Spannendverhaaltje.nl

Eva betrapt Jessica

-
21-08-2010
"We moeten nu wel heel stil zijn hoor", fluisterde Eva. Ze had een meisje betrapt dat zichzelf uitgebreid zat te vingeren op de wc's en dit was het eerste wat ze tegen haar zei. Nog voordat ze allebei de kans hadden om te blozen stond Eva al bij haar in het hokje en deed ze de deur op slot. Het natte slipje van het meisje dat ze betrapt had hing nog steeds aan de buitenkant aan de klink. Ze vonden dit allebei ontzettend spannend en ze waren beide nog onervaren met meisjes. Zo te zien was dit bepaalde meisje ontzettend geil, haar kleren lagen over de vloer van de wc verspreid en ze zat zich geheel naakt te vingeren toen Eva ineens de deur opentrok. Ze had hem niet op slot gedaan.
Eva kreeg geen kans om te praten. Ze voelde hoe het meisje haar zo snel mogelijk probeerde uit te kleden. Toen haar broek en haar slipje ver genoeg omlaag waren voelde ze meteen een vinger door haar spleetje gaan. Eva voelde aan het kutje van het meisje, ze heette trouwens Jessica, en merkte dat ze kleddernat was. Dat kon ze ook wel gewoon zien, maar ze wilde gewoon even voelen. Ondertussen voelde ze hoe Jessica haar diep begon te vingeren. Eén minuut geleden vroeg ze zichzelf nog gewoon af waar dat gekreun vandaan kwam... Ze keken elkaar diep in de ogen terwijl ze ieder een vinger in elkaars kutje hadden. Eva had nooit gedacht dat ze zo snel zo nat kon worden. Ze had het nog nooit gedaan, maar zonder twijfels begon ze Jessica wild te zoenen. Onhandig probeerde ze haar broek uit te doen. Ze hadden 8 woorden met elkaar gewisseld en Eva wist nu al dat ze hier in de wc's van de bibliotheek klaargevingerd ging worden door een totaal onbekend meisje. Eindelijk had ze haar broek uit en Jessica ging rechtop op de wc zitten en duwde zonder waarschuwing Eva's kutje op haar mond.
2 naakte meisjes die zichzelf helemaal op elkaar uitleven in de wc's terwijl er ieder moment iemand binnen kan komen. De gedachte alleen al maakte beide meisjes dubbel zo geil. Eva wilde niets anders dan haar vingers in het kutje van Jessica duwen en voelen hoe nat en warm en strak ze was. Ze mocht niet zeggen hoe geil ze haar vond, niet kreunen, niet hijgen, er kon ieder moment iemand binnenkomen. Eva likte haar vingers af. Jessica duwde haar van haar af en opende de tas die naast haar stond. Hij zat vol met dildo's knijpers, en nog een paar dingetjes die Eva nog nooit gezien had. Jessica pakte een dildo en gaf die aan Eva. Daarna pakte ze nog 1 grote en een kleinere. Eva wou iets zeggen maar Jessica pakte haar weer vast en begon haar weer te likken. Eva voelde de kop van de kleine dildo tegen haar kutje en een vinger op haar kontje. In 1 keer duwde Jessica hem bij haar naar binnen en haalde hem er meteen weer uit. "Lekker nat" fluisterde ze. Iets langzamer verdween de dildo daarna in Eva's kontje. Ze voelde dat ze nu heel snel ging klaarkomen maar om Jessica een dienst terug te bewijzen begon ze haar te neuken met de dildo die ze had gekregen. Even later stond Eva over haar nieuwe vriendin met 2 dildo's in haar lijf terwijl ze heerlijk gelikt werd over haar klitje. Toen ze klaarkwam kon ze haar gekreun niet meer binnenhouden en de wc's waren gevuld met het geschreeuw van een meisje wat het orgasme van haar leven beleefd. Dit moest men zéker in de bibliotheek hebben gehoord.
Eva streelde Jessica door haar haar en keek haar diep in haar ogen. De dildo's nog steeds in haar gaatjes. Jessica pakte een paar knijpers uit haar tasje. "Zet je deze op je tepels terwijl je mij klaar laat komen?" Eva had dat nog nooit gedaan, maar ze was in een roes waarin niets nog iets uitmaakte. Ze stapte van Jessica af en boog zich voorover zodat de wc-deur de dildo's in haar lichaam hield. Met de knijpers op haar tepels boog ze zich voorover om Jessica's kutje te verwennen. Ze ging weer rechtstaan: "Mag ik nog een knijper?". Jessica kon niet zien waar ie verdween maar het was in iedergeval ergens bij haar kutje. Eva begon haar snel over haar klitje te likken. Jessica rijkte haar nog een dildo aan en Eva begreep meteen waar ze die wilde. Toen beide meisjes helemaal opgevuld met dildo's in de wc stonden vroeg Eva of Jessica ook niet een paar knijpertjes wilde. Jessica begon al iets harder te hijgen door de gedachte alleen al. Eva wilde een beetje met haar expirimenteren en zette eerst 2 knijpers naast Jessica's tepels voordat ze er 1tje precies bovenop zette. "We zitten hier nu allebei vol dildo's en knijpers op de wc's," fluisterde Eva. Jessica sloeg zachtjes tegen 1 van de knijpers op Eva's kutje. "Laat je me nu klaarkomen?" vroeg ze terwijl ze nu ook met haar eigen knijpertjes begon te spelen. Eva duwde de dildo in Jessica's kutje zo diep mogelijk naar binnen en begon haar met de andere snel te neuken. De combinatie van dit alles, de knijpers op haar tepels en klitje en de dildo's in haar kutje en kontje en het feit dat dit allemaal kwam door een onbekend meisje zorgde ervoor dat Jessica een klein straaltje geil uit haar kutje liet ontsnappen toen ze klaarkwam. Eva likte alles graag op.
De dildo's mocht Eva wel lenen. Jessica deed alleen haar natte slipje en een lange jas aan. De dildo's zaten nog steeds in haar kutje en haar kontje. Eva ging voor het eerst ook zo de straat op. Jessica vertelde Eva dat ze thuis een voorbinddildo had. "Maar als je daarmee wilt spelen moet je morgen eerst naar het zwembad komen," Jessica zei dit terwijl ze een vinger diep in haar kutje duwde. Middenop straat onder haar lange jas propte ze nog een vinger bij de dildo in haar kutje en liet Eva hem aflikken. "12:00 uur, okay?" Eva pakte Jessica stevig vast en begon haar te zoenen. Het maakte haar niet uit hoeveel mensen het zagen. "Okay," Eva keek Jessica nog even verliefd aan, "tot morgen".
Aantal keer gelezen:
1310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)