Spannendverhaaltje.nl

Fantasie

-
16-08-2010
Ik rijd naar huis toe in de auto als ik opeens het geluid van mijn telefoon hoor; een smsje. Ik pak me foon en begin te lezen: “Hey slaafs klein sletje van me, zodra je thuis bent, ben je van mij! Bereid je maar voor op pijn en genot. Hou je telefoon de hele tijd bij de hand. Mrs.” Ik lees het smsje nog een keer goed door en krijg een rilling over mijn rug en vervolg mijn rit naar huis met een glimlach op me gezicht. Ik kom de hoek om gereden en zie Uw auto al op haar vertrouwde plekje staan en glimlach. Ik stap uit en doe de auto op slot en kijk naar ons stekkie. Ik zie dat de rolgordijnen al gesloten zijn en zie achter de gordijnen het geflikker van ontstoken kaarsjes en zie hun lichtspel weergegeven door de ruiten. Ik loop langs het huis en open dan de achterdeur. Ik luister even aandachtig of ik iets hoor, maar kan nog geen geluid ontdekken. Ik loop naar de kamer toe en kijk snel even rond, maar alles wat ik zie, geen Mrs aanwezig. Wat ik wel zie, is een kamer vol met kaarsjes en voel de zachte warmte van de kachel die de kamer vult. Ik ruik een vleugje van je parfum, maar het zou ook me verbeelding kunnen zijn. Op dat moment voel ik mijn foon trillen in mijn zak. Ik pak me foon en lees je volgende berichtje: “Welkom thuis kleintje, je gaat nu naar boven en gaat even lekker douchen en zorgt dat je OVERAL schoon, glad en fris bent!!! Daarna trek je aan wat er op bed voor je klaar ligt. XXX Mrs ”.
Ik loop terug naar de gang en trek daar mijn schoenen uit en loop dan de trap op richting de douche en leg mijn foon op de kast bij de spiegel. Ik kleed me snel uit op de overloop en gooi mijn vieze kleding in de wasmand en spring snel onder de douche. Tijdens het douchen bedenk ik me over hoe geweldig mijn kanjer is en hoe ze het elke keer weer voor elkaar krijgt om me te verrassen en dat ik met haar een lot uit de loterij heb gewonnen. Ik pak me scheermesje en begin alles snel en vakkundig glad te scheren, eerst me wangen, daarna me oksels en als laatste laat ik de scherpe mesjes over mijn zak en ballen en de stam van mijn lul glijden en voel hoe lekker glad en zacht alles wordt. Zodra ik klaar ben, doe ik beide kranen dicht en droog me snel af met de handdoeken die al klaar liggen. Ik pak me foon en loop snel naar onze slaapkamer en kijk wat er op bed ligt. Daar op bed liggen al wat dingetjes klaar, waaronder een grote plastic tas en een aantal boeien. Ik doe snel de polsboeien om en daarna de enkelboeien om de enkels. Als laatste doe ik de brede collar om me nek en gesp die vast om me nek. Terwijl ik daar nog mee bezig ben, zie ik vanuit me ooghoeken dat me foon weer opgloeit. Ik pak me foon en lees snel wat er staat: “neem de plastic tas mee naar de trap, en doe boven aan de trap de oogkappen op zodat je NIETS meer ziet!!! Dan ga je voorzichtig naar beneden en onder aan de trap zet je de plastic tas neer en wacht je op handen en knieën tot je gehaald wordt sletje, ik wacht nu al lang genoeg op je!” Na dit gelezen te hebben, pak ik de leren blinddoek en pak de tas en loop naar de trap toe. Daar doe ik de blinddoek voor en pak voorzichtig de tas weer op en ga stapje voor stapje naar beneden. Terwijl ik bijna beneden ben, hoor ik de deur van de wc opengaan en besef me dat je daar al die tijd in spanning hebt zitten wachten op mij. Ik hoor je al zwaar ademen en hoor je hakken zachtjes over het laminaat schuiven en voel me lul al zachtjes lobbig worden. Ik zet voorzichtig de tas neer en ga snel op me knieën en handen en hou me hoofd omlaag. Dan hoor ik je naar me toe lopen en ruik je zachte en zoete parfum, vermengt met de onmiskenbare geur van je hoge leren laarzen die dan vlak voor me neus moet zijn.
Ik voel je hand zachtjes door me haar strelen en hoor je zachtjes zeggen: “welkom thuis kleintje”. Dan pak je me haar opeens strak vast en trekt me hoofd hardhandig omhoog zodat ik geen andere keuze heb dan van me handen af te komen en op me knieën omhoog te zitten. Je trekt mijn hoofd achterover zodat je alle ruimte hebt en dan voel ik je vrije hand zachtjes strelend en kriebelend over me hals en nek gaan. Ik zit wat ongemakkelijk op me knieën maar merk dat er beneden tussen me benen een reactie plaats vindt. Jij merkt dit waarschijnlijk ook op, want ik voel opeens je laars tegen me lul aan tikken, steeds iets harder en feller. Na een aantal redelijke schoppen tegen me lul voel ik opeens je zoete en zachte lippen op de mijne en voel je tong langzaam en teder langs de mijne gaan. Ik geef me helemaal over aan je betoverende zoen tot je opeens je lippen weg trekt en me toe bijt: “Zou je me niet eens knap en behoorlijk begroeten kleintje?” en terwijl je dat tegen me zegt, voel ik dat je me hoofd naar je laarzen toe dwingt en me lippen op je laarzen drukt. Ik snap de hint en begin meteen devoot je laarzen te kussen en te likken en ik voel dat je me haren los laat. Ik kus rustig aan door op uw laars en voel uw andere laars op mijn achterhoofd, zodat mijn hoofd niet meer weg kan. De naaldhak van uw laars drukt in mijn nek en schouders en ik voel dat u geniet en sneller gaat ademen. Na enige tijd gaat de naaldhak van mijn rug af en voel ik dat u met uw andere hand de ring van de collar beet pakt en me omhoog trekt. Ik voel hoe u een hondenriem aan de metalen beugel bevestigd en hoor dan: “Volg kleintje”. Ik kruip achter u aan richting de kamer en probeer met me blinddoek op alle obstakels richting de kamer te vermijden, maar u begeleidt me goed en komen zo de kamer in. Ik hoor de keukendeur dicht gaan achter me en voel nu de behaaglijke warmte van de kachel die de kamer verwarmt tot een aangenaam temperatuurtje. Midden in de kamer hoor ik u om me heen lopen, het tikken van uw naaldhakken gaat langzaam om me heen tot ik langzaamaan niet meer weet waar u nou precies loopt, terwijl ik af en toe even uw hand over me lichaam voel.
Me rug, dan weer me borst, onder me kin enz enz. dan voel ik uw hand door me haar gaan en wordt me hoofd weer achterover getrokken. Ik slik even en voel meteen daarna uw zachte lippen op de mijne en geef me over aan uw kus. Voordat ik het door heb, zijn uw lippen alweer van de mijne verwijdert en voel ik een tik op me wangen. Dan wordt mijn hoofd naar u toe getrokken en voel ik uw zachte kutje tegen mijn neus en hoor ik u zeggen: “lik me slaaf!”. Dit hoeft u me geen 2x te zeggen en ik begin gelijk te likken. Ik hoor hoe u hier van geniet en doe extra me best om u zo lekker mogelijk te likken. Eerst zuig ik uw klitje tussen me lippen en zuig er dan zachtjes op terwijl ik met mijn tong snel over het rode erwtje heen flits met mijn tong. Ik voel dat u er steeds meer van geniet maar voordat ik verder mag gaan, doet u een stap terug en zegt:”heel goed teefje, dat doe je goed, straks mag je weer!”. Ik hoor dat u bij me vandaan loopt richting de tafel en daar wat van af pakt. “Shit denk ik, had ik nou maar even goed opgelet toen ik thuis kwam wat er op de tafel lag!”. Ik hoor u weer op me aflopen en meteen voel ik uw handen over me tepels wrijven en voel hoe snel die stijf worden onder uw vakkundige nagels en vingertjes. Zodra ze lekker hard en stijf genoeg zijn naar uw wens, voel ik hoe u op de linkertepel een klem zet. De druk die de klem zet, valt nog wel mee in het begin en voelt niet verkeerd aan. U kijkt er even naar of hij mooi geplaatst is en voel dan hoe u dat met mijn rechtertepel ook probeert te doen. Nadat de 2e klem geplaatst is, plaatst u er een kettinkje tussen die de twee klemmen met elkaar verbind zodat u er beter aan kan trekken en er gewichtjes aan kunt hangen.
Het is mooi speelgoed en voel ik u dan er ook vaak aan trekken en mee spelen en het enige wat ik kan doen, is zachtjes kreunen van pijn en genot. Ik voel hoe u de ketting beet pakt en er steeds ietsje harder aan begint te trekken waardoor ik weer iets overeind moet komen en voel meteen uw laars weer tegen mijn stijve lul tikken en schoppen. “Ga staan slet” hoor ik u zeggen en ik ga gedwee staan met mijn handen in me nek zoals het hoort. Opeens voel ik uw handen op en rond mijn lul en ballen gaan en besef me dat u mijn lul, ballen en zak vakkundig aan het afbinden bent, steeds iets strakker en strakker, net zolang tot het niet verder meer kan en me lul en ballen heerlijk strak afgebonden zijn en u trots tegen die harde lul en zak aan tikt met uw nagels en vingers. U geeft er ff een likje overheen en staat dan op. Ik voel dat u tegen me aan komt staan en me zachtjes en geil in me nek begint te kussen en kriebelen met een hand, terwijl de andere hand zachtjes naar beneden glijdt en langzaam en plagerig met mijn superstijve en keiharde lul speelt. De rillingen gaan over me hele lijf en ik heb moeite om te blijven staan van genot. U merkt aan alles dat ik als wax in uw handen ben en stel me voor dat u daar een klein en lief glimlachje van krijgt op uw lippen. Opeens wordt me hoofd aan me haren weer achterover getrokken en voel ik hoe u uw gelaarsde knie stevig tegen mijn afgebonden lul en zak aan drukt zodat ik bijna door me knieën moet gaan. “Ga liggen kleintje” hoor ik u zeggen en ik ga snel op een deken op de grond liggen. Terwijl ik daar mee bezig was, bent u naar de keuken gegaan en heeft daar een bakje met ijsklontjes vandaan gehaald uit de vriezer. Ik lig lekker op de grond en hoor u terug komen in de kamer. Opeens voel ik een hete spetter op me borstkas! “AUW” is mijn eerste gedachte en probeer overeind te komen, maar wordt tegen gehouden door uw laars, want die plantte u snel op mijn borstkas en oefende zo’n grote druk uit, dat ik wel blijf liggen. “Liggen blijven kleintje, ik zei toch dat je vanavond ALLES braaf ondergaat als een klein slaafs sletje van me?” ik voel dat er steeds meer druppels over me lichaam vallen, me borstkas, buik, dan weer me benen, me stijve lul, me dijen, zelfs me ballen moeten er aan geloven.
Ik voel het kaarsvet opdrogen op me huid en krijg het gevoel dat ik zelf een halve kaars aan het worden ben en geniet van uw aandacht en gekreun. Aan alles merk ik dat u het ook fijn vindt, want de druk die u uitoefent met uw laars, wisselt van zachtjes tot lekker hard en stevig. Dan hoor ik dat u de kaars weer weg zet op de schoorsteenmantel en voel uw laars van mijn borst verdwijnen. Ik hoor dat u uw benen naast mijn hoofd plaatst en voordat ik besef wat er gebeurd, voel ik dat u met uw natte kutje op me gezicht gaat zitten. Mijn armen zitten gevangen onder uw laarzen en ik kan geen kant meer op. U merkt dit en begint langzaam te rijden op mijn gezicht, zodat ik geen andere keuze meer heb dan uw natte kutje heerlijk te gaan likken. Dit valt nog niet mee, aangezien u zo ontzettend nat bent, dat er bijna niet tegenaan te likken valt. Ik ga met me tong lekker tussen uw zachte en warme lipjes door en proef uw warme geil op mijn tong. Met mijn tong probeer ik ook langs uw klitje te gaan en voel dat die ook al hard en opgezwollen is van de opwinding. Vol overtuiging ben ik u aan het likken, als ik opeens uw nagels over me lichaam voel gaan. Alle plekken waar gestolde wax zit, voel ik dat u even voelt en inspecteert en ik kreun onder uw aanrakingen. Opeens gaat er een kouwe rilling door me heen en ik schrik. “Zou u dan toch ijsklontjes gepakt kunnen hebben? Nee toch? Dat had ik dan vast wel gemerkt hebben”. Terwijl er dit door mijn hoofd heen schiet, voel ik hoe het ijsklontje over me hele lichaam heen glijdt en toch wel een beetje voor verkoeling zorgt. Nadat het klontje helemaal weg is gesmolten, voel ik hoe uw handjes weer zachtjes met me lul en ballen begint te spelen. Heerlijk zachtjes erlangs, het stukje huid tussen me ballen en me dijbenen, geen enkel fijn plekje wordt over geslagen en mijn lul schokt en wipt van genot en plezier. Opeens voel ik weer uw hand er omheen, maar dit keer met een 2e ijsklont erin! U gaat ermee over me ballen en lul, steeds verder omlaag…
Ik voel hoe u me kontwangen van elkaar aftrekt zodat mijn anus vrij komt. Het ijsklontje cirkelt rond mijn anus en ik voel hoe u er zachtjes een druk op uitvoert totdat me anus zachtjes mee begint te geven. U drukt zachtjes het klontje in me kont en pakt gauw een 2e die er achteraan gaat. Na 3 ijsklontjes hoor ik u zeggen: “En ow wee als je een druppel water verliest kleintje, dan ben je nog niet klaar met mij, begrepen teefje?”. Ik knik even ja onder uw natte kutje en lik uw heerlijke kutje lekker door. Na een 5 minuten, terwijl ik u lik en u al 2 keer bijna een orgasme heb bezorgd, voel ik opeens uw vinger me kont in gaan en realiseer me dat die ijsklontjes er nog steeds in zitten. Na 5 minuten zijn die natuurlijk al gesmolten, dus verlies ik het water toch uit mijn kont. Gelukkig wist u dit al van te voren, want ik voel hoe u het vocht opvangt met een oude doek tot alles weg is. “Dit gaat je straks duur komen te staan kleintje, ik heb je gewaarschuwd”. Dan krijg ik een paar tikken tegen me ballen en voel hoe u harder begint te hijgen van mijn likken. Ik voel hoe u me steeds meer begint te berijden en ik besef dat u zich klaar gaat rijden op me gezicht. Ik laat mijn tong nu nog sneller en harder flitsen over uw klitje. Steeds sneller. Steeds harder. U begint steeds harder te kreunen, ik voel hoe al uw spieren zich aan beginnen te spannen. U pakt de ketting tussen me tepels vast en begint nu echt paardje te rijden, in volle galop voel ik hoe u spetterend klaar komt op mijn gezicht. Dan staat u langzaam op en ik voel dat ik overeind moet komen doordat u aan het kettinkje trekt en blijft trekken. U gaat op de rand van tafel zitten en trekt me naar u toe zodat ik vlak voor u sta. U speelt even zachtjes met mijn ballen en voelt dat de bondage nog steeds lekker vast en strak om mijn zak heen zit. “Handen in je nek kleintje, en ik wil geen kik van je horen, je hebt net het vocht van de ijsklontjes verloren, en daar krijg je nu je straf voor, begrepen teefje?”.
Ik knik twee keer een ja als teken dat ik het begrepen heb en vouw me handen in me nek. Ik voel hoe u weg stapt en opeens hoor ik wat suizen door de lucht. “PETS”! ik voel hoe de strokenzweep op me lichaam neerdaalt en dat er kleine stukjes was van me borst af wordt geslagen. “Je Meesteres zal al het wax verwijderen met de zweep kleintje, dus dat kan wel even gaan duren”. Terwijl ik u dat hoor zeggen, hoor ik aan uw stem dat u er gigantisch van geniet en voel de zweepslagen vrij snel na elkaar op me hele lichaam landen. Stukje bij beetje voel ik hoe de wax verwijderd wordt. Naarmate het langer duurt, voel ik dat de slagen harder en feller worden. Doordat me huid nu lekker doorgewarmd is, kan je veel harder slaan. Na enige tijd voel ik dat je opeens stopt. Door de blinddoek, die nog steeds op zit, weet ik ff niet meer waar u bent maar dan voel ik opeens uw handen op me borstkas en kom ik tot rust. Ik voel hoe uw handen me zachtjes strelen en me tot rust laat komen. U maakt cirkeltjes rond mijn geklemde tepels en voel hoe u zachtjes met mijn borsthaar speelt en de laatste restjes wax weg plukt van mijn lichaam. U trekt me naar u toe en geeft me weer een hartstochtelijke tongzoen die de hele wereld laat beven en schudden en ik glijd langzaam weer terug in die geile trance van pijn, opwinding en pure lust die mijn liefde voor u opwekt. Dan voel ik uw warme adem bij mijn oor, zachte likjes eraan en dan opeens: “Ik ga je nemen sletje, jij bent mijn bezit en dat zal je merken ook”. U drukt me omlaag op me knieën en laat me daar even wachten. Ik hoor wel wat gerommel en getinkel van riempjes en gespjes maar kan me er geen beeld van voorstellen wat het precies dan is. Dan hoor ik u weer op me aflopen en voel hoe u me hoofd beet pakt en tegen me zegt:”Pijp me teef!”. Tegelijkertijd dat u dat zegt, voel ik hoe u mijn hoofd naar uw voorbinddildo brengt en hem tegen mijn lippen aan drukt. Langzaam gaan mijn lippen van elkaar en ik neem hem langzaam in me mond. Zodra hij er bijna helemaal in zit, voel ik hoe u langzaam neukbewegingen gaat maken in mijn mond. “Maak hem maar goed nat sletje, dan heb je er straks minder last van als ik je “mijn” maak”. Ik doe mijn best en lik hem helemaal nat en probeer het zo goed mogelijk te doen. Dan opeens trekt u me weer omhoog aan de tepelklemmen en drukt me achteruit tegen de tafel aan met me kont zodat er geen andere optie overblijft dan op de tafel gaan liggen met mijn bovenrug. Ik voel dat u mijn benen beet pakt en over uw schouders legt zoals ik al zo vaak bij u gedaan heb als ik u mocht/moest neuken op tafel. Ik voel hoe u met uw vinger over mijn sterretje gaat en hem zachtjes masseert zodat ik ontspan.
Zonder dat ik het besef smeert u mijn anus in met glijmiddel en steekt ff langzaam eerst uw vinger erin om me te laten wennen. Zodra dat makkelijk gaat voor uw gevoel, voel ik dat u de dildo tegen mijn anus aan zet en hem langzaam maar zeker naar binnen drukt. Ik voel de warmte van uw lichaam en weet dan dat u er helemaal in zit. Ik zucht ff, en probeer te ontspannen. Ik voel dat u langzaam neukende bewegingen begint te maken en begin te kreunen. Het gemengde gevoel van pijn en intens genot wisselt elkaar in hoog tempo af en ik voel hoe u dan met een hand mijn lul beet pakt en me ook zachtjes af begint te trekken terwijl u me gewoon anaal door blijft neuken. Ik pak de tafel beet en voel dat er wat aan begint te komen… u merkt dat meteen aan me en ik voel hoe u me een stevige tik tegen me ballen geeft en bijt me toe: “Waag het niet om klaar te komen slet!”. Ik antwoord snel: “Nee Meesteres” en probeer me te concentreren op het niet klaarkomen. Zodra ik weer tegen het randje aan begin te komen, voel ik hoe u hier op inspeelt en stopt meteen met alle beweging. Na een paar seconden ebt het gevoel langzaam aan weer weg en voel dat u meteen weer begint te pompen en op te geilen. Dit spelletje herhaalt zich meerdere keren en ik vraag u: “Mag ik alstublieft klaarkomen Meesteres?”. “Nee kleintje, dat mag jij niet, ik wil straks je hete en warme zaad diep in me Dominante kut voelen, heb je dat begrepen?”. Ik kreun ff en zeg dan: “Ja Meesteres, uw wens is mijn bevel”. Nadat dit een tijdje zo doorgegaan is, voel ik hoe u langzaam de dildo uit mijn kont trekt. Zodra hij eruit is, trekt u me overeind en doet me voorzichtig de blinddoek af. “Zo sletje, je hebt nu lang genoeg genoten, nu is het tijd voor Mijn genot”. U gaat op mijn plek liggen en spreid uw benen in de lucht. Uw hoge witte dijlaarzen priemen in de lucht en landen op mijn borstkas. Ik voel uw naaldhakken hard in me tepels drukken maar ik blijf staan. Ik zie uw hand naar de ketting tussen mijn tepels gaan en voel hoe u me naar u toe trekt. Uw laarzen gaan omhoog en ik voel het zachte en warme leer over mijn schouders heen glijden totdat me lul tegen uw kutje aan botst.
Ik kijk u aan in de ogen en zie aan uw blik dat voor u alles zeer duidelijk is. U duldt geen tegenspraak en wil NU geneukt worden. Terwijl ik dat in uw blik zie, voel ik ook hoe u harder aan de ketting trekt en met uw benen mijn lichaam naar u toe trekt zodat mijn keiharde en stijve lul heerlijk in uw kutje glijdt. Uw benen glijden naast me en ik voel hoe u me aan begint te sporen als een paard die de teugels krijgt, en begin u langzaam te neuken. Uw blik staat bijna op onweer en dat is voor mij het teken om toch maar wat harder en steviger te neuken. Steeds harder en sneller gaat mijn harde lul heen en weer in uw kutje, steeds dieper en dieper. Uw ogen draaien weg van genot en ik voel hoe uw nagels in mijn lichaam klauwen terwijl u voor de 3e keer klaar komt deze avond. Ik neuk u langzaam door en kijk er naar hoe u bij ligt te komen van dit genot en ik voel me trots. Een trots die alleen maar elke keer dat ik u zie, sterker en sterker wordt. U ziet me kijken en glimlacht naar me zoals alleen u dat kan. Uw hemelse ogen verraden uw liefde voor mij en ik voel hoe uw handjes zachtjes naar mijn lul toe gaan. Zachtjes maken uw vingertjes het touwtje los en ik voel hoe me lul en ballen weer los gaan hangen. Ik ga lekker door met neuken als ik u hoor zeggen: “Maak het maar af sletje, spuit je Meesteres maar vol met je slavenzaad”. Ik ga steeds harder en sneller neuken, en voel hoe u uw laarzen tegen me hoofd aandrukt zodat ik alleen maar het leer ruik. Terwijl ik u benen vast pak en steeds harder ga neuken, voel ik hoe uw vingers naar me ballen gaan en zelfs nog verder. Langzaam gaat uw vinger naar mijn anus toe en ik zie aan uw gezicht dat u uw vinger er helemaal in wilt krijgen, en dat gaat lukken ook! Zodra uw vinger in me kont zit, voel ik me ballen aanspannen en ik smeek u of ik nu wel klaar mag komen. Ik zie u knikken en uw lach verraad alles: kom maar klaar sletje, NU! Dan voel ik vanuit mijn ballen een gigantische golf van warmte en elektriciteit aanstormen en spuit een volle lading diep in uw natte en warme kutje! Zodra ik klaargekomen ben, zak ik door me benen heen en hang half op u. U slaat uw armen om me heen en knuffelt me liefdevol. Uw benen slaat u om me heen en zo liggen we nog even lekker samen na te genieten... lijkt U/je dit spannend en zou U/je ook eens een gewillig slaafje willen hebben, mail me dan aub op het volgende adres: dvious@live.nl
Aantal keer gelezen:
1023
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)