pakte mijn pik weer vast en duwde hem tegen haar sterretje, ik had nog nooit een vrouw in haar kont geneukt, dus leek me dat wel ontzettend opwindend, langzaam drukte ik mijn pik in Bea haar kontje, deze was ontzettend strak, maar het voelde heerlijk ik begon langzaam te neuken en Femke ging op haar rug onder ons liggen en likte Bea aan haar kutje en mij aan mijn ballen, door deze behandeling en het nauwe kontje van Bea voelde ik mijn zak exploderen en spoot ik Bea diep in haar kontje, die gelijktijdig mede door het likken van Femke ook een orgasme kreeg. Ik liet mij op de grond zakken en de twee meiden kwamen aan weerszijde naast me liggen. Zo lagen we een poosje tot ik plots Femke haar hand weer over mijn pik voelde strelen, ze keek me aan en zij wil je mij zo ook een keertje in mijn kontje neuken? De gedachte hieraan wond me gelijk weer op en binnen een paar minuten stond mijn pik al weer recht omhoog. Femke ging op mij zitten en liet mijn pik eerst even lekker in haar kutje glijden, zodat hij weer goed nat was en haalde hem er daarna weer uit en liet zich langzaam met haar kontje over mijn pik zakken. ik kon nu ook haar kale kutje goed zien terwijl ze over mijn pik zakte, het geil druppelde eruit. Inmiddels was Bea weer met de dildo aan de gang gegaan en lag zij wijdbeens met de dildo in haar kutje te spelen. Femke bewoog traag op en neer op mijn lul en streelde haar klitje kaar schaamlipjes stonden open, wat een heel geil gezicht was, het duurde niet lang of allebij de meiden kwamen weer klaar, maar omdat ik al 2 keer gekomen was kon ik lang blijven genieten.
Ik vroeg of ze allebij op hun knietjes naast elkaar wilden gaan zitten, wat ze deden vervolgens neukte ik ze allebij een poosje in hun kutjes, daarna neukte ik Bea nog een keer in haar kontje en tot slot Femke nog een keer in haar kontje, terwijl ik haar kale kutje vingerde, dit vond ik zo opwindend dat ik al snel voor de derde keer klaar kwam en ook Femke haar kontje volspoot. Uitgeput bleven we nog een poosje liggen. We spraken weer af voor de volgende dag om de foto's te bekijken. Ze waren erg mooi geworden en de twee meiden waren het met mij eens. Ik zei tegen hun dat ik het jammer vond dat de rolletjes op waren voor dat we begonnen met het sexen en dat waren ze met me eens, dus besloten we om het nog een keer over te doen. Maar dat is een ander verhaal voor een volgende keer
Aantal keer gelezen:
552
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)