Spannendverhaaltje.nl

Femke en haar belagers in de trein

-
21-10-2010
Femke is een nog jonge meid van 22 jaar, zij is afgelopen jaar getrouwd met Johan van 24 jaar en zijn samen een dagje heerlijk wezen stappen. Vroeg in de morgen hebben zij de trein genomen vanuit het zuiden van het land naar Den Haag, waar ze in Scheveningen naar het strand zijn geweest. Wat later in de middag zijn ze een barretje in gegaan en hebben zich tegoed gedaan aan een aantal glazen rum-cola Omdat ze allebei wel iets wilden drinken hebben ze bewust gekozen voor de trein, zodat ze rustig hun gang konden gaan. Van een dag in de zon, het is 26 graden en onbewolkt, wordt je behoorlijk dorstig. Het water dat ze hadden meegenomen voor op het strand smaakt lang zo lekker niet als deze glazen rum-cola. Na een wandeling op de boulevard besluiten ze een paviljoen binnen te gaan om iets te eten. Zonder bodem in de maag voel je de rum al snel zitten en dat maakt tevens hongerig. Bij het eten bestellen ze een fles witte wijn, om de dag enigszins romantisch af te sluiten. Zowel het eten, maar ook de wijn bevalt prima. Giechelend van de alcohol, de rum en de wijn hebben hun uitwerking niet gemist, vraagt Femke of ze nog een nieuwe fles zullen bestellen voordat ze terug naar huis zullen gaan. Ik vindt de wijn erg lekker zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht. Nadat ook de tweede fles is leeggedronken besluiten ze richting het station te gaan om naar huis te keren. Johan koopt nog snel een paar mini-flesjes rum en wat flesjes cola. Deze zijn voor onderweg zegt hij tegen Femke, terwijl ze richting de halte lopen, waar ze op de tram kunnen stappen die hen naar het station zal brengen.

Als ze de juiste trein hebben gevonden en willen instappen zien ze dat er meer mensen een dagje weg zijn geweest. De trein is bomvol en er is nauwelijks plaats. Ze lopen tussen de drukte in de trein naar achteren en zoeken hoopvol naar een zitplaats in de volle trein. Tevergeefs, merken ze helemaal achter aangekomen. Zitplaatsen zijn er niet, dus er zit niets anders op dan te blijven staan op het balkon. In de hoek zit een vrouw op een klapstoeltje en haar man staat er naast. Ook zij hebben geen zitplaats in de trein kunnen bemachtigen. Als de trein aanstalten maakt om te vertrekken, grijpt Femke zich snel vast aan de stang midden op het balkon, omdat ze anders zeker zou zijn omgevallen. Ze staat wat wankel op haar benen, waarschijnlijk iets te veel alcohol gehad, en in een bewegende trein is het toch al moeilijk om je evenwicht te houden. Johan staat vlak bij haar en zegt met een zucht “ik hoop toch niet dat we de hele reis moeten blijven staan, we moeten nog zo ver.

Na een minuut of tien komen er een vijftal opgeschoten jongen enigszins luidruchtig het balkon oplopen. Ook zij hebben waarschijnlijk naar een zitplaats gezocht en deze niet gevonden. Nu ze op het laatste balkon zijn aangekomen besluiten ook zij om hier te blijven staan. Het zijn jongens van allochtone afkomst, waarschijnlijk Marokkanen, maar dat weet Johan niet zeker. Hij schat ze zo 19 of 20 jaar oud, maar eentje is duidelijk iets ouder, waarschijnlijk een jaar of 27. Ze hebben de grootste lol en zijn overduidelijk aanwezig. Ze pakken uit een tas voor ieder een blikje bier en bekijken de andere reizigers. Zo hebben ze ook oog voor Femke. Ze is wat klein van stuk, ongeveer 1,60 groot, heeft een shirtje en een wit kort zomerrokje aan. Daaronder heeft ze haar bikini aangehouden. Één van hen zegt tegen de oudste jongen “Rida moet je zien wat een lekker stuk..”, terwijl hij richting Femke knikt. Femke voelt zich toch wel een beetje vereerd en krijgt er een blos van op haar wangen. Dan beginnen de jongens in het Marokkaans met elkaar te praten, de andere reizigers krijgen daarom niet mee wat er gezegd wordt. De trein rijdt het station van Utrecht binnen en enkele reizigers maken aanstalten om uit te stappen. Opnieuw naar een zitplaats te zoeken heeft echter niet zo heel veel zin, want het lijkt wel of er meer binnenkomen dan eruit gaan. Rida heeft gezien dat het stel in de hoek is uitgestapt en het klapstoeltje aan de wand van het balkon vrij is. Snel loopt hij daar naar toe en gaat zitten. Een andere knul gaat bij hem staan. Als de trein weer vertrekt, loopt Achmed, zoals later blijkt dat hij heet, naar Johan en vraagt of hij er even langs mag. Zo snel Johan zijn hand van de stang heeft losgemaakt, loopt Achmed tegen hem aan, waardoor hij aan de kant wordt geduwd. Achmed loopt echter niet door, maar blijft tussen Johan en Femke instaan. Met een blik die niet veel goed voorspelt kijkt hij Johan in de ogen. Johan schrikt daarvan en zet nog een pas verder achteruit, hij staat dan vlak voor Eman, de jongen die naast Rida stond. De andere twee jongens zijn naast Achmed in een halve cirkel rond Femke gaan staan. Hij ziet haar nog net tussen deze opgeschoten knapen. Als Femke aanstalten wil maken om richting Johan te komen, wordt zij door hen tegengehouden en terug naar haar plaats gedirigeerd. Dan voelt Johan een puntig voorwerp in zijn onderrug, waarvan hij schrikt. Achmed zegt tegen hem “bek houden en rustig blijven staan, en anders steek ik dit mes iets dieper tussen je ribben”. Johan die meteen door heeft wat er aan de hand is, weet niet wat te doen. Hij is absoluut geen vechtersbaas en kijkt angstig richting Femke, maar durft zich niet meer te bewegen.
Als Achmed door heeft dat zijn waarschuwing effect heeft, zegt hij tegen Johan rustig te blijven en geen rare dingen te doen, ze willen alleen een geintje uithalen… Johan wordt iets verder naar rechts geduwd, zodat hij tussen Eman en Rida in komt te staan. Achmed geeft Eman het mes in de handen, die dit weer dreigend tegen de ribben van Johan duwt. Dan draait Achmed zich ook om richting Femke. Johan ziet de ruggen van de 3 jongens, die zich om Femke aan het bekommeren zijn. Zij is echter totaal niet gediend van deze opdringerige figuren, maar ziet geen enkele mogelijkheid om daar weg te komen. Uit de gesprekken kan ze opmaken dat deze jongens Achmed, Budail en Riad heten.

Dan voelt ze een hand van Budail, die links naast haar staat, langs haar wang strelen terwijl hij vraagt of dat haar vriendje is die daarachter staat. Nee zegt zij kordaat, laat me met rust, dat is mijn man, we zijn getrouwd ! Budail legt zijn hand op haar rug en fluistert in haar oor, “je man heeft een mes in zijn rug en als jij niet heel rustig bent en precies doet wat wij zeggen, dan wordt dat mes iets dieper tussen zijn ribben geduwd”. De tranen springen Femke in de ogen en zij begint te beseffen wat er aan de hand is. Krampachtig houdt zij zich vast aan de stang, terwijl zij merkt dat de 3 jongens nog iets dichter bij haar komen staan.
Ze voelt hoe de hand van Budail op haar rug de rand van haar shirtje zoekt en onder het dunne stof langs haar rug weer omhoog gaat. Versteent van angst staat zij daar en kan niets doen. Dan streelt hij met de hand langs de rechter zijkant van haar borst over haar bikini. Snel daarna trekt hij met één ruk het touwtje op haar rug, van haar bikinihesje los, dat alleen met een strik was vastgemaakt. Budail is iets verder achter haar gaan staan, zodat hij haar met zijn linkerhand stevig tegen zich aan trekt en met zijn rechterhand haar borsten masseert. Lekkere kleine tietjes heeft ze, zegt Budail tegen zijn kornuiten, ze zijn lekker stevig en ze heeft al harde tepeltjes. Laat mij ook eens voelen zegt Achmed dan, tilt het shirtje op en knijpt haar eens lekker in haar andere borst. Femke wil nog “NEE” schreeuwen, maar krijgt de kans niet, want Budail heeft zijn linkerhand al tegen haar mond gedrukt en kijkt haar dreigend aan. Dan laat ze moed zakken en weet echt niet wat te doen tegen deze sterke knullen. De tranen rollen langzaam over haar wangen.

Houdt haar maar stevig vast zegt Achmed tegen Budail. Als Johan roept “laat haar toch gaan, ze heeft jullie toch niets gedaan, voelt hij hoe het puntje van het mes in zijn zij wordt geduwd, waarna hij een pijnlijk “Au..” roept. “Kop dicht” was er gezegd roept Eman en grijpt hem stevig vast. Johan begrijpt dat hij geen schijn van kans heeft en moet uitkijken dat het niet verder uit de hand loopt, want dan kunnen ze hem straks wegdragen.

Achmed gaat iets dichter voor Femke staan en laat zijn hand over het dunne zomerrokje langs haar billen glijden. Dan tilt hij het korte rokje een beetje op en voelt over haar bikinibroekje. Plots laat hij haar weer los en vraagt aan Riad om zijn mes. Femke is doodsbenauwd, ze staat te trillen op haar benen. De schrik staat op haar gezicht af te lezen als het mes aan Achmed wordt gegeven. “Er zal je niets gebeuren” zegt Achmed tegen haar, als je maar doet wat wij zeggen en een beetje lief bent…
Opnieuw tilt hij het korte rokje op en met één beweging snijdt hij het touwtje van het broekje, dat aan de zijkant geknoopt zit, door. Ditzelfde herhaalt hij aan de andere kant, waarna de voorkant van haar broekje naar beneden klapt en haar poesje zichtbaar wordt. Femke staat doodsangsten uit, stokstijf met de benen tegen elkaar geklemd. Dan krijgt ze een trap van de schoen van Budail tegen haar rechtervoet, terwijl hij tegen haar zegt “doe je benen uit elkaar sletje…”. Van de pijnscheut in haar enkel, door de harde trap, tilt ze haar voet iets op, waarna Budail zijn voet tussen de hare houdt en daarmee tegen de binnenkant van haar enkel duwt. Als vanzelf worden haar benen uit elkaar gedwongen. Nog net op tijd ziet Achmed dat het broekje daardoor los komt, grijpt hij het vast en trekt het laatste stukje tussen haar benen door naar voren, voordat het op de grond kan vallen.

Johan en zijn bewakers zien door de brede ruggen, amper wat zich afspeelt bij Femke, totdat Achmed zich omdraait en triomfantelijk het bikinibroekje aan hen laat zien. Kijk wat ik gekregen heb, zegt hij met een brede grijns, terwijl hij het broekje aan Rida geeft. Rida bekijkt het broekje aandachtig, houdt het even tegen zijn neus, snuift daarin en zegt dan tegen Johan, “kijk er zit een nat geil plekje in en het ruikt heeeerlijk. Jij hebt een lekker geil vriendinnetje”.
Dan zegt hij tegen Achmed, “breng haar eens hier”. Het is duidelijk dat Rida de leider van het groepje is. Achmed pakt Femke bij de arm en trekt haar in één ruk ferm naar voren, waarna zij recht vóór Rida staat. Nu ziet Johan pas het angstige gezichtje van zijn vrouw. Hij ziet de tranen over haar wangen rollen. Snikkend houdt zij haar hoofd naar beneden en durft niemand aan te kijken. Eman heeft hem iets steviger vast gepakt, je kan nooit weten...
De andere jongens zijn er bij komen staan, zodat zij nu allemaal in een halve cirkel staan met Femke in het midden, Johan tegen de muur gedrukt en Rida nog altijd zittend op het klapstoeltje naast Johan. Rida pakt haar bij haar benen, geeft een flinke draai, waardoor ze bijna omvalt, maar met de rug naar hem komt te staan en zegt, “kom maar lekker bij mij zitten”. Dan trekt hij haar naar achter, waardoor zij op zijn schoot beland. Trillend van angst en niet wetende wat er gebeuren gaat.

Riad heeft intussen de tas gepakt die Femke bij zich had en kijkt belangstellend naar de spullen die erin zitten. Handdoeken, zonnecrème en zo, tot zijn ogen zijn gevallen op de kleine flesjes rum, die Johan had gekocht. Kijkt wat ik heb gevonden zegt hij blij en houdt de twee flesjes rum naar voren. Rida steekt zijn hand uit en pakt de flesjes van hem aan.
Dat hadden we net nodig zegt hij en draait een flesje open. Hij houdt het flesje voor de mond van Femke en zegt “drink maar lekker op, daar wordt je rustig van …”. Dan drukt hij het flesje tussen haar lippen, trekt haar hoofd naar achter en houdt het flesje op de kop, waardoor de rum in haar mondje loopt. Rum-cola vindt zij wel lekker, maar pure rum is iets te sterk. Ze begint te proesten en verslikt zich in de rum. Langs haar mondhoeken loopt een beetje rum naar buiten. Dat was de bedoeling niet zegt Rida en draait het tweede flesje open. “Opdrinken!! Alles zegt hij op dringende toon”, waarna hij opnieuw een flesje tussen haar lippen duwt. Dit keer begint Femke meteen te slikken en drinkt het hele flesje leeg. “Wat is dat sterk spul zegt ze als het flesje uit haar mond wordt gehaald. Met open mond begint ze lucht te happen, om het brandende gevoel te blussen.
De jongens staan erbij te lachen, terwijl Johan totaal verslagen dit moet aanzien. Femke merkt dat de rum zijn werk doet, want na alle alcohol die ze al had gedronken, wordt ze dizzy in haar hoofd en kijkt met een onnatuurlijke glimlach om haar heen.

Dan legt Rida zijn handen op haar bovenbenen, trekt deze in een ruk naar buiten, waardoor ze met wijd geopende benen op de schoot bij Rida zit. Hij trekt haar hoofd naar achter fluistert lieve woordjes in haar oor. Hij zegt hoe mooi ze wel niet is, zo jong nog, wat voor stralend gezichtje ze heeft en zo. Femke hoort de complimentjes aan en krijgt langzaam weer wat kleur op haar gezichtje. Ze begint zo waar te stralen.
Rida heeft nu zijn linkerhand onder haar shirtje en streelt haar prille borstjes, knijpt erin, neemt haar tepeltjes om beurten tussen duim en wijsvinger en draait deze zachtjes rond.
Met zijn rechterhand zit hij onder haar rokje en kriebelt hij door haar haartjes, die op een stevig heuveltje boven haar geschoren spleetje zijn blijven staan.
Even heeft ze nog geprobeerd weerstand te bieden, maar al snel die hoop opgegeven.
De agressieve houding lijkt nu ook weg te zijn. Een gevoel van vlinders in de maag en kriebels in de benen begint de overhand te krijgen. Als vanzelf begint Femke zich te ontspannen en voelt hoe zijn vingers over haar schaamlipjes glijden en zijn nagels langs haar spleetje kriebelt. Ze heeft haar ogen neergeslagen, schrikt even op als ze voelt hoe hij zachtjes in haar schaamlipjes knijpt en merkt dat haar kutje vochtig begint te worden.

Rida wil de rest ook bij het spel betrekken, schuift het shirtje omhoog tot boven haar tietjes, waarna hij haar rokje een paar keer omvouwt en tussen de bovenband klemt. Een prachtig gezicht moet dat voor de anderen zijn om Femke daar te zien zitten, achteruit gezakt op schoot bij Rida, een klein meisje, zeker in tegenstelling tot hem, een boom van een kerel. Haar prille kleine tietjes, cup-A of een kleine B-cup zal dat zijn, stevige harde tepeltjes erop die parmantig vooruit steken. Onder de band van haar rokje de benen wijd gespreid, waardoor haar heerlijke kutje zichtbaar is. Het broekje staat nog afgebeeld op haar huid, omdat dit het enkele gedeelte is dat geen zonlicht heeft gezien en daarom maagdelijk wit is gebleven, terwijl de rest van haar huidje een mooie zomerse tint heeft gekregen. Ze heeft een flinke haardos op haar heuveltje staan, leuke krulletjes netjes in een ei-vormig rondje geschoren en de rest van haar spleetje van alle haartjes ontdaan. Haar, vrij kleine, schaamlipjes zitten strak om het spleetje, dat een beetje open staat. Dit geeft een kijk op het lichtroze vlees tussen haar lipjes, waar onderin enkele glinsterende druppels vocht zijn te zien.
De andere jongens kijken verlekkerd naar het meisje en kunnen hun lol niet op. Onderling wisselen ze hun gedachten uit, over al dat lekkers, ze raken zichtbaar opgewonden. Terwijl Rida weer verder is gegaan met het strelen van de tietjes en langzaam plagend haar kutje stimuleert, begint hij Johan uit te dagen. Hij zegt “kijk hoe geil je meisje is, ze vindt het heerlijk, ze is volop aan het genieten”. Johan staat er machteloos bij te kijken en ziet hoe zijn vrouw door hem betast wordt. Als Femke dieper gaat zuchten en haar gevoelens niet langer in bedwang kan houden blijft Rida tegen haar praten. “Geniet er maar van, laat je gaan lekkere meid” zegt hij, terwijl hij rondjes langs haar klitje maakt. Haar lichaam reageert ongecontroleerd , haar benen beginnen te trillen en je ziet haar buikje samentrekken, als er een scheut van wellust door haar kutje gaat. Ze kreunt hardop en heeft niet eens in de gaten welke geluiden de jongens te horen krijgen. Geluiden van wellust en genot maken duidelijk dat haar angst is overwonnen, ze gaat langzaam naar een hoogtepunt…. Rida blijft haar plagen, klaarkomen mag ze nu nog niet.

Hij fluistert opdrachten in haar oren…. “Ze moet zich omdraaien, zijn broek laten zakken en haar geile kutje langzaam over zijn pik laten zakken, zodat hij haar een lekkere beurt kan geven”. “Nee….” roept zij wanhopig, ontwaakt uit een roes, “ik kan zwanger worden” zegt zij angstig. Gebruik je dan geen pil, vraagt Rida lieflijk aan haar. Nee, zegt zij met een snik, daar ben ik mee gestopt, omdat we een kindje wilden krijgen. Johan hoopt dat Rida begrip voor haar zal tonen en haar nu zal laten gaan. Toch heeft dit niet het gewenste effect. Rida raakt zelfs nog meer opgewonden bij de gedachte dat er geen protectie is. Hij knijpt zachtjes in haar klitje en steekt zijn vinger in haar kut. Haar geil smeert hij door het spleetje. Ze wordt knettergek van wellust, terwijl hij fluistert in haar oor. Hij zegt “je mag nu niet meer hardop praten, en moet nu doen wat ik heb gezegd… akkoord ?” vraagt hij liefijk aan haar, terwijl hij plagend stopt met strelen en haar hoogtepunt wat zakt. Ze zou ieder moment klaar kunnen komen en wilde dit ook graag. Femke is al te ver heen en zegt met een diepe zucht “ja.. jaaaa…, laat me komen”. De wellust heeft het overwonnen…Dan gaat Rida door met strelen, en fluistert hij “ik wil je neuken, ik zal een kindje maken, mijn pik zal in je kutje spuiten”. Ten teken dat hij een antwoord wil hebben houdt hij zijn handen dan weer stil. Maar Femke begrijpt dat dit te ver gaat en dat ze dit niet wil. Dan pakt Rida in de tas naast hem zijn mes en prikt haar daarmee in het bovenbeen, waardoor er een klein straaltje bloed naar beneden loopt. Door de alcohol is haar bloed dunner dan normaal en lijkt de wond erger dan hij is. Femke heeft geen enkele kans en zegt hakkelend “nee niet doen, ik zal doen wat je zegt…”. Ook Johan is zich rot geschrokken door dit voorval.
Dan geeft Rida haar een kusje op de wang en zegt zachtjes wat hij nu verlangt. Hij wilt dat zij nu gaat staan, omdraait en zijn lul uit de broek haalt. Terwijl je dit doet moet je tegen je man zeggen dat je wilt dat ik je ga neuken en dat je een kindje van me wilt. Dan zak je langzaam door de knieën en stop mijn lul in je geile kutje. “Heb je dat begrepen ?” vraagt hij, terwijl hij de platte kant van het mes dreigend tegen de zijkant van haar been aan houdt. “ja..” zegt ze dan, moedeloos door de situatie, en gaat langzaam staan.

Trillend staat ze op haar benen en merkt dat ze bijna geen evenwicht meer heeft. Ze is dronken en kan amper op haar benen staan. Dan draait ze zich om en ziet Johan naast Rida staan. Ze durft hem niet aan te kijken, van schaamte en onmacht. Ook Johan weet niet hoe te reageren. Maar hij kan ook niets, want hij wordt strak vastgehouden en voelt het puntje van een mes in zijn ribben prikken. Zonder iets te zeggen bukt ze voorover en pakt de rand van de sportbroek vast, die Rida aanheeft. Om haar te helpen gaat hij even staan, zodat zij de broek over zijn billen naar beneden kan laten zakken, en zijn pik te voorschijn komt. Ze schrikt ervan zo groot is hij, zowel in lengte maar zeker ook de dikte is zijn lul buiten proporties. Zo’n lul heeft ze nog nooit gezien en Nederlandse jongens zullen ook niet snel dit formaat hebben, bedenkt ze zich. Dan vraagt Rida op indringende toon “wat wilde je nog tegen je vriendje zeggen ? “.
Johan kijkt haar vragend aan, hij heeft de opdracht die ze had gekregen niet gehoord. Dan kijkt Femke Johan in de ogen, terwijl ze weer rechtop gaat staan. “Ik wil het..” zegt ze, terwijl haar ogen nat worden van het traanvocht, slaat ze van schaamte haar ogen neer en kijkt daarna naar Rida. Al heeft ze niet exact gezegd wat was opgedragen, vindt Rida het voldoende en pakt haar bij de heupen vast. Hij trekt haar iets verder naar voren, waardoor zij haar voeten naast zijn benen zet. Dan trekt hij haar langzaam naar beneden. Zij wil meteen op zijn schoot gaan zitten, maar dat staat hij niet toe. Hij is zo sterk en met zijn handen geeft hij aan hoe langzaam zij door de knieën moet zakken. Als ze met gebogen benen boven zijn schoot staat zegt hij lieflijk op zachte toon “pak hem maar vast en stop hem in je kutje”. Dan buigt ze iets voorover, gaat met haar hand tussen haar benen door, pakt zijn lul voorzichtig vast en duwt hem iets naar achter, waardoor zijn eikel voor haar gaatje komt te zitten. Dan zakt ze langzaam verder naar beneden. Ze voelt hoe de grote eikel tussen haar spleetje tegen haar gaatje duwt. “Hij is te dik, hij past niet..” zegt ze nog, maar weeïg zakt ze door de knieën en doet de zwaartekracht zijn werk. Rida draagt Femke nu op handen en laat haar langzaam verder zakken, terwijl hij verheugd tegen Johan zegt “kijk hoe mijn pik in je meisje schuift, ze heeft er zelf om gevraagd…”.
In gedachten moest Johan inderdaad bekennen dat het een bijzonder geil gezicht is om te zien hoe die grote Marokkaan zijn dikke donkere pik, met donkerrode eikel in het maagdelijk witte kutje van zijn kleine vrouwtje schuift. Zijn pik begint ervan te groeien. Hij krijgt te kampen met gemengde gevoelens, van onmacht, maar ook van wellust en schaamt zich diep.

Als Rida´s dikke eikel eindelijk in haar kutje zit gaat hij een paar keer een beetje op en neer, voordat hij haar helemaal laat zakken, en zijn pik haar baarmoedermond aanraakt. Om te wennen aan dit gevoel, laat hij haar even stilzitten, met zijn dikke pik, diep in haar krappe, maar kletsnatte kutje. Hij vraagt aan haar een kusje. Femke buigt iets voorover en doet wat haar gevraagd wordt. Als hun lippen elkaar raken wil ze terugtrekken. Nee een echte geeft hij aan. Dan steekt hij zijn tong een beetje uit, en duwt deze tussen haar lipjes, waardoor zij haar mond verder opent. Met zijn handen geeft hij het neuktempo aan. Trillend komt Femke langzaam onhoog en laat zich dan weer zakken over zijn dikke pik.
Ondertussen geeft hij haar een lange tongzoen. Als hij met zijn gezicht iets verder naar achter gaat, stopt Femke met zoenen. “Lekker doorgaan.. ” zegt Rida zachtjes tegen haar. Als zij opnieuw haar tongetje uitsteekt, draait Rida met zijn puntje eromheen. Zonder de lippen op elkaar te hebben, staan ze uitgebeid te tongen. Johan heeft het niet meer en moet dit alles van dichtbij aan zien. Hij ziet hoe Femke opgaat in hun spel. Weerstand heeft ze allang niet meer en met gesloten ogen laat ze zien hoe ze met Rida aan het vrijen is. Ze gaat steeds sneller op en neer en Rida hoeft allang niet meer te helpen. Ze voelt de tinteling terugkomen en merkt dat ze haar hoogtepunt bereikt. Ook Rida voelt dat haar kutje begint te knijpen, ze is aan het zuchten en hijgen, terwijl Rida nog eens extra doorstoot begint ze te kreunen en te steunen “jaaaa… Ah… Oh.. Ik kommm.. Ohhh.. jaa… Jaaaa…. Ohhhh…… Aaarggghhhhh............”. Terwijl Femke een heerlijk orgasme krijgt probeert Rida Johan verder op te jutten en zegt “zie je hoe lekker ze nu klaarkomt…, volgens mij vindt jij het ook best lekker, want ik zie een bobbel in je broek..”.

Femke is totaal verkocht en laat zich volledig gaan. Als een wilde gaat ze op en neer over de pik van Rida, terwijl Achmed aan de andere kant naast Rida gaat staan. Ik wil ook wel genieten zegt hij en haalt zijn pik uit de broek, zodat deze vlak voor het gezicht van Femke bungelt. “Pijp me eens lekker klaar…” zegt hij, terwijl hij zijn lul richting de mond van Femke beweegt. Zij heeft geen aanmoediging meer nodig en opent gewillig haar mondje en pakt de pik van Achmed vast. Ze likt en pijpt hem heerlijk, terwijl ook zij geniet. Achmed kan zich niet lang beheersen en geeft te kennen bijna klaar te komen. Femke wil zijn lul uit haar mondje laten glijden, maar dat is niet wat Rida voor ogen heeft. Rida zegt tegen haar “laat hem maar lekker spuiten in je mondje…”. Hij vervolgt “…. en alles lekker doorslikken”. Achmed pakt haar hoofd nu vast en stoot zijn pik steeds dieper en sneller in haar mondje. Dan merkt ze dat hij aanspant en zijn pik iets dikker wordt, waarna Achmed met een kreun zijn eerste straal sperma in haar mondje spuit. Hij houdt haar hoofd zo strak vast, dat ze geen andere mogelijkheid heeft dan te slikken. Een paar keer maakt ze kokhalzende bewegingen, maar ze slikt ze de ene na de andere straal sperma, die hij spuit, gewillig door. Intussen wordt ze nog steeds op de pik van Rida gespietst en terwijl ze haar tweede orgasme krijgt en kreunend “Aaaaaaaahhhhhhhh….” roept, glijdt de pik van Achmed uit haar mond waardoor enkele lange slierten sperma langs haar lippen lopen.

Als Rida dat ziet krijgt hij een nieuw idee. Hij vraagt haar om Johan een lange tongzoen te geven, als dank voor deze heerlijke beurt die zij krijgt. Femke doet zonder na te denken wat haar wordt gevraagd. Johan heeft echter wel enige aansporing nodig, bij de gedachte dat hij een kusje krijgt van haar met sperma besmeerde mondje, maar daar zorgt Eman wel voor. Hij duwt hem iets naar voren en houd zijn hoofd dan tegen, zodat hij die niet kan terug trekken. Dan raken de lippen van Femke hem, maar hij houd zijn mond strak gesloten. “Mond open” zegt Eman en prikt het mes iets harder in zijn ribben, waardoor Johan van schrik doet wat er wordt gezegd. Femke steekt haar tongetje uit en geeft hem een onvervalste tongzoen. Een grote klodder sperma vermengt zich met hun speeksel en glijdt over zijn tong. “Lekker hé zegt Rida tegen Johan, terwijl hij merkt dat ook zijn hoogtepunt nu komt. Hij trekt haar stevig tegen zich aan en fluistert lieflijk “Ik ga komen….”, “Wil je mijn kindje ???”, “Zeg het…, zeg dat je het lekker vindt…, zeg dat je mijn kindje wil…, zeg dat ik moet spuiten…, zeg dat je het wilt…., laat het iedereen horen…”. Hij lijkt wel uitzinnig, maar ook Femke krijgt haar volgende orgasme en roept steeds “ja..” op alles wat hij zegt. Dan stopt hij met neuken en vraagt “zeg het dan, toe… wil je komen ?…. zeg dan..”
Femke kan zich niet langer bedwingen en roept, terwijl haar kutje verkramt “Ja spuit me vol…”, “geef me je kindje…” “Jaaa…. Ik kommmmm…”. Terwijl Rida zijn pik diep in haar kutje schuift, komt Femke heerlijk klaar. Haar spleetje knijpt zich samen, zodat ook Rida zich niet langer kan beheersen en met een kreun in haar kutje spuit. Met pulserende bewegingen spuit hij zijn sperma tegen haar baarmoeder aan, terwijl Femke het uitroept “Jaaa…. Jaaa… AAhhh, lekkerrrrr… ga doooor.. jaaa…. Spuit me vol…”.
Johan ziet dit alles met lede ogen aan.

Als haar orgasme langzaam wegebt vraagt Rida met zijn slapper wordende pik nog diep in haar kutje. “Was het lekker ?” “Jaaa.. heerlijk” brengt Femke met een zucht er uit, terwijl ze hem spontaan een kusje op zijn mond geeft. Dan zegt Rida “nu moet je nog even mijn andere vrienden verwennen…”. Ze kijkt hem vragend aan, maar voor ze er erg in heeft staat Budail al naast haar en duwt zijn eikel in haar mondje. Ze kan ook niets meer zeggen en begint hem geil te pijpen, terwijl ze voelt dat de inmiddels slapper geworden pik van Rida langzaam uit haar kutje glijdt. Nadat Budail zijn goedje heeft gespoten, verwent ze geheel vrijwillig Riad en Eman. Hij laat hun over haar gezicht en borsten spuiten. Grote witte klodders sperma lopen langs haar wangen en over haar buik.

Met een laatste kus op haar mond bedankt Rida Femke. Tegen Johan zegt hij nogmaals “ze heeft er zelf voor gevraagd en wilde echt niet stoppen, je hebt het toch gehoord”.
Je vrouw is een heerlijk klein geil hoertje. Ze lust er wel pap van. Dan verlaten zij het balkon en lopen door de trein naar voren, waar zij op het volgende station uitstappen en uit het zicht verdwijnen.

Intussen heeft Femke zich gefatsoeneerd en heeft Johan stevig vastgepakt. Zonder een woord te zeggen hebben zij de rest van de reis daar op het balkon gestaan. Ieder met hun eigen gedachten. Pas de volgende dag hebben zij voor het eerst weer iets tegen elkaar durven zeggen. Vol schaamte, verdriet en onmacht om hetgeen er gebeurt is.

Als Femke later die maand te kennen geeft niet ongesteld te zijn geworden, zijn ze beide radeloos. Is ze zwanger ? Het zal toch niet van Rida zijn ? Wat moeten we nu toch doen ?
Na een positieve zwangerschapstest zijn lange gesprekken en grote twijfels het gevolg. Toch nemen ze het besluit om het kindje te laten komen. Weghalen past niet bij hun kerkelijke opvoeding, en ze gaan er van uit dat het kindje wel van Johan zal zijn.

Maanden later bevalt Femke van een kerngezonde zoon. Hij heeft een getinte huid, zwarte haartjes, een flinke hoeveelheid voor een baby, en hele donkere ogen. Femke en Johan begrijpen wat er aan de hand is. Ze kunnen er nier meer omheen. Rida heeft Femke een zoon geschonken. Ook aan familie en bekenden moet het tweetal uitleggen wat er is gebeurt. Zonder details te vertellen verklaren ze met schroom dat Femke verkracht is door een Marokkaan en dat zij uit geloofsovertuiging het kindje niet hebben weg willen laten halen.
Meer willen ze er niet over kwijt….

Met gemengde gevoelens voeden ze hun kindje op. Johan heeft grote moeite het te accepteren, want telkens moeten zij denken aan de bewuste treinreis en wat daar is gebeurt.
Na enkele jaren besluit Johan Femke dan ook te verlaten, omdat hij het niet langer aankan.
Hij bleef maar denken aan de woorden die Rida had gezegd: “Ze heeft er zelf om gevraagd…”. Het was de waarheid, dat wist hij ook.

Femke heeft vanaf het begin gemengde gevoelens gehad, maar is dolgelukkig met haar zoon.
Een prachtkerel zoals ze vaker zegt. Hij lijkt veel op zijn vader. Als zij aan hem terug denkt krijgt ze een glimlach om haar lippen. Het was een ontmoeting om niet te vergeten. Zo’n beurt heeft ze nimmer meer gehad. De orgasmen van die reis staan in haar geheugen gegriefd en nimmer is zij nog zo intens klaargekomen als op die dag.
Rida was een minnaar om nooit meer te vergeten !!

Een jaar later stond Femke opnieuw in het stadhuis om te trouwen met.. een Marokkaan…..

- Einde -
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)