Spannendverhaaltje.nl

Esther is geen maagd meer

-
16-08-2010
Toen ik thuis kwam begon het al te schemeren. Mijn buren waren met vakantie en ik besloot om nog even in de tuin te zitten met een biertje. Jeetje wat was ze goed en wat heb ik genoten. Volgende week komt ze weer en ik verheug me er nu al op. Ik nam me voor omdat ze graag zaad wilde om maar wat minder met mijn pik te spelen de laatste dagen. Mijn mobiel ging af en ik zag dat het Esther was. Met de geile leraar nam ik op. Ze lachte en zei hier met de geile leerling van je. Ik mis je nu al zei ze. Ik jou ook. Zullen we morgen afspreken stelde ik haar voor. Hmmmm zei ze, als ik de trein nog kon halen van vandaag zou ik dat doen. Zal ik naar jou toe komen vroeg ik haar. Ja zei ze volmondig. Vijf minuten later zat ik in de auto op weg naar haar.
Toen ik bij haar thuiskwam was ze schaars gekleed. Kom zegt ze, gaan we naar een geil filmpje op mijn pc kijken.. Wil je wat drinken vroeg ze. Doe maar een tepelsientje zei ik. Ze lachte en ontdeed zich van haar doorschijnbare blouse. Ze pakte mijn hoofd en bracht mijn mond naar haar tepels. Zuig maar lekker fluisterde ze. Mijn lippen ging over haar tepels en ik voelde dat haar tepels harder werden, net als mijn pik in mijn broek. Ze kreunde licht en er kwam redelijk wat sap uit haar tepel. Heb je soms ook zin in pruimensap vroeg ze. Hmm zei ik, maar laten we eerst ff geilen op je filmpjes. Esther start het filmpje dat ze kennelijk al klaar gezet had. Op het filmpje is een oudere man die een jonge meid beft en met een dildo in haar kontgaatje gaat terwijl het jonge meisje de man pijpt.
Hmmmmm echt iets voor ons zeg ik. Kom dan maar mee naar de slaapkamer. En zo gezegd zo gedaan. In in mum van tijd lagen we naakt op bed en hoewel we meteen wilde wat we zagen begonnen we toch eerst geil te zoenen. Op een gegeven moment pakt Eshter een dildo en vroeg of nog pruimensap wil. Hmmm natuurlijk zei ik. Ik ging naar haar vagina en begon haar te likken op haar klitje. Eshter genoot volop en gaf me haar beloofde pruimensap. Ik besloot dan ook om mijn tong eens lekker diep in haar befgrotje te stoppen. En terwijl ik haar zo aan het beffen was kreunde ze en trilde ze een beetje. Kom fluister ik, we gaan het filmpje real uitvoeren. Ze gaf me haar dildo en ging met haar mond richting mijn pik. Als een volwaardig pijpster begonnen ze mijn paal te likken en te zuigen. Ik besloot om haar te beffen en de dildo in haar kontgaatje te stoppen. Ze stopte met pijpen toen ik de dildo in haar kontgaatje stopte. Ze begon zachtjes te kreunen en zo nu en dan likte ze mijn pik. Hmm zei ik je likt lekker.
Ze keek me aan en ik begreep dat ze me iets wilde vragen. Vraag het dan, geilde ik haar toe. Wil je iets anders in mijn kontgaatje stoppen. Ik zei haar dat ik hier geen ervaring in had, maar dat ik het graag zou willen proberen. Eshter pakte de crème op haar nachtkastje wat glijmiddel bleek te zien. Ze smeerde mijn pik in en smeerde zelf haar kontgaatje in. Als een onervaren iemand ging ik met mijn pik naar haar kontgaatje. Eerst voorzichtig en na wat onhandig frutsen voelde ik dat ik in haar kontgaatje binnendrong. De krapte en het idee maakte me geil en ik ging ritmisch in haar kontgaatje op en neer. Eshter was geil aan het kreunen en gilde dat ik vooral niet moest stoppen. Ze vingerde haar klitje en ik bleef heerlijk op en neer gaan. Ram me gilde ze, ga lekker sneller en harder. En hoewel mijn pik twee of drie uit haar kontgaatje schoot ging ik steeds sneller en harder in haar kontgaatje.
Ze begon harder te kreunen en ik zelf voelde ook dat ik niet meer lang zou hebben voordat mijn pik moet spuiten. Zal ik over je kontje spuiten vroeg ik haar? Nee ik wil dat je mij in mijn kutje spuit. Niet klaar komen en ze trok zich van me los. Ze kwam naar me toe en zei dat ze nu de tijd rijp vond dat ik in haar geile kut zou spuiten. Ik huiverde want ik wilde haar niet zwanger maken. Maar het idee dat ik haar in haar geile sleuf mijn genotsap mocht doneren won het van het verstand. Ik legde haar op haar rug en stopte mijn pik in haar kut. Spuit me in mijn kut geilde ze en ik begon lekker heen en weer te stoten. Ik begon steeds sneller en sneller te stoten en het duurde dan ook niet lang of ik begon zo geil te worden dat ik mijn zaad in haar kut spoot.
Ze gilde het uit van genot. Hmmmmm wat lekker geilde ze. Ik kon geen woord uitbrengen zo geil was ik en buiten adem van al dat lekkers. In het volgende deel wordt ik wakker terwijl Eshter al aan het douchen is. Weet ik veel dat ze nog een jonger zusje heeft!
Aantal keer gelezen:
669
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)