Spannendverhaaltje.nl

Fietsen over de veluwe

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door pjotr meer verhalen van pjotr Het was nog vroeg in de ochtend maar de zon scheen al door het raam in me kamer. Het beloofde vandaag weer een warme zomerse dag te worden. Ik draaide me op me rug en wreef met me hand is lekker over me ballen. Ze voelde lekker zacht en glad aan ik had ze e avond daarvoor geschoren en het zag er best wel geil uit en het voelde vooral lekker glad aan. Mijn pik werd langzaam stijf. Ik pakte met me andere hand me stijf wordende pik beet en begon er zachtjes aan te trekken. Ik sloot me ogen en dacht aan een mooie gespierde jongen. Hij stond naakt voor me met zijn pik recht omhoog. Ik liep op hem af en zakte door me knieŽn en begon hem te pijpen terwijl hij begon te kreunen. Ik werd langzaam steeds geiler en mijn hand gleed sneller langs mijn stijve pik. De jongen die ik aan het pijpen was stond op het punt zijn zaad in me mond te spuiten ik proefde in me gedachte zijn zaad die in me mond gespoten werd. Op dat moment voelde ik mijn orgasme naderen en naar een paar flinke rukken spoot ik mijn zaad over me buik. Schokkend en kreunend lag in mijn bed klaar te komen. Een heerlijk ontspannen gevoel golfde door me lichaam. Het was toch altijd weer heerlijk om je even af te rukken als je lekker geil was. Ik stond op en pakte een handdoek uit de kast en veegde de klodders sperma van me buik. Deed me slip aan en rende naar de douche waar ik me lekker even afspoelde. Ik zou vandaag met een vriend een stuk gaan wielrennen. Wij waren beide sportief en sporten veel met elkaar.
Jeroen zo heten hij is echt een lekker stuk maar we hebben echter nog nooit wat met elkaar gedaan. Hij heeft zelf ook steeds een vriendin dus ik geloof niet dat het ooit wat zou gebeuren tussen ons. Daarbij komt ook nog dat ik het nooit zou durven te proberen om hem te versieren. Bang dat hij mij niet meer wil zien en het ook nog is de rest van de beurt zou vertellen al denk ik dat hij dat laste toch niet zou doen. We kennen elkaar al aardig lang en onze vriendschap is behoorlijk hecht geworden. Ik droogde me af en trok me wielrennersbroek aan. Deze zat lekker strak om me billen en een lichte bult was duidelijk aan de voor kant te zien. Op een of ander manier wond me dit altijd wat op. Het zit gewoon lekker en het voelt lekker glad aan als ik met me hand over de bobbel in me broek wrijf. Jeroen heeft ook altijd zo'n broek aan en ik heb altijd moeite om niet al te lang te staren naar zijn strakke broek waar in k duidelijk de contouren van zijn pik en balen kan zien. Ik deed me T-shirt aan en liep naar beneden waar ik op me gemak wat boterhammen naar binnen werkte en wat vruchtensap dronk. Normaal doe ik niet zo overdreven gezond hoor maar moest vandaag wel een stukje fietsen dus kan wel wat extra vitamientjes gebruiken. Mijn broer en de rest van de familie lagen nog op bed. Ik vulde me button met limonade siroop en pakte me fiets uit de schuur. Na me banden te hebben gecontroleerd sprong ik op de fiets en reed naar Jeroen. Het was in middels al weer 9.00 uur dus zo vroeg was het nou ook weer niet. Bij Jeroen aangekomen parkeerde ik mijn fiets tegen de schuur in de tuin en liep door de achter deur naar binnen. Jeroen zat daar met zijn moeder aan tafel. Ik begroete ze beide en ging ook zitten. Zonder iets te vragen schoof zijn moeder me een kop toe. We praten wat over de route en over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Naar een half uurtje vonden we Ďt tijd om te vertrekken en stonden we op. Ik liep achter Jeroen aan naar buiten en bekeek vlug even zijn lekker strakke kontje. Zijn fiets stond al klaar in de tuin en al snel waren we op weg. Naar een paar uurtjes flink te hebben door getrapt. Zochten in het bosrijke gebied waar we waren naar een beschut plekje want het was behoorlijk warm. Bij een klein grasveldje wat een beetje beschut en er wat verlaten bij lag. Stopte we. We plaatste onze fietsen tegen een boom en gingen beide op het gras zitten en dronken wat uit onze buttons. Verderop was het fiets pad waar af en toe mensen voor bij fietsten Jeroen rekte zich even uit en deed zijn shirt uit en ging vervolgens achter over in het gras liggen. Ik zat naast hem en keek naar zijn gladde gespierde borst. Hij nodigde mij ook uit om naast hem te komen liggen wat me ook wel wat leek en ik deed ook mijn shirt uit en liet me achter over in het gras vallen.
Zachtjes bries een koele wind over me blote bovenlijf wat verfrissend aanvoelde. We praten over allerlei dingen. Naar en tijdje viel ons gesprek stil. Ik stond op en zij hem dat ik even moest pissen. Hij liep achter me aan en zei dat hij ook al een tijdje moest . Ik haalde me pik uit me broek. Jeroen ging naast me staan en deed het zelfde. Ik keek ongegeneerd naar Jeroens pik die behoorlijk groot was. Ik vond het eigenlijk eigenlijk wel leuk om hem zo te zien pissen. Jeroen zag dat ik naar zijn pissende pik keek en zei. Vind je hem mooi. Ik keek hem verrast aan en zei. Stotterend dat ik het wel een mooi gezicht vond om hem te zien pissen. Hij lachte, Ik heb zin om me af te trekken zei hij. Ik wist even niet wat ik hoorde. Eu ja ik ook wel eigenlijk. Hij keek me grijnzend aan. We liepen naar een wat beschut plekje in het bos en Jeroen deed daar als eerste zijn wielrenners broek naar beneden. Door dat ik achter hem stond zag ik als eerste zijn mooie gladde en stevige billen. Hij draaide zich om en schopte zijn broek helemaal uit. Op zijn schoenen na stond hij naakt voor me zijn pik stond kaarsrecht langs zijn gespierde buik omhoog. Ik kon het niet geloven wat er gebeurde. Doe jij niet mee zei hij. Ik keek hem aan en knikte en ik trok ook snel me broek uit. Me pik stond al lekker stijf en stond fier omhoog . De koele wind blies langs me ballen wat lekker aan voelde. Jeroen was zich zelf al zachtjes aan het rukken.Ik keek gefascineerd naar zijn harde pik die door zijn hand gleed terwijl ik me zelf ook begon te trekken. Jeroen ging op de grond liggen en keek me vragend aan. Ik legde me zelf vlak naast hem neer die nu ook duidelijk naar mij pik keek. Ik wilde meer en dacht eigenlijk dat Jeroen dat ook wel zou willen en vroeg hem of ik hem mocht aftrekken. Hij keek me aan en knikte goed lijkt me lekker Hij stopte met trekken en stopte zijn beide handen onder zijn hoofd. Ik pakte zijn harde pik beet en liet hem zachtjes door me handen glijden. Jeetje, wat had hij een lekkere harde lul. Zijn pik voelde stevig en lekker warm aan. Hij was niet besneden en bij elke ruk werd zijn mooie rozige eikel ontbloot. Jeroen kreunde zachtjes en zei je doet het best lekker. Met mijn andere hand streelde ik zijn ballen. Zijn zak was lekker groot en voelde zacht aan. Uit zijn eikel droop een druppel voor vocht. Die langs zijn paarsblauwe eikel zachtjes naar beneden gleed. Er volgde nog een druppel. Ik vond dat een geil gezicht. Ik zakte met me hoofd naar zijn pik en likte de druppel van zijn eikel. Jeroen zij niks en liet me mijn gang gaan. Ik onsloot met mijn lippen zijn eikel en begon er aan te zuigen. Hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. Langzaam liet ik zijn pik steeds verder in me mond glijden. Wat was dit lekker.
Eindelijk lag ik hem nu echt te pijpen. Ik kon gewoon niet wachten tot hij zijn zaad in me mond zou spuiten. Ik wilde het nu wel is echt proeven. Hoe zijn klodders zaad smaakte. Ik bleef hem dan oook flink door pijpen en na een minuut of 3 was het dan zo ver ik hoorde zijn ademhaling versnellen en hij begon harder te kreunen. Hij kermde zachtjes dat hij ging spuiten. Ik omklemde stevig zijn harde lul en liet zijn pik nu zachtjes door me mond glijden plotseling vulde mijn mond met zijn sperma. Het voelde warm en iets wat kleverig aan en het smaakte lekker sterk. Ik bleef hem doorpijpen net zolang tot hij echt niets meer spoot. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en liet zijn flinke klodder sperma even lekker door me mond gaan. Jeroen keek me ongeloof aan. Ik slikte zijn Warme zaad door en zei dat het best lekker was. Hij grijnsde oke nu ben jij aan de beurt maar ik weet niet of ik het door slik hoor. Ik ging achter over liggen en zei pijp me nu maar eerst even lekker. Jeroen ging op zijn knieŽn naast me zitten en pakte me lul beet, hij ontblote me eikel en likte eerst even aan me eikel. Maar nam hem al snel helemaal in zijn mond. Onder tussen pakte ik zijn nog steeds stijve pik beet en begon hem zachtjes te masseren. Ik lag daar in het bos echt te genieten Jeroen die me aan het pijpen is en zelf net heerlijk was klaar gekomen in me mond. Het kon niet lang duren of ik zou ook moeten spuiten.Jeroen was me nog geen minuut aan het pijpen of ik voelde mij orgasme komen. Ik twijfelde even of ik de komst van mijn zaad wel zou aankondigen. . Maar vertelde hem het toch tot mijn verrassing bleef hij door zuigen. Kennelijk had hij zich bedacht en wilde hij nu toch mijn sperma proeven of wilde hij mij gewoon trakteren op een echte pijp buurt. Ik hield het nu echt niet meer kreunend van genot spoot ik mijn zaad in zijn mond. Hij schrok niet en hield zijn lippen stevig over mijn pik gesloten. Geil stoten ik schokkend mijn lul in zijn mond , met een paar stevige stralen sperma vulde ik zijn warme mond.. pas toen ik eindelijk op hield met schokken en kreunen. Liet hij mijn pik uit zijn mond glijden. Hij slikte mijn sperma nu ook door. Ik grijnsde naar hem en zij dat ik heerlijk klaar gekomen was. Hij zei dat hij het toch is wilde proeven en dat het hem best wel goed was bevallen. Ik pakte zijn nog steeds stijve lul beet en begon zich met twee vingers en een duim af te trekken. Ik streelde zijn ballen.en hij kreunde en hij spoot al snel voor de tweede keer zijn sperma. Zijn klodders zaad lande op mijn buik en borst. Het was net of hij geen week was klaar gekomen hijgend spoot hij maar liefst 4 stralen sperma uit zijn pik. Hij kwam naast me liggen en kuste mijn op mijnlippen ik opende mijn mond. Zijn tong gleed over de mijne zijn lippen voelde nat en vochtig. Hij kuste echt lekker, teder en zacht streelde hij me over me borst. Waardoor hij zijn eigen kwakje nu aan het uit smeren was. We keken lachend naar het resultaat. Hij deed snel zijn broek aan en rende weg en kwam al snel weer terug met een handdoek waarmee hij zijn klodders sperma van me buik en borst veegde. Ik stond nu ook op en deed ook me broek weer aan.
We liepen amen terug naar het grasveldje waar we zonet lagen uit te rusten. Het was weer tijd om verder te fietsen. Deze dag zou ik Zeker nooit vergeten. Ik hoopte eigenlijk dat we dit vaker zouden doen. Gelukkig gebeurde dat ook. Maar daarover vertel ik jullie de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
594
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)