Spannendverhaaltje.nl

Fietsenmaker

-
21-10-2010
( Geen echte namen )
Had in de zomer een bijbaantje in een fietsenzaak de baas van de winkel was Jean zoal iedere dag.Zouden we pauze gaan houden het was snikheet buiten en net voor sluitingstijd van half een kwam er een vrouw binnen."Wat aardig van u dat u me binnenlaat"Zeg het eens "zei Jean zakelijk.Mijn achterband is lek kan uw hem oppompen.Ze boog diep voorover en haar topje zat in een knoop rond haar buik ze droeg geen bh.En Jean zat naar binnen te loeren.En had een flink bobbel in zijn spijkerbroek."Heee ga maar snel pauze pakken"
En alles merkte ik dat hij haar wilde neuken.Hij belde zijn vrouw snel op want die kwam ook vaak lunchen.En graaide 50 euro uit de kassa.
Hij had me al toevertrouwd dat ze nooit meer seks hadden en hij is pas 40 jaar.En wilde nu effe wat inhalen.
Het meisje jaar of 22 met dikke borsten kwam achterom zie veel zowat met haar fiets.
Gelant ging hij haar halen.Sloof je niet zo uit je gaat haar toch zo nemen.En ik verstopte me.
Hij hing die fiets op in de zaak om te kijken wat er aan was."Hoe uuuhhh heet je eigenlijk"Pavalina Ers"Zei ze en ze zag hem onder haar rokje kijken en deed haar benen over elkaar."OOOhhh Ers van het woonwagenkamp"zei hij."Ja als mijn vriendje weet dat ik alleen met uw ben dan ben ik de lul"zei ze.
Jean ging naar achter en deed de deur op slot.Hij liep naar Pavalina toe.En legde 50 euro in haar hand.Ze keek hem aan "Wat doet u nu"Want Jean begon haar te kussen en zijn handen begonnen over haar truitje te wrijfen."Uw vrouw"wond ze hem op.Hij knoopte zijn broek open."Aaachh die heeft geen tieten"hijgde hij.Hij liet zijn spijkerbroek zakken met zijn witte onderbroek en zijn lul sprong haar tegen moet.Ze begon hem te pijpen en hij knoopte haar topje los haar zware,bruin getinte borsten,met flinke grote tepels vielen naar beneden.
"Als mijn vriendje haar achter komt hij maakt u af hoor"Wat dacht je van mijn vrouw"haha lachte ze.Ze wees naar de voordeur want ze zat hem flink te blazen.Het speeksel en voorvocht zat al op haar kin.Hij trok snel zijn paars van opwinding geworden pik uit haar mond.
Jean"s schoonmoeder stond aan de deur te rammelen.
Snel duwde hij Pavilina het kantoortje in waar ze uit zicht waren.Hij greep haar borsten vast en begon zich erboven af te trekken."Ik wilde altijd al op tieten spuiten maar Loona is zo plat als wat"Pavila legde zijn pik tussen haar borsten en hij begon te stoten.
Wat zielig dacht ik staat die wat met zijn witte kont een hoertje van het kamp tussen de borsten te knallen.
Haar hangende borsten werden al wit van het voorvocht."Stop ik ga verdomme anders komen"Nu al zei Pavalina.Hij tilde haar op duwde haar mooie ronde billen op het bureau."Je vriendje zal je anders nooit zo haar vanachteren nemen""Schit man,een condoom"zei ze.
Maar Jean duwde in een keer zijn pik diep naar binnen.
En begon al meteen als een bezetene te stoten.Pavalina lag met haar ellebogen op het bureau en haar volle borsten vlogen bij iedere stoot er tussen door.
Ze zat gewoon te wachten tot hij kwam.En keek naar een foto op het bureau van zijn gezinnetje.
Hij zag het en gromde in trance"Je bent zo veel lekkerder dan mijn kutwijf"Loon is een hoer"Hij begon steeds sneller te stoten"En schreeuwde het uit"Loon hoer"Tot aan zijn volle ballen ging hij in haar.Stootte nog een harde keer en spoot haar schokkend vol zijn ogen dicht en maakte ongecontroleerde bewegingen."Verdomme wat geil"Het sperma liep uit haar kut en met een vinger likte ze het op.
Het sperma druppelde op de verjaardagskaart voor zijn vrouw.Hij ging op de bureaustoel zitten en Pavalina kwam op zijn schoot zitten en zoog op haar borsten en ze genoten van dat vreemdgangende vluggertje.
"Als u niet zo snel komt had ik die pik van u wel uren willen in me hebben"zei ze giggelend."Ander keertje beloofde hij.
WORDT VERVOLGD!!
Aantal keer gelezen:
616
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)