Spannendverhaaltje.nl

Esther wordt ontmaagd

-
16-08-2010
Ik stond bij de Hema, toen ik meende een oud-leerling van mij te herkennen. Het was Esther. Esther was nou niet bepaald een stoot van een meid, maar om een of andere reden straalde ze naar mij iets uit dat me destijds toen ik haar in de klas had geil maakte. He Esther, jij bent ook niets veranderd. He u heeft mij nog les gegeven hé. Klopt zei ik. Hoes met je en wat doe je nu. Ik werk in een winkel zei ze. Bevalt het je vroeg ik haar. Ja best wel. Hoes met u vroeg ze vervolgens aan mij. Ik lachte en zei, zeg maar jij hoor. Nou hoes met jou lachte ze. Ja best wel toppie en ik vertelde haar een en ander wat ik nu deed en hoe het zo nu en dan op school een zooitje was. Ik moet eigenlijk de trein halen anders moet ik een half uur wachten zei ze tegen mij.
Ik zei, ik heb de auto bij het station staan, ik loop wel mee met je die richting op, of wil je dat niet. Maakt me niet uit zei ze. We liepen samen de winkel uit en wat praatte over koetjes en kalfjes. Toen ik haar vroeg of ze al samenwoonde/getrouwd was bloosde ze. Ik heb nog geen vriend zei ze. O, hoe kant dat z’n leuke en spontane meid als jij. Ze bloosde, ik weet het niet. Ik heb nog nooit een vriend gehad. Bent u ik bedoel jij nu getrouwd. Ik lachte, nee ik ben ook vrijgezel. We keken elkaar vragend aan en staken de weg over. Begrijp ik het goed vroeg ik haar, dat jij nog maagd bent? Ja was haar antwoord. We kwamen bij het station aan en ze hoorde het fluitje van de trein waarbij de deuren dicht gingen. Shit, net niet gehaald zei ze. Ach zei ik het is nog pas half 11 in de ochtend. Nog een hele dag te gaan. Ja zei ze, ik heb eigenlijk ook niets te doen thuis.
Ik dacht bij mezelf waarom ook niet. Esther, zou ik je mogen ontmaagden bij mij thuis? Ze schrok en begon te weer blozen. Je bent een stuk ouder dan ik ben. Ik lachte en zei, ja klopt, ik had het je niet mogen vragen. Maar … Maar het lijkt me wel een geil idee en op een oude fiets met je ut leren zei ze. Ik heb wel eens gefantaseerd over u ik bedoel jou. En jij dan vroeg ze mij. Tja ik had dat wel eens en zei nee maar knikte onbewust ja en vertelde haar ook dat het zo was. Ze lachte verlegen. Gaan we nu naar jouw huis vroeg ze? Ja en ik nam haar mee in de auto. Ik maakte haar hoffelijke de deur open en maakte de deur ook dicht. Toen ik instapte boog ik me naar haar toe en zoende haar in haar nek. Ze bloosde een beetje en zei, hmmm. Wil je wat drinken vroeg ik haar toen ik thuis was met haar. Nee zei ze, ik ben zenuwachtig. Kom we gaan naar boven.
Wil je eerst sex en dan douchen of wil je eerst douchen? Uhm wat wil jij vroeg ze. Ik kwam op haar af en duwde haar op bed. Ik kwam dichterbij en zoende haar op haar mond. Nog voordat ik haar voor de tweede keer een zoen wilde geven stak ze haar tong in mijn mond. Ik kreunde en tongde haar terug. Hmm zei ze tijdens het tongen. Terwijl mijn tong over haar tong rolde streelde ik haar door haar haar. Ik ging met mijn handen langs haar rug en streelde haar over het rokje. Ze lachte en was al minder verlegen. Moet ik nu ….. Je moet niets zei ik haar. En ik streelde haar langs haar benen van beneden naar boven. Ze had een slipje aan en ik voelde dat er wat vochtophoping was. Zullen we dat rokje maar eens uitdoen vroeg ik haar? Ja tuurlijk en voordat ik a kon zeggen was het rokje en haar slipje uit. Ze trok haar shirt ook uit en lag nu naakt op bed.
Haar borsten waren klein en ze had harde tepels. Ze waren mooi om te zien en ook haar vagina was mooi roze en zag er geiltjes uit.. Ze had een ongeschoren vagina, maar had wel wat haar weggetrimt. Hmmmmmmm wat ben je mooi zo zei ik. Heb je het koud je tepels zijn stijf? Ze kwam naar voren en ging met haar hand over mijn kruis. Jij ook zo te voelen zei ze. We lachten en ze kleedde me uit. Mijn paal stond strak naar voren. Hmm zei ze mag ik en ze nam mijn lul in haar mond. Eerst wat onwennig maar al snel begon ze me uitgebreid te pijpen. Ik kreunde en vroeg waar ze dit geleerd had. Gezien van geile filmpjes. En ze likte rustig verder. Haar handen streelde mijn ballen en haar tong ging over het puntje van mijn eikel. Jeetje wat een heerlijke pijpbeurt gaf ze me. Ik vroeg me hardop af of ik wel de eerste was omdat ze zo goed was in pijpen.
Kom ga lekker liggen op bed dan ga ik jou lekker geil likken. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen. Ik likte haar in haar nek en ging met mijn tong al snel haar tepels. Ik rolde met mijn tong over haar rechter tepel en ze begon zachtjes te kreunen. Ze drukte met haar handen mijn hoofd naar haar tepel toe en ik beet er zachtjes op. Je maakt me geil zei ze tegen mij. Ik nam ook haar linker tepel in mijn mond en je voelde aan haar bewegingen en kreunen dat ze nog wat lekkers had om gelikt te worden. Ik besloot om haar nog geiler te maken dan ze al was. Ik ging met mijn hoofd tussen haar benen en likte haar bij de lies. Telkens ging ik wat dichterbij haar kutje en net als ik bij haar schaamlippen uitkwam ging ik er weer van af. Ze werd steeds geiler en op tijdens een van mijn plaaglikjes drukte ze mijn hoofd naar haar nat geworden speelt. Ik stak mijn tong voorzichtig haar kutje in en ze slaakte het uit van genot.
Mijn tong ging nu heen en weer in haar kut. Hmmm wat lekker zei ik. Ze kreunde en ik duwde met mijn beide duimen de schaamlippen naar buiten toe. Ik zag haar geile clit en ik ging er rondje omdraaien met mijn tong. Zo nu en dan maakte ik een bijtende beweging met mijn lippen. Ze geilde van genot en zei “ga door ga door”. Ik likte en ze begon hoe langer hoe meer te trillen. Hmm wat een geile clit had ze. Haar kut was nat en ik likte haar druppels vocht weg met mijn tong. Ik besloot nu dat het tijd was om haar kutje met wat anders te verwennen. Mijn lul stond rechtop en ik trok haar wat naar haar toe. Voorzichtig duwde ik mijn knots in haar gleuf. Eerst een beetje naar binnen en toen weer naar buiten. Daarna weer wat dieper en dan naar buiten. Na de derde keer in haar gedrongen te zijn stootte ik mijn knots vol in haar kut. Ze trilde en ik voelde een super geil gevoel door mijn lul en de rest van mijn lichaam. Ik stootte lekker in een rustig tempo heen en weer.
De stootte maakte mij geiler en geiler en ik voelde hoe zij zo nu en dan haar bekken samentrok. Ze begon harder te kreunen en ze trok haar benen wat omhoog. Hierdoor kon ik lekker diep in haar kut binnendringen. Ik zag haar duidelijk genieten en ik liet ook blijken hoe super lekker in het vond. Blijf in me stoten zei ze. Laat die lul niet uit mijn gleuf. Ik ging nu sneller heen en weer en ik voelde haar hoe langer hoe meer gaan trillen. Haar kreunen ging ook op in wat gegil. Wil je een ander standje vroeg ik haar geil? Nee blijf in me ik voel dat ik ga komen. Ik ging nu nog sneller heen en weer stoten en ik voelde en hoorde dat ze klaar kwam. Ik stootte nog een paar keer en ze gilde het uit geil genot. Ooh Aaaaa en ik zette nog even alles op alles. Ook ik stond nu op punt van spuiten. Ik gilde met haar en trok snel mijn lul uit haar kut. Ze streelde geil mijn lul en mijn heel zaad spoot zo spontaan tussen haar geile borsten.
Ze vroeg geil of ze aan mijn lul mocht likken en daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Ze kwam wat dichterbij met mijn lul bij haar mond en ze boog zich voorover. Ze begon mijn lul schoon te likken. Jeetje wat een super geil gezuig en gelik van haar. Even later vielen we van genot in elkaars armen. Ik vertelde dat er zojuist drie wensen van mijn in vervulling waren gekomen. Welke vroeg ze geil. Ik zeg 1 dat ik een meisje zou ontmaagden, twee dat ik een ex leerling zou neuken. En wat is drie vroeg ze zachtjes aan mij. Dat ik mijn fantasie die ik over jou had vroeger in vervulling heb kunnen laten gaan. Ze kuste me en vroeg of we elkaar vaker zouden verwennen. Ik vroeg of ze wist dat er meers standjes waren. Ja natuurlijk. Nou dan moeten we die standjes ook maar eens uitproberen toch? Ze lachte en we hebben die dag nog veel beleefd.
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)