Spannendverhaaltje.nl

Exen kunnen ook aardig zijn

-
16-08-2010
Het was een vrijdagavond en ik was aan het stappen met een paar vrienden. We gingen naar de disco bij ons in de buurt om te vieren dat het weer weekend was. Zoals normaal dus. Ik dacht dat dit een hele normale avond zou worden, zoals gewoonlijk, totdat ik een ex van me zag lopen. Ik begroete haar gewoon, maar daarentegen kreeg ik een tongzoen voor terug. Ik liep door, en mijn maten liepen al te zeuren. "Gotver, we zijn net binnen, begint dat nu al?" We gingen naar de bar, en tegenover mij zat, ja je raadt het vast al, mijn andere ex. Ik zwaaide en zij zwaaide terug. Zij keek richting een donkere trap die niet in gebruik was aan het einde van de gang. Ik gaf mijn vrienden een paar muntjes en liep weg. "Ik ga effe pissen" zei ik komisch. Ik liep richting de WC, totdat mijn vrienden niet meer op mijn aan het letten waren. Toen snelde ik naar de gang, en liep het donker in. Zij was daar al.
Ik kon niets zien en liep maar door. Zij zat daar op de grond te wachten, maar zei niets. Ik liep tegen haar op en stopte. Zij stond op, en zei "Ben je er eindelijk, ik heb je gemist!" Waarop ik heel vrolijk antwoorde "Oja? Hoe erg?" Zij pakte mijn hoofd en gaf me een vurige tongzoen, ik ging langzaam met mijn handen onder haar truitje, tenminste dat wilde ik, maar ze had geen truitje meer aan. Ze was me voor geweest! Nouja geen probleem natuurlijk. Zij ging met haar hand, en trok mijn broek af, mijn hand was aan het spelen met haar tepeltjes, en ik zakte door mijn benenen begon haar bovenlichaam te kussen. Likte een paar keer lekker aan haar tepels en zakte verder naar beneden. Toen opeens er iemand aan kwam van de discotheek zelf. Wij schoten om de hoek en gingen daar verder. Met ontzettende angst om te worden gesnapt waren we snel op het hoogtepunt, nadat we elkaar hadden uitgekleed. "Ik wil je terug" zei ze toen ze klaarkwam, maar ik deed net alsof ik dit niet hoorde.
We wachtten effe en gingen door voor ronde 2. Zij was allang klaar voor ronde 2, maar wij mannen moeten altijd effekes wachten. Deze kwam zij klaar door mijn tong, en ik door haar mond. Volgens mij kon je mijn schreeuw horen door de hele disco. De overheerlijke extase. Het klaar komen opzich was niet normaal meer. We kleedden ons aan, en mengden ons weer tussen het rest van het volk. Mijn vrienden begonnen al te zeuren waar ik was gebleven. Ik draaide mijn ogen naar mijn ex, en ze keken, en wisten het al. "Je kunt ook niet effe een avondje normaal doen he?" werd er geroepen. Ik bestelde een drankje en liep verder, na mijn ex een luchtkusje te sturen. Op de dansvloer was het ex nr.3 die ik tegenkwam. Damn wat ben ik dom geweest om het met haar uit te maken. Zij is alleen nog maar heter, alleen nog maar geiler geworden sindsdien. Ik keek haar aan en zij mij.
En liep naar haar toe. "Hey" en ik kreeg nog een felicitatie voor mijn verjaardag. "Hey" zei ik terug en vroeg of ze nog met lui erwas. Ze was met haar vriendinnen, en een nichtje van mijn vriend. Na die te hebben gedumpt bij mijn vrienden, zijn ik en mijn ex naar buiten gegaan. Ik woon dichtbij, dus ik liet haar mijn huis binnen. "Like old times" zei ze. "Oja" zei ik "Oja zeker!" Ze wist waarop ik doelde. En wist wat we vroeger hadden gedaan, dus deden we het maar weer. Jullie zullen allemaal wel weten wat ik hiermee bedoel.
Aantal keer gelezen:
204
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)