Spannendverhaaltje.nl

Fiets ophalen

-
07-07-2015
Het was tijdens mijn verjaardag dat mijn broer begon over een racefiets. Hij wil beginnen met fietsen of zijn toch al groeiend buikje onder controle te houden. Aangezien dat mijn schoonbroer al langer fiets en meerdere fietsen heeft staan moest ik er maar een keer eentje komen halen om te proberen. dat was dan afgesproken.
het was op een prachtige donderdag dat ik had afgesproken met mijn schoonbroer om de fiets op te halen. Rond 3 uur zou ik bij hem zijn. Ik kreeg om 2 uur een telefoontje dat hij op zijn werk een storing had en moest gaan. hij had de fiets achter de poort gezet en ik kon hem zo meenemen.
toen ik bij hem aankwam heb ik eerst de fietsdrager aan de auto gehangen. wat was het warm in de zon. Het zweet stond mij dik op het hoofd. snel de fiets op de drager en weer in de auto. Ik kom de poort door en zie de vriendin, Judith, van schoonbroer in zo'n klein zwembadje verkoeling zoeken. Wat zie jij er oververhit uit zei ze. Iets drinken? Goed zeg ik en neem plaats in de schaduw op het terras. Judith, een vrouw van 24, sportief gebouwd, lang donkerblond haar, mooie borstjes en een lekker kontje. Jud loopt in haar miniscul bikinitje naar binnen op een lekker pilsje te pakken. zo zaten we daar. Ik in mijn werkkleren, zij bijna naakt. Ik had haar nog nooit zo bekeken. Ik heb thuis niets te klagen maar dit zag er lekker uit. Ik waag het erop. Ik trek mijn blouse en shirt even uit zei ik, en voeg de daad bij het woord. Ik hoef mij nergens voor te schamen. Met mijn 39 jaar heb ik nog een sportief lijf. Wij drinken wat en hebben eigenlijk over niets. Op een gegeven moment zegt jud: ik rol nog even door het had. Ik ben oververhit! Ze staat op en springt in het badje. Kom er bij zegt ze. Ik heb geen zwembroek aan maar bedenk me niet lang.

Trek mijn schoenen uit, broek uit en in mijn boxer ga ik bij haar in bad. Die boxer is natuurlijk niet gemaakt om in te zwemmen en binnen no-time zit hij helemaal vastgeplakt aan mijn halfstijve jongeheer. Doe die toch uit zegt jud. die boxer zit toch in de weg? Ik niet zei ik maar voor dat ik het weet heeft jud mijn broekje uit. Dat kan ik ook denk ik en trek haar broekje ook uit. Voor het eerst zie ik haar mooie gladde poesje. wat is het toch een mooi meiske. Mijn lul begint nu echt te kloppen. Zij pak mij lul vast en begint met haar duim mijn eikel te bewerken. langzaam duikt ze naar onder en neemt mijn lul in haar mond. Ze begint mij langzaam te pijpen. Op haar knieŽn met haar kontje omhoog. Ik begin haar kutje te vingeren. Met die sappen maak ik mijn duim nat en begin ook haar aarsje te wrijven. Ze wordt helemaal gek. Ik trouwens ook. Jud merkt dit goed op en gaat extra hard door. Ik ga komen. Zij gaat gewoon door. ze krijgt de volle laag in haar keel en werkt alles netjes weg. Nu ik, zegt ze en gaat wijdbeens liggen.Ik bedenk mij geen moment en duik tussen haar benen. Ik neuk haar met mijn tong, lik haar klit en vergeet haar aarsje niet mee te nemen. Ze komt ogenblikkelijk. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Wij liggen nog wat na te genieten, wat tongen en voelen. en merken niet dat mijn schoonbroer, Bill binnenkomt. Is het gelukt? zegt hij. En hij kleed zich ook uit om in het badje te duiken. Ik ben geen bi maar ik vond dit toch wel geil. heb je Jud al geneukt? Judith gaat op haar knieŽn zitten en vraagt haar van achter te nemen. Ik prop mijn lul in haar kutje en begin haar flink te pompen. Bill kruipt onder haar en laat zich even pijpen. hierna glijd hij door en probeert zijn lul ook bij haar naar binnen te steken. Ik vond dit een raar idee en trek mijn lul terug. hij steekt hem erin en gaat verder waar ik gestopt ben. Steek hem erbij gilt Jud. Ik zet mij over mijn gevoel. en steek mijn lul langs die van Bill. Het past ook nog. Jud komt alleen al van het idee al gillend klaar. met mijn vingers begin ik haar kontgaatje te bewerken. Als mijn duim er inglijdt vind ik het tijd om haar kontje uit te wonen. Haar mijn lul uit haar kutje en steek hem in een keer in haar holletje. Wat was dat strak. Dit ging ik niet lang volhouden en zei dat ik ging komen. Bill was ook aan een hoogtepunt toe en samen spoten we Judith vol.
Judith ligt uitgeput in het badje. Helemaal afgewerkt.
Bill was het nog niet moe. Hij pakt Judith hij haar haren en zet haar mond op zijn lul en neukt haar diep in de keel. Deze aanblik doet mijn lul ook weer steigeren. Ik ga naast Bill staan en Judith doet nu ook weer mee en pijp nu beide lullen om en om. Als Judith mij aan het pijpen is vertrekt Bill. Hij gaat naar binnen en komt enkele minuten later weer naar buiten. Hij gaat achter mij staan en duwt ineens een vinger in mijn kont. Ik schrik mij kapot maar herstel mij snel. Eigenlijk best lekker. Ik spreidt mijn benen zodat Bill er beter bij kan. Bill stopt met mijn kontje vingeren en Judith neemt het tijdens het pijpen, over van hem. Nu met 2 of 3 vingers. Bill kruipt onder mij en Judith laat mij langzaam met mijn kontje naar onder gaan. Zij is mij nog steeds aan het pijpen. Zij stopt met vingeren en duwt Billís eikel tegen mijn sterretje. Deze is toch iets dikker dan de 3 vingertjes van Judith. Maar Bill heeft zijn tamp toch goed gesmeerd. En plopt in een keer in mijn ster. Het doet geen pijn maar ik voel mij toch op ploffen staan. Judith heeft mijn pik nog steeds in haar mond en dwingt mij dieper op de lul van Bill. Op een gegeven moment zit ik op de buik van Bill. Ik heb zijn hele geval naar binnen. Ik ga iets naar boven dan begint Bill mij te neuken. Wat een heerlijk gevoel. Ik ga komen en op dat moment spuit ik mijn derde lading bij Judith naar binnen. Net daarna houdt Bill het ook niet meer en spuit mijn darmen helemaal vol. Bill trekt zijn lul terug en duwt mijn hoofd nog verder naar onder zodat mijn kontje open blijft staan. Judith likt Billís zaad uit mijn aars. Bill gaat voor mij staan en laat mij zijn lul schoon pijpen. Ik laat het maar allemaal gebeuren. Ik vind het best geil. Bill zijn lul blijft hard en ik begin ook maar met zijn ballen te spelen, steek ook maar een vinger in zijn reet en begin zijn prostaat te melken. Nu wil ik het ook helemaal afmaken en hem laten komen. Dit duurt niet lang. Binnen 2 minuten heb ik zijn lading in mijn keel. Judith ligt ondertussen uitgeteld op de bodem van het badje.
Wat een lekker gevoel. Bill: doen we een pilsje?
2 minuten later zitten we, bloot, op het terras aan het pilsje.
Ik denk en hoop dus dat dit nog een gevolg krijgt.
Aantal keer gelezen:
1816
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)