Spannendverhaaltje.nl

Examen Engels

-
21-08-2010
Op een zonnige lente dag zat ik (Alex) op de computer. Ik zat midden in de examen periode en snapte niks van dat stomme Engels. Mijn Engelse lerares was echt een mooie blondine. Ergens begin de 30. Ik zelf was nog maar 17jaar en ik studeerde af.
Ik zat mijn e-mail na te kijken. Er stond natuurlijk niets op. Ik dwaalde maar af naar de goede sex sites van mijn vader. Ik kende het paswoord van zijn bekende site. Mijn hand dwaalde af naar mijn broek, want daar stond al een heerlijke bult in en streelde heerlijk over mijn kruis.
Plots zag een link naar een sexdating met direct antwoord. Ik klikte er snel op. Wat had ik eigenlijk te verliezen. Ik stond zo geil dat ik zo in mijn broek kon klaar komen. Met de muis duwde ik maar op het pijltje om naar de volgende te gaan. Tot mijn verbazing zag ik de foto van mijn Engelse leerkracht. Ze zat met haar bennen open met een dikke dildo er in. ‘Bel me maar op als je durft!’ stond er als commentaar.
Ik twijfelde. Zal ik naar de volgende kandidate of zal ik toch maar bellen. Je kunt altijd proberen zij ik tegen mij zelf. Ik toetste het gegeven telefoonnummer in. Na 3 keer bellen legde ik in. Ik ging op van de zenuwen. Bel terug ging er door mijn hersenen. Ik belde maar terug. Nu pakte ze direct op. “Met Wendy. Met wie spreek ik aub?” Klonk de zalige stem.
“Het is met Alex.” Zei ik.
“Alex van 6de moderne talen?” Zei de engelse leerkracht.
“Ja het is mij. Ik heb een vraag over Engels. Ik versta er niets van.” Zei ik als excuus.
“Over de telefoon is het nog al moeilijk om het uit te leggen over wat het precies gaat. Kom maar naar mij thuis dan leg ik dat graag voor je uit.” Zei ze met die heerlijke stem.
Ze gaf haar adres en ging er naar toe. Tot mijn verbazing was het niet zo ver en deed er een goede 5min over met de fiets.
Daar stond ik dan voor de deur. Ik duwde op de bel. Wendy deed direct de deur open. “Dag Alex. Kom toch gerust even binnen” ziet ze. Ze stond daar met een strak mini rokje en een topje waar heerlijk haar borsten te voorschijn kwamen.
We begonnen met Engels. Ze legde het heel goed uit maar ik verstond er echt nog niets van.
“Eigenlijk belde jij voor een heel andere bedoeling niet?” Zei de engelse Leerkracht. Ik werd helemaal rood en durfde niets te antwoorden. “ Je hoeft je niet schamen. Ik weet wel waar je voor komt.” Zei ze.
Ze ging achter me staan en ging met haar hand over mijn kruis. Het voelde zalig aan hoe haar handen over mijn broek geleden. Al snel kreeg ik een stijve. Ik stond op en zoende haar heftig op haar mond.
“Ik wil alleen maar sex met je hebben als je me er door laat met mijn examen.” Zei ik al kussend.
“Geen probleem maar doet dan je broek maar snel uit dat ik verder kan genieten. Ik sta namelijk al een paar weken op een droge.” Zei ze met een geile stem.
Ik deed mijn broek uit en ze begon me heerlijk te pijpen. Ik moest oppassen dat ik al niet klaar kwam in haar mond. Zo heerlijk was het. Ik tilde haar na een tijdje op en legde ze op haar sofa. Mijn handen trekte het rokje omhoog. Tot mijn verbazing had ze geen onderbroek aan. “ Lik me dan slaaf van me!” zei ze met een horny stem. Mijn tong begon als een wilde hond door haar twee schaamlippen te likken. Ze hijgde als een echte leeuwin. Haar sappen stroomden uit haar grotje. Ze begon wat met mijn haren te spelen. Op een ogenblik begon ze hevig te kreunen. Ze was klaar gekomen.
Ik pakte mijn lul vast en duwde het hard in haar poesje. Ze begon weer hevig te kreunen. “Harder slaaf! Harder!” Kreunde ze mij toe. Ik voerde het tempo op. Na goed hard gewerkt te hebben kwamen we samen klaar. We babbelde wat na en dan ging ik door. “Tot morgen” zie ik nog.
Ik was benieuwd dat ze me er morgen zou door laten want anders zou mij examen echt een ramp worden. Ik kon echt geen oog dicht doen. De gedachten gingen maar door mijn hoofd dat ik het gedaan had met mijn leerkracht Engels. Al hoe wel ik er toch niet echt spijt van heb gehad.
De volgende morgen stond ik al vroeg op om toch dat Engels is te overzien voor het geval dat ze me toch niet ging helpen. Na een half uurtje pakte ik de fiets naar school toe. Ik fietste goed door zo dat ik een kwartiertje te vroeg in het school was. De stres nam heel hard toe.
De bel ging en we mochten direct na de bel doorgaan naar het examen lokaal. Ik zag Wendy haar mooi kontje. Ik lag er op te kwijlen en kreeg plots een stijve in mijn broek. Ze kwam op mij afgelopen en sprak mij aan. “Dag Alex! Ik zie dat je er weer zin in hebt.” En zag naar mijn kruis waar die bult al heerlijk stond te pronken. Snel trok ik mijn trui een beetje verder over mijn broek zo dat het moeilijker te zien was. “Ja ik zal mijn best doen om mijn examen goed in te vullen. Maar je hebt toch nog aan onze dael gedacht?” Zei ik met een rood aangelopen hoorfd.
“Tuurlijk ik heb alles in potlood ingevuld dus je moet het alleen nog maar invullen met je eigen inkt.”
“Oke dat komt in orde” en gaf haar een knipoog.
We zaten een half uurtje ons examen te maken toen dat Wendy op mij afkwam. “Kom jij eens even mee!” fluisterste ze me toe. Ik volgde haar tot de toiletten en ging mee binnen in de gehandicapten toiletten. “Ik wil nog een beurtje van jou hebben, want ik sta zo geil.” Zei ze met een geile stem en trok haar rokje om hoog. Ik liet daarop zonder na te denken dan ook maar mijn broek vallen. Ik ging met mijn vingers in haar slipje. Ze begon zachtjes te kruinen. Mijn vingers speelde een beetje met haar klitje en daalde af in haar vochtig grotje. Ik stak mijn twee vingers er brut in. Wendy moest op haar tanden bijten om niet te beginnen schrewen. De vingers begonnen hard op en neer te gaan. Na dat ze bijna klaar was gekomen trok ik mijn vingers er uit en trok haar slipje naar benenden. Ik pakte haar op hun hondjes en duwde mijn lul er zo diep mogelijk ik. Ze gaf een klein gilletje en kwam klaar. Ik begon een rap tempo op te bouwen. Mijn lul begon te protesteren en voelde dat ik klaar ging komen. We gingen nog even door en kwamen samen klaar.
Ik trok mijn broek op en ging terug naar de klas. 5 min later kwam dan de Engelse leerkracht dan binnen. Ik vulde mijn examen verder in en gaf dan af. Ze had niet alles in potlood op geschreven maar toch het meeste.
Een week later moest ik dan mijn rapport halen en ik had een 73%. Als komentaar stond er dan dat ik heel hard mijn best deed in bepaalde onderdelen van de les.
Aantal keer gelezen:
222
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)