Spannendverhaaltje.nl

Foto maken van een vriendin

-
16-08-2010
Al een tijdje met een vriendin geklest te hebben via het alom bekende ICQ, ik vroeg heb je ook een foto zodat ik weet hoe je eruit ziet,ja die heb ik maar ik kreeg een dermate slechte foto dat ik zeg nou ik kan het niet echt goed zien maar ik heb een klein beetje een beeld van hoe je er uit ziet. Ik stuurde haar ook een foto van mezelf op en ze zegt goh dat is een mooie foto echt duidelijk en scherp,ik zeg die heb ik zelf gemaakt ik heb een digitale camera,waarop ik zeg ik wil ook wel een foto van jou maken dan heb je wat knaps om te stuuren,dat vond ze een heel leuk idee,dus we maakten een afspraak voor het volgend weekend.
De hele week hebben we veel met elkaar gesproken,en we kleste tot diep in de nacht en ik merkte aan haar praten dat het toch wel een geile dondersteen was,ook omdat ze mij vertelde dat het zo warm was (het was ook warm 28`)maar dat ze niet meer aan had dan alleen maar een dunne blouse en verder niets. Ik vertelde op mijn beurt dat ik er ook heel luchtig bij zat namelijk helemaal naakt en ik kreeg als antwoord gh joggie ik wil dat wel eens zien ik geloof je niet ik zeg wacht maar ik maak ff een foto voor je en stuur hem wel na je toe zo gezegd zo gedaan en ze zegt geweldig zo een camera het is een mooi ding en ik krijg het er nog warmer van,ik zeg als je dat het weekend ook krijgt vind ik het ook geweldig. Die vrijdag stond ik om 7uur bij haar voor de deur en belde bij haar aan toch een beetje nerveus want je weet maar nooit wat je tegen komt,maar ik was heel blij dat ik haar zag en het was zoals ik het in me gedachten had en voor haar gold hetzelfde.
Na een tijdje hebben zitten praten pakte ik me camera en ik zeg zal ik ff een plaatje van je maken ja graag en ze ging haar haar nog even kammen en zegt zo goed genoeg,welja meid als de foto niet goed is maken we er nog een paar,het kost niks en alleen wij zien ze dus je hoeft je niet te schaamen. Ik heb een 10 tal foto's gemaakt en ik zeg kom we gaan ze even in je pc zetten,dat is goed zegt ze maar je moet niet lachen als ik me pc aanzet beloof je dat? Waarom zou ik moeten lachen,nou je ziet het straks wel waarom. Dus ze doet de pc aan en tot mijn verbazing heeft ze mijn naakt foto als achtergrond,en ze zegt ik vond het zo een (H)eerlijke foto van je dat ik heb hem als achtergrond gebruikt,leuk toch? Ja ik vind het een eer dat je deze foto hebt gekozen. maar ik deed dus de foto's in de pc en ze vond het geweldig en vroeg ik wil nog meer foto's hebben zou je er nog een paar willen maken?
Ja natuurlijk dus we gingen verder en ze zegt mag ik ook een paar sexy foto's of kan je daar niet tegen? Waarom zou ik daar niet tegen kunnen,ik zou mischien een stijve krijgen maar ik zou je niet aanranden dan weet ik zeker dat ik nooit meer terug mag komen en ik vind je wel een lekker ding. Dank je wel zegt ze en ze maakt een paar knopen van haar blouse los en ik maak de eerste foto's maar het bleef niet bij een paar knopen ze deed haar blouse uit en haar bh ging af ze pakten haar behoorlijk grote borsten beet en drukte ze tegen elkaar aan,ik zeg ja zo zie ik het graag laat je maar gaan ik knip wel raak,doe maar net of ik er niet ben en dat deed ze ook ze deed haar rok uit en haar slip en begon heerlijk over haar klitje te wrijven en met haar borsten te spelen na eem 40 foto's te hebben gemaakt zij ik we moeten effe stopen me camera is vol ik stop ze even in de pc zo gezegd en zo gedaan ze kwam naast me zitten in alleen haar blouse,waarop ik zeg zo zat je vande week zeker ook met me te kletsen?
Ja zegt ze, maar jij zat er ook anders bij en ik vind eigenlijk dat jij ook maar je kleren uittrekt en ze begon me te helpen met me kleren en ik zat er ook naakt bij met toch wel een behoorlijke stijve lul ze zegt heb je ergens last van of is hij altijd zo hard? Nou dat heb jij gedaan,oh dus het is mijn schuld zegt ze nou ik weet er wel een oplossing voor en ze loopt even na de keuken en komt terug met een zak met ijs wat ze zo op me kruis drukt dit zal je wel helpen geilpijp en inderdaad het hielp maar niet voor lang,we gingen verder en ik moest op bed gaan liggen en zij ging nu foto's van mij maken,maar ze wilde ook wat speciale foto's van me maken dat ik moest op me rug liggen en ze ging wat met me doen,maar wat mocht ik niet zien dus ik kreeg een blindoek om en ik moest ook in de boeien (daar had ze het vaak over) dus vooruit ik lag daar vast geketend naakt en geblindoekt op bed waarop ze een 5 tal foto's van me maakte en gelijk in haar pc zette.
Maar het duurde wel een tijd voor dat ze terug kwam maar ze kwam terug maar niet alleen ze had haar vriendin gebeld en de foto's naar haar gestuurd dus ik lag mooi tekijk voor 2 vrouwen en dan zelf niks kunnen doen,ik voelde een paar handen over mijn lichaam gaan en gelijk foto's maken ik werd hier beregeil van maar toen voelde ik wat kouds en glibberig tegen me kontje aan wat toch heel geil aan voelde mijn benen werden los gemaakt dacht ik maar ook gelijk weer vast gemaakt maar nu metme benen omhoog en me billen vrij en ik werd me daar zo in me kont gepakt door haar vriendin en ze werd door haar vriendin aangemoedigd.
Van ja heerlijk dit worden mooie foto's had jij dit ooit gedacht vroeg ze aan me ik zeg nee dat niet maar ik vind het heerlijk na een kwartier te zijn door geneukt door haar vriendin mocht de blindoek en de boeien af,en ik lag daar met een beetje pijnlijke kont maar een heerlijk gevoel tegelijk en met twee vrouwen die beide even geil waren en een heel weekend aan alle kanten geneukt werden.
Aantal keer gelezen:
690
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)